Dodaj do ulubionych

CRAND CANARIA...wybiara sie ktos??

IP: *.dip.t-dialin.net 05.10.01, 11:25
wybiaram sie z moim miskiem na GC na poczatku stycznia (2.01.2002).

ramzes:)
Obserwuj wątek
    • Gość: m Re: CRAND CANARIA...wybiara sie ktos?? IP: *.ploc.gazeta.pl 05.10.01, 12:29
      jeśli możesz, napisz trochę szczegółow: cena, za co, skąd, na co można liczyć itd.
      • Gość: ramzes:) Re: CRAND CANARIA...wybiara sie ktos?? IP: *.dip.t-dialin.net 05.10.01, 13:41
        my mamy rezerwacje z necermana za 1200 DM..od 2 do 14 stycznia w domkach typu
        bungalow. Bez wyzywienia. Z wyzywieniem kosztowaloby 1400, ale w maspaloas jets
        tyle knajpke, ze szkoda czasu na hotelowe jedzenie.

aha..no i lecimy z berlina.

Gość portalu: m napisał(a):

> jeśli możesz, napisz trochę szczegółow: cena, za co, skąd, na co można liczyć i
        > td.

• Gość: YARROO Re: CRAND CANARIA...wybiara sie ktos?? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 06.10.01, 00:13
          ja też bym chętnie poleciał na Gran Canarię,
          Ramzes do którego hotelu jedziecie ????
          czekam na info, może uda się namówić mojego faceta :-)))
          • szpiro Re: CRAND CANARIA...wybiara sie ktos?? 07.10.01, 20:50
            Yaro
            Tez bym sie przylaczyl.Napisz.
            • Gość: YARROO Re: CRAND CANARIA...wybiara sie ktos?? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 08.10.01, 00:37
              co mam napisać ???? raczej na pewno uda mi się namówić na Gran Canarię mojego
              faceta. czekam na maila iovanotti@poczta.onet.pl KISS YARROO
              • szpiro Re: CRAND CANARIA...wybiara sie ktos?? 09.10.01, 03:37
                Gość portalu: YARROO napisał(a):

> co mam napisać ???? raczej na pewno uda mi się namówić na Gran Canarię mojego
                > faceta. czekam na maila iovanotti@poczta.onet.pl KISS YARROO

wysylam e-mail.............

• Gość: MICHAL Re: CRAND CANARIA...wybiara sie ktos?? YARRO IP: *.skane.se 10.10.01, 05:17
                YARRO PISALEM DO CIBIE LIST WROCIL SPOWROTEM.
                Podaj nowy e-mail.
                • Gość: YARROO Re: CRAND CANARIA...wybiara sie ktos?? YARRO IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 12.10.01, 17:29
                  to napisz na skrzynke vivawawa@poczta.onet.pl
          • Gość: ramzes:) Re: CRAND CANARIA...wybiara sie ktos?? IP: *.dip.t-dialin.net 09.10.01, 19:49

> ja też bym chętnie poleciał na Gran Canarię,
            > Ramzes do którego hotelu jedziecie ????
            > czekam na info, może uda się namówić mojego faceta :-)))

to sa bungalows w klubie golfowym niedlaeko maspalomas..

• Gość: YARROO Re: CRAND CANARIA...wybiara sie ktos?? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 10.10.01, 00:44
              Ramzes
              czy mozesz podac nazwe tych bungalowów
              i z jakiego biura podrozy jedziecie ????
              • szpiro Re: CRAND CANARIA...wybiara sie ktos?? 10.10.01, 21:42

> Ramzes
                > czy mozesz podac nazwe tych bungalowów
                > i z jakiego biura podrozy jedziecie ????

napisz do mnie YARROO.
              • Gość: ramzes:) Re: CRAND CANARIA...wybiara sie ktos?? IP: *.dip.t-dialin.net 11.10.01, 08:03
                > Ramzes
                > czy mozesz podac nazwe tych bungalowów
                > i z jakiego biura podrozy jedziecie ????

To sa Vista Flor i z biura Kreutzer...

• Gość: YARROO Re: CRAND CANARIA...wybiara sie ktos?? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 12.10.01, 18:34
                  bungalowy Vista Flor są w ofercie o ile sie nie myle biura podrózy NECKERMANN i
                  FISCHER - i faktycznie są tanie
                  ciekawe co na to mój Misiek :-))) można by zrobić taki mały gay zlot w tych
                  bungalowach ZLOT FORUMOWICZÓW z portalu gazeta.pl :-)))))))))))))
                  • Gość: ramzes:) Re: CRAND CANARIA...wybiara sie ktos?? IP: *.dip.t-dialin.net 13.10.01, 10:58
                    no nie wiem:)))
                    my raczej planujemy romantyczny pobyt we dwoje:)))

> bungalowy Vista Flor są w ofercie o ile sie nie myle biura podrózy NECKERMANN i
                    >
                    > FISCHER - i faktycznie są tanie
                    > ciekawe co na to mój Misiek :-))) można by zrobić taki mały gay zlot w tych
                    > bungalowach ZLOT FORUMOWICZÓW z portalu gazeta.pl :-)))))))))))))

