czekoladka_84 21.12.05, 14:43 w tym temacie: "Jak wygląda brzydka kobieta?" Garbata, zezowata, pryszczata? Czy są jakieś kryteria oceny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maialina1 Re: Chciałabym aby ktoś mnie uświadomił 21.12.05, 14:53 Hmmm, ja mam pomysl... Naprawde brzydka jest kobieta zaniedbana, brudna, nieuczesana, z nieciekawa buzia ktorej nie umie umalowac, bez stylu, bez klasy. To chyba jest kobieta brzydka. Bo ostatecznie to nawet z brzydkiej (powiedzmy: z nieciekawej z natury) stylisci potrafia zrobic cudo, jak sie o nia odpowiednio zadba. Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: Chciałabym aby ktoś mnie uświadomił 21.12.05, 14:54 Myślę że nie ma takich kryteriów ci wszyscy nastoletni ignoranci mający problem z opryszczką myla pojęcia :)... Pewnie chodzi im o to że jakaś dziewczyna ich nie podnieca a nie że jest brzydka bo nie im to oceniać. Teoretycznie są jakieś kanony według których przyjmuje się że ktoś jest piękny mniej lub bardziej problem w tym że z czasem się zmieniały. Nie ma brzydkich kobiet :) czasem tylko wina brak. Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Kolo sklepu gdzie kupuje bulki, 21.12.05, 14:55 na murku zawsze przesiadywal kiwajacy sie na zadzie kudlaty, juz z daleka zalatujacy padlina i winem niedzwiedz. Kasjerka uswiadomila mnie ze to ponoc kobieta. Jesli sie zgodzic z kasjerka, to ona odbiegala mocno od obecnie obowiazujacych kanonow piekna. Aczkolwiek, to tez kwestia wzgledna. Podejrzewam, ze posrod neandertalskiej braci moglaby miec niezle branie. Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: Kolo sklepu gdzie kupuje bulki, 21.12.05, 15:02 Własnie :) to jest to przy odrobinie siarkowspomagaczy można by uzyskać efekt który przeszedł by najśmielsze marzenia :). Ale wolę o tym nie myśleć bo jest to obleśne i okrutne :) Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka_84 Przykład 21.12.05, 15:09 Jest kobieta (29 lat). Wygląda mniej więcej tak: wysoka (coś koło 176 cm), bardzo zgrabna, długie do pasa blond włosy, ubiera się bardzo fajnie. Tylko, że jak zobaczyłam ostatnio jej twarz z bliska to się wystraszyłam. Zniszczona opalaniem na solarium skóra, ogólnie ma taki "pustawy" i tandetny wyraz twarzy. Więc jak można ją określić: ładna? brzydka? ładna z usterkami? Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Re: Przykład 21.12.05, 15:16 > Więc jak można ją określić: Ja proponuje "z lozka bym nie wygonil, ale mieszkac z nia bym nie chcial". To precyzyjniejsze okreslenie. Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Re: Przykład 21.12.05, 15:19 Bo jestem heteroseksualny i podniecaja mnie kobiety. Jakbym byl lesbijka, to tez bym jej z lozka nie wyrzucil :). Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Re: Przykład 21.12.05, 15:26 Bo juz mam z kim rozliczac PITa na koniec roku. A przeciez sie nie rozdwoje. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Przykład 21.12.05, 15:30 ooo Łapka jest zonaty! a to Ci nowina! :) Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka_84 Re: Przykład 21.12.05, 15:33 Pytam teoretycznie. Czemu potraktowałbyś taką kobiete jak zabawkę do łóżka? Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Re: Przykład 21.12.05, 15:52 Jaka znowu zabawke do lozka? Nikogo nigdy na sile do swojego wyra nie ciagnalem i nie sadze bym mial to robic. Pisalem takze hipotetycznie, no jakby mnie po prostu uwiodla dla obopolnej uciechy :). Jakby mialo to byc tylko dla mojej, to raczej bym sobie w ogole odpuscil. Odpowiedz Link Zgłoś
anetta101 Re: Chciałabym aby ktoś mnie uświadomił 21.12.05, 15:40 kręciłapka wyznaje zasadę: "Nieważne jaki potwór, ważne ze ma otwór" :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aboabo Re: Chciałabym aby ktoś mnie uświadomił 21.12.05, 21:15 Dla facetów nie ma brzydkich kobiet. Każdy jest inny. I każda jest inna dla każdego. Kobiety same robią sie brzydkie. Każda z Was ma nieodparty urok tylko wiele dobrze go ukrywa( za dobrze). Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka_84 Re: Chciałabym aby ktoś mnie uświadomił 21.12.05, 22:14 Dyplomata :D Odpowiedz Link Zgłoś