Dodaj do ulubionych

meska wrazliwosc na dotyk

10.01.06, 15:40
Bardzo lubie glaskac, dotykac swoja druga polowe, ale jest on niezwykle
wrazliwy na wszelkie nawet delikatne musniecia moja dlonia.
Nie mowiac juz o jakis ostrzejszych zagrywkach! Nawet jak dotkne go
delikatnie moja stopka od razu podskakuje i tlumaczy mi ze mu to
Sprawia bol a nie przyjemnosc! Z czego to moze wynikac? Dodam ze ja uwielbiam
byc dotyka, pieszczona, itd.itp dlatego tak ciezko pojac mi jego problem!
Jakies kreatywne rady?
Obserwuj wątek
    • anastassja Re: meska wrazliwosc na dotyk 10.01.06, 16:11
      moze byl bity.
    • ewusiab2 Re: meska wrazliwosc na dotyk 10.01.06, 16:25
      Moze dotykasz go zbyt delikatnie. Mojego mezczyzne laskocze zbyt delikatny
      dotyk.
    • widokzmarsa Re: meska wrazliwosc na dotyk 10.01.06, 16:36
      a lałaś wcześniej na niego wrzątek?
    • voker Re: meska wrazliwosc na dotyk 10.01.06, 16:52
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=34734206
    • finky Re: meska wrazliwosc na dotyk 10.01.06, 20:52
      Heheh, Nie chce być złoślwy, ale to znacz że nie śpicie ze sobą?
    • itsnotme Re: meska wrazliwosc na dotyk 10.01.06, 23:41

> Sprawia bol a nie przyjemnosc! Z czego to moze wynikac? Dodam ze ja uwielbiam
      >

U mnie to sie nazywa łaskotki:)
      • kolorowa_diablica Re: meska wrazliwosc na dotyk 11.01.06, 16:54
        a gdzie Ty te łaskotki masz? :D
        • itsnotme Re: meska wrazliwosc na dotyk 11.01.06, 18:53
          gdzie ja ich nie mam!:)
          • kolorowa_diablica Re: meska wrazliwosc na dotyk 11.01.06, 19:02
            sprawdzimy, sprawdzimy... :D
            • itsnotme Re: meska wrazliwosc na dotyk 11.01.06, 19:03
              obiecanki...:)
              • kolorowa_diablica Re: meska wrazliwosc na dotyk 11.01.06, 19:11
                co do Twojego pytania o spisek mój i linki... chciałam na tamtym wątku, ale wykasowali... otóż...

ja wraz linka tworzymy jajcarski team... jestesmy w nim zarządem... jako zarząd potrzebujemy popychadeł... czyli managerów :) zwerbowałysmy dyskopatę jako managera ds rozrywkowego rozwoju teamu, Ciebie chcemy na managera reklamy i kogos na nadwornego błazna (czyli managera ds relaksu)... musimy wymyslec nazwę, werbowac ludzi do naszej organizacji, a w przyszłości założyć nasze forum :)

więc pytanie zy chcesz zostac naszym managerem ds reklamy? :)
                ja jestem od PR, a linka od zarzadzania zasobami ludzkimi...
                poza tym musimy (ja muszę) stworzyc figurke honorowego członka... czyli potrzebny jesyt mi model... w stanie gotowości, bo to nie ma być figurka dokładnie, a posąg... więc członek ma mieć konkretne gabaryty... możesz Ty pozowac, lub Dyskopata... on sie zgodził, ale uznał, ze gipsu na odlew zabraknie... i w ogóle nawet go dzisiaj nie ma, więc Ciebie do tej roli musimy zatrudnić :)
                • itsnotme Re: meska wrazliwosc na dotyk 11.01.06, 19:28
                  ja się... _zastanowię_:)
                  • kolorowa_diablica Re: meska wrazliwosc na dotyk 11.01.06, 19:32
                    :D ale nad pozowaniem, czy nad posada managera ds reklamy? :)
                    • itsnotme Re: meska wrazliwosc na dotyk 11.01.06, 19:37
                      i nad tym i nad tym:)

