Dodaj do ulubionych

Msam wstret do dziewczyn o imieniu Kasia....

05.11.05, 23:58
jakos tak mam bo kiedys moja milosc jak jeszcze mnie nie chcial startowal do
Kasi i nie chcial mnie ze wzgladu na nia...

straszne to ale jak widze to imie (teraz zobaczylam na forum) t mi sie
przypomina i jakos sie dziwnie czuje..
Obserwuj wątek
    • szejtan Re: Msam wstret do dziewczyn o imieniu Kasia.... 06.11.05, 00:21
      A ja uwielbiam to imię. Daaaawno temu znałem kilka Kaś i były to same
      przesliczne, przeurocze, idealne wprost dziewczyny. A! No i to były czasy kiedy
      jeszcze Kasia Figura wyglądała bosko ;)
      • asiulka81 dobranoc spiewajaca damo 06.11.05, 00:22
        aaaa dobrej nocki
        • tygrysio_misio Re: dobranoc spiewajaca damo 06.11.05, 00:23
          dobrano...ze tez wszyscy raem idziecie spac
      • tygrysio_misio Re: Msam wstret do dziewczyn o imieniu Kasia.... 06.11.05, 00:22
        a ja wlansie za to niecierpie
        • szejtan Re: Msam wstret do dziewczyn o imieniu Kasia.... 06.11.05, 00:39
          Pociesz się jakoś - np. Ty pewnie uwielbiasz jakichś Grześków albo
          Sebastianów ;)

Albo inaczej - Kaśka Kaśką, ale to TY wygrałaś finał, nie? ;)
          • tygrysio_misio Re: Msam wstret do dziewczyn o imieniu Kasia.... 06.11.05, 00:48
            no niby ja wygralam ale wciaz boli...

moze z czasem minie
            • szejtan Re: Msam wstret do dziewczyn o imieniu Kasia.... 06.11.05, 01:07
              Nie czaję. Przecież to kobiet miały być madrzejsze od nas i być zazdrosne o te,
              które przyjdą po nich, zamiast taka jak my, faceci, którzy jesteśmy głupio
              zazdrośni o tych którzy byli przed nami...
              • ladyx Re: Msam wstret do dziewczyn o imieniu Kasia.... 06.11.05, 11:00
                Ja też mam awersję do pewnego imienia i los jest okrutny. Mój kuzyn zeni się z
                dziewczyną o tym imieniu :(((.Szejtan ja nie będę zazdrosna o te co przyjdą po
                mnie bo takich nie będzie. ( w razie zagrożenia - arszenik )
                • asiulka81 Re: Msam wstret do dziewczyn o imieniu Kasia.... 06.11.05, 11:01
                  a ja uwielbiam imie Szymon-jest piękne! :)
                • szejtan Re: Msam wstret do dziewczyn o imieniu Kasia.... 16.11.05, 10:57
                  tiaaa... arszenik powiadasz? A komu podany? Jemu, jej, czy po równo? ;)
                  • ladyx Re: Msam wstret do dziewczyn o imieniu Kasia.... 16.11.05, 10:59
                    No jej. On mi się jeszcze przyda. Niezły jest w....... : PPPPPPPPP
                    • szejtan Re: Msam wstret do dziewczyn o imieniu Kasia.... 16.11.05, 11:40
                      Niezły? Opowiadaj! ;)
                      • ladyx Re: Msam wstret do dziewczyn o imieniu Kasia.... 16.11.05, 11:42
                        Chciałbyś świntuchu : DDDDD
              • tygrysio_misio Re: Msam wstret do dziewczyn o imieniu Kasia.... 06.11.05, 13:27

nie jestem zazdrosna...tylko poprostu pamietam co mi wtedy powiedzial

wlansie slowa bola...
                • asiulka81 Re: Msam wstret do dziewczyn o imieniu Kasia.... 06.11.05, 13:33
                  eee, olej to :)
                  • tygrysio_misio Re: Msam wstret do dziewczyn o imieniu Kasia.... 06.11.05, 13:39
                    staram sie sobie poukladac wszystko i obok tyz zlych mysli dopinac te dobre na
                    ten sam temat

to prawda, ze to prz3eciez ja wygralam...wiec chyba nie mam sie czym martwic

zalatwiny to jak on wroci...bo nie mozna tego tak zostawic
                    chce zeby wrocil, chce zobaczyc jak sie zachowa,komu poswieci najwiecej czasu
                    jak przyjedzie na zaledwie tydzien...to bedzie najwiecej mowic
                    • asiulka81 Re: Msam wstret do dziewczyn o imieniu Kasia.... 06.11.05, 13:45
                      widze ze targaja Toba sprzeczne uczucia, ale pamietaj o tym, ze jak przyjedzie
                      to swoj czas musi poswiecic także swojej rodzinie i nie obrazaj sie o to na
                      niego :)
                      • tygrysio_misio Re: Msam wstret do dziewczyn o imieniu Kasia.... 06.11.05, 13:49
                        rodzinie tak...ale chce sprawdzic czy nie poswieci wieczoru ze mna dla kolegow
                        np...

targaja mna sprzeczne uczucia przez te glosy ktore mi cagle przypominaja ze
                        jestem "kochana ale to nie wystarczy", ze ze mna wiecej go laczy ale go nie
                        pociagam
                        • asiulka81 Re: Msam wstret do dziewczyn o imieniu Kasia.... 06.11.05, 13:58
                          Ale czy on Ci powiedział ze go nie pcoiagasz czy sama sobie to uroilas? Moze
                          Tobie sie tylko tak wydaje? Nie smuc sie Tygrysio i nie zadreczaj złymi
                          myslami :) I idz od tego kompa na spacer-moze to Ci nastrój poprawi :) Nie ma
                          to jak swiezy tlen :)
                          • tygrysio_misio Re: Msam wstret do dziewczyn o imieniu Kasia.... 06.11.05, 14:27
                            powiedzil dano temu ze woli Kasie bo mimo ze ze mna wiecej go laczy to ona go
                            pociaga a ja nie...i samo to ze wiecej nas laczy nie wystarczy

z drugiej strony mial racje i ja teraz sie boje ze wszystko sie skonczy bo
                            jestem za gruba,mam za szerokie biodra i za male wciecie w talii
                            • asiulka81 Re: Msam wstret do dziewczyn o imieniu Kasia.... 06.11.05, 14:32
                              tygrysio_misio napisała:

> z drugiej strony mial racje i ja teraz sie boje ze wszystko sie skonczy bo
                              > jestem za gruba,mam za szerokie biodra i za male wciecie w talii

Dziewczyno! Uspokój sie. Nie panikuj. No to najwyżej sie skonczy. Co Ci po
                              takiej swini co tylko na ciało patrzy. Mi by sie nie chciało nawet z takim
                              zadawac! To co ze masz za szerokie biodra. A kogo to obchodzi. Masz i juz.
                              Zaakceptuj to, bo przeciez ich sobie nie wytniesz, prawda? Taka juz Twoja
                              uroda. A on albo Cie bedzie taka kochał albo nie. Jak nie to jego strata!
                              • ladyx Re: Msam wstret do dziewczyn o imieniu Kasia.... 06.11.05, 14:34
                                Pewnie, że się nie przejmuj. Olać faceta !
                                • ladyx Re: Msam wstret do dziewczyn o imieniu Kasia.... 06.11.05, 14:34
                                  P.S. Sorki, że się wcięłam w rozmowę.
                                  • tygrysio_misio Re: Msam wstret do dziewczyn o imieniu Kasia.... 06.11.05, 14:40
                                    nie szkodzi...nie oleje tylko wyjasnie wszystko:)

nie po to tyle walczylam zeby teraz z takiego swietnego faceta zrezygnowac..

tylko musze sie dowedziec o co cholera chodzi
                                    • ladyx Re: Msam wstret do dziewczyn o imieniu Kasia.... 06.11.05, 14:43
                                      Jak świetny facet to życzę, żeby Wam się ułożyło.
                                      • tygrysio_misio Re: Msam wstret do dziewczyn o imieniu Kasia.... 06.11.05, 14:43
                                        nie odsc ze swietny to jeszcze kocha piłke nożna:))
                                    • asiulka81 Re: Msam wstret do dziewczyn o imieniu Kasia.... 06.11.05, 14:45
                                      Ale nie zawsze wygrywamy Tygrysio. nie zawsze. Powinnas sie liczyc z
                                      możliwoscia poniesienia porazki. Sa takie mury których nie przeskoczymy. Nie
                                      pisze tego zeby Cie zdołowac. Po prostu tak juz jest. Zycze Ci aby Tobie sie
                                      udało.
                              • tygrysio_misio Re: Msam wstret do dziewczyn o imieniu Kasia.... 06.11.05, 14:39
                                wiem..i wiem ze tamte kilka zdan ktore mnie teraz bola mowil tylko po to zebym
                                sie odczepila...bo oprocz tego ze jestem niepociagajaca to bylo cos jescze co
                                uniemozliwialo wszystko.....troche tez nie rozumiem pewnych kwesti ale tylko
                                temu ze on nie umial mi powiedziec o tym

sam sie kiedys przyznal ze cos tam powiedzial zebym dala sobie spokoj i uznala
                                ze jest brzydkim wyrazem...ale to i tak bolalo

potrafil mi powiedziec to ,ze (nie bede powtarzac) a nie potrafil powiedziec ze
                                jest inaczej-nawet chocby po to zeby mi sprawic przyjemnosc...raz tylko cos
                                palnął na gg i tyle

faceci nawet nie zdaja sobie sprawy jak wazne jest to zeby cos milego
                                powiedziec nawet jesli to jest klamstwo
                                • ladyx Re: Msam wstret do dziewczyn o imieniu Kasia.... 06.11.05, 14:41
                                  Może on rzeczywiście chce, żebyś dała mu spokój i dlatego tak się zachowuje.
                                  Tak Ty odejdziesz to przynajmniej nie będziesz narzekać, że Cię zostawił.
                                  • tygrysio_misio Re: Msam wstret do dziewczyn o imieniu Kasia.... 06.11.05, 14:43
                                    ale kiedy to o czym pisze bylo w lutym a w czerwcu juz chcial ze mna byc..a
                                    teraz wyjechal i jakos nadal mowi ze chce chco sie 4 miesiace nie widzielismy

tylko ja nie rozumiem czemu chce

nie wiem o co chodzi
                                    • ladyx Re: Msam wstret do dziewczyn o imieniu Kasia.... 06.11.05, 14:44
                                      A ta dziewczyna to ex ?
                                      • tygrysio_misio Re: Msam wstret do dziewczyn o imieniu Kasia.... 06.11.05, 14:51
                                        aj..to taki byl 2 miesieczny epizod...sam mowil ze chce z nia byc "dla zdrowia
                                        psychicznego" potem jak zdal sobie sprawe ze ona go irytuje i "dla tego
                                        zdrowia" mnie traci jako przyjaciolke to niby zerwal i nawet kwiatka dostalam
                                        (zaznaczam ze do takich kwiatkowych to on nie nalezy) i powiedziaz ze to temu
                                        ze chcial mniec raz w zyciu normalna dziewczyne....zaznaczal tez kilka razy ze
                                        nigdy jescze nie kochal

chyba nie jest z tych co to sie w pierwszej lepszej kochaja...przed samym
                                        wyjazdem uslyszalam w odpowiedzi na pytanie czy czuje ze go(...), ze czuje i
                                        zaczyna rozumiec co to znaczy...

ale mi jednak tamto z lutego gwizdze w gowie i boli wciaz...
                                        on chyba nie rozumial w jak czuly punkt mnie uderzyl...
                                    • asiulka81 Re: Msam wstret do dziewczyn o imieniu Kasia.... 06.11.05, 14:46
                                      Jak mówi ze chce to to myśli! Po co miałby kłamac?
                                      • ladyx Re: Msam wstret do dziewczyn o imieniu Kasia.... 06.11.05, 14:49
                                        Nie wiem co myśli, ale zachowuje się nie do końca fair. Pozdrawiam. Muszę
                                        uciekać. :)))
                                        • tygrysio_misio Re: Msam wstret do dziewczyn o imieniu Kasia.... 06.11.05, 14:54
                                          poprostu moze dojrzewa do pewnych spraw...

zreszta czego oczekiwac od kogos kto mowi ze boi sie zwiazkow bo sam nie moze
                                          byc do konca odpowiedzialny za siebie...moze poprostu zdaje sobie sprawe z
                                          odpowiedzialnosc ciazacej na zwiazkach bardziej niz ja

skoro mimo tego mowi ze chce to moze musze byc cierpliwa az zaskoczy:)

teraz sobie mieszka bez rodziny ktora moglaby mu pomoc, sam musi o sobie dbac i
                                          zarabia na siebie...moze mu to pomoze...da pewnosci
                                          • asiulka81 Re: Msam wstret do dziewczyn o imieniu Kasia.... 06.11.05, 14:56
                                            Tygrysio nie mysl o tym za wiele. Pozwol aby to czas rozwiazał te sprawe.
                                            • tygrysio_misio Re: Msam wstret do dziewczyn o imieniu Kasia.... 06.11.05, 14:59
                                              sek w tym ze chyba wystarczajaco dostalam juz po dupie za niemyslenie i
                                              czekanie na czas...

boje sie tez ze moje rozchwianie emocjonale wszystko zniszczy bo on eyds nie
                                              wytrzyma...zreszta sie i tak dziwie ze tyle wytrzymal od lutego mojego
                                              gadania/krzyczenia/wyrzutow...czaem mysle ze skoro tyle wytrzymal to moze
                                              jednak naprawde chce
                                      • tygrysio_misio Re: Msam wstret do dziewczyn o imieniu Kasia.... 06.11.05, 14:57
                                        wlansie jemu takie slowa ciezko przychodza...choc wkrecac tez umie b.dobrze

moze jescze za malo czasu mielismy zebym mogla cokolwiek oceniac

jakas taka sie robilam nieufna i musze sie upewnic

chyba sama sobie wkrecam wszystko zeby sie przygotowac na to ze moge poniesc
                                        porazke...
                                        ostatnio zdalam sobie z tego sprawe i siedze cicho i nic nie mowie tylko siedze
                                        i obserwuje
      • emka_cafe Re: Msam wstret do dziewczyn o imieniu Kasia.... 14.11.05, 08:14
        Ja tez juz mam wstret do Kaś.
        I zaczynam mniec do Szejtana.
        • szejtan Re: Msam wstret do dziewczyn o imieniu Kasia.... 14.11.05, 12:32
          > I zaczynam mniec do Szejtana.

O proszę! Bardzo to interesujące. Mam się zacząć pakować?
    • gda_pixma Re: Msam wstret do dziewczyn o imieniu Kasia.... 06.11.05, 12:39
      niesttey ja tez mam wstret do imienia kasia... a kiedys kochalem taka jedna...
      Dzis jedyna z KASIEK jaka lubie jest Kayah!!!

P.S do asiuliki81 mam fajnego wolnego kolege Szymona, jesli jestes oczywiscie
      zainteresowana, ehehe
      • asiulka81 Re: Msam wstret do dziewczyn o imieniu Kasia.... 06.11.05, 13:34
        ooo! A bardzo fajny jest ten Szymon czy tak troche fajny? :))) bo moze sie
        zainteresuje :)))
    • kate-gun Re: Msam wstret do dziewczyn o imieniu Kasia.... 06.11.05, 14:30
      ja tez :p
      • tygrysio_misio Re: Msam wstret do dziewczyn o imieniu Kasia.... 06.11.05, 14:40
        akurat nie o Tobie myslalam piszac ten watek:))
        • kate-gun Re: Msam wstret do dziewczyn o imieniu Kasia.... 06.11.05, 15:03
          ale ja przeciez nie nie mowie =]
          • kate-gun Re: Msam wstret do dziewczyn o imieniu Kasia.... 06.11.05, 15:04
            nic nie mowie...
            taaa takei sa skutki picia wodki :D
            • tygrysio_misio Re: Msam wstret do dziewczyn o imieniu Kasia.... 06.11.05, 15:07
              ja wczoraj tez...pilam:)))
              • zingy Re: Msam wstret do dziewczyn o imieniu Kasia.... 06.11.05, 18:41
                Wracając do tematu..... też nie cierpię tego imienia. Tak bardzo, że nawet go
                nie napiszę. Blee.
                • czarna_inez2 Re: Msam wstret do dziewczyn o imieniu Kasia.... 09.11.05, 10:18
                  Hm... Według moich obserwacji Kaśki lubieją się wpie...szać w związki.... Nawet
                  jeśli są zajęte to jako przyjaciółki są zazdrosne i mącą. Jakoś dziwnie, ale
                  zawsze jak coś się niedobrego działo to zawsze jakieś Kaśki były w to
                  zamieszane (niektóre dorobiły się mało pochlebnych etykiet kolegów).Poza tym
                  długoletni związek mojej psiapsióły rozwaliła Kaśka, wcześniej jakaś inna o tym
                  imieniu próbowała, dopadło to też i mnie.... Właśnie wczoraj postanowiłam że
                  czas na rewanż, wiedziała że się kochamy (tak pisała to niego) a mimo to
                  brnęła.... Więc ona znienawidzi moje imię, a ja jedynie swoim byciem to
                  zrobię....
                  • tygrysek27 Re: Msam wstret do dziewczyn o imieniu Kasia.... 10.11.05, 15:59
                    Popieram - Kaśki są łase na cudzych facetów. Staraja się odbić nie oficjalnie
                    tylko z tyłu, niby przypadkiem, udając przyjaciółki.
                    Okropne, feeee.
    • cioccolato_bianco Re: Msam wstret do dziewczyn o imieniu Kasia.... 10.11.05, 16:03
      a ja mam wstret do mezczyzn o imieniu Robert.. i zle skojarzenia z paroma
      innymi imionami.

Kasia
      • tygrysio_misio Re: Msam wstret do dziewczyn o imieniu Kasia.... 11.11.05, 11:17
        a won mi z tego wątku:)))
        • asiulka81 Re: Msam wstret do dziewczyn o imieniu Kasia.... 11.11.05, 11:18
          jo tysz za Kaskami nie przepadam :)))
          • cioccolato_bianco Re: Msam wstret do dziewczyn o imieniu Kasia.... 11.11.05, 11:21
            przepraszam, juz sobie ide;))
    • kasitza Re: Msam wstret do dziewczyn o imieniu Kasia.... 11.11.05, 21:06
      ja nie lubie an.
    • ekassia Re: Msam wstret do dziewczyn o imieniu Kasia.... 11.11.05, 22:24
      No proszę, sie wpiszę na przekór!!

Kasia mam na imię:)

Ja nie lubię imion typu Andżelika (tak to się chyba pisze), Luiza, Claudia,
      Oliwia i takich innych sztucznie brzmiących. Zaraz mi się kojarzy hasło:
      "Andżelika, nie szczaj w majtki!" Czysta patologia.
    • jadeitka Re: Msam wstret do dziewczyn o imieniu Kasia.... 12.11.05, 16:16

Ale przecież Cichopek jest fajna , jak by co to mozesz jej nawrzucać w e-
      meilu :DDDDD
      POdaje link

www.jolalipka.com/katarzyna_cichopek/katarzyna_cichopek.html
    • ksiezniczka29 Re: Msam wstret do dziewczyn o imieniu Kasia.... 12.11.05, 23:53
      A ja mam wstret do Malgorzatek (choc to moje drugie imię). Jena taka dala mi
      ostro popalić w robocie i co więcej lecą na nią wszysy faceci, których znam.
      Nawet mój obecny patrzył na nią takim "misiowatym" wzrokiem. Sprawie ukróciłam
      łep, nie dopuszczając do sytuacji, w których miałby okazję się na nią gapić(w
      muyśl zasady , że co z oczu, to z serca). Na pocieszenie - ostatnio
      zbrzydła:))Wierz w swój zdrowy rozsądek,staraj mu sie ufać; co nie przeszkadza
      temu, by faceta bacznie obserwować.Powodzenia!
    • josemiguel Re: Msam wstret do dziewczyn o imieniu Kasia.... 13.11.05, 13:43
      Ja kocham dziewczynę o imieniu Kasia i jesteś chyba głupi skoro takie piękne
      imię Ci się nie podoba, ja takiego czegoś nie mam. Pozdrawiamy Kasia i Marcin
    • kate-gun Re: Msam wstret do dziewczyn o imieniu Kasia.... 13.11.05, 20:10
      ha, no to ja tez sie wyzyje:
      ja nie lubie:
      -anek
      -magd
      -asiek
      -gosiek
      -karolin
      -olek
      -ew
      -julii
      -andzelik, dzesik, samant itp

jak cos mi jeszcze przyjdzie do glowy, to nie omieszkam o tym napomknac :p
      • kasitza Re: Msam wstret do dziewczyn o imieniu Kasia.... 13.11.05, 20:14
        moglabys byc moja przyjaciolka...ja tez jestem nieprzyjemna! tak moj maz mowi.
        • kate-gun Re: Msam wstret do dziewczyn o imieniu Kasia.... 13.11.05, 20:28
          no nie przesadzajmy, ja nie jestem, tylko BYWAM nieprzyjemna :D
          • kasitza Re: Msam wstret do dziewczyn o imieniu Kasia.... 14.11.05, 08:52
            no wlasnie! jak milo. :D
            • ciekawa-zycia Kasie i Malgosie 14.11.05, 17:14
              Nienawidze te imiona i nigdy sie nie przekonam do osob ktore je nosza. Nie
              powinno sie oceniac po imionach ale autor ma racje.... cos z tym jest nie
              tak... brzydze sie osob ktore znam o tych imionach... i ogolnie mam
              niesmak...fuuuuuuuuuuuu - to moje zdanie do ktorego mam prawo.
              • kate-gun Re: Kasie i Malgosie 14.11.05, 21:53
                ale wiesz co to jest deklinacja? :>

www.slownik-online.pl/kopalinski/7A487E05C285B4D7412565B700734427.php
                • asiulka81 Re: Kasie i Malgosie 14.11.05, 21:55
                  o żyjesz! :)))
                  • kate-gun Re: Kasie i Malgosie 14.11.05, 22:00
                    heheh no pewnie :D bo jeszcze niczego nie powiedzialam, mala zmiana planow -
                    zrobie to jutro i juz wiem w jaki sposob :>
                    najpierw powiem jakas bardzo dobra wiadomosc [caly dzien kombinowalam jaka], a
                    potem dopiero ta zla :>
                    no wiec moze ta dobra zrownowazy ta zla :D
                    • szejtan Re: Kasie i Malgosie 16.11.05, 11:51
                      jest jeszcze jeden spsobik - najpierw mówisz o-wiele-gorszą-wiadomość , potem
                      dopiero tę-złą-wiadomosć, a potem, kiedy ta-zła-wiadmość już nie wydaje się
                      taka straszna w powrównaniu z o-wiele-gorszą-wiadomością mówisz że o-wiele-
                      gorsza-wiadomość to tylko żart, i słuchacze zamiast Cię zabijać za tę-złą-
                      wiadomosć (te prawdziwą) cieszą się że o-wiele-gorsza-wiadomość nie jest
                      prawdziwa ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka