laura.x 03.10.05, 02:01 Nie moge zasnąc, moze mi ktos cos poradzi? Tylko sensowne cos prosze:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laura.x Re: Nie mogę zasnąć 03.10.05, 02:20 No właśnie nie mogę zasnąć:) to nie moge iść spać:) Odpowiedz Link Zgłoś
anetta101 Re: Nie mogę zasnąć 03.10.05, 02:23 a jak masz zasnąć jak nie idziesz spać tylko siedzisz przy kompie? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
laura.x Re: Nie mogę zasnąć 03.10.05, 02:25 Ja mam łóżko zaraz obok kompa, to jak mnie zmorzy, to tylko bum i leżę:) Odpowiedz Link Zgłoś
laura.x Re: Nie mogę zasnąć 03.10.05, 02:24 Moze sobie cos zjem?:) Bo jak sie najem fajnie, to z reguły chce sie spać:) Teraz mam dylemat co zjesc? Kanapek mi sie nie chce robic, bo musiałabym wstac i iść do kuchni, a blizej mam paluszki z sezamem :) i katarzynki superanckie pierniki:) Znowu jak sie najem, to bede miec wyrzuty sumienia, alerownie dobrze jutro moge zapomniec, co nocą jadłam:) Jakie ja mam życie skomplikowane:) Odpowiedz Link Zgłoś
anetta101 Re: Nie mogę zasnąć 03.10.05, 02:28 to może nie śpij całą noc :))) będziesz miała czas do namysłu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
laura.x Re: Nie mogę zasnąć 03.10.05, 02:30 Mam myślec całą noc o moim ciężkim zyciu?:) EEEE nie :) Zjadłam juz jednak te paluszki:) Ale cos czuje, ze chyba poleze i posłucham radia jakiegos. A Ty tez nie mozesz zasnąć?:) Odpowiedz Link Zgłoś
anetta101 Re: Nie mogę zasnąć 03.10.05, 02:33 ja już od kilku lat chodzę spać po godz 2, wcześniej nie zasnę Odpowiedz Link Zgłoś
laura.x Re: Nie mogę zasnąć 03.10.05, 02:36 Ja tak mam od tygodnia, moze dwoch. Wczesniej to ok 00 zawsze chodziłam. A rano, to mnie tak masakrycznie głowa boli jak wstaje. Chyba bede sie zmuszac do chodzenia wczesniej z kurami spac, musze sie od nowa przyzwyczaic. Najwyzej poleze sobie zawsze:) Odpowiedz Link Zgłoś
laura.x Re: Nie mogę zasnąć 03.10.05, 02:32 Moze sobie poczytam, co to jest ten 'spalony':D:D:D zeby czasu nie marnowac:) Odpowiedz Link Zgłoś
laura.x Re: Nie mogę zasnąć 03.10.05, 02:38 masz rację:) nigdy nie zrozumiem o co z tym spalonym chodzi :D Moze lepeij zastanowie sie co jutro ubrac:) Odpowiedz Link Zgłoś
laura.x Re: Nie mogę zasnąć 03.10.05, 02:45 hahah no masz racje, to moze rzeczywiscie poczytam o spalonym :) i bedzie bum do wyra od razu :) Moze cos o budowie silnika poczytam:) Odpowiedz Link Zgłoś
anetta101 Re: Nie mogę zasnąć 03.10.05, 02:47 ej, bo jeszcze się wciągniesz i tym bardziej nie zaśniesz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
laura.x Re: Nie mogę zasnąć 03.10.05, 02:46 A w ogole w sumie z tego, co zauwazyłam, to raczej kobiet na bezsennosc cierpią, faceci takich problemow nie maja, bo oni w ogole inaczej mysla:) Odpowiedz Link Zgłoś
anetta101 Re: Nie mogę zasnąć 03.10.05, 02:49 nie wiem jakie są statystyki ale jak czegoś z tym nie zrobisz to będziesz się tak męczyć jak ja Odpowiedz Link Zgłoś
laura.x Re: Nie mogę zasnąć 03.10.05, 02:50 W sumie faceci, to przeciez takie nieskomplikowane w obsłudze istoty, niczym sobie zbytnio swoich główek nie zaprzątają, to śpią później słodko, jak małe bobo:) Odpowiedz Link Zgłoś
anetta101 Re: Nie mogę zasnąć 03.10.05, 02:51 nie wiem wychodzę zanim zasną więc nie wiem jak śpią haha:))) Odpowiedz Link Zgłoś
laura.x Re: Nie mogę zasnąć 03.10.05, 02:54 Ja tak troche sie orientuję ;) i mówię Ci śpią jak małe bobo :D:D Szkoda, ze zaden facet teraz sie nie wypowie, jak to z nimi jest, ale wszyscy śpia, to jak mają pisać hahaha:) Odpowiedz Link Zgłoś
laura.x Re: Nie mogę zasnąć 03.10.05, 03:07 Mam taki komfort, ze cały ten tydzien nie musze:) juuupi jej:):) Czytałam sobie teraz tu różne bajery. Rozwaliło mnie 'dokarmianie':) hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
laura.x Re: Nie mogę zasnąć 03.10.05, 03:14 Wyłączam kompa juz:) Dobranoc :) Teraz czuje sie zmeczona, to jakos pojdzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
anetta101 Re: Nie mogę zasnąć 03.10.05, 03:15 mnie tu wiele wątków rozwala:) idę już spać, dobranoc:))) Odpowiedz Link Zgłoś