Dodaj do ulubionych

brak wytrysku

20.11.05, 18:26
Powiedzcie panowie, co może oznaczać brak wytrysku podczas stosunku. Mój pan
twierdzi ze jest i tak b.fajnie, ale przeciez to nienaturalne. Z wzwodem nie
ma problemów zupełnie, facet wydaje sie byc batrdzo podniecony, a potem nic z
tego jednak nie wychodzi...Czy to oznacza, ze podniecenie jest zbyt słabe? Czy
można to zwalić na karb zmęczenia? Hmmm...a może problem we mnie? Oboje
jesteśmy koło 30.
Obserwuj wątek
    • malinowy.cycek Re: brak wytrysku 20.11.05, 18:28
      Tożto jak gwiazdka z nieba dla ciebie.

Używaj póki jeszcze stoi na wysokości zadania :)
      • majowa.pani Re: brak wytrysku 20.11.05, 18:34
        :) No niby tak, ale zaczynam popadać w kompleksy, że nie potrafię dać mu
        satysfakcji.
    • maureen2 Re: brak wytrysku 20.11.05, 19:17
      oznacza to,że jest on bardzo inteligentny i myślący.
      • maretina Re: brak wytrysku 22.11.05, 16:26
        maureen2 napisała:

> oznacza to,że jest on bardzo inteligentny i myślący.
        przepraszam, ze zapytam: jak brak wytrysku wplywa na inteligencje? pytam, bo
        moj maz ma normalny wytrysk i jestem ciekawa czy przez to jest "glupi"?:)
    • rg83 Re: brak wytrysku 20.11.05, 19:18
      uwaga, oto pierwszy w historii przypadek udawania orgazmu przez faceta .... :-)

to tylko żart, ale swoją drogą to ciekawe, ja mam coś takiego ale około 3-4
      razu z rzędu (chyba tak to się pisze :-), jeśli podczas pierwszego to niech
      lepiej idzie do lekarza
    • seth.destructor Re: brak wytrysku 20.11.05, 20:39
      Prawdopodobnie początek problemów z prostatą - wytrysk następuje do pęcherza
      moczowego. Wywalić do urologa. I to w te pędy - potem będzie gorzej!
      • monis84 Re: brak wytrysku 20.11.05, 21:20
        Nie przejmuj sie!Niekoniecznie musi byc z nim "cos nie tak":)A jak dlugo "tak"
        sie z nim dzieje?Ile czasu jestescie ze soba?Jeszcze nigdy nie mial przy Tobie
        wytrysku?Zapytaj go wprost,czy w ogole kiedykolwiek go mial:P;ale nie chce mi
        sie wierzyc,ze nie:)Jak ja zaczynalam "bawic sie"(bo nie wspolzyc)z moim
        facetem,on tez bardzo dlugo nie mogl dojsc do konca.Ja sie tym tak nie
        przejmowalam jak on.Ale wiedzialam,ze wszystko jest z nim ok,bo zapytalam o
        onanizacje;)Nie potrafilismy znalezc przyczyny dlaczego tak sie dzialo.moze byc
        ich wiele,m.in.stres,spinanie sie,chec za wszelka cene osiagniecia
        orgazmu,dekoncentracja,itp.Teraz wszystko z moim facetem jest w porzadku.Samo
        przeszlo:)
        • maureen2 Re: brak wytrysku 20.11.05, 21:34
          a kto powiedział,że on nie może mieć wytrysku,albo coś udaje ???To jest napraw-
          dę inteligentny mężczyzna,czy mogę prosić o namiary.
    • valentino_g Re: brak wytrysku 20.11.05, 22:33
      chyba czujesz coś takiego ( wycinek z artykułu - akurat wczoraj o tym czytałem):

If you don't orgasm for ages, it can be annoying and boring for her.
      Yes, yes I know, this is a sign that you're da man, right? A man who can keep
      going and going forever, taking his woman into the realms of ecstasy 10 times...

I have news for you: 10 is pushing it. One is normally enough, two is good,
      three is a bonus. By then, she's spent, just like you, after you ejaculate once.

Women don't dream of the man who can hold off orgasm all night long; they dream
      of the man who comes as she comes the first, second or third time. After that,
      it's like, "boooring, get off me!" She won't want to stop because obviously
      you're not done, but after all her fun is over and there isn't much hope of
      more, give it up already. If you are desensitized, give it a rest and come back
      for seconds later.

rada:
      niech idze do seksuologa, moim zdaniem to przez stres
      • majowa.pani Re: brak wytrysku 21.11.05, 08:35
        Hmm... nie bardzo rozumiem dlaczego to, ze nie ma orgazmu świadczy o jego
        inteligencji.
        Jestesmy ze soba od niedawna, seks uprawialiśmy zaledwie kilka razy. Wydawałoby
        mi się więc że tym bardziej, skoro doznania jeszcze świeże, tego typu problemów
        być nie powinno. co do tego czy kiedykolwiek miał wytrysk, to owszem - jest
        ojcem...Kurczę, naprawde mnie to gnębi. Rozmawiac próbowałam, ale nie jest
        łatwo. nie bardzo chce, a jak juz, to twierdzi, i tak jest mu super wiec o co
        chodzi...
    • szejtan Re: brak wytrysku 21.11.05, 09:25
      [mentor mode=on]
      Może być tak jak mówi Seth, ale może po prostu facet jest spięty. I spina się
      jeszcze bardziej kiedy widz że Ty się starasz, już Ci cipka odpada, a on nic,
      ani strzała. Wiesz, facet wtedy się czuje strasznie głupio, bo ogólne mniemanie
      jest takie że facet ZAWSZE tryska, a tu kiszka... I wtedy jemu jest przykro i
      niefajnie, bo wie że Ty wtedy myslisz "Czy jemu jest ze mną źle? Czy ja mus ię
      nie podobam, nie podniecam go?" I to podwójnie, bo o ile facet nie doprowadzi
      dziewczyny do orgazmu to cóż, zdarza się, z Wami nei jest tak hop-siup, ale jak
      dziewczyna nie potrafi jemu zrobić dobrze do spuszczenia się, to rzecz się
      nadaje do gazet. Myślę że powinnaś spróbować go odprężyć przekonując go że
      1. wierzysz że mu jest dobrze i jesteś z siebie i Waszego współzycia zadowolona.
      2. Zrobił Ci dobrze jak nikt przed nim i jest Ci z nim zaje-kurde-biście w
      łóżku.
      3. Nie ma pośpiechu z tym seksem, a Ty doskonale wiesz że on może mieć orgazm
      bez wytrysku (wiem, prawie ściema, ale cel w tym przypadku uświęca środki)

A! I wiesz seks to nie "space shuttle launch" jak twierdzi jedno jedyne mądre
      zdanie z takiego głupiego amerykańskiego filmu - dajcie sobie spokojnie czas na
      zabawę, nie idźcie do łóżka po to tylko żeby wreszcie się udało mieć u niego
      wytrysk, tylko żeby sobie wesoło i na zluzie spędzić czas, choćby nawet jemu
      mieał nie stanąć, a Ty choćbyś się nie zrobiła mokra. Chyba nie chcesz
      podchodzić do seksu zadaniowo, co? ;)))
      [mentor mode=off]
      (kurde, ale jestem mądry, niech mnie! ;) )
      • horse45 Re: brak wytrysku 21.11.05, 11:47
        Bez nerwów. Też tak czasem miewam. To pewnie ze stresu. Brak wytrysku nie musi
        oznaczać jednak braku orgazmu. Czasem mi się zdarza, że cudownie odlatuję,
        obydwoje mamy orgazmy, a wytrysku nie ma. jeśli jednak Twój chłopak nigdy nie
        ma wytrysku, niech może zmieni technikę, może zbyt słabo stymuluje swoje
        doznania, może zbyt głęboko penetruje, może zbyt jest skoncentrowany na twojej
        przyjemności. Na razie jednak z nim o tym nie gadaj, tylko stwarzaj atmosferę
        luzu i radości. pewnie za jakiś czas wszystko bedzie ok
    • babe007 Re: brak wytrysku 22.11.05, 16:19
      A może jest na antydepresantach? Przy wszelkich prosaco-pochodnych tak może być.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka