Gość: pasażer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 22:16 Miał ktoś okazję lecieć tym samolotem i mógłby podzielić się swoimi wrażeniami? Będę bardzo wdzięczny za wszelkie opinie związane z tym modelem oraz z samym Aerofłotem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hki Re: ił-96-300 04.02.06, 09:59 Leciałem tą maszyna na trasie SVO-HAN-SVO. Nic szczególnego, wystartował, doleciał, wylądował. Dwie uwagi in minus- nie ma póleczek na bagaże nad środkowym rzędem siedzien co powoduje scisk w tych po bokach oraz sprawia nieprzytulne wrażenie "hangaru". Druga sprawa-nawiewy są umiejscowione na wysokosci twarzy w oparciach foteli, czego nie spotykałem w Boeingach. Ogólnie, samolot jak samolot- myślę, że nie ma powodów do obaw. Co do Aeroflotu- nie mam zastrzezen, loty byly punktualne-na całej trasie z WAW do HAN i w drugą stronę, posiłki smaczne, stewki sympatyczne. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
tomi_22 Re: ił-96-300 04.02.06, 12:02 Ja lecialem na trasie SVO-DEL-SVO. Samolot calkiem fajny i co sie zdziwilem jakby ciszej w nim jest niz w Boeingach 747. Na trasach wschodnich Aeroflot jste najtanszy i to niestety da sie odCZUC po pasazerach niektorych. O ile podroz "tam" jest ok, o tyle podroz "z powrotem" to juz niemile zapachy, bo loty czeto odbywaja sie w godzinach nocnych i ludzie sa po calym dniu chodzenia w tych samych ubraniach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasażer Re: ił-96-300 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 21:02 Dziękuję Wam bardzo za wypowiedzi. Rozwialiście trochę moje obawy dotyczące tego samolotu. Odpowiedz Link Zgłoś
saturn5 Re: ił-96-300 04.02.06, 21:33 Modl sie aby ten IL-96 mial lepsze parametry niz ten IL-86: www.airliners.net/open.file/995911/L Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B Re: ił-96-300 IP: *.hyperion.pl / 80.51.103.* 05.02.06, 11:23 Ale go pocieszyles :P Odpowiedz Link Zgłoś