pani-jadzia 27.08.05, 12:30 wymyślcie coś ciekawego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karielcia Re: A ile palcow Ci wchodzi lekko? 27.08.05, 12:41 w klawiature to wszystkie. tak ja wciaglo, ze tylko mozg na scianie. Odpowiedz Link Zgłoś
pani-jadzia Re: nudzi mi sie 27.08.05, 14:11 To już jest nudne,ile razy dziennie to można robić. Inne propozycje poproszę Odpowiedz Link Zgłoś
brodaczbrodawski Re: nudzi mi sie 27.08.05, 14:23 Gdybys byla Panna-Jadzia, to jeszcze bym sie zastanowil, a tak, my sie tu bedziemy meczyc, a Ty nam powiesz za godzine, ze milo bylo, ale musisz juz isc , gdyz maz wlasnie wrocil z roboty? Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Wracajacy z roboty 27.08.05, 14:25 stary jest cool. Przynajmniej wiadomo, ze nudne obowiazki spadaja na leb kogos innego :) Odpowiedz Link Zgłoś
pani-jadzia Re: nudzi mi sie 27.08.05, 14:26 Mąż pracuje od rana do wieczora,a czasami i na nocke w pracy zostaje. Dlatego ja nie mam co ze sobą zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
brodaczbrodawski Re: nudzi mi sie 27.08.05, 14:34 pani-jadzia napisała: > Mąż pracuje od rana do wieczora,a czasami i na nocke w pracy zostaje. Dlatego ja nie mam co ze sobą zrobić. To trzeba bylo tak mowic od razu. Ja Ci powiem, dziewcze, co masz ze soba zrobic. Tylko daj znac kiedy, mam wpasc? Instrukcji zaocznie nie udzielam. Odpowiedz Link Zgłoś
chaynik Re: nudzi mi sie 27.08.05, 18:05 pani-jadzia napisała: > Mąż pracuje od rana do wieczora,a czasami i na nocke w pracy zostaje. Dlatego j > a > nie mam co ze sobą zrobić Proponuje zmienic na egzemplarz niepracujacy wtedy bedziecie caly czas razem. Odpowiedz Link Zgłoś