Dodaj do ulubionych

DO GEJÓW I NIE GEJÓW I DO RAMZESA

IP: *.starnet.pl 02.06.01, 12:53
ZOBACZCIE SOBIE STRONE
http://www.brudnywieprz.com/sides_photos/koledzy_z_wojska.jpg

POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH GEJÓW :)
Obserwuj wątek
    • Gość: ramzes;) tja.......m. IP: *.dip.t-dialin.net 02.06.01, 14:25
      Nie wiem, czy twoj ojciec bedzie zadowolony, jak sie dowie ze umieszczasz jego
      zdjecie pamiatkowe bez pozwolenia w internecie...no ale to juz nie moja sprawa.

ramzes;)
      • Gość: m Re: tja.......m. IP: *.starnet.pl 02.06.01, 15:01
        gosciu ale nie powiesz mi ze te zdjecia nie sa obrzydliwe,. ajest na nich
        milosc homo jaka ty lubisz geju nad gejami :>>
        he he pedalki..
        • Gość: ramzes;) Re: tja.......m. IP: *.dip.t-dialin.net 02.06.01, 15:45
          nie moge napisac nic zlego, bo ci bedzie przykro, ze obrazam ci tate,
          ale mam cos dle ciebie..

http://www4.smutserver.com/fat/plumpworld/pictures/32.jpg
          http://www4.smutserver.com/fat/plumpworld/pictures/53.jpg
          http://www4.smutserver.com/fat/plumpworld/pictures/51.jpg

powodzenia dzieciorobie!

• Gość: ramzes;) errata..masz tu cala galeria IP: *.dip.t-dialin.net 02.06.01, 15:46
            http://www4.smutserver.com/fat/plumpworld/pictures/
          • Gość: mesco Re: obrzydliwe IP: *.dip.t-dialin.net 02.06.01, 19:58
            .
            Gość portalu: ramzes;) napisał(a):

> nie moge napisac nic zlego, bo ci bedzie przykro, ze obrazam ci tate,
            > ale mam cos dle ciebie..
            >
            > http://www4.smutserver.com/fat/plumpworld/pictures/32.jpg
            > http://www4.smutserver.com/fat/plumpworld/pictures/53.jpg
            > http://www4.smutserver.com/fat/plumpworld/pictures/51.jpg
            >
            >
            > powodzenia dzieciorobie!
            >

• Gość: m Re: Ramzes zrozum wreszcie zakuta palo IP: *.starnet.pl 02.06.01, 22:47
      ze ten link:
      http://www.brudnywieprz.com/sides_photos/koledzy_z_wojska.jpg

POKAZUJE OBRZYDLIWOSC HOMOSEKSUALIZMU
      bo ci panowie pokazuja typowych starych gejow uprawiajacych seks oralny
      • Gość: ramzes;) m zrozum ty debilu jeden. IP: *.dip.t-dialin.net 03.06.01, 10:38
        Ciekawee jak bym ci wyslal zjecie starej baby i sterego faceta i napisal, ze
        to sex hetero i ze jest on cudowny.. ale masz zbyt waskie horyzonty myslowe.. i
        wszystko chcesz pokazac z jak najczarniejszej strony, ale ty tak jestes macho
        dico polo FAN..

ramzes;)

(.)
        • Gość: m Re: . IP: *.starnet.pl 03.06.01, 11:47
          Dwoch lizacych sie obrzydliwych facetow jest bardziej obrzydliwa od obrzydliwej
          lizacej sie hetero-pary .
          Na dodatek para 2 panow nie jest naturalna, nie taka jaką by natura chciala
          wniosek:
          • Gość: myslnik Re: . IP: *.prw.pl 03.06.01, 14:27
            Gość portalu: m napisał(a):

> Na dodatek para 2 panow nie jest naturalna, nie taka jaką by natura chciala
            > wniosek:
            • Gość: M Re: . IP: *.starnet.pl 03.06.01, 16:48
              jezdzenie samochodem jest naturalne bo to jest wytwor natury baranie jeden. Po
              to natura dala nam mozg , ze mozemy sobie taki samochod wymyslic. Po to dala
              fiuta i pipe zeby pasowaly do siebie .kobiete i mezczyzne zeby mogli tworzyc
              pare i wspolzyc ze soba. ale nie stworzyla mezczyznie pochwy i jajnikow zeby on
              mial z drugim mezczyznom cos do roboty.. no chyba ze ktos lubi wkladac fiuta w
              odbyt
              po prostu zle zrozumiales baranie,samochod to nie wytwor natury jełopie,
              jezdzzenie samochodem to wytwor natury bo cos takiego wymislil czlowiek.
              Ruchanie sie 2 mezczyzn to tez wytwor mozgu ale to do siebie nie pasuje bo
              natura mezczyznie nie dala pochwy.
              Rozumiesz>?
              • Gość: ramzes;) Re: . IP: *.dip.t-dialin.net 03.06.01, 18:07
                M. jaki ty jestes glupi..HA HA HA HA HA HA HA HA HA bua hahahahahahaha!!!

jezdzenie samochodem to zgodne z natura i naturalne.....he
                hehhehehehehe..myslalem ze sie posikam ze smiechu.....

