Dodaj do ulubionych

Chciałabym aby ktoś mnie uświadomił

21.12.05, 14:43
w tym temacie: "Jak wygląda brzydka kobieta?" Garbata, zezowata, pryszczata?
Czy są jakieś kryteria oceny?
Obserwuj wątek
    • maialina1 Re: Chciałabym aby ktoś mnie uświadomił 21.12.05, 14:53
      Hmmm, ja mam pomysl...
      Naprawde brzydka jest kobieta zaniedbana, brudna, nieuczesana, z nieciekawa
      buzia ktorej nie umie umalowac, bez stylu, bez klasy. To chyba jest kobieta
      brzydka.
      Bo ostatecznie to nawet z brzydkiej (powiedzmy: z nieciekawej z natury)
      stylisci potrafia zrobic cudo, jak sie o nia odpowiednio zadba.
    • lambert77 Re: Chciałabym aby ktoś mnie uświadomił 21.12.05, 14:54
      Myślę że nie ma takich kryteriów ci wszyscy nastoletni ignoranci mający problem
      z opryszczką myla pojęcia :)... Pewnie chodzi im o to że jakaś dziewczyna ich
      nie podnieca a nie że jest brzydka bo nie im to oceniać. Teoretycznie są jakieś
      kanony według których przyjmuje się że ktoś jest piękny mniej lub bardziej
      problem w tym że z czasem się zmieniały. Nie ma brzydkich kobiet :) czasem
      tylko wina brak.
    • krecilapka Kolo sklepu gdzie kupuje bulki, 21.12.05, 14:55
      na murku zawsze przesiadywal kiwajacy sie na zadzie kudlaty, juz z daleka zalatujacy padlina i winem niedzwiedz. Kasjerka uswiadomila mnie ze to ponoc kobieta. Jesli sie zgodzic z kasjerka, to ona odbiegala mocno od obecnie obowiazujacych kanonow piekna. Aczkolwiek, to tez kwestia wzgledna. Podejrzewam, ze posrod neandertalskiej braci moglaby miec niezle branie.
      • lambert77 Re: Kolo sklepu gdzie kupuje bulki, 21.12.05, 15:02
        Własnie :) to jest to przy odrobinie siarkowspomagaczy można by uzyskać efekt
        który przeszedł by najśmielsze marzenia :). Ale wolę o tym nie myśleć bo jest
        to obleśne i okrutne :)
    • czekoladka_84 Przykład 21.12.05, 15:09
      Jest kobieta (29 lat). Wygląda mniej więcej tak: wysoka (coś koło 176 cm),
      bardzo zgrabna, długie do pasa blond włosy, ubiera się bardzo fajnie. Tylko, że
      jak zobaczyłam ostatnio jej twarz z bliska to się wystraszyłam. Zniszczona
      opalaniem na solarium skóra, ogólnie ma taki "pustawy" i tandetny wyraz twarzy.
      Więc jak można ją określić: ładna? brzydka? ładna z usterkami?
      • krecilapka Re: Przykład 21.12.05, 15:16
        > Więc jak można ją określić:

Ja proponuje "z lozka bym nie wygonil, ale mieszkac z nia bym nie chcial". To precyzyjniejsze okreslenie.
        • czekoladka_84 Re: Przykład 21.12.05, 15:16
          A dlaczego?
          • krecilapka Re: Przykład 21.12.05, 15:19
            Bo jestem heteroseksualny i podniecaja mnie kobiety. Jakbym byl lesbijka, to tez bym jej z lozka nie wyrzucil :).
            • czekoladka_84 Re: Przykład 21.12.05, 15:20
              Ale dlaczego tylko do łóżka?
              • krecilapka Re: Przykład 21.12.05, 15:26
                Bo juz mam z kim rozliczac PITa na koniec roku. A przeciez sie nie rozdwoje.
                • asiulka81 Re: Przykład 21.12.05, 15:30
                  ooo Łapka jest zonaty! a to Ci nowina! :)
                • czekoladka_84 Re: Przykład 21.12.05, 15:33
                  Pytam teoretycznie. Czemu potraktowałbyś taką kobiete jak zabawkę do łóżka?
                  • krecilapka Re: Przykład 21.12.05, 15:52
                    Jaka znowu zabawke do lozka? Nikogo nigdy na sile do swojego wyra nie ciagnalem i nie sadze bym mial to robic. Pisalem takze hipotetycznie, no jakby mnie po prostu uwiodla dla obopolnej uciechy :). Jakby mialo to byc tylko dla mojej, to raczej bym sobie w ogole odpuscil.
    • anetta101 Re: Chciałabym aby ktoś mnie uświadomił 21.12.05, 15:40
      kręciłapka wyznaje zasadę:
      "Nieważne jaki potwór, ważne ze ma otwór" :))))
    • aboabo Re: Chciałabym aby ktoś mnie uświadomił 21.12.05, 21:15
      Dla facetów nie ma brzydkich kobiet. Każdy jest inny. I każda jest inna dla
      każdego. Kobiety same robią sie brzydkie. Każda z Was ma nieodparty urok tylko
      wiele dobrze go ukrywa( za dobrze).
      • czekoladka_84 Re: Chciałabym aby ktoś mnie uświadomił 21.12.05, 22:14
        Dyplomata :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka