linka234 06.10.05, 14:03 Czy duże biusty cieszą się jeszcze powodzeniem u mężczyzn?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lambert77 Re: Duży biust 06.10.05, 14:09 I to jakim :) nie ma nic przyjemniejszego niż piękny dorodny biust pięknej dorodnej kobiety w przeciwieństwie do chudziutkich biedactw z dużym biustem co z daleka wygląda tak OIO. Ładnie wszędzie zaokrąglona kobietka nadal jest w cenie :). Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Duży biust 06.10.05, 14:58 jak ja lubie forumowiczki ktore zadaja pytania na temat meskich preferencji zeby podbudowac sie:)) no coz ..powiedzili ze lubia taki biust i ty juz jestes szczesliwa innym razem ktos zada pytanie czy facetom przeszkadza aly biust i oprocz Diabelka wszyscy beda mowic ze nie...i tamta bedzie szczesiwa:) Odpowiedz Link Zgłoś
linka234 Re: Duży biust 06.10.05, 15:51 Rzeczywiście, od waszych preferencji zależy moje poczucie wartości!! Nie bądz śmieszny!! Odpowiedz Link Zgłoś
linka234 Re: Duży biust 06.10.05, 15:55 Zwisa mi to, w przeciwieństwie do biustu:) Odpowiedz Link Zgłoś
john_malkovitch Re: Duży biust 06.10.05, 14:44 Spytaj swoje cycki (ew. koleżanki, bo nie wiem, czy się chwalisz, czy kompleksy uzewnętrzniasz), czy się cieszą.. Skąd mam wiedzieć..? Odpowiedz Link Zgłoś
linka234 Re: Duży biust 06.10.05, 15:52 Jak masz tak znikomą wiedzę, to się nie wypowiadaj, chłopcze! Odpowiedz Link Zgłoś
rafstani Re: Duży biust 06.10.05, 16:08 Niestety dla Ciebie, nie możesz odbierać nikomu prawa do wypowiadania się na forum. A polecam trochę wiecej luzu. Może zdejmij biustonosz, bo uwiera. Odpowiedz Link Zgłoś
linka234 Re: Duży biust 06.10.05, 16:33 Nie mam prawa i możliwości, więc nie odbieram!jestem luźna, ale nie rozumiem, dlaczego nie mam reagować na krytykę?! Odpowiedz Link Zgłoś
katinka_w_plaszczyku Re: Duży biust 06.10.05, 18:49 mozesz reagowac na krytyke, oczywiscie, ze tak. Rafstani mial zapewne na mysli to, ze nie trzeba od razu pisac w tonie obrazliwym i krzyczacym ;) straszne nerwusy na tym Forum, hihi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
supel11 Re: Duży biust 06.10.05, 14:52 Gdy sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma... Osobiscie wole takie, ktore mieszcza sie w dloni.No i mniej sie traci bitej smiatany.A takie wielkie zwisajace raczej nieapetycznie wygladaja i w ich przypadku nawet bita smietana tego nie zmieni... Pozdrawiam supel Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: Duży biust 06.10.05, 15:54 teraz ja się dowartościowałam, że nie mam zwisów <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
supel11 Re: Duży biust 06.10.05, 18:55 No i prawidlowo.Rozmiar biustu nie jest az tak wazny...Tym bardziej oceniajac kobiete nie powinno sie zaczynac od biustu. Pozdrawiam supel Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen mezczyzni lubią takie w sam raz coby........ 06.10.05, 17:27 nadawały sie do ręcznej zabawy :))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
heldbaum Re: mezczyzni lubią takie w sam raz coby........ 06.10.05, 17:51 muszą być jak brzoskwinie :) Odpowiedz Link Zgłoś
linka234 Re: mezczyzni lubią takie w sam raz coby........ 06.10.05, 18:05 Takie włochate?:) Odpowiedz Link Zgłoś
samiecc Re: mezczyzni lubią takie w sam raz coby........ 06.10.05, 20:28 osobiscie uwielbiam duże biusty od C do E .ostanio stwierdziłem że jak laska nie ma fajnego biustu to bardzo traci na atrakcyjności bo podczas zabaw nie ma sie czym bawić co dodtykać głaskać całować .zresztą nie wiem czy to jest regułą ale kobiety krąglejsze z przodu i z boku z którym miałem doczynienia były bardziej gorące ostrzejsze iw ogóle wulkany:) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: mezczyzni lubią takie w sam raz coby........ 06.10.05, 20:26 heldbaum napisał: > muszą być jak brzoskwinie takie male?????????????????????????????? > :) Odpowiedz Link Zgłoś
samiecc Re: mezczyzni lubią takie w sam raz coby........ 06.10.05, 20:28 miało być z przodu i tyłu:) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.rocco Re: mezczyzni lubią takie w sam raz coby........ 07.10.05, 20:31 Eh z tymi duzymi to czy sie podobaja jeszcze ma znaczenie od ich wielkosci , bo dla jednych duze beda D a dla innych to jeszcze nie takie duze :) Odpowiedz Link Zgłoś