• Gość: mesco Re: CRAND CANARIA...wybiara sie ktos?? IP: *.ub.uni-leipzig.de 13.10.01, 14:24
                      wczasy w Neckermannie kupowac. Ze wy sie nie wstydzicie?
                      I to jeszcze tak tanio?
                      Pod romantyka rozumiem np. w czasy w Provance, albo mój urlop z (bylym) ukochanym w Toscana
                      • Gość: ramzes Re: CRAND CANARIA...wybiara sie ktos?? IP: *.dip.t-dialin.net 13.10.01, 22:39
                        he he.... w necermanie zarezerwowalismy sobie tylko hotel i przelot.... a
                        romantycznie zima mozy byc tam, gdzie sloneczko swieci :))) i mozna powalesac sie
                        po gorach :))) przy temperaturze 26 stopni:)))

Gość portalu: mesco napisał(a):

> wczasy w Neckermannie kupowac. Ze wy sie nie wstydzicie?
                        > I to jeszcze tak tanio?
                        > Pod romantyka rozumiem np. w czasy w Provance, albo mój urlop z (bylym) ukochan
                        > ym w Toscana

• Gość: YARROO Re: CRAND CANARIA...wybiara sie ktos?? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 14.10.01, 00:27
                          ale na Gran Canarii jest w styczniu tylko 20stopni, w ciagu dnia a nocą ok 16
                          • Gość: ramzes:) Re: CRAND CANARIA...wybiara sie ktos?? IP: *.dip.t-dialin.net 15.10.01, 07:48

> ale na Gran Canarii jest w styczniu tylko 20stopni, w ciagu dnia a nocą ok 16

ostatnim razem, kiedy bylismy temperatura dochodzila do 26 stopni...:)) a
                            noca..coz..nalezy zamknac okna i sie przytulic do siebie:)))

w kazdym badz razie...my bedziemy do 10 stycznia...jak sie bedziecie wybiarali
                            do daj znac.
                            • Gość: YARROO Re: GRAN CANARIA...wybiara sie ktos?? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 16.10.01, 00:26
                              HEJKA Ramzes :-)))

mam jeszcze jedno malutkie pytanie
                              czy na Gran Canarii na początku stycznia jest fajne towarzystwo ???? fajne
                              czytaj młode

ostatnio jeden z moich znajomych był w hiszpanii i napisał że pełno emerytów i
                              rencistów

kiedy są jakieś ferie zimowe w niemczech ??? wtedy powinna młodzież pojachac na
                              częściowo na GC - no przynajmniej część gejowska

Pozdrawiam
                              YARROO
                              • Gość: ramzes:) Re: GRAN CANARIA...wybiara sie ktos?? IP: *.dip.t-dialin.net 16.10.01, 19:06
                                he he...no wlasnie w styczniu jest nie ma "fajnego"...mlodego towarzystwa i
                                dlatego ten miesiac mi bardzo odpowieda:))) zima przyjazdza tam wiecej dojzalych
                                mezczyzna, ktorzy maja nadzieje na spokoj, a nie na piszczace towarzystwo:))))
                                zreszta jesli szukasz fajnego towarzystwa to odradzam mlodych niemcow z majorki i
                                grand canarii:)))

PS.. ale to oczywiscie moja zdanie i nie jest ono w zaden sposob zowowiazujace:)

> HEJKA Ramzes :-)))
                                >
                                > mam jeszcze jedno malutkie pytanie
                                > czy na Gran Canarii na początku stycznia jest fajne towarzystwo ???? fajne
                                > czytaj młode
                                >
                                > ostatnio jeden z moich znajomych był w hiszpanii i napisał że pełno emerytów i
                                > rencistów
                                >
                                > kiedy są jakieś ferie zimowe w niemczech ??? wtedy powinna młodzież pojachac na
                                >
                                > częściowo na GC - no przynajmniej część gejowska
                                >
                                > Pozdrawiam
                                > YARROO

• Gość: YARROO Re: CRAND CANARIA...wybiara sie ktos?? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 13.10.01, 16:09
                      ja też planuje romantycznie we dwoje razem z moim facetem, ale fajne gdy sie
                      jeszcze kogos zna, mozna zawsze pojsc gdzies sie zabawic wieksza grupa
                      • Gość: YARROO Re: GRAN CANARIA........do RAMZESA IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 16.10.01, 01:18
                        Ramzes, czy sie orientujesz kiedy w Playa del Ingles/Maspalomas będzie CARNIVAL
                        WEEK w 2002r. ????? wówczas są niezłe imprezki i PARADY DRAG QUEEN
                        • Gość: ramzes:) Re: GRAN CANARIA........do RAMZESA IP: *.dip.t-dialin.net 16.10.01, 19:09
                          > Ramzes, czy sie orientujesz kiedy w Playa del Ingles/Maspalomas będzie CARNIVAL
                          > WEEK w 2002r. ????? wówczas są niezłe imprezki i PARADY DRAG QUEEN

nie mam pojecia, jesli chodzi o gejowska scene to ja jestem calkowicie z dala i
                          nie bywam wogole na gejowskich imprezach poza CSD. :))) sproboj popytac na
                          jakichs niemieckich forach dyskusyjnch.

• Gość: IGORek Re: GRAN CANARIA........do RAMZESA IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 13.11.01, 18:45
                            ludzie jedziecie ??????
                            • Gość: ramzes:) Re: GRAN CANARIA........do RAMZESA IP: *.dip.t-dialin.net 14.11.01, 09:54
                              jedziemy....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka