Dodaj do ulubionych

Smak spermy

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.01, 18:52
Zaskakuje mnie różnica w smaku męskiej spermy. Podobno duży wpływ ma tu
odżywanie. Słyszałam, że warto podawać mężczyznie sok ananasowy by jego soki
miały słodkawy smak... Sprawdziłam - zgadza się... Gorzką spermę mają
palacze... podobno... ciekawią mnie refleksje innych kobiet... i meżczyzn :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Grzes Re: Smak spermy IP: *.sympatico.ca 31.05.01, 20:06
      Ile tej spermy juz wypilas?
      • Gość: 123 Re: Smak spermy IP: *.dip.t-dialin.net 31.05.01, 20:08
        a ktos tu mowil ze to geje sa obrzydliwy...

123
        • Gość: mat25 Re: Smak spermy IP: *.interserwer.pl 01.06.01, 09:00
          Gość portalu: 123 napisał(a):

&#62 a ktos tu mowil ze to geje sa obrzydliwy...
          &#62
          &#62 123

A moze ty jestes za bardzo purytanski...
      • Gość: slonko Re: Smak spermy IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.01, 21:25
        Sporo, ale ciągle jeszcze mi mało :-)
    • Gość: panna s. Re: Smak spermy IP: 203.202.95.* 01.06.01, 07:22
      Oj ja tez lubie! I jak dobrze robi na cere! Podobno to dla tego, ze sa w niej
      same najlepsze skladniki, ktore niby maja potencjalnie pomoc podtrzymac nowe
      zycie. Mniam!
    • Gość: kobieta Re: Smak spermy IP: 195.94.222.* 01.06.01, 09:17
      Ja też lubie, kiedy jest słodka i gorąca, choć to ciekawe, że u każdego faceta
      ma ona inny smak, czasami jest tak, że można ją pić i pić, a czasami po prostu
      nie da się jej przełknąć, choćby bardzo się chciało.
      To fakt, że ma to coś wspólnego z odżywianiem. Panowie, pijcie soki owocowe!

• Gość: Jorland Re: Smak spermy IP: 192.168.1.* / *.niedziela.pl 01.06.01, 10:20
        Gość portalu: kobieta napisał(a):

&#62 Ja też lubie, kiedy jest słodka i gorąca, choć to ciekawe, że u każdego faceta
        &#62 ma ona inny smak, czasami jest tak, że można ją pić i pić, a czasami po prostu
        &#62 nie da się jej przełknąć, choćby bardzo się chciało.
        &#62 To fakt, że ma to coś wspólnego z odżywianiem. Panowie, pijcie soki owocowe!

Czy grejfrutowe i aroniowe jako gorzkie i kwaśnawe także wchodzą grę? Można
        również wyrazić obawę, czy picie w dużych ilościach np. soku marchwiowego nie
        zabarwi spermy na kolor pomarańczowy, a z czarnych porzeczkowy na granatowy.
        • hollow Re: Smak spermy 01.06.01, 13:17
          Gość portalu: Jorland napisał(a):

&#62 Gość portalu: kobieta napisał(a):
          &#62
          &#62 &#62 Ja też lubie, kiedy jest słodka i gorąca, choć to ciekawe, że u każdego fa
          &#62 ceta
          &#62 &#62 ma ona inny smak, czasami jest tak, że można ją pić i pić, a czasami po p
          &#62 rostu
          &#62 &#62 nie da się jej przełknąć, choćby bardzo się chciało.
          &#62 &#62 To fakt, że ma to coś wspólnego z odżywianiem. Panowie, pijcie soki owoco
          &#62 we!
          &#62
          &#62 Czy grejfrutowe i aroniowe jako gorzkie i kwaśnawe także wchodzą grę? Można
          &#62 również wyrazić obawę, czy picie w dużych ilościach np. soku marchwiowego nie
          &#62 zabarwi spermy na kolor pomarańczowy, a z czarnych porzeczkowy na granatowy.

a jak np. pije miete w duzych ilosciach to bedzie miala smak mietowy?
          :)) pozdrawiam, hollow

• Gość: M & Ms Re: Smak spermy IP: 193.91.75.* 01.06.01, 13:22
            Odwazne i odwazni jestescie, ze sie odwazacie ssac sperme. Ja nigdy nie
            posunalem sie do tego, zeby ktos mi sie spuscil do ust (choc bardzo bym chcial
            i uwazam to za bardzo sexy). Niestety rozne chorobska, ktore moglyby sie przy
            tym przytrafic, powstrzymywaly mnie od tego. A szkoda.
          • Gość: Jorland Re: Smak spermy IP: 192.168.1.* / *.niedziela.pl 01.06.01, 13:43
            hollow napisał(a):

&#62 Gość portalu: Jorland napisał(a):
            &#62
            &#62 &#62 Gość portalu: kobieta napisał(a):
            &#62 &#62
            &#62 &#62 &#62 Ja też lubie, kiedy jest słodka i gorąca, choć to ciekawe, że u każde
            &#62 go fa
            &#62 &#62 ceta
            &#62 &#62 &#62 ma ona inny smak, czasami jest tak, że można ją pić i pić, a czasami
            &#62 po p
            &#62 &#62 rostu
            &#62 &#62 &#62 nie da się jej przełknąć, choćby bardzo się chciało.
            &#62 &#62 &#62 To fakt, że ma to coś wspólnego z odżywianiem. Panowie, pijcie soki
            &#62 owoco
            &#62 &#62 we!
            &#62 &#62
            &#62 &#62 Czy grejfrutowe i aroniowe jako gorzkie i kwaśnawe także wchodzą grę? Możn
            &#62 a
            &#62 &#62 również wyrazić obawę, czy picie w dużych ilościach np. soku marchwiowego
            &#62 nie
            &#62 &#62 zabarwi spermy na kolor pomarańczowy, a z czarnych porzeczkowy na granatow
            &#62 y.
            &#62
            &#62 a jak np. pije miete w duzych ilosciach to bedzie miala smak mietowy?
            &#62 :)) pozdrawiam, hollow

Kiedyś była moda na wielosmakowe prezerwatywy to dlaczego teraz nie na
            wielosmakową spermę? Tylko jak my nadążymy za zmnieniającą się tak szybko smakową
            modą?
            • Gość: ramzes;) Re: Smak spermy IP: *.dip.t-dialin.net 01.06.01, 14:32
              rozumiem, ze panowie, ktorzy pija duze ilosci kaw nie powinni sie dziwic, ze ich
              malzonka pocznie murzynka???

ramzes;)
    • Gość: kobieta Re: Smak spermy IP: 195.94.222.* 01.06.01, 14:37
      Oj chłopcy, naprawdę wierzcie mi, że jak żyję nie
      spotkałam faceta, którego mleczko byłoby kolorowe,
      albo o smaku mięty czy owoców… Nie jestem
      dietetykiem, ale owoce mają jakieś naturalne cukry,
      więc pewnie one wpływają na to, że sperma jest słodka.
      Co do papierosów nie jestem pewna, miałam faceta,
      który palił jak lokomotywa i nie wpływało to na smak
      jego spermy. Pewnie więc i jakieś indywiduwalne
      właściwości mają tu jakąś rolę. Ale z tymi sokami to
      nie są żarty.

• Gość: Jorland Re: Smak spermy IP: 192.168.1.* / *.niedziela.pl 01.06.01, 14:47

&#62 Oj chłopcy, naprawdę wierzcie mi, że jak żyję nie
        &#62 spotkałam faceta, którego mleczko byłoby kolorowe,
        &#62 albo o smaku mięty czy owoców. Nie jestem
        &#62 dietetykiem, ale owoce mają jakieś naturalne cukry,
        &#62 więc pewnie one wpływają na to, że sperma jest słodka.
        &#62 Co do papierosów nie jestem pewna, miałam faceta,
        &#62 który palił jak lokomotywa i nie wpływało to na smak
        &#62 jego spermy. Pewnie więc i jakieś indywiduwalne
        &#62 właściwości mają tu jakąś rolę. Ale z tymi sokami to
        &#62 nie są żarty.

Sperma jest syntezowana z krwi przez różne gruczoły, także teoretycznie możliwe
        jest wpływ zawartości cukrów i insuliny w krwi na jej smak, choc nie wydaje mi
        się, by zawierała ona glukozę bądz inne cukry. Wrażenie słodkości pochodzi raczej
        od innych kompleksów białkowych, ale co do tego pewien nie jestem, musiałbym sie
        wgłębic w problematykę. Kłaniam się.
        • Gość: kobieta Re: Smak spermy IP: 195.94.222.* 01.06.01, 14:59
          Tak, tak, jak się wgłębisz, daj znać!!!
          • Gość: Jorland Re: Smak spermy IP: 192.168.1.* / *.niedziela.pl 01.06.01, 15:08

&#62 Tak, tak, jak się wgłębisz, daj znać!!!

Naprawdę to Panią tak interesuje? Widzę, że chce Pani podejśc do problemu również
            od strony teoretycznej, wiedzieć nie tylko "że", ale i "dlaczego". Taką postawę
            poznawczą należy pochwalić. Swoja drogą takie tematy dawniej to dyskutowało się
            tylko w hermetycznym gronie znajomych. Jak jednak widać internet zmienia świat.
            • Gość: kobieta Re: Smak spermy IP: 195.94.222.* 01.06.01, 15:12
              Przecież jesteśmy jedną wielką rodziną ;)
              Pozdrawiam
              • Gość: Jorland Re: Smak spermy IP: 192.168.1.* / *.niedziela.pl 01.06.01, 15:26

&#62 Przecież jesteśmy jedną wielką rodziną ;)
                &#62 Pozdrawiam

A tak, grunt to rodzinka, jak kiedyś śpiewano. Czsami nawet się w rodzinie lubimy.
              • Gość: mnich do kobiety IP: *.dhcp.mcphu.edu 01.06.01, 16:21
                Slodki smak spermy pochodzi glownie od fruktozy cukru ktorego zrodlem sa
                rosliny (chociaz niekoniecznie). Sperma moze zawierac takze rozmaite alkaloidy
                np pochodzenia roslinnego ktore moga wplywac na jej smak. Nie moze dziwic ze
                bedzie raczej zmieniony u palaczy (nikotyna to tez alkaloid i kumuluje sie
                prakycznie wszedzie). Oczywiscie smak bedzie zmieniony w roznych stanach
                chorobowych jak np zapalenie nasieniowodu. No coz tyle krotka notka ala-
                podrecznikowa bez odnoszenia sie do tej kwestii w zaden inny sposob
                mnich

• Gość: Dr BioCh Re: do kobiety IP: *.toya.net.pl 21.06.01, 17:32
                  Istotnie - smak prawidłowej (fizjologicznie) spermy jest lekko słodkawy i
                  uwarunkowany obecnością kompleksów białkowo-cukrowych oraz zawartością cynku
                  (sole bioaktywne). Zmieniony smak (gorzkawy) raczej świadczy o stanie zapalnym
                  gruczołu sterczowego (prostaty); z niego w większości pochodzą płynne składniki
                  spermy. Wpływ diety na samk, zapach wydzielin jest oczywisty, ale w przypadku
                  spermy raczej nieistotny. W każdym razie - soki owocowe zawsze wyjda nam na
                  zdrowie! Picia ulubionych perfum raczej nie polecam :))))
      • Gość: YanosiC Re: Smak spermy IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 02.06.01, 01:51

&#62 Nie jestem
        &#62 dietetykiem, ale owoce mają jakieś naturalne cukry,
        &#62 więc pewnie one wpływają na to, że sperma jest słodka.

A czy ktoś ma jakieś doświadczenia czy inaczej smakuje sperma wegetarianina? :-)
        Tak pytam bo sam własnej nie chcę próbować ;-)
        • Gość: kobieta Re: Smak spermy IP: 195.94.222.* 04.06.01, 11:01
          A dlaczego nie? Ja próbowałam jak smakuje moja wydzielina. Super doświadczenie.
    • Gość: Claire Re: Smak spermy IP: *.retsat1.com.pl 21.06.01, 10:37
      naczytalas sie COSMOPOLITAN?;)
      • Gość: Glen Co zrobic zeby sperma miala smak waniliowo-orzechowy? IP: *.usask.ca 21.06.01, 20:24
        • Gość: mat25 Re: Co zrobic zeby sperma miala smak waniliowo-orzechowy? IP: 213.76.132.* 22.06.01, 08:06
          Trzeba dwa razy dziennie jesc lody - jedna kulka orzechowa a druga wanilowa.
          Wafelek wyrzucamy :)

• Gość: ethanol Re: Smak spermy IP: *.coh.org 27.06.01, 00:00
      Czy piwosze maja gorzka sperme ??? Ja jestem piwosz i nigdy zadna panienka nie
      narzekala na smak. Raz tylko mowila ze jest b. gorzka, ale wtedy ja bylem po
      grypie i jeszcze na antybiotykach.
  • Gość: Dr BioCh Re: Co zrobic zeby sperma miala smak waniliowo-orzechowy? IP: *.toya.net.pl 22.06.01, 00:00
    Nie działa! Ale jak się zmiksuje spermę z w/w lodami, poleje czekoladą i doda
    trochę rumu - efekt smakowy murowany. Mozna też dodawać spermę do innych
    deserów - wg uznania... Smacznego!!! (mat25, czy ja Cię skądś(?) znam???)
    • Gość: mesco Re: Co zrobic zeby sperma miala inne walory smakowe IP: *.dip.t-dialin.net 22.06.01, 00:00
      np. jezeli bedziesz jadl prze dwa tygodnie 300 gram pieprzu dziennie to sperma
      bedzie miala zapach orientalno-pieprzowy.
    • Gość: BiORIENT Re: Co zrobic zeby sperma miala smak waniliowo-orzechowy? IP: *.toya.net.pl 24.06.01, 00:00
      Co za wyrafinowana dieta...
      A PFFFFUUUJJJ!!!
      • Gość: próbując Re: Co zrobic zeby sperma miala smak waniliowo-orzechowy? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.01, 00:00
        no cóz, próbowałam i próbowałam i co ? ochyda! z szybkim przełykiem da się
        przeżyć.
    • Gość: mat25 Re: Co zrobic zeby sperma miala smak waniliowo-orzechowy? IP: *.interserwer.pl 25.06.01, 00:00
      Gość portalu: Dr BioCh napisał(a):

&#62 Nie działa! Ale jak się zmiksuje spermę z w/w lodami, poleje czekoladą i doda
      &#62 trochę rumu - efekt smakowy murowany. Mozna też dodawać spermę do innych
      &#62 deserów - wg uznania... Smacznego!!! (mat25, czy ja Cię skądś(?) znam???)

Widze, ze jestes z Lodzi, wiec wszystko mozliwe...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka