18.08.05, 09:44

Witam Panowie. Szukam ludzi zainteresowanych cygarami. Nie ukrywam, że
chętnie pogadam na forum z palaczami doświadczonymi i początkującymi. Sam
pale od pół roku. Licze na doświadczenia i przemyślenia. Czy jest tu ktoś
kogo również wciągnęła ta rewelacyjna pasja.
Obserwuj wątek
    • brian.molko Re: Cygara 18.08.05, 09:57
      Jedyny temat tu to kobiety ???
    • brian.molko Re: Cygara 18.08.05, 10:17

Trace nadziej...
      • tingel-tangel Re: Cygara 18.08.05, 10:35
        Większość bywalców tego forum śpi do południa albo pracuje gdzieś, gdzie nie ma
        możliwości ani czasu na bushowanie na forum. Bądź cierpliwy.
        • brian.molko Re: Cygara 18.08.05, 10:42
          Dziekuje Ci. Bede cierpliwy, bo i cygara potrzebuja cierpliwosci :-)
      • b.pascal Re: Cygara 18.08.05, 13:55
        Masz tu forum prywatne o zbliżonej tematyce:
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19496 :)
    • edytka6 Re: Cygara 18.08.05, 18:01
      panowie palcie cygara. nawet nie wiecie jak kobiety to lubia.przynajmniej ja
      uwielbiam.
      • tingel-tangel Re: Cygara 18.08.05, 18:16
        I Monica Levinski też lubiła.
    • krecilapka Re: Cygara 18.08.05, 20:58
      Ja walnalem pare razy w zyciu. Niezle bylo tylko takie nie dosc ze biale to do
      tego waniliowe, inne smierdzialy tytoniem. Ale ja nie jestem milosnikiem i dla
      mnie wyszystko co tytoniowe to smrod ;).
      • brian.molko Re: Cygara 19.08.05, 09:40
        Jednym słowem coś co paliłeś nie zasługuje sobie na miano cygara. Tytoń nie
        smierdzi, a jeśli tak tzn. że to jakieś g....Pamiętaj też, że aromatyzowane
        cygara to zwykłe popłuczyny. Nie traktuj też tego jako złośliwość, ale cygar
        się nie "wali" tylko pali małymi "łykami". To rozkosz dla podniebienia a nie
        dla płuc. Ponawiam też apel do palących, pogadajmy o naszej namiętności.
    • edytka6 Re: Cygara 19.08.05, 14:39
      nie sadze aby tutaj udalo ci sie z kims porozmawiac na ten temat.to chyba malo
      popularne hobby, wiekszosc jara papierochy. lepiej wejdz na stone o cygarach
      czy tytoniu i tam wejdz na forum.
    • arti_siemce Re: Cygara 25.08.05, 05:03
      Witam, ja pomimo mlodego wieku mam juz male doswiadczenie, od pol roku
      interesuje sie glebiej tematem cygar i wszystkim co z tym zwiazane:), a od ok 4
      miesiecy delektuje sie cygarami, lecz najczesciej niestety tymi robionymi
      mechanicznie gdyz cygara robione recznie powinny byc trzymane w humidorze zeby
      sie mogly odwdzieczyc dobrym smakiem a na taki luksus jak narazie sobie nie
      moge pozwolic ale planuje w najblizszym czasie kupic takie cos i zajac sie
      ratowaniem cygar bo az boli gdy sie widzi te schnace biedactwa na wystawach w
      pseudo tytoniowych sklepach...a co do cygar wyrabianych maszynowo to az mnie
      skreca gdy widze cygaro o aromacie winogronowym, cherry badz innym badziewiu,
      cygaro to cygaro a nie cukierek, jak bede chcial winogrono to sobie kupie w
      sklepie a jak mam ochote zapalic cygaro to pale prawdziwe tytoniowe i sie nim
      delektuje
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka