Gość: Heidi Sn IP: *.pl 05.06.01, 19:22 jak to jest z wami, chłopaki? (chyba, że są tu sami homosesuals) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gepe Re: WOLICIE WYSPORTOWANE DZIEWCZYNY CZY SMUKŁE KOBIETY? 05.06.01, 21:19 Sprecyzuj słowo "wolicie". gepe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ODP> PRECYZUJĘ IP: *.pl 05.06.01, 22:04 PRECYZUJĘ DLA CIEBIE GEPE: wy, mężczyżni, silniejsza połowa świata, preferujecie, wybieracie z reguły, macie większą ochotę, pragniecie... KOGO??? opcja nr.1: smukłe, wysokie i chude gazele, czy nr2: nieco silniejsze, wysportowane, giętkie ładnie zbudowane pantery??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: PRECYZUJĘ IP: *.polkomtel.com.pl 06.06.01, 10:26 po prostu ładne i zgrabne nie koniecznie wysportowane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G. Re: PRECYZUJĘ IP: *.kub.nl 17.06.01, 16:43 Gość portalu: ODP> napisał(a): > PRECYZUJĘ DLA CIEBIE GEPE: wy, mężczyżni, silniejsza połowa świata, > preferujecie, wybieracie z reguły, macie większą ochotę, pragniecie... > KOGO??? opcja nr.1: smukłe, wysokie i chude gazele, czy nr2: nieco silniejsze, > > wysportowane, giętkie ładnie zbudowane pantery??? Pomimo niewatpliwych urokow pan-gazel: zdecydowanie pantery (trekking w Nepalu staje sie dostepna opcja podrozy poslubnej :) ). G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julek Re: WOLICIE WYSPORTOWANE DZIEWCZYNY CZY SMUKŁE KOBIETY? IP: 141.20.108.* 06.06.01, 14:46 Gość portalu: Heidi Sn napisał(a): > jak to jest z wami, chłopaki? > > (chyba, że są tu sami homosesuals) a to mi przypomina pytanie z konkursu audiotele. "Was machen Sie lieber?" alternatywa, liebe Heidi, nie jest w tym przypadku rozlaczna. podobienstwa podobno sie przyciagajaubie, wiec moze dlatego lubie smukle i wysportowane pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scyzoryk Re: WOLICIE WYSPORTOWANE DZIEWCZYNY CZY SMUKŁE KOBIETY? IP: *.library.uu.nl 06.06.01, 17:51 lubie ladne a w szczegolnosci wysokie blondynki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heidi do scyzoryka IP: *.pl 06.06.01, 18:41 scyzoryk... czy ty mnie prześladujesz, czy to tylko zbieg okoliczności? Heidi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scyzoryk Re: do scyzoryka IP: *.library.uu.nl 06.06.01, 18:55 jak chcesz to tam gdzie Ty piszesz ja nie bede pisal?nie,nie przesladuje Cie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heidi Re: do scyzoryka IP: *.pl 06.06.01, 18:57 nie mam nic przeciwko, tak tylko pytam. Naprawdę jasteś taki atrakcyjny jak piszesz?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scyzoryk Re: do Heidi IP: *.library.uu.nl 06.06.01, 19:04 pisze,ze niektore dziewczyny uwazaja mnie za przystojnego,ale niektore to nie znaczy wszystkie,wszystko zalezy od osoby Odpowiedz Link Zgłoś
gepe Re: WOLICIE WYSPORTOWANE DZIEWCZYNY CZY SMUKŁE KOBIETY? 06.06.01, 20:19 PRECYZUJĘ DLA CIEBIE GEPE: wy, mężczyżni, silniejsza połowa świata, preferujecie, wybieracie z reguły, macie większą ochotę, pragniecie... KOGO??? opcja nr.1: smukłe, wysokie i chude gazele, czy nr2: nieco silniejsze, wysportowane, giętkie ładnie zbudowane pantery??? Wybieram nr 3: Obie opcje w zależności od pogody. Pytanie jeszcze: do czego wybieramy? Na przyjaciółke? Na żonę? Do łózka? :-) A WY? Pozdrawiam - gepe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnich Re: WOLICIE WYSPORTOWANE DZIEWCZYNY CZY SMUKŁE KOBIETY? IP: *.dhcp.mcphu.edu 06.06.01, 22:39 Ja Cie Gepe nie poznaje. A wogole to mi z ta Heidi cos nie pasuje. Ty Scyzoryk lepiej uwazaj. mnich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heidi Re: WOLICIE WYSPORTOWANE DZIEWCZYNY CZY SMUKŁE KOBIETY? IP: *.pl 07.06.01, 10:40 Gość portalu: mnich napisał(a): > Ja Cie Gepe nie poznaje. A wogole to mi z ta Heidi cos nie pasuje. Ty Scyzoryk > lepiej uwazaj. > mnich dlaczego Scyzoryk ma uważać? Dlaczego ci Heidi nie pasuje? Odpowiedz Link Zgłoś
gepe Re: WOLICIE WYSPORTOWANE DZIEWCZYNY CZY SMUKŁE KOBIETY? 07.06.01, 10:48 A cóż ja takiego napisałem? :-) pozdrawiam - gepe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heidi Re: WOLICIE WYSPORTOWANE DZIEWCZYNY CZY SMUKŁE KOBIETY? IP: *.pl 07.06.01, 11:15 drogi gepe! my, kobiety preferujemy mężczyzn silnych, wysportowanych, takich, z którymi możemy się czuć bezpiecznie. Jeżeli do tego są ładni, to super. Jak ciastko z kremem. Odpowiedz Link Zgłoś
gepe Re: WOLICIE WYSPORTOWANE DZIEWCZYNY CZY SMUKŁE KOBIETY? 08.06.01, 08:14 Gość portalu: Heidi napisał(a): > drogi gepe! > > my, kobiety preferujemy mężczyzn silnych, wysportowanych, takich, z którymi > możemy się czuć bezpiecznie. Jeżeli do tego są ładni, to super. Jak ciastko z > kremem. Widzisz Heidi, dlatego prosiłem o "doprecyzowanie", gdyż wg Twoich preferencji nie miałbym zadnych szans na fajną dziewczynę (ani silny, ani wysportowany..). A jestem póki co od sześciu lat szczęśliwym żonkosiem :-). Tego typu pytania mają mniej więcej tyle sensu (bez urazy!) ile pytanie o preferencje kulinarne. Ilu respondentów, tyle - mniej wiecej - preferencji. A poza tym: tylko siła i wyrzeźbienie klaty sa dla Ciebie najistotniejsze? A intelekt? A poczucie humoru? A wiara/religia? A - wkońcu czemu nie do licha? - ładna pupcia? :-)Za dużo tego, by klasyfikować, tak jedną jak i drugą stronę. A i tak w końcu większość poszuka swoich drugich połówek :-) Gorące pozdrowienia, trzymaj się Heidi - gepe Odpowiedz Link Zgłoś