Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

do e-lechitów

IP: *.icpnet.pl 21.09.01, 12:11
    Dzięki koledze KOLEJOWI na meczu ze Świtem dysponować będziemy prawdopodobnie
    50. kartonami z flagą USA. W związku z planowaną minutą ciszy - proszę Was o
    wyjątkowe pojawienie się wcześniej na V-tym sektorze. W odpowiednim momencie
    uniesiemy owe kartony w górę- pozdrawiam - guerra
    Obserwuj wątek
      • Gość: misza Re: do e-lechitów IP: *.elite.com.pl 21.09.01, 12:22
        Zamelduję się ok 18.15
        • Gość: pluto Re: do e-lechitów IP: 213.77.112.* 21.09.01, 13:27
          naprawde ambitny plan! jestem z was dumny!
          • Gość: Loki Re: do e-lechitów IP: *.echostar.pl 21.09.01, 15:12
            świetny pomysł-do zobaczenia nieco po 18
            • Gość: kolej Re: do e-lechitów IP: *.gazeta.pl 21.09.01, 16:06
              Chłopaki - by nie było rozczarowań - to nie jest 50 kartek, z których robi się ogromna flaga USA. To 50
              kartek - flag USA o wymiarach 100 na 50 cm. Może ułożyć z nich krzyż - 30 w pionie sektora, 20 - w
              poziomie?
              Czekam na opinie
              • Gość: misza Re: do e-lechitów IP: *.elite.com.pl 21.09.01, 16:21
                Krzyż!!!! 60 osób (może dwa rzędy po 30,żeby było lepiej widać)w pionie. 40 też
                w dwóch rzędach w poziomie ?Przed meczem można mniej więcej sprawdzić proporcje
                i ewentualnie skorygować(wystarczy 5 osób=5 pkt odniesienia i szósta,żeby
                oceniła). Potem rozdamy kartki. Ale moim zdaniem krzyż to rewelacyjna
                sprawa.Tylko czy się uda?
              • Gość: misza Re: do e-lechitów IP: *.elite.com.pl 21.09.01, 16:24
                sorry kolej, ale ja już jestem nieprzytomny tak od 13 i nie doczytałem do końca
                Twojego postu. Dobra już nie zabieram głosu. Nie będę z siebie robił idioty.
      • Gość: Radost Re: do e-lechitów IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.01, 18:01
        Gość portalu: guerra napisał(a):

> Dzięki koledze KOLEJOWI na meczu ze Świtem dysponować będziemy prawdopodobnie
        > 50. kartonami z flagą USA. W związku z planowaną minutą ciszy - proszę Was o
        > wyjątkowe pojawienie się wcześniej na V-tym sektorze. W odpowiednim momencie
        > uniesiemy owe kartony w górę- pozdrawiam - guerra

Bede o 18!
        • Gość: guerra Re: do e-lechitów IP: *.icpnet.pl 22.09.01, 13:40
          Po to apeluję o wcześniejsze przybycie by był czas na kreację choreografii
          • Gość: Radost Re: do e-lechitów IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.01, 13:56
            RADOST MELDUJE SIE NA APELU

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka