Gość: Arnold IP: *.proxy.aol.com 13.09.02, 07:22 Litrowy sloik (2tyg. dawka) z nasieniem odsprzedam gejowi. Cena 39.99zl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blasphemy Re: nasionka sprzedam 13.09.02, 12:13 sloggi napisał: > Nie sprzedawaj - zjedz sam. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gej Re: nasionka sprzedam IP: *.gda.supermedia.pl 13.09.02, 12:27 A niby po co mi one? Miałbym je zasadzić w donicze i wyhodować kolejnego głupka? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_rek Re: nasionka sprzedam 13.09.02, 13:15 Gość portalu: Arnold napisał(a): > Litrowy sloik (2tyg. dawka) z nasieniem odsprzedam gejowi. Cena 39.99zl Miałem nie zabierać głosu w tej jałowej dyskusji, ale nurtują mnie dwa pytania: 1) Dlaczego napisałeś 'odsprzedam'? Słowo to oznacza 'sprzedać coś uprzednio kupionego'. Do czego był Ci ten słoik z jego zawartością potrzebny? 2) Skąd ta pewność, że zawartość litrowego słoika starczy na dwa tygodnie (czego, zresztą)? Z góry dziękuję za udzielenie odpowiedzi. Pozdrawiam, marek Odpowiedz Link Zgłoś