ale świat nie jest gotów na przyjęcie takiego posągu, a i ja z reklamy kiepski
                      jestem:P
                      • linka234 Re: meska wrazliwosc na dotyk 11.01.06, 19:39
                        ale ponoć masz kontakty z elitami (paint... itp.):)
                        to pomoże nam zyskać poparcie wśród klasy wyższej(średnia zajmiemy sie potem):P
                        • itsnotme Re: meska wrazliwosc na dotyk 11.01.06, 19:39
                          ależ to zabawa pospólstwa:)
                          • linka234 Re: meska wrazliwosc na dotyk 11.01.06, 19:40
                            eeeeeeeee, być trafionym zza krzaka to dopiero wyróżnienie:)
                            • kolorowa_diablica Re: meska wrazliwosc na dotyk 11.01.06, 19:44
                              a w lecie pewnie na golfa chadzasz, więc jestes najlepszy na stanowisko managera ds reklamy... trzeba nam rozgłosu wśród wszystkich warstw społecznych...
                              mendami zajemieny się same :D heh...
                              • linka234 Re: meska wrazliwosc na dotyk 11.01.06, 19:46
                                mendy są the best-można sobie "pojeździć":)
                                • kolorowa_diablica Re: meska wrazliwosc na dotyk 11.01.06, 19:48
                                  to Twoja działka, w końcu Ty zarządzasz zasobami ludzkimi :)
                                  ja musze sie zastanowic nad kontaktami z mediami :D
                                  • linka234 Re: meska wrazliwosc na dotyk 11.01.06, 19:51
                                    zasoby ludzie to nasi członkowie:)
                                    ech, już ja sobie pozarządzam:)

mendy to elektorat:)
                                    kto sie tym zajmie??
                                    • kolorowa_diablica Re: meska wrazliwosc na dotyk 11.01.06, 19:54
                                      w sumie masz rację...
                                      no i o to własnie chodzi... trzeba nam managerów... do wielu spraw...
                                      wraz z castingiem na hilarious managera cza wybrać managera ds elektoratu, czy jakoś to ładnie cza sklecic :)
                                      • linka234 Re: meska wrazliwosc na dotyk 11.01.06, 19:56
                                        nie, nie, bo jak sie zrobi tłok to nie okiełznamy
                                        trzeba to pod coś podczepić:)

koniecznie
                                        • kolorowa_diablica Re: meska wrazliwosc na dotyk 11.01.06, 19:59
                                          myslisz,ze nie damy sobie z nimi rady... to może dyskopacie to dowalimy...
                                          w końcu on jest od rozwoju... więc elektorat to jego działka :)
                                          itsnotme jak ma sie zając elitami, to nie będzie zaraz od elit w mendy szedł... :)
                                          • linka234 Re: meska wrazliwosc na dotyk 11.01.06, 20:01
                                            myslisz, ze bedzie popadal ze skrajności w skrajność??
                                            to może Mu wypośrodkować??:)

dyskopata nie stawil się na zebraniu!!!
                                            co w ramach nagany??:)
                                            • linka234 Re: meska wrazliwosc na dotyk 11.01.06, 20:01
                                              trzeba jakiś kodeks opracować:)
                                              • itsnotme Re: meska wrazliwosc na dotyk 11.01.06, 20:05
                                                zastanowiłem się:)
                                                wolę działać niezależnie:P
                                                • kolorowa_diablica Re: meska wrazliwosc na dotyk 11.01.06, 20:08
                                                  czy mi sie wyadaje, czy itsnotme odrzucił nasza propozycję??? 8-O

no w takim razie mega foch... nie spodziewałysmy sie po Tobie takiego zachowania... ja jestem baaardzo rozczarowana :(
                                              • kolorowa_diablica Re: meska wrazliwosc na dotyk 11.01.06, 20:07
                                                niby ja jestem od takich rzeczy, ale kodeks ustalimy razem... dyskopacie tzreba dac naganę... i wyciagnąc jakies konsekwencje z jego postawy... w końcu slubował nam posłuszeństwo... :) ...musimy założyc elitarne forum jajcarskie... bo tu nas kurde wycinają... taka fajna wczoraj gadka szła... a tu pascal ciach i po watku... :/
                • linka234 Re: meska wrazliwosc na dotyk 11.01.06, 19:34
                  myslę, że gabaryty Dyskopaty sa...., ale ciiiiiiiiiiii

niech sie chłopak zajmie konkretną sprawą(nazwą) i nie zadreczajmy go tyloma
                  obowiązkami na starcie:)
                  • kolorowa_diablica Re: meska wrazliwosc na dotyk 11.01.06, 19:37
                    to ja juz itsnotme przymusze, zeby zapozował ;)
                    ...a co do dyskopaty, to masz rację... nie ma co na starcie juz go wszystkim obarczać... musimy znaleźć managera ds relaksu :)
                    • linka234 Re: meska wrazliwosc na dotyk 11.01.06, 19:39
                      może te nazwe zmienimy?? proponuję "entertejment menago":)
                      • kolorowa_diablica Re: meska wrazliwosc na dotyk 11.01.06, 19:46
                        ale od entertejmentu jest dyskopata... ale może być hilarious manager :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka