chelseaa 02.09.05, 10:34 Facet , który leje wodę , czyli gaduła . Może być męczący na dłuższą metę .Małomówność jest bardzo męska , pod warunkiem , że się mądrze milczy . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tingel-tangel Re: Facet , który leje 02.09.05, 10:39 A po czym poznać, że ktoś mądrze milczy? Po wyrazie twarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
chelseaa Re: Facet , który leje 02.09.05, 10:46 po tym , że się milczy na ten sam temat ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
john_malkovitch Re: Facet , który leje 02.09.05, 12:36 To może ty spróbuj coś powiedzieć na temat, na który facet milczy.. A w ogóle, to idź się wypchaj.. Odpowiedz Link Zgłoś
chelseaa Re: Facet , który leje 02.09.05, 14:40 john_malkovitch napisał: > To może ty spróbuj coś powiedzieć na temat, na który > facet milczy.. > A w ogóle, to idź się wypchaj.. widzę , że jakieś upiory burzą Twój spokój , może chcesz o tym porozmawiać ? Odpowiedz Link Zgłoś
john_malkovitch Re: Facet , który leje 03.09.05, 02:44 Porozmawiaj z moimi starymi postami... I to jest ten jeden, jedyny raz, gdy do kogoś bezpodstawnie zwracam się z wyższością.. Odpowiedz Link Zgłoś
chelseaa Re: Facet , który leje 03.09.05, 13:09 john_malkovitch napisał: > Porozmawiaj z moimi starymi postami... > > I to jest ten jeden, jedyny > raz, gdy do kogoś bezpodstawnie zwracam się z wyższością.. > wzajemnie Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Facet , który leje 02.09.05, 11:42 chelseaa napisała: > Facet , który leje wodę , czyli gaduła . Może być męczący na dłuższą > metę .Małomówność jest bardzo męska , pod warunkiem , że się mądrze milczy . chodzi ci o to żeby konkurencji kobiecie nie robił w temacie "gadulstwo":) to mów wprost, a nie budujesz jakieś teoryje Odpowiedz Link Zgłoś
chelseaa Re: Facet , który leje 02.09.05, 14:46 forumowicz_pospolity napisał: > chelseaa napisała: > > > Facet , który leje wodę , czyli gaduła . Może być męczący na dłuższą > > metę .Małomówność jest bardzo męska , pod warunkiem , że się mądrze milcz > y . > > > chodzi ci o to żeby konkurencji kobiecie nie robił w temacie "gadulstwo":) > to mów wprost, a nie budujesz jakieś teoryje chodzi mi o to o co mi idzie , ale na pewno nie o to facet gaduła i kobieta gaduła , to ten sam typ ludzi - mówią po to żeby ukryć myśli , z takimi ludżmi nie ma porozumienia , bo komunikatywni mają wielu znajomych , ale niewielu przyjaciół . rozumiemy się ? > Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Facet , który leje 02.09.05, 15:04 chelseaa napisała: > forumowicz_pospolity napisał: > > > chelseaa napisała: > > > > > Facet , który leje wodę , czyli gaduła . Może być męczący na dłuższ > ą > > > metę .Małomówność jest bardzo męska , pod warunkiem , że się mądrze > milcz > > y . > > > > > > chodzi ci o to żeby konkurencji kobiecie nie robił w temacie "gadulstwo": > ) > > to mów wprost, a nie budujesz jakieś teoryje > chodzi mi o to o co mi idzie , ale na pewno nie o to > facet gaduła i kobieta gaduła , to ten sam typ ludzi - mówią po to żeby ukryć > > myśli , z takimi ludżmi nie ma porozumienia , bo komunikatywni mają wielu > znajomych , ale niewielu przyjaciół . rozumiemy się ? > > jasne że rozumiem, choc nie podzielam , wydaje mi się to jakieś wątłe jako teoria, piszesz z autopsji czy sobie luźno teoretyzujesz;))?? tzn. a contrario, niekomunikatywne mruki nie mogą się wprost opędzić od przyjaciół, czy tak? Odpowiedz Link Zgłoś
chelseaa Re: Facet , który leje 02.09.05, 15:11 "tzn. a contrario, niekomunikatywne mruki nie mogą się wprost opędzić > od przyjaciół, czy tak? " piszesz z autopsji czy sobie luźno teoretyzujesz ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Facet , który leje 02.09.05, 15:56 chelseaa napisała: > "tzn. a contrario, niekomunikatywne mruki nie mogą się wprost opędzić > > od przyjaciół, czy tak? " > piszesz z autopsji czy sobie luźno teoretyzujesz ; ) > luźno teoretyzuje na bazie twoich koncepcji;) Odpowiedz Link Zgłoś
seerena Re: Facet , który leje 03.09.05, 09:23 Jakieś bzdury Chelsea opowiadasz. Można być gadułą i "gadułą", jedni gadają idiotyzmy a inni potrafią dużo i ciekawie. Haha, ludzie dużo mówiący raczej nie ukrywają swoich myśli, po prostu są ekstrawertykami. Ukrywają milczkowie. Nie wiem skąd wzięłaś takie teorie. A gaduły potrafią być męczące, bo czasami potrzeba ciszy i odpoczynku, to fakt. Osobiście znam gaduły i nie narzekają oni na brak przyjaciół :) Z tego co zauważyłam narzekają milczkowie, bo to są zwykle ludzie zamknięci w sobie i mają problemy z komunikacją z innymi. Odpowiedz Link Zgłoś
chelseaa Re: Facet , który leje 03.09.05, 13:15 seerena napisała: "zauważyłam narzekają milczkowie, bo to są zwykle ludzie zamknięci w sobie i maj > ą > problemy z komunikacją z innymi." skoro narzekają to jednak milczkami nie są Odpowiedz Link Zgłoś
chelseaa Re: Facet , który leje 02.09.05, 14:49 fajnaret napisał: > To zalezy!!!!! odkryłeś Odpowiedz Link Zgłoś
jula09 Re: Facet , który leje 02.09.05, 19:33 Gdający bez przerwy facet nie pozwala się skupić, partnerka traci przy nim swoja osobowość bo zaczyna myśleć jak facet ktory leje wodę. Taki mężczyzna jest porządany na imprezie aby zabawiać opwieściami towarzystwo. W życiu codziennym przebywanie z takim mężczyzną może być męczące. Odpowiedz Link Zgłoś
jula09 Re: Facet , który leje 02.09.05, 20:30 To zależy od obojga. Jeśli oboje lubią mowić i żadne nie słucha drugiego to może być im dobrze razem. Ale gdy jedno mówi dużo nie przekazując niczego nowego tylko nawija ,nawija, nawija o niczym a drugie nie lubi zwracać uwagi na szcegoły interesuje go to co ważene i ciekawe to będą się ze sobą męczyć. Gadający facet będzie na codzien irytował. Odpowiedz Link Zgłoś
jula09 Re: Facet , który leje 03.09.05, 11:19 Gadjący facet wyłacznie jako kolega, nigdy jako stały partner. Miałam na studiach koleżanke ładna, inteligentna, buzia jej sie nie zamykała. Mój ówczesny chłopak gdy ją poznał powiedział że nie chciałby mieszkać z dziewczyną która bez przerwy "nadaje". Mineły lata i moja koleżanka ciągle jest sama, wszystkie jej zwiazki rozpadają się mimo że nie ma złego charkteru. Odpowiedz Link Zgłoś
patryg1 Re: Co kto lubi. 02.09.05, 15:59 Czyli jak ktoś ma mało przyjaciół niech od jutra milczy jak grób :D Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Jezuuuuuuuu 26.09.05, 20:30 Nie ma nic gorszego od gadatliwego faceta. Koszmar. Ale mruk tez nie jest fajny. Najlepiej zeby był umiarkowanym gadułą:) Odpowiedz Link Zgłoś
valentino_g Re: Facet , który leje 26.09.05, 21:08 chelseaa napisała: > Facet , który leje wodę , czyli gaduła . Może być męczący na dłuższą > metę .Małomówność jest bardzo męska , pod warunkiem , że się mądrze milczy . to samo z kobietami...ostatnio mnie jedna zagadała na śmierć, nie pozwoliła mi nic powiedziec...bożeeee Odpowiedz Link Zgłoś