Gość: David IP: 195.94.207.* 06.06.01, 14:49 Dotyk których części ciała Cię najbardziej podnieca? Jak jest wiedza i doświadczenie waszych partnerek w tej sprawie? David Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mat25 Re: Męskie strefy erogenne IP: *.interserwer.pl 06.06.01, 16:29 Gość portalu: David napisał(a): > Dotyk których części ciała Cię najbardziej podnieca? > Jak jest wiedza i doświadczenie waszych partnerek w tej sprawie? > David Wiadomo oczywiscie ze najczulsza strefa erogenna mezczyzny jest czlonek. Ale oprocz tego jest jeszcze sporo innych miejsc - sutki, kark, broda, szyja, zwieracze odbytu - to te moje najbardziej erogenne miejsca. A wiedza moich partnerow na ten temat jest duza, bo po prostu sami sa facetami :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Męskie strefy erogenne IP: *.unregistered.formus.pl 06.06.01, 17:03 Nie tylko strefy są ważne, ważny jest też sposób ich drażnienia. Wydaje mi się, że lizanie zawsze i wszystkim sprawia przyjemność. kolo Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Męskie strefy erogenne 06.06.01, 19:35 U mnie pod paznokciami- Jak mi szwagier przyp.... mlotkiem w paluchy to sie spuscilem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ra;0 Re: Męskie strefy erogenne IP: *.dip.t-dialin.net 06.06.01, 20:16 mciekawe kto teraz sie ukrywa pod adesem adres: *.dip.t-dialin.net :)) ja nie.. a co do stref...ja tam lubie jak mnie moj facet po twarzy gladzi...a potem.... (cenzura) (.) hehe ra:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat25 Re: Męskie strefy erogenne IP: *.interserwer.pl 07.06.01, 09:17 Gość portalu: ra;0 napisał(a): > mciekawe kto teraz sie ukrywa pod adesem adres: *.dip.t-dialin.net :)) > ja nie.. > > a co do stref...ja tam lubie jak mnie moj facet po twarzy gladzi...a potem.... > (cenzura) (.) hehe > > > > ra:) No nie przesadzaj ramzes z ta cenzura! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ra;) ok..bez cenzury... IP: *.dip.t-dialin.net 07.06.01, 09:49 ..a potem ja jego..po twarzy gladze..szczegolnie po brodzie i wasach :)) mmmmmmmm....no i ta wlochata klatka...marzenie...prawdziwy las, dla miskow ;) ra:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat25 Re: ok..bez cenzury... IP: *.interserwer.pl 08.06.01, 15:27 Gość portalu: ra;) napisał(a): > ..a potem ja jego..po twarzy gladze..szczegolnie po brodzie i wasach :)) > mmmmmmmm....no i ta wlochata klatka...marzenie...prawdziwy las, dla miskow ;) > > ra:) Masz takiego miska? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Do mesco IP: *.unregistered.formus.pl 08.06.01, 15:41 Może "miśki" niech się zgłaszają. Ale wolisz takiego misia w wersji bodybuilder czy w wersjii chubby? pozdro, kolo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramzes:) Re: ok..bez cenzury... IP: *.dip.t-dialin.net 08.06.01, 15:42 :) jak go w internecie zobaczlem na zdjeciu, to od razu pomyslle, ze to moja druga polowa :)) i juz tak zostalo :)) a misiek 1 klasa. :) ramzes:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramzes;) Re: ok..bez cenzury... IP: *.dip.t-dialin.net 08.06.01, 17:31 najelpsze "miski" to..panowie kolo 40...ladnie owlosieni..i bez wielkiego brzucha... ale za to z broda lub przynajmniej z wasami, ala nasi dawni rycerze :)) no i ....:))) ramzes;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emendems Re: Męskie strefy erogenne IP: 193.178.168.* 30.07.01, 16:13 mario2 napisał(a): > U mnie pod paznokciami- Jak mi szwagier przyp.... > mlotkiem w paluchy to sie spuscilem Nastepnym razem popros szwagra, niech cie walnie mlotkiem w najczulsze miejsce:-) Czekamy na opis wrazen ! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Męskie strefy erogenne IP: 195.94.207.* 11.06.01, 11:42 Znam chłopaków co kazdy cm2 ich ciała podnieca ich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martusia Re: Męskie strefy erogenne IP: 195.94.207.* 07.07.01, 17:45 Ale macie znacznie mniej obszaru stref erogennych (3 - 8%)niż my kobiety (15-25%). Miejcie to na względzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remek Re: Męskie strefy erogenne IP: 195.94.207.* 10.07.01, 14:33 W udanym związku pieszczoty, przytulanie się, pocałunki i miłosne zaklęcia są równie ważne jak seks. Chociaż gra wstępna jest szczególnie istotna dla kobiet, może być ekscytująca dla obojga partnerów. Słowa pełne miłości, czuły dotyk dłoni i warg rozbudzają zmysły, pozwalają poznać reakcje partnera, poczuć narastające pożądanie i dojść do samej granicy rozkoszy. Zmysłowa gra może być celem samym w sobie, a nie jedynie wstępem do miłosnego zbliżenia. Wielu mężczyzn sądzi, że ich wrażliwość ogranicza się do narządów płciowych. Ale gdy poddadzą się dłoniom partnerki, odkryją, że ogromną przyjemność sprawią im także pieszczoty innych części ciała. Nie tylko usta Panowie lubią być całowani nie tylko w usta, również w powieki, czoło, brodę i policzki. Podnieca ich leciutkie drażnienie zębami uszu, pocałunki w czubek nosa, kark i szyję. Chcą być głaskani po głowie, ale nigdy "pod włos". Męskie zmysły rozbudza również powolne ocieranie się ciałem o ciało, dotyk kobiecych piersi i włosów na ich skórze. Panowie uwielbiają leciutkie chwytanie zębami bardziej owłosionych partii ciała. Żywą reakcję wywołują pieszczoty ramion i pach, wnętrza dłoni i opuszków palców, delikatne drapnięcia paznokciem wzdłuż boków i wewnętrznej części przedramion. Męskie brodawki piersiowe są wrażliwsze od kobiecych, dlatego trzeba je pobudzać stopniowo, zaczynając od ledwo wyczuwalnego muskania opuszką palca lub językiem. Gdy nabrzmieją, partnerka może pieścić je intensywniej, a potem ssać. To niektórych mężczyzn doprowadza do orgazmu. Brzuch mężczyzny Bardzo czułym miejscem jest brzuch, ocieranie się policzkiem, rozgrzewanie go ciepłym oddechem i obwodzenie pępka językiem działa bardzo podniecająco. Większości mężczyzn sprawiają przyjemność pieszczoty pleców. Mogą to być lekkie drapnięcia, głaskanie i drażnienie językiem wzdłuż kręgosłupa aż do kości ogonowej. Panowie lubią być też masowani i poklepywani po pośladkach. Stopy Erogenną strefą są też stopy. Masaż, przede wszystkim ssanie dużego palca, najpierw powoli, a później coraz szybciej, dostarcza ekscytujących wrażeń. Inny ośrodek zmysłowości Czasami warto sięgnąć w nie typowe miejsce, żeby dostarczyć ukochanemu maksimum rozkoszy. Takim rzadko przez kobiety dotykanym, ale bardzo podatnym na pieszczoty obszarem jest punkt ekstazy leżący mniej więcej w połowie długości między kroczem a odbytem. Gdy penis jest wzwiedziony, można w tym miejscu znaleźć niewielkie wgłębienie - i to jest sam środek obszaru najwyższej rozkoszy. Łagodny nacisk wywierany przez 10-30 sekund na ten punkt utrzymuje dłużej stan silnego podniecęnia, jednocześnie hamuje natychmiastowy wytrysk. Dzięki temu mężczyzna może dalej się kochać i doprowadzić siebie i partnerkę do przedłużonej ekstatycznej rozkoszy. W starożytnych księgach miłości punkt ten nazywano świętym miejscem. Najbardziej podniecające dla Panów Jedwab - 81% Kolor czerwony - 68% Kobiece piersi - 65% Perfumy - 63% Ogień w kominku - 43% Członek Sprawny i krzepki, stanowi powód dumy dla mężczyzny i źródło przyjemności dla kobiety. Pamiętaj, że pieszcząc penis, pieścisz całego mężczyznę. W dopasowanym seksualnie związku członek fascynuje i podnieca kobietę, staje się wspólną własnością, zabawką i bronią kochanków. Spróbuj go dokładnie poznać. Zacznij pieścić i sprawdź, jaka będzie reakcja. Nie bój się, mocniejszych dotknięć. Znajdź na nim mniej i bardziej wrażliwe punkty i przekonaj się, na jakie pieszczoty najsilniej zareaguje. Głaszcz żołądź - zaokrąglenie na czubku penisa. Z otworu znajdującego się na główce, wrażliwego na dotykanie, wypływa przezroczysty płyn. Spróbuj, ma oryginalny smak. Pieść żołądź kolistymi ruchami i szybkimi muśnięciami języka. Całuj jej krawędź i czubek. Jeśli na żołędzi jest mało wilgoci, możesz nanieść na nią nieco śliny. Pieść wędzidełko - cienkie pasemko skóry, łączącej napletek z żołędzia. Najsilniej podniecisz partnera, gdy wokół wędzidetka wykonasz językiem lub nieco zwilżonymi palcami kilka okrążeń. Pamiętaj, że nawet bardzo subtelne pieszczoty, takie jak dotyk twojego sutka, mogą doprowadzić ukochanego do prawdziwej ekstazy. Wieniec członka W trakcie erekcji napletek zsuwa się z żołędzi i odstania wieniec - najwrażliwszy punkt penisa. Trzeba go dotykać bardzo, bardzo delikatnie. Szczególną przyjemność sprawi ukochanemu całowanie i lizanie tego miejsca. Trzon penisa Skóra na trzonie jest elastyczna, można ją przesuwać wzdłuż prącia i leciutko rozciągać. Można też imitować ręką stosunek pochwowy. Trzon nie jest zbyt unerwiony, wymaga więc dość silnych, zdecydowanych pieszczot. Jeśli przesuniesz dłoń w stronę odbytu, wyczujesz korzeń penisa, który też lubi być dotykany. Moszna Przypomina woreczek i okrywa jądra z zewnątrz. Jest pomarszczona, gdyż tuż pod skórą ukryte są bardzo cienkie włókna mięśniowe. Gdy jest zimno, zaczynają się szybko kurczyć i przyciągają jądra bliżej ciała. Moszna jest cienka, więc trzeba się z nią obchodzić niezwykle czule. Zbyt silny ucisk jąder jest bolesny Nie trzeba ich jednak w pieszczotach omijać. Można je masować, podszczypywać, całować, ssać i leciutko nadgryzać. Doznania partnera nasilą się, gdy będziesz jądra łagodnie pieścić palcami i językiem albo trzymać w stulonych dłoniach i lekko ściskać. Jak pieścić penis Poproś partnera, żeby sam określił siłę pieszczot Okrążaj członek palcami na różnych wysokościach, a potem wykonuj podłużne, posuwiste ruchy naśladujące stosunek Całuj delikatnie i liż żołądź, przebierając jednocześnie palcami po całym członku Skórę na trzonie ściskaj najpierw koniuszkami palców, a potem intensywnie masuj Nie staraj się na siłę doprowadzić penis do wzwodu. Wszystkie pieszczoty możesz też dawać członkowi zwiotczałemu Po wytrysku pieszczoty członka mogą być bolesne Remek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiki pisz swoimi słowami IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 09.08.01, 18:09 Kiedy cytujesz, podawaj źródło. Słowo słowo można znaleźć w dodatku Claudii "Miłość i sex". Słabo się popisałeś erudycją, poprostu przepisałeś słowo w słowo, może sam nie wiesz gdzie masz strefy erogenne. Żałosne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: Męskie strefy erogenne-Remek--wielkie brawa! IP: *.proxy.aol.com 10.07.01, 20:50 To sie nazywa wyczerpujaca odpowiedz!!! Wielkie dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
mesco Re: Męskie strefy erogenne-Remek--wielkie brawa! 10.07.01, 21:00 brawo , brawo - a gdzie dupa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: David Re: Mesco- Twoja pupa jest slabo erogenna? IP: 195.94.207.* 09.08.01, 14:37 Wydaje sie, ze nie powinno się wymieniać nadzwyczajnych przypadków, jak Ty to czynisz Mesco, pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mesco Re: Męskie strefy erogenne-Remek--wielkie brawa! 10.07.01, 21:00 brawo , brawo - a gdzie dupa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiki Remek--wielkie brawa! - nie ma powodu do bicia braw !!! IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 09.08.01, 18:12 Zuziu, nie ma powodu aby bić brawa Remekowi, bo nie popisywał się swoją wiedzą ani oczytanie, ani nawet oczytaniem tylko przepisał słowo słowo. Jego źródło to rozłożony przede mną dodatek do "Claudii" "Miłość i sex". Kiki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WILD Re: Męskie strefy erogenne IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.01, 22:36 Moją osobistą strefą erogenną sa ..sutki . Zwłaszcza lewy . Zawsze dotykam go masturbując się . Także pewna laska doprowadziła mnie do wytrysku ssąc go . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sarenka Re: Męskie strefy erogenne-Remek wielkie dzięki. IP: 212.244.94.* 27.07.01, 23:15 Czytałam Twój opis sfer erogennych jednym tchem.Jesteś nisamowity.Dużo się nauczyłam.Jeszce raz dziękuję.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiki Re: Męskie strefy erogenne-Remek wielkie dzięki. IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 09.08.01, 18:15 Sarenko! - ten człowiek sam pewnie nie wie gdzie ma strefy erogenne bo słowo w słowo cytował dodatek do "Claudii" "Miłość i sex". Zamiast się zachwycać jego przepisywaniem odwiedź księgarnie i kup sobie dobrą pozycję na ten temat albo zapytaj swojego partnera gdzie lubi być pieszczoty. Strefy erogenne to sprawa indywidualna a nie zachwycaj się człowiekiem podpisującym się nie pod swoim tekstem. Kiki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Do przeciwników przepisywania IP: *.unregistered.formus.pl 09.08.01, 18:20 Dajcie mu spokój. Może napisał to dla dobra ogólnoludzkiego. Jak ktoś przeczyta, to może zacznie sprawdzać czy to prawda i wtedy zacznie się dopiero prawdziwa jazda. ko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remek Re: Męskie strefy erogenne- Panie Kiki IP: 195.94.207.* 16.08.01, 14:12 Panie Kiki, Pozdrawiam wszystkich, i zapewniam swego adwersarza, ze moim zamiarem nie było przypisywanie sobie autorstawa powyższego tekstu. Zapewniam oponenta, że ten tekst nie pochodzi bynajmniej z cytowanego pisma, ale z innej publikacji zamieszczonej w internecie. Dokonane zostały pewne zmiany i skróty tego tekstu, ale niewielkie. Tak,że tekst ten nie był przepisany w dosłownym rozumieniu, co sugeruje Pan Kiki. Zapewniam Szanownego adwersarza, że dobrze mi jest znana praktycznie strona poruszanej problematyki,..... Poruszony problem jak najbardziej opowiada treści tego FORUM. Odrzućmy usilnie wprowadzane i hołdowane przez niektórych na tym Forum, wątki wątpliwej treści. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BNNN Re: Męskie strefy erogenne- Panie Kiki IP: *.rz.uni-leipzig.de 16.08.01, 15:08 bardzo podobal mi sie opis pieszczenia penisa, z pewnoscia zastosuje go moze juz nawet dzisiaj wieczorem. Obojetne jest skad ten opis pochodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamo Re:Remek wielkie dzięki. - Do Kiki IP: *.dipool.highway.telekom.at 16.08.01, 21:57 Gość portalu: Kiki napisał(a): > Sarenko! - ten człowiek sam pewnie nie wie gdzie ma strefy erogenne bo słowo w > słowo cytował dodatek do "Claudii" "Miłość i sex". Zamiast się zachwycać jego > przepisywaniem odwiedź księgarnie i kup sobie dobrą pozycję na ten temat albo > zapytaj swojego partnera gdzie lubi być pieszczoty. Strefy erogenne to sprawa > indywidualna a nie zachwycaj się człowiekiem podpisującym się nie pod swoim > tekstem. Co sie tak uczepilas Remka ? Jezeli nawet nie jest autorem tego tekstu toberdzo dobrze, iz sie tu znalazl gdyz niektorzy skorzystaja. To jest forum tez z przymruzeniem oka,wiec sie tak nie ekscytuj. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: finka do facetow IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.08.01, 22:14 To wszystko bardzo piekne brzmi, ale co zrobic z pacjentem ktory najwyrazniej nie ma zadnych stref erogennych oprocz czlonka? Ja tak lubie piescic meskie cialo, a on sie ogania, chichocze ze go laskocze, a najchetniej to by od razu "wlozyl", posunal i zasnal. Wspolczuje takim facetom, seks to musi byc dla nich straszna nuda! Mam nadzieje ze nie wszyscy tacy sa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: do facetow IP: 212.160.78.* 23.08.01, 16:10 to ze ktos mowi ze go laskocze, nie che itd. oznaczaze jest zablokowany na dotyk w danych mijescach trezba cierpliwie cwiczyc i otwierac powoli odpowiednie czakry. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: do facetow IP: *.rz.uni-leipzig.de 23.08.01, 16:57 ile on ma lat ??? Gość portalu: finka napisał(a): > T > cialo, a on sie ogania, chichocze ze go laskocze, a > najchetniej to by od razu "wlozyl", posunal i zasnal. ------------------ musisz go tego po prostu oduczyc - rozmowa - nie "dawaj" mu dopóki ciebie nie wypiesci albo ty go nie wypiescisz. Mezczyzna to jak mlody szczeniak (pies) musi wszystko sam poweszyc ale mozna go wytresowac. ------------- > Wspolczuje takim facetom, seks to musi byc dla nich > straszna nuda! Mam nadzieje ze nie wszyscy tacy sa! -------- on tez nie jest taki. Brak mu doswiadczenia, albo ma zle doswiadczenia Odpowiedz Link Zgłoś