tygrysio_misio 07.01.06, 15:11 :))) Pascal dostanie zawału jak to zobaczy..jescze tym bardziej, ze przed 22 :PP Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
markus.kembi LODZIK LODZIK LODZIK 07.01.06, 15:26 TO słowo działa na niego jak płachta na byka. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: LODZIK LODZIK LODZIK 07.01.06, 15:27 no..a za czasow jak mnie tu nie bylo nikt go nie uzywal:)) Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: LODZIK LODZIK LODZIK 07.01.06, 15:32 A przed wojną to niektóre panie miały na imię Lodzia. Ciekawe czy się z nich śmiali jakoś po cichu czy nie? Dzisiaj to by był obciach takie imię mieć. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: LODZIK LODZIK LODZIK 07.01.06, 15:40 a ja znam pare dziewczym ktorym to imie by pasowalo:) Odpowiedz Link Zgłoś
lusia501 Re: LODZIK LODZIK LODZIK 07.01.06, 15:52 Szkoda że nie mam na imię Lodzia. Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: LODZIK LODZIK LODZIK 07.01.06, 15:55 Zawsze możesz iść do urzędu i zmienić Lusię na Lodzię. Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: LODZIK LODZIK LODZIK 07.01.06, 16:29 to może daj na nie jakieś namiary)) czasem człowiek człowiekowi może pomóc) Odpowiedz Link Zgłoś
brunette_1 Re:Lodzia 03.03.06, 21:10 ja mam na drugie Lodzia ;] Po babci, a co, nie podoba się??:) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 a od jakiego imienia pochodzi skrót Lodzia 07.01.06, 16:32 bo nie moge se przypomniec... Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: a od jakiego imienia pochodzi skrót Lodzia 07.01.06, 16:36 od leokadia najczęściej chyba ze kobieta otrzymuje je za wyjątkowe zasługi na polu zaspokajania faceta) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: a od jakiego imienia pochodzi skrót Lodzia 07.01.06, 16:38 widokzmarsa napisał: > od leokadia najczęściej chyba ze kobieta otrzymuje je za wyjątkowe zasługi na > polu zaspokajania faceta) nie ma to jak dobrze naciągnąc drucik :) Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: a od jakiego imienia pochodzi skrót Lodzia 07.01.06, 16:41 zawsze wierzyłem w ciebie) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 No wiec moja pierwsza córka 07.01.06, 16:38 bedzie miała na imię LEOKADIA :) btw a czy od Leokadi skrótem nie jest czasem LEOSIA? Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: No wiec moja pierwsza córka 07.01.06, 16:39 A od Joanny zdrobnieniem nie jest czasem Asia? Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: No wiec moja pierwsza córka 07.01.06, 16:42 no jest, w sumie rzeczywiscie, moze występowac wiele form zdrobnien od jednego imienia. Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: No wiec moja pierwsza córka 07.01.06, 16:46 No właśnie - od Joanny może być Asia, Asiulka, Asieńka, Asik i wiele innych. Sam mam niezwykle sympatyczną znajomą Joannę którą nazywam Asiunią, bo takie zdrobnienie jak powiwedziała się jej najbardziej podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: No wiec moja pierwsza córka 07.01.06, 16:49 a Beatka jest co najwyje Beatka...ale i tak podoba mi sie...bo za duzo takich nie ma w przeciewienstwie do Kasi ktorego nie lubie bo mi sie zle kojarzy Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: No wiec moja pierwsza córka 07.01.06, 16:51 brzydko i wogole wiesniacko..tak samo jak Beciunka Beatka jest super...cieplo i milo Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: No wiec moja pierwsza córka 07.01.06, 20:12 no wiec moi drodzy, pozwolcie, ze sie wetne w dyskusje. moja babcia ma na imie Leokadia i wszyscy mowimy na nia babcia Lodzia.... heh, rzeczywiscie, troche perwersyjnie to brzmi :)))) mimo to chyba nazwe tak kiedys swoja corke, na czesc babci a Leosia to skrot od imienia Leonia, nie Leokadia Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: No wiec moja pierwsza córka 07.01.06, 20:19 No litości - chcesz córce zniszczyć życie bo twoja babcia się tak nazywa? Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: No wiec moja pierwsza córka 07.01.06, 20:27 moje dziecko bedzie mialo silna osobowosc, po mamusi i zadne bachory w szkole nie odwaza sie z niej nabijac :p Odpowiedz Link Zgłoś
seksoholik Re: No wiec moja pierwsza córka 07.01.06, 20:23 "zimą decha latem skały" Jak ty to robisz że tak się zmieniają? :))) Czy to kwestia odpowiedniej diety? Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: No wiec moja pierwsza córka 07.01.06, 20:26 no wiesz..... ja zawsze bylam dziwna :p Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: No wiec moja pierwsza córka 07.01.06, 20:26 A może raczej temperatury? Zimą skały sie kurczą. Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: SEX SEX SEX 27.01.06, 11:59 No proszę, data założenia 07.01.06 - jak to możliwe że wątek z tym słowem w tytule aż tak długo się tu uchował? Odpowiedz Link Zgłoś
b.pascal Re: SEX SEX SEX 27.01.06, 14:28 No cóż. Niedopatrzenie. :) Ale wątek nie powinen wylecieć stąd za słowo "sex", ale za użycie kapitalików w tytule. :) Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: SEX SEX SEX 27.01.06, 14:42 no a jak, to taka tutejsza zabawa pt "czy pascal skasuje, czzy nie skasuje" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
azazela Re: SEX SEX SEX 27.01.06, 20:25 byla kiedys taka piosenka dla dzieci : cos w tym stylu ze niedziwedz spi a dzici dookola niego chodza i maja na niego uwazac?? ps to takie luznie skojarzenie do postu wyzej:P Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Pascal, dziewcze Ta moje :) Kapitaliki sa 03.03.06, 21:59 b.pascal napisał: > Ale wątek nie powinen wylecieć stąd za słowo "sex", ale za użycie kapitalików Kapitaliki sa czescia Kapitalizmu. Ustroju w ktorym aktualnie zyjemy. Czy wczesniej to zrozumiesz, tym lepiej bedziesz sypiac :) Odpowiedz Link Zgłoś
b.pascal Drogi/a: frostinio, gocho033, facettcie... 03.03.06, 23:01 ... aordenie, poprawnyinaczej, obywatelu_korowiow i jak tam się jeszcze zwałeś, zwiesz i będzie zwał. :) Na tym portalu obowiązuje Netykieta. Im wcześniej to zrozumiesz, tym przyjemniej będzie Ci się tutaj pisało. :) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Nie wychodz z formy :) 03.03.06, 23:07 To forum nie jest moim celem. Jestes nim Ty. Jakies wnioski? :) Odpowiedz Link Zgłoś
b.pascal Re: Nie wychodz z formy :) 04.03.06, 09:58 Niestety, jestem już zajęty. Ale może uda Ci się poderwać jakiegoś innego faceta na tym forum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: Nie wychodz z formy :) 04.03.06, 13:57 b.pascal napisał: > Niestety, jestem już zajęty. Ale może uda Ci się poderwać jakiegoś innego faceta na tym forum ;) > Wykluczone. Strzelam tylko w Gwiazdy. Nizej nie schodze :) Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Pascalu bys nie zyl w mrokach niewiedzy 04.03.06, 05:38 w koncu admin jestes i jakis poziom trzymac musisz, to Ci donosze: watek wylecial za uzycie WERSALIKOW a nie kapitalikow w tytule. Odczarowuje twierdzenie, ze w internecie samych durnot sie mozna nauczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Pascalu bys nie zyl w mrokach niewiedzy 04.03.06, 12:45 i w taki oto sposob wywolalam rozmowe o przyroscie formy nad trescia:)) Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka A bedziesz twierdzic, 04.03.06, 12:50 ze "e" i "y" leza blisko siebie na klawiaturze? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: A bedziesz twierdzic, 04.03.06, 13:03 no nie..ale zauwazylam,ze pisze ostatnio coraz szybciej i coraz niedbalej...rzeczywiscie musze nad tym popracowac bo skutam w co wlecie i nie zawsze to co stukam jest tym w co stuknac:) Odpowiedz Link Zgłoś
b.pascal Re: Pascalu bys nie zyl w mrokach niewiedzy 04.03.06, 13:50 Oczywiście masz rację. :)) Ale gdyby jakimś cudem udało Ci się użyć w tytule wpisu kapitalików, to też złamałbyś Netykietę. :) Odpowiedz Link Zgłoś