A skoro cos wspomialems o mozgu..natura nam go dala zebysmy sobeie ten samochod
                wymyslili......he he he....UUUU HAHAHAHAHAHA.....a ja myslalem, ze mamy go po
                to zeby umiec sie komunikowac i przezyc.. i uzywac (to nie ma nic wspolnego z
                toba).

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!!!!!!!!!!!!! Myslnik, ale ci sie udalo, nie
                myslalem, ze on (M) napisze cos tak bzdurnego...wyciagnales tym jego caly
                potencjal!!!! BRAVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ramzes;)

Jezdzenie samochotem..zgodne z natura..BUH HA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.....
                • Gość: M Re: . IP: *.starnet.pl 04.06.01, 14:03
                  Walenie sie w dupe przez facetow zgodne z natura
                  HAHAHAAHAHHAHAHHAHAHA
                  AHAHAHAHHAHAHAHAAHAHAHHAHAH
                  HAHAHAAHAHAHHAAHHAHAAHAH
                • Gość: m Re: . IP: *.starnet.pl 04.06.01, 14:05
                  MOWISZ ze ja bzdury pisze? a ty chetnie bys sobie fiuta ubrudzil w dupie
                  jakiegos geja... i to jest normalne?
                  • Gość: reversus Re: Pomyśl zanim napiszesz IP: 193.0.69.* 04.06.01, 14:11
                    Wiesz M, ty chyba nie jesteś całkiem normalny. Zastanów się czasem nad tym co
                    piszesz. Masz chyba jakieś przykre doswiadczenia życiowe i dosyć małą wiedzę o
                    świecie. Niestety nie tylko ty i to w tym wszystkim jest najgorsze.
              • Gość: mat25 Re: . IP: *.interserwer.pl 05.06.01, 09:44
                Ale panienke bys w dupcie chetnie posunal, co? Bardziej ograniczonego umyslowo
                goscia trudno tutaj znalezc.
        • Gość: 125 do pedziów IP: *.polkomtel.com.pl 04.06.01, 17:06
          Gość portalu: ramzes;) napisał(a):

> Ciekawee jak bym ci wyslal zjecie starej baby i sterego faceta i napisal, ze
          > to sex hetero i ze jest on cudowny.. ale masz zbyt waskie horyzonty myslowe.. i
          >
          > wszystko chcesz pokazac z jak najczarniejszej strony, ale ty tak jestes macho
          > dico polo FAN..
          >
          >
          > ramzes;)
          >
          > (.)

wolę przelecieć starą babę niż być pedałem

• Gość: mesco do hetero IP: *.dip.t-dialin.net 04.06.01, 18:07
            to przelec i wtedy pogadamy. Masz Viagre zeby ci w
            ogole stal?
            • Gość: m Re: do homo IP: *.starnet.pl 05.06.01, 11:19
              kurwa mac co za baran pierdoli ze ja bym panienke w dupcie chcial?? czy ja cos
              takiego napisalem?? pomysl zanim napiszesz.. ty.. Ty geju..[to najgorsza obelga
              na swiecie]
              • Gość: mat25 Re: do homo IP: *.interserwer.pl 05.06.01, 13:31

> kurwa mac co za baran pierdoli ze ja bym panienke w dupcie chcial?? czy ja cos
                > takiego napisalem?? pomysl zanim napiszesz.. ty.. Ty geju..[to najgorsza obelga
                >
                > na swiecie]

• Gość: mat25 Re: do homo IP: *.interserwer.pl 05.06.01, 13:34

> kurwa mac co za baran pierdoli ze ja bym panienke w dupcie chcial?? czy ja cos
                > takiego napisalem?? pomysl zanim napiszesz.. ty.. Ty geju..[to najgorsza obelga
                >
                > na swiecie]

No to widze, ze z ciebie kiepski kochanek - pewnie potrafisz tylko wsadzic,
                poruszasz z dwie sekundy i final :) Kupil bys sobie jakas ksiazke o seksie (nie
                musi byc dla gejow) to bys zobaczyl, ze seks nie polega tylko na wsadzaniu
                czlonka w pochwe. Nie wiem tylko czy masz juz 18 lat... A moze jestes taki swiety
                i pieprzysz sie z rekoma zlozonymi do modlitwy?
            • Gość: m Re: do hetero IP: *.starnet.pl 05.06.01, 11:20
              Ale wy geje popierdolone chociaz byscie sie przyznali ze walenie sie w dupe
              przez mezczyzn nie jest zgodne z natura
              • Gość: ramzes;) do m. buraka IP: *.dip.t-dialin.net 05.06.01, 11:24
                bylo kiedys takie glupie powiedzieni.

potwor nie potwor, byle by mial otwor.. ha ha ha

m. mysle ze nie masz racji...taki sex jest zgodny z natura, ale nie z religia i
                kultura. ale tego na leksji o cieciu metalu pilka do drewna nie mieliscie.

ramzes;)

gej...ja tam nie mam nic przeciwko temu..
                • Gość: mesco Re: do m. buraka IP: *.dip.t-dialin.net 05.06.01, 13:26
                  kazda potwora ma swojego amatora

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka