misiunia2 23.09.02, 15:38 Czekam na opinie! Pozdrawiam Panow!~:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zofia Re: Podoba Wam sie 'Higher' Diora? IP: *.ipt.aol.com 24.09.02, 00:00 tak bardzoooo, podobny Happy od Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIOTREK Re: Podoba Wam sie 'Higher' Diora? IP: 194.206.253.* 24.09.02, 12:04 Higher jest calkiem niezly, chociaz nie powala kobiet, zauwazylem przy tym cos dziwnego: zazwyczaj zapach dobrych perfum daje sie docenic po jakis 30-40 minutach, wtedy mozna powiedziec, czy sie podoba, czy nie i jak sie w nim czujesz, a tu jest na odwrot, Higher podoba mi sie "na poczatku", potem troche rozczarowuje... szukasz czegos na prezent? jest to zupelnie subiektywne, ale jesli Twoj facet lubi dosc lekkie perfumy, swieze i nieduszace, to sprawdz Happy (Clinique) i blekitna wersje Chrome (Azzaro) znajdziesz je z pewnoscia w Sephor'ze. Odpowiedz Link Zgłoś
misiunia2 Re: Podoba Wam sie 'Higher' Diora? 24.09.02, 15:01 Dzieki za opinie! Juz zamowilam Higher na www.pedet.pl (udalo mi sie jeszcze nabyc 50 ml EDT za 155 zl!) i nie mam wyjscia. Mam nadzieje, ze jednak sie spodoba. A tego Azarro Chrome bardzo jestem ciekawa. Moze jutro wybiore sie do Sephory w Sadyba Best:) Ostatnio bylam i szalalam w dziale meskich zapachow. Napsikalam chyba na 15 czy 20 paseczkow:-))) Pan z obslugi byl bardzo mily i wyrozumialy:) A wracajac do domu pachnialam wprost nieziemsko, bo cos tam na mnie jednak z tych meskich (!) zapachow zostalo:) Przed Gwiazdka poradze sie wczesniej, mam nadzieje PIOTRZE, ze zajrzysz w grudniu na forum. Serdecznie pozdrawiam! Magda P.S. A Zosi sie udalo - post z godziny 00:00 ! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś