Dodaj do ulubionych

Kobiety sa latwe

IP: *.dip.t-dialin.net 07.10.02, 00:08
Wystarczy dobry bajer a juz jest twoja. Wystarczy pare komplementow,
prezentow, dobry bajer, stworzenie atmosferki, wysluchanie jaka ona
biedna/jaki zly dzien itd.. - i juz masz panne do bzykania.
Ah, bo bym zapomnial - jeszcze dobre perfumy, troche muskulow i fajne auto
ulatwiaja robote, szczegolnie w przypadku osiemnastek i dwudziestek.
Ha, a teraz znudzily mi sie naiwne panny wydzwaniajace potem i nie dajace
spokoju - wiec zabieram sie za mezatki. Uwazajcie koledzy intelektualisci, to
wasze zonki bede teraz pukal, niech zaznaja prawdziwego mezczyzny !!!
Obserwuj wątek
    • troicka Re: Kobiety sa latwe 07.10.02, 10:44
      Gość portalu: romeo napisał(a):

> Wystarczy dobry bajer a juz jest twoja. Wystarczy pare komplementow,
      > prezentow, dobry bajer, stworzenie atmosferki, wysluchanie jaka ona
      > biedna/jaki zly dzien itd.. - i juz masz panne do bzykania.
      > Ah, bo bym zapomnial - jeszcze dobre perfumy, troche muskulow i fajne auto
      > ulatwiaja robote, szczegolnie w przypadku osiemnastek i dwudziestek.
      > Ha, a teraz znudzily mi sie naiwne panny wydzwaniajace potem i nie dajace
      > spokoju - wiec zabieram sie za mezatki. Uwazajcie koledzy intelektualisci, to
      > wasze zonki bede teraz pukal, niech zaznaja prawdziwego mezczyzny !!!

dziecko z czym do ludzi!!!!!!!jesli ty masz takie podejście to nie wyrwiesz
      nawet durnej 12!!!!!!!!!!!!!!!!jesteś tak beznadziejny że aż zbiera mi się na
      wymioty !! i wiesz co nawet gdybyś zdobył fajną kobietę nie wiedziałbyś co z
      nią zrobić.
      • matrek Re: Kobiety sa latwe 08.10.02, 10:16
        Czy Ci się to podoba, czy nie, jest coś w tym co pisze.
        • lastka Re: Kobiety sa latwe 22.10.02, 08:19
          Niestety Matrek, ale masz rację i on też ma rację. Wystarczy wyjść na ulice i
          popatrzeć na te młode-stare dziewczynki które kiedy jedzie jakis lepszy
          samochód to robią co mogą aby zwrócić na siebie uwagę. Smutne to, niestety.
          • Gość: asia Re: Kobiety sa latwe IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.02, 11:06
            Ale czy mowimy o kobietach czy dziewczynkach???
    • Gość: Jeszcze nie mężatk Re: Kobiety sa latwe IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 07.10.02, 14:40
      Wiesz ,masz racje jesteśmy łatwe....
      Wystarczy trochę kwiatów, perfum, prezentów i samochód i juz jesteśmy wasze.
      Ale to nic w porównaniem z wami mężczyznami - zobacz jacy wy jesteście łatwi -
      nawet nie musimy mieć samochodu i tak nas chcecie wystarczy kawałek nogi i
      tyłka - własnego - nawet w was inwestować nie trzeba, żeby was przelecieć....

• Gość: czarnula Re: Kobiety sa latwe IP: *.stacje.agora.pl 28.10.02, 17:48
        Gość portalu: Jeszcze nie mężatk napisał(a):

> Wiesz ,masz racje jesteśmy łatwe....
        > Wystarczy trochę kwiatów, perfum, prezentów i samochód i juz jesteśmy wasze.
        > Ale to nic w porównaniem z wami mężczyznami - zobacz jacy wy jesteście łatwi -
        > nawet nie musimy mieć samochodu i tak nas chcecie wystarczy kawałek nogi i
        > tyłka - własnego - nawet w was inwestować nie trzeba, żeby was przelecieć....
        >

Masz 1000 % racji, a moze nawet 1999 %. wlasnie to samo chcialam napisac, ale Ty ladniej to ujelas.
      • zolza1 Re: Kobiety sa latwe 18.11.02, 04:21
        Duże brawa !!!!!! To co napisałaś to esencja facetów, jeszcze mozna ich
        zdrowo naciągnąć.
        POzdrowionka :-))).
    • blasphemy Re: Kobiety sa latwe 07.10.02, 15:35

> Uwazajcie koledzy intelektualisci, to

Juz sram ze strachu.
    • Gość: MJ Re: Kobiety sa latwe IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.10.02, 10:28
      Oj, biedny Ty. Rozumu to Ci los poskąpił, oj poskąpił!
    • Gość: curly Re: Kobiety sa latwe IP: *.swoszowice.sdi.tpnet.pl 08.10.02, 11:25
      Łatwe są te które są chętne.
      Radze pochwalić się uwiedzeniem "twierdzy nie do zdobycia" może tym zrobisz
      wrażenie.
      • Gość: aga Re: Kobiety sa latwe IP: *.toya.net.pl 08.10.02, 13:30
        Przeciez on tylko zartuje ! :))))
    • Gość: 666 Re: Kobiety sa latwe IP: proxy / *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.02, 14:56
      baby sa latwe ale tylko jak im sie gosc b. podoba. inaczej sie trza nameczyc.
    • Gość: Thaliaa Re: Kobiety sa latwe IP: *.chello.pl 10.10.02, 17:52
      Jesteś pierdolnięty. Ten tytuł mógł także brzmieć "MĘŻCZYŹNI SĄ ŁATWI". Spójrz
      na to z innej strony wy man dajecie perfumy, słuchacie nas, prawicie
      komplementy i to wystarczy. A MY NIC NIE MUSIMY ROBIC, ŻEBY Z WAMI IŚĆ DO
      ŁÓŻKA. My też mamy z tego przyjemność patałachu. ŻAL MI CIEBIE
      HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
    • Gość: mateo Re: Kobiety sa latwe IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 11.10.02, 07:25
      Wiesz Romeo - oni sie z Ciebie smieja a ja wychodze z zalozenia, ze smiac sie
      mozna po faktach dokonanych. Wiec zapraszam Ciebie do Gorzowa. POdam Ci namiary
      na moja kobiete - (prawdziwa modliszke) "pozarla" przede mna juz kilku. Jesli
      uda Cie sie ja zarwac (nie mowimy o zaproszeniu an kawe, a o zawroceniu jej w
      glowie) i jesli Ty nie wpadniesz w jej trybiki, nie utoniesz w jej oczach i
      krotko mowiac nie zakochasz sie (nie mylic z miloscia) to sam tu napisze
      potwierdzenie. Ale masz 0 szans. Kobiety nie sa latwe, kobiety robiac to
      wykorzystuja Cie po to aby osiagnac cel. W koncu one tez musza i chca miec
      seks. Im jest latwiej niz Tobie - bo wiekszosc kobiet moze miec kazdego faceta,
      a tylko minimalna ilosc facetow moze miec "PRAWIE" kazda kobiete. Znajdz w tych
      slowach roznice i sie zastanow - kto przez kogo i ile razy zostal w twoim
      przypadku wykorzystany???
      • nelly17 Re: Kobiety sa latwe 11.10.02, 11:56
        Święta prawda!
    • Gość: air Re: Kobiety sa latwe IP: *.sdi.biblpubl.waw.pl / 192.168.0.* 12.10.02, 13:09
      Znam taką, o którą nie wiem jak byś sie starał, a i tak jej nie przelecisz, a
      jest dziewczyna b. atrakcyjną (taki typ latynoskiej urosy). Nie zaimponujesz
      jej kasa czy samochodem na pewno
      • Gość: romeo Re: Kobiety sa latwe IP: *.dip.t-dialin.net 12.10.02, 14:01
        Tja, wy myslicie, ze na mnie robi wrazenie kawalek ciala czy te przelotne
        spojrzenia. Mnie smieszy jak widze katem oka panienke, ktora jak tylko mnie
        dostrzeze, zaraz sie prostuje, cyce do przodu wypycha, zmienia chod itd...
        Wezcie mnie nie rozbrajajcie waszymi komentarzami, jak na razie nawet maly
        bajer skutkowal i tylko z lozka pozniej taka ciezko wygonic.
        Juz nie wspomne o tych znudzonych zonkach, ktore malo sie nie posikaja na moj
        widok. Dziwne, ze jeszcze zadna mi dymanka nie odmowila. Owszem, czasem sie
        wykosztowalem, jubiler mowi do mnie po imieniu, ale dla mnie to po prostu
        zabawa, czy ja kase wydam w casinie czy dla jakies laski, mam to gdzies.
        A piwnicy zas skladuje jakies maskotki i pierdoly od pustych lasek.
        Ehh nawet mi sie pukac nie chce, juz mi sie to nudzi powoli, nawet mezatki sa
        latwym lupem, jesli tylko nie czuja zagrozenia, ze ktos sie dowie. (zawsze
        dziala, zem przyjezny) Pamietam jak profesorka nogi rokraczyla przede mna a
        potem uciekla na inna uczelnie. Baby sa latwe i durne, wystarczy, ze poczuja
        jak sie kawalek nieba przed nimi otwiera, juz durnieja do konca. Ale co wy
        wiecie, wam kasza z nieba leci.
        • luisssa Re: Kobiety sa latwe 12.10.02, 14:15

> Tja, wy myslicie, ze na mnie robi wrazenie kawalek ciala czy te przelotne
          > spojrzenia. Mnie smieszy jak widze katem oka panienke, ktora jak tylko mnie
          > dostrzeze, zaraz sie prostuje, cyce do przodu wypycha, zmienia chod itd...
          > Wezcie mnie nie rozbrajajcie waszymi komentarzami, jak na razie nawet maly
          > bajer skutkowal i tylko z lozka pozniej taka ciezko wygonic.
          > Juz nie wspomne o tych znudzonych zonkach, ktore malo sie nie posikaja na moj
          > widok. Dziwne, ze jeszcze zadna mi dymanka nie odmowila. Owszem, czasem sie
          > wykosztowalem, jubiler mowi do mnie po imieniu, ale dla mnie to po prostu
          > zabawa, czy ja kase wydam w casinie czy dla jakies laski, mam to gdzies.
          > A piwnicy zas skladuje jakies maskotki i pierdoly od pustych lasek.
          > Ehh nawet mi sie pukac nie chce, juz mi sie to nudzi powoli, nawet mezatki sa
          > latwym lupem, jesli tylko nie czuja zagrozenia, ze ktos sie dowie. (zawsze
          > dziala, zem przyjezny) Pamietam jak profesorka nogi rokraczyla przede mna a
          > potem uciekla na inna uczelnie. Baby sa latwe i durne, wystarczy, ze poczuja
          > jak sie kawalek nieba przed nimi otwiera, juz durnieja do konca. Ale co wy
          > wiecie, wam kasza z nieba leci.

Widze u Ciebie niemiecka domene. Czy Twoje doswiadczenia zwiazane sa z Polkami
          czy Niemkami?
          Swoja droga, skoro tak latwo Ci to przychodzi, ze wszystkie na Ciebie leca, to
          chyba tylko mozesz sie z tego cieszyc. Widocznie masz w sobie to cos, co 99,9%
          kobiet odpowiada i takie sa tego skutki.
          Na marginesie spytam, czy Ty w ogole zamierzasz sie ustatkowac? Jaka kobiete
          sobie wowczas wybierzesz? Czy nie sadzisz, ze Twoje podboje niejako stawiaja
          Cie w zlym swietle? Nie traktuj moich pytan jako prowokacji, lecz jaka czysta
          ciekawosc.

luisssa
          • Gość: romeo Re: Kobiety sa latwe IP: *.dip.t-dialin.net 13.10.02, 02:17
            Luissa...
            chcialbym sie ustatkowac ale nie widze w tym wiekszego sensu - bo na czym
            mialby taki zwiazek polegac ? Na tym, ze panna lata za mna i spelnia moje
            zachcianki a ja za to daje jej swoja karte kredytowa i puszczam oczka ? Puste
            to i juz, chyba sie oszpece i zaloze worek na siebie, wowczas poleci na mnie
            tylko ta, ktora nie zauwazy ze ten garnitur jest od versaciego i ja widocznie
            musze byc cool. Spotkalem tyle kobiet i wszystkie takie durne ze az zal.
            Luissa, mam doswiadczenia z niemkami, polkami, amerykankami, francuskami i
            roznymi narodowosciami, z mezatkami, zareczonymi (chyba z rozsadku bo baly sie
            ze innego ochlapa nie zlapia) oraz naiwnymi panienkami. Z racji mego zawodu
            (jestem sportowcem) troche podrozuje.
            Luissa, chcesz sie bawic w psychologa..? ;-)
            A wy frajerzy nie sypcie tutaj komentarzami, skupcie sie na dymaniu swoich
            madrych zonek i odkrywaniu co tez te panie maja w zanaadrzu.
            bye
          • Gość: romeo Re: Kobiety sa latwe IP: *.dip.t-dialin.net 13.10.02, 02:19
            Luissa...
            bye
          • Gość: romeo Re: Kobiety sa latwe IP: *.dip.t-dialin.net 13.10.02, 02:20
            Luissa...
            bye
          • Gość: romeo Re: Kobiety sa latwe IP: *.dip.t-dialin.net 13.10.02, 02:20
            Luissa...
            bye
            • Gość: Lilly Re: Kobiety sa latwe IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.10.02, 11:56
              Romeo, a ja Ci współczuje, choć pewnie nie na tym Ci zależy i masz to w ...
              Mieć takiego pecha do kobiet! Sorki, ale przypominasz mi trochę mojego wujka,
              który chodzi na targ do "skośnookich" i innych przybyszów ze wschodu i zawsze
              przytarga do domu jakąś "super-okazję" np. niezniszczalne, super ostre noże,
              fantastyczna wiertarkę itp Oczywiście wszystko zamiast byc świetną okazją
              okazuje się, po pierwszych dniach zachwytu, totalnym badziewiem. Daleka to
              dygresja, ale tak jakoś mi się skojarzyło...Bo z Twoimi kobietami to chyba jest
              podobnie...jak człowiek czyta Twoje wyznanie to w pierwszej chwili sobie myśli,
              że masz facet szczęście...używasz sobie na całego...,ale po chwili
              zastanowienia dochodzi się do wniosku, że masz pecha, bo właśnie ciągle
              trafiasz na jakieś "badziewie". Nawet nie będę się starała Ci doradzać, bo
              nawet nie wiem co...może zmień "grupę docelową"? Pozdrawiam!
          • Gość: romeo Re: Kobiety sa latwe IP: *.dip.t-dialin.net 13.10.02, 02:21
            Luissa...
            bye
          • Gość: romeo Re: Kobiety sa latwe IP: *.dip.t-dialin.net 13.10.02, 02:23
            Luissa...
            bye
            • hogan Re: Kobiety sa latwe 13.10.02, 09:36
              > chcialbym sie ustatkowac ale nie widze w tym wiekszego sensu -

twoja filozofia życiowa neguje jakikolwiek sens. spójrz na to, co napisałeś. w
              pierwszym poście odgrażasz się "pukaniem" meżatek, ponieważ średniomałolaty juz
              cię znudziły...

> bo na czym
              > mialby taki zwiazek polegac ? Na tym, ze panna lata za mna i spelnia moje
              > zachcianki a ja za to daje jej swoja karte kredytowa i puszczam oczka ? Puste
              > to i juz,

dobrze wiesz, że nie na tym i dlatego nie chcesz takiego związku. definicja [a
              raczej retoryka] negatywna. stwórz pozytywną: jakiego związku pragniesz, jakiej
              kobiety [już wiemy, że większość zdobytych przez ciebie, to niewiasty
              ograniczonym libido intelektualnym, a rozbudzonym przez ciebie libido
              seksualnym].
              mam wrażenie, że nie chcesz jakiegokolwiek związku. zobowiązania? po co ci to?
              ciesz się swobodą. a raczej samowolą.

> chyba sie oszpece i zaloze worek na siebie,

nie masz zadadtków na Antoniego eremitę. szarańcza na śniadanko? suchy chlebek
              w południe? i to tylko w dzień święty, bo reszta tygodnia to post ścisły.

> wowczas poleci na mnie
              > tylko ta, ktora nie zauwazy ze ten garnitur jest od versaciego i ja widocznie
              > musze byc cool.

faceci w garniturach od veraciego to fatalni nudziarze...

> Spotkalem tyle kobiet i wszystkie takie durne ze az zal.

czego żal??

> Luissa, mam doswiadczenia z niemkami, polkami, amerykankami, francuskami i
              > roznymi narodowosciami, z mezatkami, zareczonymi (chyba z rozsadku bo baly
              sie ze innego ochlapa nie zlapia) oraz naiwnymi panienkami.

badałeś sie w kierunku HIV?

> Z racji mego zawodu
              > (jestem sportowcem) troche podrozuje.

wpadnij do nowej gwinei. tam jest ciekawie. a kobiet, huopie... [czytałam
              tylko :)]

> A wy frajerzy nie sypcie tutaj komentarzami, skupcie sie na dymaniu swoich
              > madrych zonek i odkrywaniu co tez te panie maja w zanaadrzu.

a panie mają w zanadrzu sportowca-casanovę, który musi zrobić wypad na nową
              gwineę. może wtedy zostanie Antonim ermitą.

> bye
            • luisssa Re: Kobiety sa latwe 13.10.02, 13:51
              ojej, pusciles post tyle razy, ze juz go na pamiec znam ;)

czy to znaczy, ze wolisz byc sam, niz z jakac pustaczka?
              Poza tym, czy sposrod taaaaakiej ilosci kobiet w Twoim zyciu, naprawde nie bylo
              zadnej, ktora wzbudzila w Tobie jakies uczucia? miala w sobie "cos"? albo dala
              Ci popalic?
              Moze nadajesz sie do zbioru hollywoodzkich gwiazd... oni wszyscy sa piekni i
              bogaci, ale zadne z nich nie potrafi stworzyc normalnego zwiazku.

pozdr
              luissssa
            • luisssa Re: Kobiety sa latwe 13.10.02, 18:29
              tak smaze ryby i sobie mysle... gdybys byl kobieta, to bys mial juz dawno
              opinie zwyklej k... Bez obrazy oczywiscie. Zaden facet nie myslalby o Tobie
              wowczas, jako o kandydatce na staly zwiazek. I tak tez jest w Twoim obecnym
              zyciu. Zadna "normalna" kobieta nie interesuje sie Toba, bo nie jestes
              kandydatem na stalego partnera. W efekcie obracasz sie tylko wsrod "latwych
              idiotek". To chyba takie zamkniete kolko. I wlasciwie nie jestem pewna, czy w
              ogole chcesz z niego wyjsc...

pzdr

luissa
            • zolza1 Re: Kobiety sa latwe 18.11.02, 04:34
              Takie zero jak ty przyciąga tylko na tym samym poziomie. Jak trochę
              wydoroślejesz to może zrozumiesz. Jednak nie liczyłabym na to.
              Twoje kobiety łapią się na twoją kasę bo nic innego nie masz. Bardzo mi przykro.
        • perturbacja Re: Kobiety sa latwe 14.10.02, 09:05
          Jak baby są takie łatwe, durne i do niczego to proponuję zająć się karierą
          naukową. Ze swiomi błyskotliwymi spostrzeżeniami i trafnymi niewątpliwie
          uwagami na temat kobiet wróżę Ci karierę pełną sukcesów. Jeśli i to Cię nie
          usatysfakcjonuje zawsze pozostaje OWCA! Ta pewnie będzie jeszcze tańsza - pęk
          trawy i jest Twoja - poszerzysz horyzonty i zaoszczędzisz na jubilerze. A potem
          swoje cenne uwagi będziesz mógł zamieścić na tym forum.
    • Gość: Dreaming girl Re: IP: *.acn.waw.pl 13.10.02, 18:03
      Ależ Ty jesteś pusty!I zadajesz głupie pytanie: po co Ci związek?No jasne -
      skąd masz wiedzieć, skoro traktujesz kobiety tylko przedmiotowo, a uczuć
      żadnych nie posiadasz!(tak to zwykle ze sportowacami bywa: ilość muskulatury
      jest wprost proporcjonalna do braku inteligencji :-0 ).Nie masz pojęcia, jak
      wiele znaczy ta druga osoba - najprawdziwszy przyjaciel i wielka miłość!
    • Gość: Backspace ERRATA IP: *.acn.waw.pl 13.10.02, 18:05
      POMYLIŁEŚ ROMEA Z TERMINATOREM!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Backspace Re: ERRATA IP: *.acn.waw.pl 13.10.02, 18:06
        TO NIE TA BAJKA!
        • Gość: romeo-terminator Slodkie jestescie.. :-)) IP: *.dip.t-dialin.net 14.10.02, 08:14
          Naprawde, a Luissa w szczegolnosci,
          pozdrawia zmutowany terminator
          • luisssa Re: Slodkie jestescie.. :-)) 14.10.02, 13:56
            Gość portalu: romeo-terminator napisał(a):

> Naprawde, a Luissa w szczegolnosci,
            > pozdrawia zmutowany terminator

No co???!!
          • Gość: Backspace Re: IP: *.acn.waw.pl 17.10.02, 13:14
            Romeo myślał tylko o JEDNEJ kobiecie, którą na dodatek KOCHAŁ.

Hmmm...Terminator to też określenie zbyt na wyrost jak na Ciebie! - on przecież
            przynajmniej próbował się nauczyć LUDZKICH UCZUĆ, a w finale nawet mu się to
            udało...Przypominasz raczej cyborga lub Zombie! (to ostatnie najbardziej) ;-)
    • Gość: Sylwia Re: Kobiety sa latwe IP: *.amg.gda.pl 14.10.02, 11:30

Skoro tylko takie znasz i tylko z takimi się zadajesz to tylko Twój problem.
    • Gość: głupia baba Re: Kobiety sa latwe IP: *.net.autocom.pl 14.10.02, 15:06

Witam serdecznie:)))
      Masz dwa wyjścia, poszukać sobie miłego chłopca, inteligentiejsi są niż
      kobiety i tańsi(chyba).
      Albo zakon kontemplacyjny skoro w zyciu już nic Cię nie bawi, zblazowany
      chłopczyku.
      pozdrawiam
      głupia baba ale cwana.
    • Gość: Agnes Re: Kobiety sa latwe IP: *.lodz.dialog.net.pl 17.10.02, 19:35
      Niemożlwe męski szowinisto, nigdy nie dostałeś kosza?
      Widocznie spotykasz na swojej drodze biedne kobietki, a może tylko takie jesteś
      w stanie "oczarować"?
      Nie tylko wygląd, pieniądz i komplement działa na wszystkie, więc Twoje
      stwierdzenie nie do końca jest trafne.
    • Gość: rybka Re: Kobiety sa latwe IP: 213.77.11.* 17.10.02, 21:40
      Znasz powiedzenie w stylu:" miałeś wiele kobiet ale nie
      znałeś żadnej".
      Twoje doświadczenia, "ekspercie", dotyczą tylko jednej
      grupy kobiet, a to niestety nie daje Ci żadnych podstaw
      by uchodzić za znawcę płci pięknej...
      • Gość: Zdzichu Re: Kobiety sa latwe IP: *.pl 17.10.02, 23:25
        Miałem kiedyś kumpla - tępy był to raczej człowiek, acz skończył AWF i tytuł
        magistra posiadał. Rwał baby na bajer prostacki do bólu, ale w połączeniu z
        ładną buźką i umiejętnościami towarzyskimi (nie będę się rozpisywał jakimi, bo
        mnie rozpozna skubaniec) rzeczywiście miał chyba każdą kobietę. To były krótkie
        związki, często na jeden raz, no ale one z nim jednak szły do wyra, nawet gdy
        intelektualnie kładły go na łopatki. Coś w tym jest. Są przypadki takich
        niewiarygodnie skutecznych facetów. Magia.
        • Gość: frisky2 Re: Kobiety sa latwe IP: 62.233.139.* 18.10.02, 11:42
          Cos w tym jest - na dobry bajer malo ktora kobieta jest odporna
        • Gość: Julia Re: Kobiety sa latwe IP: *.acn.waw.pl 18.10.02, 14:51
          O, a Ty się Zdzichu uważasz za lepszego i inteligentniejszego?
          WUACHACHACHACHACHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Julia Re: Kobiety sa latwe IP: *.acn.waw.pl 18.10.02, 14:51
          O, a Ty się Zdzichu uważasz za lepszego i inteligentniejszego?
          WUACHACHACHACHACHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: Zdzichu Re: Kobiety sa latwe IP: *.pl 19.10.02, 17:53
            Gość portalu: Julia napisał(a):

> O, a Ty się Zdzichu uważasz za lepszego i inteligentniejszego?
            > UACHACHACHACHACHA

Nic takiego nie napisałem. Naucz się Julciu jednocześnie czytać i rozumieć
            tekst, to pogadamy.
            • Gość: Julia Re: Kobiety sa latwe IP: *.acn.waw.pl 19.10.02, 21:55
              Doskonale rozumiem, jak bardzo lubisz się wywyższać - nie po tym jednym poście,
              lecz po "całokształcie Twej twórczości" na forum Gazety.Najlepiej przestań
              pisać, bo zainfekujesz kogoś swymi chorymi poglądami.Jesteś żałosny!
              • zdzichu-nr1 Re: Kobiety sa latwe 20.10.02, 00:30
                Gość portalu: Julia napisał(a):

> Doskonale rozumiem, jak bardzo lubisz się wywyższać - nie po tym jednym
                > poście,lecz po "całokształcie Twej twórczości" na forum Gazety.Najlepiej
                > przestań pisać, bo zainfekujesz kogoś swymi chorymi poglądami.Jesteś żałosny!

Buahahahahahaha Czyżby niezawodna Marzycielka w nowym wcieleniu?
                • Gość: Julia Re: Kobiety sa latwe IP: *.acn.waw.pl 20.10.02, 16:57
                  Rozczaruję Cię: nie jestem Marzycielką.Jak widać obie mamy podobne zdanie na
                  Twój temat!
    • Gość: asia Autor jest zaałosny!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.02, 18:57
      Jestem kobieta i gwarantuje Ci, żę spotykam mnostwo takich bubkow jak ty.
      Nabijamy sie z was, a wy żyjecie w przeswiadczeniu,ze jestescie super-macho.
      Poza tym sadze,ze podrywasz laski takie jak Ty- puste i proste.
      • Gość: Gucwa Re: Autor jest zaałosny!!! IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 19.10.02, 20:30
        zapakuj sobie pyrkę :)))))))
    • ellenai Re: Kobiety sa latwe 19.10.02, 18:05

• mysz_ Re: Kobiety sa latwe 20.10.02, 10:33
      hej Romeo
      wiesz kiedys na wakacjach bawiłam sie z baardzo przystojnym facetem i miłam
      okazje przekonać sie jak bardzo infantylne potrafia być kobiety i jak
      niemiłosiernie potrafia sie narzucac. Dosłownie wierzyc mi sie nie chciało. Z
      drugiej strony daje sobie reke uciac ze kolezanki z mojego otoczenia nie
      zachowałyby sie w taki sposób. Wiesz, wydaje mi sie że własnie taki a nie innyn
      twój sposób bycia przyciaga własnie kobiety ktore chca sie tylka wybzykac przez
      jedna noc ewentualnie dwie(dlatego dzwonia). Jeśli na kilometr widac jaki z
      ciebie podrywacz to nie oczekuj ze spotkasz jakąś wartościową kobietę. Poza tym
      jest jeszcze sprawa szacunku. Przecież z takim podejsciem do drugiego człowieka
      ze jest głupi i takie tam, masz marne szane ujrzec w kobiecie po prostu
      człowieka, byc może ułomnego bo nikt nie jest doskonały ale jednak drugiego
      człowieka ktory czuje i mysli. Przestań zaliczac a na pewno zmieni sie twój
      punkt widzenia
      • Gość: asia Re: Kobiety sa latwe IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.02, 14:25
        Zgadzam sie w 100%!!! Szuka latwych koiet i takie tez zajduje. A w miedzy
        czasie skrzywdzi kilka iedoswiadczoych dziewczy. Ale co mu tam- waze jest
        zykako.
        • Gość: Fredryk Re: Kobiety sa latwe IP: *.telia.com 20.10.02, 15:57
          Pamietaj , ze Ty tak myslisz, a kobieta mysli identycznie.Ty chcesz jak mowisz
          przeleciec te lub tamta czyli delikatnie bzyknac.Kobieta jak widzi mezczyzne
          mysli identycznie.Nie ten to ten i zaden problem.Tak niemozna ludzi w ten
          sposob oceniac,czy jest latwy czy trudny. Po co czlowiek zyje na tym
          swiecie,aby miedzy innymi wlasnie to robil.Natury nieda sie oszukac i zawsze
          beda dwie rozne plci dazyc ku sobie.Sa pewne ramy i normy,ktore utrzymuja te
          zycie w jakis ryzach i zapewniaja rozwoj gatunku ludzkiego.
          Pzdr.Fredryk
          P.S Patrze na to zycie przez pryzmat skandynawski,tam sie pruderi dawno temu
          wyzbyto.
          • Gość: asia Re: Kobiety sa latwe IP: 150.254.104.* 21.10.02, 11:55
            Zgadza sie. Gdyby faceci nie gadali takich rzeczy, to kobiety nie zylyby w
            takim strachu przed sexem. Nie ma nic gorszego, niz oczy pelne pogardy "po".
            Ale moze to nim powinno sie gardzic- to on skacze z kwiatka na kwiatek i nie
            potrafi sie opanowac. A nie kobieta...
    • bambi_ Wiesz co??? 20.10.02, 17:01
      Są faceci, którzy sa jak wilki - tylko sie rozglądaja za sarenkami, która
      smaczniejsza. Są też tacy, co ganiają za owcami - bo owca nie zmyka jak sarna,
      więc rezygnują z delikatnego mięska zdobytego w szaleńczej pogoni, a tylko
      wkradają się na pastwisko, i biora sie za to mięso, co nie ucieka, tylko się od
      razu na ziemi kładzie... ale ci drudzy faceci to nie wilki, tylko kundle!
      • Gość: Eboniet Re: Wiesz co??? IP: proxy / 195.193.202.* 21.10.02, 16:36
        Taki z Ciebie Romeo, jak z koziej waltorni ogorek...

A co prawi Bambi - swieta prawda.

Ebo
        • Gość: kolega Re: Wiesz co??? IP: *.telia.com 21.10.02, 18:19
          Opowiem Wam krotka historyjke.Jeden z moich kolegow napalal sie strasznie
          podrywal i walil ile wejdzie.Dziewczyny zobaczyly ,ze wykorzystuje je i to
          wrecz ordynarnie, pozniej sie wrecz nasmiewajac.Wiecie co zrobily.Przyszly do
          niego we dwie i zaczely go napalac.Jedna go calowala ,a druga
          onanizowala.Takiego nabral animuszu ze byl gotowy do roboty. Dziewczyny sie
          porozbieraly i zaczely lachotac itp.On byl w siudmym niebie.Myslal ze obie
          zalatwi i to bardzo lekko.Co sie stalo doprowadzily do granicy szalu i sobie
          poszly i powiedzialöy mu tak trzep konia ile wejdzie jeszcze nam do piet nie
          urosles.Tak go zostawily.Pozniej opowiadaly inne ze sie facet zmienil byl
          grzeczny robil co trzeba i nie gadal i sie nie przechwalal i zaczal byc nawet
          kulturalny.Czyli i wten sposob mozna czegos nauczyc.
          • Gość: asia Re: Wiesz co??? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.02, 18:35
            Odwazne dziewczyny!!! Kazdy sposob na zakompleksionego palanta jest dobry!
            • Gość: Beata Kobiety też lubią sex IP: proxy / *.gorzow.mm.pl 23.10.02, 23:11
              Pech czy szczęście??. Lubię to robić z różnymi facetami, zmieniam t facetów co
              dwa miesiące, mam charaktar myśliwego, lubię zdobywać. Danerwują mnie takie
              teksty że kobiety są łatwe, a co z facetami, przeciaż wszyscy jesteśmy ludzmi,
              czy nie?
          • bambi_ Re: Wiesz co??? 21.10.02, 19:17
            Hahahahaaa no tjak... własnie tyle był wart, ile mu pokazały:)))) Facet tez się
            może zaszmacić. I powiedzcie mi teraz, czy taki okaz znajdzie sobie w
            środowisku, ktore go zna, jakąś kobietę, która prezentuje soba coś poza
            przestrzenią w środku?? Bo ja bym się takiego nie tknęła.
            • Gość: Fryderyk Re: Wiesz co??? IP: *.telia.com 22.10.02, 11:25
              Swiat jest tak duzy,ze zaden problem.W skandynawi o sexie sie wcale nie mowi.W
              pracy nigdy nikt nie bedzie opowiadal ze ten z tym a tamta z tamtym.Szkola tak
              miedzy innymi wychowuje ,ze mlodziesz wogole o tym nie rozmawia i uwaza ze to
              jest cos normalnego, sam sex w sobie.Dlatego ten problem nie istnieje.Mozez
              mieszkac na osiedlu i wszystkie sasiadki pogonic uczciwie i nigdy nikt palcem
              cie nie wytknie.Bedziesz uwazany ze spelniasz dobre uczynki.A ilu jest facetow
              co niemoze to prosza kolege sasiada, ze naten czas wzial pod opieke zone. Zona
              zadowolona swoja porcje dostaje.Maz dochodzi do zdrowia.Melduje koledze
              przejmuje i po sprawie.Baby to kochaja .Taka zmianka robi im dobrze cos niecos
              sie naucza,zywsze sa nie ospale itp.Jak ja to nazywam nie czekaja na trzesienie
              ziemi.
              Pzdr.Fryderyk
    • Gość: maciek Re: Kobiety sa latwe IP: proxy:* / 10.1.22.* 22.10.02, 11:23

Ależ my zonaci powinniśmy się taeraz bać, jak tu żone wypuścić samą na zakupy
      straszne drrrrr. a tak na poważnie kolego sorry z pełnym szacunkiem Panie Romeo
      to zauważam u Ciebie strasznie wybujałą fantazję więc jak chcesz faktycznie
      kupić garnitur Versacego to wykorzystaj swoje zdolności i zacznij pisać może
      opowiadania erotyczne ( wierzę w Ciebie ) jak napiszesz ich ok. 1000 to może
      wtedy na ten garnitur zarobisz. Ale wtedy pojawi sie problem założę , że nie
      będziesz wiedział nic o dodatkach wiec jak opublikujesz swoje bzdury na forum
      to my Ci pomożemy. Przestań leczyć swoje kompleksy i dowartościowywać się w
      bardzo głupi sposób. Naprawdę wierzę w Ciebie ...
      Maciek
      • Gość: Fredryk Re: Kobiety sa latwe IP: *.telia.com 23.10.02, 19:06
        Co boisz sie wypuscic ja do sklepu, a gdzie zaufanie.Wten sposob kobiety nigdy
        nie przetrzymasz.A jezeli zrobi to co,zmydla zmydli sie ubedzie ,napewno
        nie,zdobedzie troche doswiadczenia.Zadroscia daleko nie zajedziesz,zazdrosc
        jest choroba ,a nie miloscia.Tylko miloscia mozesz zwyciezyc.Tak sie zachowuj
        w domu ,zeby Ona nie odczuwala ciagoty do innych,wszytsko lezy w twoich rekach.
        Nie musisz sie bac,kochaj ja poprawnie i okazuj to napewno bedziesz jej pewny.
        Pzdr.Fredryk
    • hogan Re: Kobiety sa latwe 22.10.02, 11:41
      dyskusja sie rozwija.
      a gdzie jest autor wątku, romeo?
      • Gość: asi Gdzie AUTOR??? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.02, 21:00
        No wlasnie- gdzie ten prymityw, ktory zaczal ten watek???
    • fe_male FACECI SĄ TRUDNI. n/txt 23.10.02, 13:35
    • Gość: E. a może Ciebie ktoś puknie:-) IP: *.pl 27.10.02, 10:53
      może trafi swój na swego? Bo nie zyczę abyś się zakochał w takiej co to tylko
      puknąć Cię zechce. Z jednym się zgadzam z Tobą..mężatki są w pewnym sensie
      bezpieczniejsze....
    • Gość: Anna Re: Kobiety sa latwe IP: *.alcatel.pl 28.10.02, 15:53
      Romeo
      U mnie miałbyś małą szansę do czasu, aż nie otworzył byś ust! - matoł do potęgi!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka