Gość: KATAHDIN IP: *.piscataway-13rh15rt.nj.dial-access.att.net 23.10.02, 04:26 Czy istnieja jeszcze takowi ???? Czy juz tylko same "CHLOPY" zostaly ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nancyboy Re: 'PRAWDZIWI ' MEZCZYZNI !!!!!!!!!!!! 23.10.02, 09:21 Prawdziwa kobieta nie musialaby pytac... Odpowiedz Link Zgłoś
hogan Re: 'PRAWDZIWI ' MEZCZYZNI !!!!!!!!!!!! 23.10.02, 09:34 podobno nie płaczą. 'prawdziwi' mężczyźni. zrób test z obraną cebulą. wtedy wszystko się okaże :) Odpowiedz Link Zgłoś
bambi_ Re: 'PRAWDZIWI ' MEZCZYZNI !!!!!!!!!!!! 23.10.02, 11:57 Jeśli zadajesz takie pytanie, wyjasnij chociaż, jakie cechy według ciebie posiada prawdziwy mężczyzna... moze tu bywają takowi, tylko nie wiedzą, że nimi są?? Mój typ: - odnosi się z szacunkiem do kobiet - wie, czego chce i stara sie do tego dążyć, jest konsekwentny - nie pozwala sobą dyrygowac kobiecie (nienawidzę pantoflarstwa!) - inteligencja - to chyba oczywiste To są główne cechy wegług mnie. Taki męzczyzna zyska sobie u mnie szacunek i poważanie. Jezeli do tego posiada uroczy dołeczek w brodzie i taki charakterystyczny "błysk w oku", tudzież potrafi prowadzić interesującą rozmowę, to... ach, ach:)) Odpowiedz Link Zgłoś
nancyboy Re: 'PRAWDZIWI ' MEZCZYZNI !!!!!!!!!!!! 23.10.02, 12:09 > - odnosi się z szacunkiem do kobiet > - nie pozwala sobą dyrygowac kobiecie (nienawidzę pantoflarstwa!) Przepraszam kolezanko bambi, ale to zakrawa na hipokryzje: Chcesz zeby ignorowal Twoje zdanie, ale przynajmniej stwarzal pozory, ze Cie szanuje. Odpowiedz Link Zgłoś
bambi_ Re: 'PRAWDZIWI ' MEZCZYZNI !!!!!!!!!!!! 23.10.02, 12:16 Niee, zle to zrozumiałes. Nie lubię, kiedy facet robi z siebie niemalże służącego, każde moje zdanie jest święte itd. Niestety wiele jest takich egzemplarzy, które najchętniej podłozyłyby się pod nogi w charakterze chodniczka. Normalny facet potrafi mieć mieć i uzasadnić swoje zdanie, a nie gorliwie przytakuje kobiecie nawet, kiedy nie ma ona racji i on o tym doskonale wie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BabiCount Re: 'PRAWDZIWI ' MEZCZYZNI !!!!!!!!!!!! IP: *.centrala.kbsa / 10.1.11.* 21.11.02, 09:30 bambi_ napisała: > Mój typ: > - odnosi się z szacunkiem do kobiet > - wie, czego chce i stara sie do tego dążyć, jest konsekwentny > - nie pozwala sobą dyrygowac kobiecie (nienawidzę pantoflarstwa!) > - inteligencja - to chyba oczywiste Kurcze blade to o mnie :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KATAHDIN Re: 'PRAWDZIWI ' MEZCZYZNI !!!!!!!!!!!! IP: *.newark-11-12rs.nj.dial-access.att.net 22.11.02, 02:00 Gość portalu: BabiCount napisał(a): > bambi_ napisała: > > > > Mój typ: > > - odnosi się z szacunkiem do kobiet > > - wie, czego chce i stara sie do tego dążyć, jest konsekwentny > > - nie pozwala sobą dyrygowac kobiecie (nienawidzę pantoflarstwa!) > > - inteligencja - to chyba oczywiste ------ BabiCount napisał > Kurcze blade to o mnie :)))))))) ------ *****....a nie mowilam , ze ....sa .....?