Gość: pluto IP: *.wsb.poznan.pl 28.01.02, 18:27 wejdz na forum pogoni www.pogon.v.pl i zaczynaj te swoje trafne wywody :))) ja ze smiechu nie moge. przeczytajcie ich hymn o lechu w watku "STARY HYMN" dawno sie tak nie ubawiłem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sumak Re: SUMAK do dzieła!!! IP: *.man.poznan.pl 29.01.02, 09:06 ... aaaa tam. Po pewnych ustaleniach z Wielkim Szefem postanowiłem olać to forum z pewnych - bardzo niemiłych z resztą - względów. Ten hymn czytałem ... komentarz ? No cóż : każdy klub ma taki hymn na jaki zasłużył, a ten Pogoni jest faktycznie żałosny "nie rzucim Pogoń skąd nasz ród" (składnia ukraińska, no bo chyba nie polska, a skoro Pogoń to "nasz ród" to pewnie chodzi o Pogoń Lwów - to by akurat się zgadzało ...) ... i tyle w tym temacie. Chłopaki kombinują z hymnem, który zaśpiewa na wiosnę cała grupa forumowiczów, czyli ok. 20 osób, to bardzo dobry rezultat jak na klub - póki co, bo Sabri B. nie śpi ... :) - 1 ligowy. Sezon ogórkowy mają tam w pełni, poskrzeczeli na Kolejorza po turnieju w Arenie - oceny tego turnieju & Kolejorza co najmniej "mało obiektywne" - moim zdaniem zupełnie niepotrzebnie poznaniacy rzucili im jakiekolwiek odpowiedzi, bo obiektywizm i cięta odpowiedź znikają z pogon.v.pl jak śnieg na wiosnę ... Lecą na tak zwaną mordę i chyba tego nikt już nie zatrzyma, upadek mają taki sam jak ich paprykarzowa drużyna, czyli bardzo duży. Z pewnych względów szkoda ... Może za jakiś czas mi przejdzie, ale oczywiście póki co czytam ich wypociny bardzo regularnie ... fajna lektura - czasami można się uśmiać po pachy ... nARKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sumak Re: SUMAK do dzieła!!! IP: *.man.poznan.pl 29.01.02, 12:47 ... poza tym niektórzy z pogoniarzy czytują nasze forum ... jak mogę wnosić po pewnych postach, które się dziś pojawiły na v.pl . No cóż może nie dla wszystkich (Panie R.) pewne rzeczy są uznawane za żart, a po prostu traktowane są jako zwykłe skur...elstwo (zwłaszcza chodzi tu o tzw. okoliczności) ... no i jeszcze nikt tu nie tworzył legend. Odpowiedz Link Zgłoś