chickita 23.08.05, 13:10 Jaki jest wg Was najlepszy wyjątkowy prezent na pierwszą rocznicę wspólnego bycia ze sobą dla mojego Lubego? Wdźięczna jestem za ciekawe pomysły:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oczydiabla Re: Prezent na rocznice..... 23.08.05, 13:15 Świetne pytanie, bo przecież wszyscy znamy go lepiej niż ty. Jestem pewien, że ucieszy się nowego Alfa Romeo GT Novitec. motoryzacja.interia.pl/gal/wspolczesne/galeria?galId=5313&tytulGal=Alfa%20romeo%20GT%20Novitec Odpowiedz Link Zgłoś
dr.lepper Re: Prezent na rocznice..... 23.08.05, 13:15 Krawat biało czerwony w barwach Samoobrony. A Balcerowicz musi odejść! Odpowiedz Link Zgłoś
chickita Re: Prezent na rocznice..... 23.08.05, 13:18 To moze powiedzcie co Wy dostaliście od swoich kobiet na rocznice. A ten samochód jest okropny, dobrze ze on nie gustuje w tak niepraktycznych pojazdach. Odpowiedz Link Zgłoś
oczydiabla Re: Prezent na rocznice..... 23.08.05, 14:12 Ok... zrozumiałem. Jesli ma to być prezent praktyczny to może... nowa pralka? odkurzacz? Może coś z osobistych rzeczy... obcinaczka do paznokci, albo zestaw skarpet w czteropaku. To bardzo praktyczne prezenty. Chłopak się ucieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
chickita Re: Prezent na rocznice..... 23.08.05, 14:18 Pralkę i odkurzacz ja dostałam od niego. Zestaw do paznokci juz jakoś tak posiadam i on też, skarpetki zbyt banalne :P Jak masz pisac takie głupoty to lepiej nie pisz wcale, bo jakby ktoś nie potrzebował rady to też nie zawracałaby nikomu głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
oczydiabla Re: Prezent na rocznice..... 23.08.05, 15:10 Oj co chcesz... jakie pytanie taka odpowiedź. :) Odpowiedz Link Zgłoś
beatka5 Re: Prezent na rocznice..... 23.08.05, 15:21 a może wspólny romantyczny wyjazd weekendowy? Odpowiedz Link Zgłoś
dyson Re: Prezent na rocznice..... 23.08.05, 15:55 pakiet gold cyfry plus oplacony na rok z gory Pilki noznej bedzie tyle ze jak nastapi krepujaca cisza po tym jak sie wam tematy do rozmowy skoncza zawsze bedzie mozna znalezc jakis kanal sportowy. Odpowiedz Link Zgłoś