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalenka Re: 'PRAWDZIWI ' MEZCZYZNI !!!!!!!!!!!! IP: *.036-52-73746f40.cust.bredbandsbolaget.se 26.11.02, 19:06 Gość portalu: BabiCount napisał: > bambi_ napisała: > > > > Mój typ: > > - odnosi się z szacunkiem do kobiet > > - wie, czego chce i stara sie do tego dążyć, jest konsekwentny > > - nie pozwala sobą dyrygowac kobiecie (nienawidzę pantoflarstwa!) > > - inteligencja - to chyba oczywiste > Kurcze blade to o mnie :)))))))) ___________ Watpie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BabiCount Re: 'PRAWDZIWI ' MEZCZYZNI !!!!!!!!!!!! IP: *.centrala.kbsa / 10.1.11.* 27.11.02, 15:28 Dlaczego wątpisz ? Przecież mnie nie znasz. Czy tak po prostu generalizujesz i uwazasz , że "prawdziwych" mężczyzn nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: 'PRAWDZIWI ' MEZCZYZNI !!!!!!!!!!!! IP: *.unl.edu 23.10.02, 16:35 Gość portalu: KATAHDIN napisał(a): > Czy istnieja jeszcze takowi ???? Czy juz tylko same "CHLOPY" zostaly ?? Nie ma czegos takiego jak prawdziwi mezczyzni. Im bardziej mezczyzna staje sie tym prawdziwym, tym bardzie wlasnie staje nie prawdziwym. To jest jakis paradox, ale tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eryk Re: 'PRAWDZIWI ' MEZCZYZNI !!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.02, 20:34 Gość portalu: Imagine napisał(a): > Gość portalu: KATAHDIN napisał(a): > > > Czy istnieja jeszcze takowi ???? Czy juz tylko same "CHLOPY" zostaly ?? > > Nie ma czegos takiego jak prawdziwi mezczyzni. Im bardziej mezczyzna staje sie > tym prawdziwym, tym bardzie wlasnie staje nie prawdziwym. To jest jakis paradox > , > ale tak jest. "Naturalność jest najtrudniejszą ze wszystkich póz" (Lord Paradoks - Oscar Wilde) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KATAHDIN Re: 'PRAWDZIWI ' MEZCZYZNI !!!!!!!!!!!! IP: *.newark-16-17rs.nj.dial-access.att.net 29.10.02, 06:45 Gość portalu: Eryk napisał(a): > > > Gość portalu: KATAHDIN napisał(a): > > > > > Czy istnieja jeszcze takowi ???? Czy juz tylko same "CHLOPY" zostaly ?? --------------- > > Gość portalu: Eryk napisał(a): > > > > "Naturalność jest najtrudniejszą ze wszystkich póz" > (Lord Paradoks - Oscar Wilde) ....wiec dlatego mamy tak malo dzisiaj dzentelmenow ! (A , Ty Eryku, do nich sie zaliczasz . Prawda ?) Ps. Zycze udanych wakacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalenka Re: 'PRAWDZIWI ' MEZCZYZNI !!!!!!!!!!!! IP: *.036-52-73746f40.cust.bredbandsbolaget.se 26.11.02, 19:11 Gość portalu: Imagine napisał: > Gość portalu: KATAHDIN napisał(a): > > > Czy istnieja jeszcze takowi ???? Czy juz tylko same "CHLOPY" zostaly ?? > > Nie ma czegos takiego jak prawdziwi mezczyzni. Im bardziej mezczyzna staje sie > tym prawdziwym, tym bardzie wlasnie staje nie prawdziwym. To jest jakis paradox > , > ale tak jest. ================= A gdyby tak slowo "prawdziwy" zastapil "zyczliwy" albo "meski" "szczery" albo "kochajacy"--to jak wtedy brzmi ten text? Sam widzisz ze nie ma w nim logiki! A wiec nie moze byc bliski prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalenka Re: 'PRAWDZIWI ' MEZCZYZNI !!!!!!!!!!!! IP: *.036-52-73746f40.cust.bredbandsbolaget.se 26.11.02, 19:15 Droga, Mezczyzni sa jacy sa, ale tez zdarzaja sie tzw."prawdziwi" lecz tylko od ciebie zalezy czy chcesz ich zauwazyc i czy chcesz im wyjsc na przeciw. Pozdrawiam M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KATAHDIN Re: 'PRAWDZIWI ' MEZCZYZNI !!!!!!!!!!!! IP: *.newark-16-17rs.nj.dial-access.att.net 29.10.02, 06:16 Gość portalu: KATAHDIN napisał(a): > Czy istnieja jeszcze takowi ???? Czy juz tylko same "CHLOPY" zostaly ?? Czytajac tylko TYTULY watkow , ktore znajduja sie na tej stronie, powyzsze pytanie samo sie nasunelo. ( nie wspomne juz o Forum Polonia, co tam sie dzieje !) "GDZIE CI MEZCZYZNII .... ??!! " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomadka Re: 'PRAWDZIWI ' MEZCZYZNI !!!!!!!!!!!! IP: proxy / *.gov.pl 29.10.02, 10:39 Gdzie ? prawdopodobnie będąc w pracy ciężko pracują, będac w domu czytają coś ciekawego, idą do kina, na rower, na tenisa, na basen, wieczorem do teatru do pubu, a nie siedzą w Internecie cały czas !!!!! Dlatego ONI Ci nie odpiszą , bo ich tu nie ma , żyją prawdziwym życiem ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KATAHDIN Re: 'PRAWDZIWI ' MEZCZYZNI !!!!!!!!!!!! IP: *.newark-36-37rs.nj.dial-access.att.net 03.11.02, 02:09 Gość portalu: pomadka napisał(a): > Gdzie ? > prawdopodobnie będąc w pracy ciężko pracują, będac w domu czytają coś > ciekawego, idą do kina, na rower, na tenisa, na basen, wieczorem do teatru do > pubu, a nie siedzą w Internecie cały czas !!!!! > Dlatego ONI Ci nie odpiszą , bo ich tu nie ma , żyją prawdziwym życiem ! ***** Czesc Pomadka ! Rzeczywiscie masz racje, nasi Panowie sa bardzo zajeci, i jesli przy tym nie zapominaja o kobietach to jest wszystko w porzadku. Gorzej juz jesli Pan ma wychodne a kobieta w domu. Ale wyobraz sobie , ze jednak ich znalazlam i to tu na Forum i jest ich nawet sporawo !! A juz myslalam , ze jest to niezbyt ciekawe towarzystwo. I bardzo sie z tego ciesze. Pytanie bylo skierowane do wszystkich. Kobiet rowniez. Interpretacja dowolna. PZDR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomaszek Re: 'PRAWDZIWI ' MEZCZYZNI !!!!!!!!!!!! IP: *.ipartners.pl 05.11.02, 14:08 Hej :o) a czy prawdziwi mężczyźni podróżują? :o) Zdrówka :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KATAHDIN Re: 'PRAWDZIWI ' MEZCZYZNI !!!!!!!!!!!! IP: *.piscataway-11rh16rt.nj.dial-access.att.net 06.11.02, 03:54 Gość portalu: Tomaszek napisał(a): > Hej :o) > a czy prawdziwi mężczyźni podróżują? :o) > Zdrówka :o) ---- ***** ALE MNIE ZASKOCZYLES ??!!!!!!!! ......... oczywiscie , ale tylko z "blondynkami" !!!! PA Odpowiedz Link Zgłoś
frisky2 Re: 'PRAWDZIWI ' MEZCZYZNI !!!!!!!!!!!! 06.11.02, 12:01 Gość portalu: KATAHDIN napisał(a): > Czy istnieja jeszcze takowi ???? Czy juz tylko same "CHLOPY" zostaly ?? Parafrazujac inne powiedzenie: "Macie takich mezczyzn, na jakich sobie zasluzylyscie" ;) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KATAHDIN Re: 'PRAWDZIWI ' MEZCZYZNI !!!!!!!!!!!! IP: *.newark-45rs.nj.dial-access.att.net 09.11.02, 05:46 frisky2 napisała: > Gość portalu: KATAHDIN napisał(a): > > > Czy istnieja jeszcze takowi ???? Czy juz tylko same "CHLOPY" zostaly ?? > > Parafrazujac inne powiedzenie: > > "Macie takich mezczyzn, na jakich sobie zasluzylyscie" > ;) pozdro **** Co to , to nie, bardzo prosze mnie w to nie wlaczac !!! Ja sobie zasluzylam i MAM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomaszek Re: 'PRAWDZIWI ' MEZCZYZNI !!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.02, 10:25 Hej :o) A ja dołożę jeszcze dodatkowe pytanie: czy istnieją jeszcze dżentelmeni? Zdrówka :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KATAHDIN Re: 'PRAWDZIWI ' MEZCZYZNI !!!!!!!!!!!! IP: *.newark-45rs.nj.dial-access.att.net 09.11.02, 05:31 Gość portalu: Tomaszek napisał(a): > Hej :o) > > A ja dołożę jeszcze dodatkowe pytanie: > czy istnieją jeszcze dżentelmeni? > > Zdrówka :o) **** Z odpowiedzia sie nie bede spieszyc...poczekam jeszcze.... Widze , ze ktos bardzo lubi podrozowac ....wszedzie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tomaszek00 Re: 'PRAWDZIWI ' MEZCZYZNI !!!!!!!!!!!! 12.11.02, 10:41 Hej :o) Zazwyczaj podróżuje się "do" (miejsc ulubionych, miejsc upragnionych, osób znajomych), "za" (marzeniami, osobami, chlebem) lub "w celu" (służbowym, turystycznym). A co myślisz o moim podróżowaniu :o))) Zdrówka :o) PS - już z drzew opadły ostatnie liście rankiem dni zaczynają się mgliście lecz później już miło, przy ładnej pogodzie Junior z Kudłatym biegają w ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KATAHDIN Re: 'PRAWDZIWI ' MEZCZYZNI !!!!!!!!!!!! IP: *.newark-05-10rs.nj.dial-access.att.net 13.11.02, 05:54 tomaszek00 napisał: > Hej :o) > > Zazwyczaj podróżuje się "do" (miejsc ulubionych, miejsc upragnionych, osób > znajomych), "za" (marzeniami, osobami, chlebem) lub "w celu" (służbowym, > turystycznym). A co myślisz o moim podróżowaniu :o))) > > Zdrówka :o) > > PS - > już z drzew opadły ostatnie liście > rankiem dni zaczynają się mgliście > lecz później już miło, przy ładnej pogodzie > Junior z Kudłatym biegają w ogrodzie **** ....a co ja mysle o Twoim podrozowaniu ....? Tomaszek, wiesz przeciez, ze jestes nieznosny...! Wierszyk jest uroczy, tym bardziej, ze pisany Twoja reka. Ile latek liczy sobie ten malutki "PRAWDZIWY MEZCZYZNA" ? PA Odpowiedz Link Zgłoś
_tomaszek Re: do Katahdin ! 13.11.02, 10:15 Hej Katahdin :o) No chyba się nie denerwujesz, co? Naprawdę! Jak możesz tak myśleć? :o) Czy namawiasz mnie do spowiedzi na tym forum dla prawdziwych mężczyzn? Zadam Cie więc zagadkę, zaś szczegóły tylko emailem :o) "A gdy mówca powiedział słynne słowa dwa, salon wiedzy zaprosił i do tej pory trwa" Zdrówka :o) PS - a pytasz o mnie czy o Juniora? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KATAHDIN Re: do Tomaszka ! IP: *.newark-11-12rs.nj.dial-access.att.net 17.11.02, 05:58 _tomaszek napisał: > Hej Katahdin :o) > > No chyba się nie denerwujesz, co? Naprawdę! Jak możesz tak myśleć? :o) > Czy namawiasz mnie do spowiedzi na tym forum dla prawdziwych mężczyzn? > Zadam Cie więc zagadkę, zaś szczegóły tylko emailem :o) > "A gdy mówca powiedział słynne słowa dwa, > salon wiedzy zaprosił i do tej pory trwa" > Hej Tomaszek ! Bardzo lubie wszelkie gry i zabawy, ale tym razem nic konkretnego do glowy mi nie przychodzi. (..ale jak widze nie tylko mnie , poniewaz nikt sie nie wpisal, a czekalam az mi ktos podpowie...) Poddaje sie. Napisz szybko co to jest, poniewaz umieram z ciekawosci. ...a jestem kobieta ciekawska.... > PS - a pytasz o mnie czy o Juniora? Nie, Tomaszku, pytalam sie tylko o tego brzdaca co tak rozkosznie bawil sie z psiatkiem w ogrodku. ...a o PRAWDZIWEGO MEZCZYZNE nie moglam sie pytac , poniewaz go nie ma ....jest tylko czarodziej z bajki... PA Ps. Znalazlam te Twoje podroze sam. , ale jeszcze nie czytalam, bede, jak czas pozwoli. Odpowiedz Link Zgłoś
_tomaszek Re: do Katahdin 19.11.02, 14:17 Hej :o) No jak to, myślałem, że spotkałaś przynajmniej jednego Prawdziwego w swoim życiu? Podaj trochę więcej szczegółów, jak powinien wyglądać, zachowywać się lub co robić Prawdziwy Mężczyzna. Poszukamy tu... :o) Już o tym kiedyś pisałem, Junior ma 5 lat i jest Mężczyzną Prawdziwym, jak na swój wiek :o) Mieliśmy prawie lato w ten weekend i znów się bawili... a dołączyła się jeszcze kotka, która już nie boi się Kudłatego ;o) Jak pisałem – więcej szczegółów tylko emilem :o) Zdrówka :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KATAHDIN Re: do Tomaszka ! IP: *.newark-18-19rs.nj.dial-access.att.net 21.11.02, 05:40 Hej.. Wlasnie dlatego, ze Jego spotkalam i mam, jest mi tak trudno odpowiedziec na to pytanie. Jest mi dobrze , ciekawie a on taki kochany, ze nigdy sie nad tym nie zastanawialam jaki On naprawde jest. Po prostu jest. Nigdy tez Jego nie chwalilam, poniewaz tego sie nie robi, aby nie zapeszac szczescia. To on mnie znalazl, a ja go wybralam, jesli to jest wazne. ...acha, nie musze takze dodawac , ze On mysli, ze ma ciagle 18 lat... Jak sam wiesz, jestem tu na tym forum dopiero od miesiaca i odwiedzam rozne strony. Na ta zabladzilam zupelnie przypadkowo i doslownie dech mi zaparlo . Nigdy nie bylam w takim towarzystwie i nie wiedzialam, ze mezczyzni sa az tak pochlonieci swoimi czesciami ciala. Zaczynam sie juz z tym oswajac, moze nawet zaczne czytac..., ale nie wiem czy warto. Przeczytalam tylko jeden post---przygoda 40/latka w saunie (ciekawa) Ciebie do tego towarzystwa nie zaliczam, poniewaz przyleciales tutaj za mna i mnie teraz meczysz, a ja jak ta idiotka mam Tobie publicznie opowiadac jaki to ten MOJ "Prawdziwy Mezczyzna" jest ......wiec.....jest moim przyjacielem, opiekunem, partnerem, mezem, tatusiem tych "brzdacow" no i oczywiscie ....wspanialym kochankiem..... Na forum sie nie udziela poniewaz mamy tylko jeden komputer, no.... i....kobiety maja pierwszenstwo, a do tego jeszcze dochodzi cale mnostwo jakichs obowiazkow, ktore same sie przeciez nie zrobia, ....nie uwazasz ? ....ale do tej idylli dodam tez i burze, bo nudy nie znosze.... Czy cos jeszcze ? A jaki On powinien byc?, tylko taki jakiego sobie kazda kobieta wymarzy....definicji tyle ile kobiet na swiecie. A wiesz co sobie pomyslalam ? , ze Ci mezczyzni tutaj sa , tylko sie wstydza do tego przyznac. Ja zawsze uwazalam , ze najfajniejsze chlopaki sa tylko w kraju lub z kraju nad Wisla !! Pa PS. ....a co do tych sekretow to uwazasz, ze jesli mi powiesz publicznie , to ja sie bede wstydzila ?..... Odpowiedz Link Zgłoś
_tomaszek Re: do Katahdin ! 22.11.02, 16:12 Hej :o) jestem nieco wkurzony, bo mnie wyrzucało stąd już ze trzy razy po napisaniu tekstu do Ciebie blokował mi się dostęp... nie wiem dlaczego. a już nie chce mi się wszystkiego pisać po raz czwarty - więc w skrócie. na więcej wiadomości o mnie zapraszałem Cię na www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=51&w=3308353 i proponuję, że też możemy założyć wątek w jakimś spokojnym miejscu i popisać sobie kulturalnie, jeśli chcesz (a nie chcesz emilkiem). pomyślę o jakimś cichym miejscu i jeśli się zgodzisz, to założę i powiem gdzie. pozdrawiam weekendowo i słonecznie :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KATAHDIN Re: do Tomaszka ! IP: *.mercerville-38-39rs.nj.dial-access.att.net 23.11.02, 21:18 ......a mowia......ze to kobiety kusza.... Odpowiedz Link Zgłoś
_tomaszek Re: do Katahdin :o) 25.11.02, 11:07 ale tak czy nie? :o))) PS - "Czy tutaj mieszka Pani...."? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KATAHDIN Re: do Tomaszka:o) IP: *.ny325.east.verizon.net 25.11.02, 13:39 ....czuje sie strasznie ...i dlatego mowie ..tak Odpowiedz Link Zgłoś
_tomaszek Re: do Katahdin :o) 25.11.02, 16:50 zajrzyj tu proszę www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=21&w=3743279 pozdrawiam :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KATAHDIN Re: do Tomaszka...:o) IP: *.newark-11-12rs.nj.dial-access.att.net 26.11.02, 04:09 _tomaszek napisał: > ale tak czy nie? :o))) > > PS - "Czy tutaj mieszka Pani...." ***Pani Agnieszka tutaj mieszka, ale....czuje sie jeszcze strasznie...., i jest jej bardzo smutno i przykro....nawet lezka jej sie w oku zakrecila.... i zupelnie nic nie rozumie, taka jest z niej gapa..... ....ale dlaczego wlasnie ONA ? PA Odpowiedz Link Zgłoś
_tomaszek Re: do Katahdin...:o) 26.11.02, 11:26 Hej :o) No już dobrze, dobrze, już dobrze, OK? Do ramienia przytulę, po główce pogłaszczę, już dobrze... Kawka, herbatka, ciasteczko... może być jabłecznik na ciepło z bitą śmietanką? A tu jest chusteczka, żebyś sobie delikatnie oczko osuszyła i makijażu nie zniszczyła. Suchym oczkiem lepiej dojrzysz to, co trzeba :o) No dobra, dosyć tych czułości an razie, bo jeszcze w szczękę od Prawdziwego zaliczę, albo co gorsze szlaban od Blondynki dostanę. Trzeba silnym być, mocnym, twardym, itd. Chłopaki nie płaczą... Pozdrawiam słonecznie ze złotojesiennej dziś Warszawy :o) Odpowiedz Link Zgłoś
katahdin Re: do Tomaszka...:o) 27.11.02, 14:41 Tomaszku, spiesze doniesc, ze oczka sa juz suche, usmiechniete,...a jablecznik ze smietanka....same pysznosci... PA Odpowiedz Link Zgłoś
_tomaszek Re: do katahdin...:o) 27.11.02, 16:53 no to gut, ups, raczej good! a ja już muszę niestety znikać, bo po pracy czas do domu... ale do jutra, pozdrawiam z ciemności... uśmiechem w szerokości :o))) Odpowiedz Link Zgłoś