Dodaj do ulubionych

Zróbmy wiec prywatke jakiej nie przeżył nikt.....

24.09.05, 14:57
...niech sąsiedzi walą wala walą walą do drzwi
sztuczne ognie niech sie palą palą pala a ty:
tancz i wino pij -niech caly wiruje swiat
tancz i wino pij -niech caly wiruje swiat!!
Obserwuj wątek
    • asiulka81 Tak, tak, tak !!!!! 24.09.05, 15:00
      Rozbawilas mnie :)))
      • tygrysio_misio Re: Tak, tak, tak !!!!! 24.09.05, 15:01
        zebys Ty Asiu wiedziala jaka ja jestem szczesliwa i rozbawiona tymi kawalkami:))
    • diabel-tasmanski Starych nie ma chata wolna 24.09.05, 15:05
      Eh będzie bal , eh bedzie bal
      :)
      • tygrysio_misio Re: Starych nie ma chata wolna 24.09.05, 15:08
        wiesz co Diabełku...uwielbiam te Polskie piosenki z 80-tych lat

Lombard i Oddzial zamkniety
        • asiulka81 Re: Starych nie ma chata wolna 24.09.05, 15:13
          Lombard tez lubie, ale OZ to tak sobie :)
          • tygrysio_misio Re: Starych nie ma chata wolna 24.09.05, 15:17
            ale czolowa piosenka tego watku jest rownie zarabista jak "Skóra" Aya RL)))

dam dam dam dadadadadam
            dam dam dam dam dadadadaddaddam:)))

oooooooooooAndzia!!!!
            • asiulka81 A co Lady Pank I Perfectem???? 24.09.05, 15:32
              Kiedys nienawidzilam Lady Pank, ale po czasie nabrała dystansu i nawet
              polubiłam "mniej niz zero" i "zostawcie titanica"
              Aaaa i z "Autobiografia" mam milusinskie wspomnienia:)))
              • tygrysio_misio Re: A co Lady Pank I Perfectem???? 24.09.05, 15:37
                a to bedzie sie zciagac jak mi sie juz "Baranek" i "Knajpa mordercow"
                zciagnie:)))

ale nie martw sie bedzie!!!

a "Dorosle dzieci" Turbo juz jest i czekam na "Szalony ikar":))
                • dyskopata Re: A co Lady Pank I Perfectem???? 24.09.05, 15:44
                  a szalony ikar to kto to co to?
                  • tygrysio_misio Re: A co Lady Pank I Perfectem???? 24.09.05, 15:57
                    tez Turbo...

z plyty "Dorosle dzieci" troche w stylu Iron Maiden:))

tak wogole to z tych piosenek antysystemowych w latach 80 to najbardziej
                    cenie "Dorosle dzieci wlansie" za tekst ale i za muzyke...nie wiem tylko jakim
                    cucem taka piosenka mogla byc wydana w 1983 roku...

a z tych o molosci to "Iralandie" i "Kocham cie" Oddzialu zamknietego
                    • dyskopata Re: A co Lady Pank I Perfectem???? 24.09.05, 16:56
                      jeżeli zobaczę jakiś tytuł napisany przez ciebie to będę pytał bo tak jak co do
                      polityki się z tobą nie zgadzam tak co do muzyki to chyba czytasz w moich myślach
              • diabel-tasmanski Re: A co Lady Pank I Perfectem???? 24.09.05, 17:07
                lady pank - "wciaz bardziej obcy"
                > Aaaa i z "Autobiografia" mam milusinskie wspomnienia:)))
                Dziwne myślałem żt to już nie to pokolenie..... a tu jednak :)
                • dyskopata Re: A co Lady Pank I Perfectem???? 24.09.05, 17:19
                  pokolenie może nie te ale po prostu muzyczna teraźniejszość nas zbytnio nie
                  rozpieszcza (szczególnie polska)
                  • tygrysio_misio Re: A co Lady Pank I Perfectem???? 24.09.05, 17:25
                    ja poprostu uwazam ze urodzialm sie o 20 co najmniej lat za pozno i tyle

jakos nie przystaje do obeznej muzyli,obecnych idei

wolalabym zyc w czasach gdzie nie mozna bylo pisac o tym ze system jest do dupy
                    i szczyscic sie ze siedzialam w wiezieniu walczac o wolnosc tak jak teraz wielu
                    politykow podkresla to z duma....
                    albo siedziec na ulicach San Francisco po psychotropach z innymi i rozmawiac o
                    milosci i pokoju z nadzieje ze taki niepoprawny idealizm zmieni swiat..

teraz jak o tym mowie to ludzie mysla ze jestem nieprzystosowana do zycia i ze
                    nie wiem na czym swiat polega

"i tylko noca do klubu pojsc.
                    Jam sesion do rana.
                    Tam krolowal blues
                    to juz minelo
                    ten klimat i luz
                    wspaniali ludzie ...
                    nie powroca,nie powroca juz"
                    • dyskopata Re: A co Lady Pank I Perfectem???? 24.09.05, 17:29
                      jakbym siebie słyszał też zawsze chciałem uczestniczyć w rzeczach wielkich
                      zgadzam się z całym twym postem oprócz "do klubu pójść" (powinno być do klubu
                      "Puls")
                      • tygrysio_misio Re: A co Lady Pank I Perfectem???? 24.09.05, 17:34
                        a to chyab mam cos zle ze sluchem:))

no to pozostaje nam teraz chyba:
                        1) walczyc z chinolami o wolny Tybet
                        2) walczyc o wolny Irak..tylko czy warto bic sie o kolejna dyktarure?
                        3)albo oddac glos w niedziele w ramach powiedzenia..."zawsze to cos"
                        • dyskopata Re: A co Lady Pank I Perfectem???? 24.09.05, 17:39
                          tak jest na oficjalnej stronie dżemu ale na wszystkich karaoke jest "pójść"
                          ale to nie to samo co walka o wolną Polskę
                          rzeczywiście w iraku będzie trudno o demokracje ale sama walka jest na pewno
                          szlachetna
                          najbardziej w dzisiejszych czasach to chciałbym walczyć o zniesienie
                          neokolonializmu i wyrównanie dysproporcji w krajach 3 świata
                          • tygrysio_misio Re: A co Lady Pank I Perfectem???? 24.09.05, 17:46
                            no a ja jednak wole walke o wolny Tybet

piekna religia milujaca pokoj i piekny kraj z gorami i przestrzenia:)

kiedys na historii na pierwszej lekcji o Powstaniu Listopadowym jeden z
                            najwazniejszych ludzi w moim zyciu,czyli moj nauczyciel historii poscil nam
                            stara kasete z przed 20 lat z piosenkami powstanczymi z Powstania
                            Listopadowego...jakos wtedy przy piosence na czesc ludziom pomordowanym na
                            Pradze w Powstaniu Kosciuszkowskim zrozumialam jakie to jest wazne zeby zyc w
                            wolnym kraju i moc zyc wedlug wlansej kultury i tozsamosci

teraz ci w Tybecie i Czeczeni i jescze indziej maja to samo co my mielismy
                            podczas zaborow..piekna sprawa tak walczyc o wyzesz cele i byc gotowym na
                            smierc w imie tych celow
                            • tygrysio_misio Re: A co Lady Pank I Perfectem???? 24.09.05, 17:47
                              zastanawialam sie tez co czuli ludzie gdy padlo Powstanie
                              Listopadowe,Styczniowe czy Warszawskie ...
                              • asiulka81 Re: A co Lady Pank I Perfectem???? 24.09.05, 17:52
                                Fakt, to co sie dzieje w Czeczeni to jest jawna eksterminacja!!! A społecznosc
                                miedzynarodowa na nia przyzwala!
                              • dyskopata Re: A co Lady Pank I Perfectem???? 24.09.05, 17:55
                                myślę że z czeczenami i tybetańczykami jest trochę inaczej bo oni w
                                przeciwieństwie do polaków nigdy nie mieli swojego państwa więc tu nie ma tego
                                bólu który występuję gdy się je traci (ja oczywiście też vym chciał aby mieli
                                swój kawałek ziemii). myślę że sytuacja się zmienia na plus (przykład strefy
                                gazy dla palestyńczyków)
                                co czuli powstańcy po upadku: myślę że mimo wszystko byli szczęśliwi realizowali
                                idee romantyczne i nie wydaje mi się żeby oceniając realnie ktoś liczył na
                                zwycięstwo
                                • tygrysio_misio Re: A co Lady Pank I Perfectem???? 24.09.05, 18:00
                                  ale zawsze byla ta nadzieja,ze skoro sie przy takiej przewadze przeciwnika
                                  odbilo spory kawalek kraju to moze uda sie cos zdzialac..moze rywal sie
                                  wycofa,moze spolecznosc miedzynarodowa poprze

a potem patrzyli jak przeciwnik sie msci...
                                  • dyskopata Re: A co Lady Pank I Perfectem???? 24.09.05, 18:12
                                    dlatego właśnie wkur... mnie bardzo jak ludzie bluzgają na polskę, masowo
                                    emigrują bez żadnych skrupułów
                                    jak sobie myślę że tyle pokoleń straciło życie abym mógł żyć w wolnym kraju wiem
                                    że chcę tu zostać na zawsze i zrobić coś dle tego kraju
                                    np. nigdy nie będę w stanie polubić kwaśniewskiego za to co zrobił w charkowie
                                    (zawsze jak go widzę to...)
                                    • tygrysio_misio Re: A co Lady Pank I Perfectem???? 24.09.05, 18:18
                                      dla mnie Kwasniewski sie nie liczy bo nie licze sie z ludzmi ktorzy raz tworza
                                      potege socjalizmu a kilkanascie lat pozniej wysylaja polskie wojska do walki za
                                      demokracje w Iraku

ja natomiast nie rozumiem ludzi ktorzy mowia ze chodzenie na wybory nie ma
                                      sensu bo ich 1 glos nic nie zmieni..prawda jest taka ze gdyby kilka milionow
                                      ludzi tak pomyslao to okazalo by sie ze prezydentem i prenierem sa Lepper z
                                      Giertychem

najgorsze jest to ze mowia czesto to ludzie ktorzy 20-i wiecej lat temu
                                      chodzili na kazde wybory...
                                      • dyskopata Re: A co Lady Pank I Perfectem???? 24.09.05, 18:26
                                        jeszcze pół biedy gdy chodzi o ludzi starszych wychowanych w PRL bo ich można
                                        wytłumaczyć tym że wszelka aktywność charaktryzująca społeczeństwo obywatelskie
                                        była tępiona za rządów komunistów i po prostu przyzwyczaili się do tego ale
                                        młodzi...
                                        • tygrysio_misio Re: A co Lady Pank I Perfectem???? 24.09.05, 18:29
                                          stazry moze i tak..ale ci w srednim wieku ktorzy o ta wolnosc i o wybor
                                          walczyli???

mlodzi sa wychowywani przez tych ktorzy walczyli a teraz nie chca robic tego o
                                          co walczyli jak rowniez przez system edukacji w ktorym za malo jest WOSu i
                                          mowienia o tym czym jest patriotyzm i demokracja
                                          • dyskopata Re: A co Lady Pank I Perfectem???? 24.09.05, 18:39
                                            system edukacji to ja taktownie przemilcze bo jest dla mnie kompletnie niezrozumiały
                                            a co do walki gdybym miał to obiektywnie ocenić to wydaje mi się że zdecydowana
                                            większość walczyła o swoje (prawa pracownicze)
                                            ten 10 milionowy ruch który na sztandarach nosił wolność kraju nosi raczej
                                            znamiona legendy (oczywiście nie chcę odbierać nikomu zasług bo są one bezsprzeczne)
                                            • tygrysio_misio Re: A co Lady Pank I Perfectem???? 24.09.05, 18:46
                                              jak tak patrze teraz na tych ktorzy wybieraja bylych socjalistow bo liberalowie
                                              to zlodzieje bo chca obnizyc podatki bogatym to zaczynam sie zastanawiac po co
                                              oni walczyli

a wogole to wlos sie jezy jak slyszy sie w szkole od wspołklasistow, ze po co
                                              nam WOS, przeciez tam nic ciekawego nie mowia...
                                              • dyskopata Re: A co Lady Pank I Perfectem???? 24.09.05, 18:48
                                                a tak zmieniając temat nie oglądasz złotek?
                                                • tygrysio_misio Re: A co Lady Pank I Perfectem???? 24.09.05, 18:51
                                                  jakich złotek??
                                                  dzis nic nie ogladam bo jakis taki mam nastruj ze nie moge sie skupic ...no i
                                                  tylko piosenki ktorych w kilku przypadkach pare lat nie slyszalam mi w uczaach
                                                  brzmia

nawet na meczu nie moglam sie skupic jak WestHam z Arsenalem gral:( ...czasami
                                                  tam mam
                                                  • dyskopata Re: A co Lady Pank I Perfectem???? 24.09.05, 18:52
                                                    półfinał mistrzostw europy w siatkówce kobiet
                                                  • tygrysio_misio Re: A co Lady Pank I Perfectem???? 24.09.05, 19:01
                                                    nazywasz je zlotkami???

myslalam ze moze jakis Meczy fajny leci pilkarski:))
                                                  • dyskopata Re: A co Lady Pank I Perfectem???? 24.09.05, 19:06
                                                    to nie ja je tak nazwałem ale wspaniałe są taki dramat jaki zgotowały ale
                                                    wygrały mamy medal (albo srebrny albo złoty)
                    • asiulka81 Re: A co Lady Pank I Perfectem???? 24.09.05, 17:35
                      Ja bym jednak wolala psychotropy, jakos tak zawsze wolałam ciemna strone
                      rzeczywistosci :)
                      You know that it would be untrue
                      You know that I would be a liar
                      If I was to say to you
                      Girl we couldnt get much higher

Come on, baby, light my fire
                      Come on, baby light my fire
                      Try to set the night on fire.......

PS. A ja czekam, i czekam, wymalowana, wystrojna a jego jeszcze nie ma, buuu. I
                      tak to na przyjaciół mozna liczyc. Spoznia sie juz pół godziny!!!
                      • tygrysio_misio Re: A co Lady Pank I Perfectem???? 24.09.05, 17:40
                        lubie...ale wole:

Come on, come on, come on, come on
                        Now touch me, baby
                        Can't you see that I am not afraid?
                        What was that promise that you made?
                        Why won't you tell me what she said?
                        What was that promise that you made?

Now, I'm gonna love you
                        Till the heavens stop the rain
                        I'm gonna love you
                        Till the stars fall from the sky for you and I
                        • asiulka81 A to cos z zupełnie innej beczki.... 24.09.05, 17:50
                          Wiersz Rafała Wojaczka "Mówie do Ciebie cicho"

Mowie do Ciebie tak cicho jakbym swiecil
                          I kwitna gwiazdy na lace mojej krwi
                          Stoi mi w oczach gwiazda twojej krwi
                          Mowie tak cicho az moj cien jest bialy

Jestem chlodna wyspa dla twojeo ciala
                          ktore upada w noc goraca kropla
                          Mowie do ciebie tak cicho jak przez sen
                          plonie twoj pot na mojej skorze

Mowie do ciebie tak cicho jak ptak
                          o swicie slonce upuszcza w twoje oczy
                          Mowie tak cicho
                          jak lza rzezbi zmarszczke

Mowie do ciebie tak cicho
                          jak ty do mnie

Czyz ten wiersz nie jest piekny???
                          • tygrysio_misio Re: A to cos z zupełnie innej beczki.... 24.09.05, 17:56
                            Zbigniew Herbert

JEDWAB DUSZY

Nigdy
                            nie mówiłem z nią
                            ani o miłości
                            ani o śmierci

tylko ślepy smak
                            i niemy dotyk
                            biegały między nami
                            gdy pogrążeni w sobie
                            leżeliśmy blisko

muszę
                            zajrzeć do jej wnętrza
                            zobaczyć co nosi
                            w środku

gdy spała
                            z otwartymi ustami
                            zajrzałem
                            i co
                            i co
                            jak myślicie
                            co zobaczyłem

spodziewałem się
                            gałęzi
                            spodziewałem się
                            ptaka
                            spodziewałem się
                            domu
                            nad wodą wielką i cichą

a tam
                            na szklanej płycie
                            zobaczyłem parę
                            jedwabnych pończoch

mój Boże
                            kupię jej te pończochy
                            kupię

ale co zjawi się wtedy
                            na szklanej płycie
                            małej duszy

czy będzie to rzecz
                            której nie dotyka się
                            ani jednym palcem marzenia
                    • gomory Re: A co Lady Pank I Perfectem???? 25.09.05, 16:51
                      > wolalabym zyc w czasach gdzie nie mozna bylo pisac o tym ze system jest do
                      dupy i szczyscic sie ze siedzialam w wiezieniu

Po latach wszystko wyglada inaczej. Wtedy zespoly rockowe/metalowe/punkowe
                      chalaly tanie wina i pozowaly na walke z "nimi". Wszyscy czuli ze gdzies tam
                      sa "oni". Wszyscy byli niewyrobieni politycznie, i miotali sie w wykrzywionym
                      swiecie w jakim przyszlo im zyc. Nie bylo zadnej walki o demokracje jaka jest
                      dzisiaj. To byl zwykly prosty oportunizm wobec cudacznego systemu, a demokracja
                      powstala z wszechobecnej biedy i zazdrosci o bogactwo zachodu. Nikt nie
                      wyobrazal sobie, ze mogloby byc inaczej, niz w panstwie socjalistycznym. Ba,
                      nikt nie walczyl o kapitalizm. Nawet caly ruch S`80, usilowal wywalczyc pewne
                      swiadczenia przede wszystkim SOCJALNE. Walesa przeskakiwal przez plot
                      organizowac strajk, bo zwolnili ze stoczni kobiete. Chciano jej przywrocic
                      swiadczenia, ale takie byly czasy, ze wszyscy chcieli walczyc z kimkolwiek.
                      Tyle w ludziach bylo zlosci, na wszechobecna biede. Walka z cenzura to tak
                      naprawde rzecz poboczna, tak wychwalane po latach kino "moralnego niepokoju"
                      bylo omijane szerokim lukiem przez zwyklych ludzi - tak, tak bylo wyswietlane
                      normalnie w kinach. Kazdy wolal Gwiezdne Wojny i Wejscie Smoka ;). Po prostu
                      wszyscy mieli to gdzies. Kaczmarski piszac slynne "Mury" ani mial na mysli to -
                      co sluchacze odczytywali. Bo prosty robotnik tego okresu i student -
                      inteligent skupiali sie na frazach "rwali bruk i zwalali pomniki" odnoszac to
                      do ulicznych starc ;). Na ulicy z kamieniami krolowali czestokroc osobnicy
                      ktorzy w dzisiejszych czasach trzaskaja kamieniami na pomeczowych dymach.
                      Czasy byly latwiejsze dla piszacych artystow. Wszyscy zawsze uwazali, ze ktos
                      mowi wiecej niz powiedzial. No i poza tym wszyscy mieli jedngo wspolnego wroga.
                      Wystarczyla droba aluzja co do wschodu, czerwonego koloru i juz kazdy czul sie
                      ze uczestniczy w buntowniczym spisku. Kabareciarz mogl poczestowac publicznosc
                      tekstem, "uwazajcie na CZERWONE slonce" i sala walila entuzjastyczne oklaski
                      ile sil w lapach. Taki jeden wspolny wrog to wielkie ulatwienie, bo pozwala
                      tworzyc konkretne, buntownicze teksty :). Nie trzeba bylo wcale byc poeta,
                      wystarczylo miec w sobie mlodziencza wscieklosc. Ta zawsze cechuje mlodych
                      ludzi, a tutaj prosze - gotowy wrog!
                      Tego faktycznie moga pozazdroscic pozniejsze pokolenia. Tak jak nasi rodzimi
                      hippisi w latach 70 zazdroscili "prawdziwym" amerykanskim Wietnamu ;). Mlodziez
                      zawsze byla taka sama. I pewnie tez bedzie. Pelna sprzeciwu, chetna do zrywow.
                      Przywolalas przyklady powstan narodowowyzwolenczych. Przeanalizuj wszystkie
                      daty polskich powstan od czasu utracenia niepodledlogsci (wliczajac powstanie
                      kosciuszkowskie). Dokladnie, regularnie co pokolenie nastepuje zbrojny zryw.
                      Mlode glowy sa gorac, i chca sie buntowac. To lepsze niz nauka, w naturze
                      mlodych jest mowienie "NIE bo NIE". Ale ja tam nie zazdroszcze mlodziezy,
                      ktorej przyszlo emigrowac po powstaniu listopadowym, tracic mlodosc i zdrowie w
                      rosyjskich, pruskich, austriackich wieznieniach, czy tez po prostu konczyc na
                      cmentarzu. Mojemu znajomemu ZOMOwcy wyrwali kosmyki wlosow kombinerkami, a taki
                      dziadek go pocieszal ze jak byl bikiniarzem to mu za skarpetki w paski
                      milicjanci wybili zeby (i z duma pokazywal brak dwoch jedynek). I jak jakis sk8
                      zginal na napis CHWDP na koszulce, to sobie pomyslalem, ze jakby nie patrzec
                      historia znowu zatacza wielkie kolo.
            • diabel-tasmanski Re: Starych nie ma chata wolna 24.09.05, 17:05
              tygrysio_misio napisała:

> ale czolowa piosenka tego watku jest rownie zarabista jak "Skóra" Aya RL)))

Pouczające słowa i tyle.
    • baba.ze.wsi eh....rozczuliłam sie......Oddział Zamknięty 24.09.05, 19:00
      to moje studenckie czasy..
      ja - stary zmurszały wieloryb to dobrze pamiętam:)))
      ale wy małolaty???
      • tygrysio_misio Re: eh....rozczuliłam sie......Oddział Zamknięty 24.09.05, 19:02
        to moje czasy z przeczkola:))
        a pozatym pisalam juz tu ze sie urodzialam o 20 lat za pozno:)
        • baba.ze.wsi Re: eh....rozczuliłam sie......Oddział Zamknięty 24.09.05, 19:14
          bo to były debeściarkie czasy:))))))))))
          i wódka na kartki.
          • tygrysio_misio Re: eh....rozczuliłam sie......Oddział Zamknięty 24.09.05, 19:20
            no ale jak czegos nie ma za duzo to wieksza przyjemnosc sprawia:))
            • baba.ze.wsi Re: eh....rozczuliłam sie......Oddział Zamknięty 24.09.05, 19:21
              tygrysio_misio napisała:

> no ale jak czegos nie ma za duzo to wieksza przyjemnosc sprawia:))
              >
              nie chodziło mi o wódkę.
              Tylko o ludzi,, klimat, i jednak! ideały.
              • tygrysio_misio Re: eh....rozczuliłam sie......Oddział Zamknięty 24.09.05, 19:24
                teraz tez mamy idealy:))

"jest jedna rzecz dla ktorej warto zyc..hip chlop i nie liczy sie nic"
                • baba.ze.wsi Re: eh....rozczuliłam sie......Oddział Zamknięty 25.09.05, 16:13
                  tygrysio_misio napisała:

> teraz tez mamy idealy:))
                  >
                  > "jest jedna rzecz dla ktorej warto zyc..hip chlop i nie liczy sie nic"
                  >
                  ależ oczywiście:) że macie:)
                  mówiłam o troche innych, prehistorycznych czasach:))))
                  • tygrysio_misio Re: eh....rozczuliłam sie......Oddział Zamknięty 25.09.05, 16:18
                    ja nie mowie ze ja mam..ale caly swiat sie zalewa idealami ze hip chlop jest
                    cool:)))

ja jestem ta prahistoryczna:)
    • goldenwomen Re: Zróbmy wiec prywatke jakiej nie przeżył nikt. 24.09.05, 19:08
      jestem ZA a nawet PRZECIW :) Panowie prosze wnieście tę krzynkę browara ode
      mnie a zakąski proszę położyc na stole:) i co mogę wejść na pokoje?
      • asiulka81 Re: Zróbmy wiec prywatke jakiej nie przeżył nikt. 25.09.05, 16:03
        a wódzia bedzie???
        • goldenwomen Re: Zróbmy wiec prywatke jakiej nie przeżył nikt. 26.09.05, 18:34
          asiulka81 napisała:

> a wódzia bedzie???

juz sie mrozi w lodówie :)

Rozsądni ludzie ostatnia flaszkę zostawiaja na rano :)
    • kate-gun Re: Zróbmy wiec prywatke jakiej nie przeżył nikt. 25.09.05, 20:59
      heh, wlasnie niedawno na takiej bylam - przez tydzien dochodzilam do
      siebie :))))))
    • heldbaum Re: Zróbmy wiec prywatke jakiej nie przeżył nikt. 25.09.05, 22:11
      dość prywatek do następnej soboty
      dopiero dochodzę do siebie po wczorajszej
      • goldenwomen Re: Zróbmy wiec prywatke jakiej nie przeżył nikt. 26.09.05, 18:35
        heldbaum napisał:

> dość prywatek do następnej soboty
        > dopiero dochodzę do siebie po wczorajszej

bolały Cie własne mysli? słyszałeś porost własnych włosów? :)
    • goldenwomen czy któś żyje po tej prywacie? :) 26.09.05, 18:36
      :P
      • sloggi Re: czy któś żyje po tej prywacie? :) 26.09.05, 18:57
        I znów przyszedłem, żeby pozbierac szkło.
        • goldenwomen Re: czy któś żyje po tej prywacie? :) 26.09.05, 21:41
          sloggi napisał:

> I znów przyszedłem, żeby pozbierac szkło.

było mordobicie ? :))))))))))chyba duzo straciłam co ? :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka