Gość: ramzes:) IP: *.dip.t-dialin.net 05.10.01, 11:25 wybiaram sie z moim miskiem na GC na poczatku stycznia (2.01.2002). ramzes:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m Re: CRAND CANARIA...wybiara sie ktos?? IP: *.ploc.gazeta.pl 05.10.01, 12:29 jeśli możesz, napisz trochę szczegółow: cena, za co, skąd, na co można liczyć itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramzes:) Re: CRAND CANARIA...wybiara sie ktos?? IP: *.dip.t-dialin.net 05.10.01, 13:41 my mamy rezerwacje z necermana za 1200 DM..od 2 do 14 stycznia w domkach typu bungalow. Bez wyzywienia. Z wyzywieniem kosztowaloby 1400, ale w maspaloas jets tyle knajpke, ze szkoda czasu na hotelowe jedzenie. aha..no i lecimy z berlina. ramzes:) Gość portalu: m napisał(a): > jeśli możesz, napisz trochę szczegółow: cena, za co, skąd, na co można liczyć i > td. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YARROO Re: CRAND CANARIA...wybiara sie ktos?? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 06.10.01, 00:13 ja też bym chętnie poleciał na Gran Canarię, Ramzes do którego hotelu jedziecie ???? czekam na info, może uda się namówić mojego faceta :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro Re: CRAND CANARIA...wybiara sie ktos?? 07.10.01, 20:50 Yaro Tez bym sie przylaczyl.Napisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YARROO Re: CRAND CANARIA...wybiara sie ktos?? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 08.10.01, 00:37 co mam napisać ???? raczej na pewno uda mi się namówić na Gran Canarię mojego faceta. czekam na maila iovanotti@poczta.onet.pl KISS YARROO Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro Re: CRAND CANARIA...wybiara sie ktos?? 09.10.01, 03:37 Gość portalu: YARROO napisał(a): > co mam napisać ???? raczej na pewno uda mi się namówić na Gran Canarię mojego > faceta. czekam na maila iovanotti@poczta.onet.pl KISS YARROO wysylam e-mail............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: CRAND CANARIA...wybiara sie ktos?? YARRO IP: *.skane.se 10.10.01, 05:17 YARRO PISALEM DO CIBIE LIST WROCIL SPOWROTEM. Podaj nowy e-mail. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YARROO Re: CRAND CANARIA...wybiara sie ktos?? YARRO IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 12.10.01, 17:29 to napisz na skrzynke vivawawa@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramzes:) Re: CRAND CANARIA...wybiara sie ktos?? IP: *.dip.t-dialin.net 09.10.01, 19:49 Gość portalu: YARROO napisał(a): > ja też bym chętnie poleciał na Gran Canarię, > Ramzes do którego hotelu jedziecie ???? > czekam na info, może uda się namówić mojego faceta :-))) to sa bungalows w klubie golfowym niedlaeko maspalomas.. ramzes:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YARROO Re: CRAND CANARIA...wybiara sie ktos?? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 10.10.01, 00:44 Ramzes czy mozesz podac nazwe tych bungalowów i z jakiego biura podrozy jedziecie ???? Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro Re: CRAND CANARIA...wybiara sie ktos?? 10.10.01, 21:42 Gość portalu: YARROO napisał(a): > Ramzes > czy mozesz podac nazwe tych bungalowów > i z jakiego biura podrozy jedziecie ???? napisz do mnie YARROO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramzes:) Re: CRAND CANARIA...wybiara sie ktos?? IP: *.dip.t-dialin.net 11.10.01, 08:03 > Ramzes > czy mozesz podac nazwe tych bungalowów > i z jakiego biura podrozy jedziecie ???? To sa Vista Flor i z biura Kreutzer... ramzes:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YARROO Re: CRAND CANARIA...wybiara sie ktos?? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 12.10.01, 18:34 bungalowy Vista Flor są w ofercie o ile sie nie myle biura podrózy NECKERMANN i FISCHER - i faktycznie są tanie ciekawe co na to mój Misiek :-))) można by zrobić taki mały gay zlot w tych bungalowach ZLOT FORUMOWICZÓW z portalu gazeta.pl :-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramzes:) Re: CRAND CANARIA...wybiara sie ktos?? IP: *.dip.t-dialin.net 13.10.01, 10:58 no nie wiem:))) my raczej planujemy romantyczny pobyt we dwoje:))) ramzes:) > bungalowy Vista Flor są w ofercie o ile sie nie myle biura podrózy NECKERMANN i > > FISCHER - i faktycznie są tanie > ciekawe co na to mój Misiek :-))) można by zrobić taki mały gay zlot w tych > bungalowach ZLOT FORUMOWICZÓW z portalu gazeta.pl :-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: CRAND CANARIA...wybiara sie ktos?? IP: *.ub.uni-leipzig.de 13.10.01, 14:24 wczasy w Neckermannie kupowac. Ze wy sie nie wstydzicie? I to jeszcze tak tanio? Pod romantyka rozumiem np. w czasy w Provance, albo mój urlop z (bylym) ukochanym w Toscana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramzes Re: CRAND CANARIA...wybiara sie ktos?? IP: *.dip.t-dialin.net 13.10.01, 22:39 he he.... w necermanie zarezerwowalismy sobie tylko hotel i przelot.... a romantycznie zima mozy byc tam, gdzie sloneczko swieci :))) i mozna powalesac sie po gorach :))) przy temperaturze 26 stopni:))) Gość portalu: mesco napisał(a): > wczasy w Neckermannie kupowac. Ze wy sie nie wstydzicie? > I to jeszcze tak tanio? > Pod romantyka rozumiem np. w czasy w Provance, albo mój urlop z (bylym) ukochan > ym w Toscana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YARROO Re: CRAND CANARIA...wybiara sie ktos?? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 14.10.01, 00:27 ale na Gran Canarii jest w styczniu tylko 20stopni, w ciagu dnia a nocą ok 16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramzes:) Re: CRAND CANARIA...wybiara sie ktos?? IP: *.dip.t-dialin.net 15.10.01, 07:48 > ale na Gran Canarii jest w styczniu tylko 20stopni, w ciagu dnia a nocą ok 16 ostatnim razem, kiedy bylismy temperatura dochodzila do 26 stopni...:)) a noca..coz..nalezy zamknac okna i sie przytulic do siebie:))) ramzes:) w kazdym badz razie...my bedziemy do 10 stycznia...jak sie bedziecie wybiarali do daj znac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YARROO Re: GRAN CANARIA...wybiara sie ktos?? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 16.10.01, 00:26 HEJKA Ramzes :-))) mam jeszcze jedno malutkie pytanie czy na Gran Canarii na początku stycznia jest fajne towarzystwo ???? fajne czytaj młode ostatnio jeden z moich znajomych był w hiszpanii i napisał że pełno emerytów i rencistów kiedy są jakieś ferie zimowe w niemczech ??? wtedy powinna młodzież pojachac na częściowo na GC - no przynajmniej część gejowska Pozdrawiam YARROO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramzes:) Re: GRAN CANARIA...wybiara sie ktos?? IP: *.dip.t-dialin.net 16.10.01, 19:06 he he...no wlasnie w styczniu jest nie ma "fajnego"...mlodego towarzystwa i dlatego ten miesiac mi bardzo odpowieda:))) zima przyjazdza tam wiecej dojzalych mezczyzna, ktorzy maja nadzieje na spokoj, a nie na piszczace towarzystwo:)))) zreszta jesli szukasz fajnego towarzystwa to odradzam mlodych niemcow z majorki i grand canarii:))) ramzes:) PS.. ale to oczywiscie moja zdanie i nie jest ono w zaden sposob zowowiazujace:) Gość portalu: YARROO napisał(a): > HEJKA Ramzes :-))) > > mam jeszcze jedno malutkie pytanie > czy na Gran Canarii na początku stycznia jest fajne towarzystwo ???? fajne > czytaj młode > > ostatnio jeden z moich znajomych był w hiszpanii i napisał że pełno emerytów i > rencistów > > kiedy są jakieś ferie zimowe w niemczech ??? wtedy powinna młodzież pojachac na > > częściowo na GC - no przynajmniej część gejowska > > Pozdrawiam > YARROO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YARROO Re: CRAND CANARIA...wybiara sie ktos?? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 13.10.01, 16:09 ja też planuje romantycznie we dwoje razem z moim facetem, ale fajne gdy sie jeszcze kogos zna, mozna zawsze pojsc gdzies sie zabawic wieksza grupa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YARROO Re: GRAN CANARIA........do RAMZESA IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 16.10.01, 01:18 Ramzes, czy sie orientujesz kiedy w Playa del Ingles/Maspalomas będzie CARNIVAL WEEK w 2002r. ????? wówczas są niezłe imprezki i PARADY DRAG QUEEN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramzes:) Re: GRAN CANARIA........do RAMZESA IP: *.dip.t-dialin.net 16.10.01, 19:09 > Ramzes, czy sie orientujesz kiedy w Playa del Ingles/Maspalomas będzie CARNIVAL > WEEK w 2002r. ????? wówczas są niezłe imprezki i PARADY DRAG QUEEN nie mam pojecia, jesli chodzi o gejowska scene to ja jestem calkowicie z dala i nie bywam wogole na gejowskich imprezach poza CSD. :))) sproboj popytac na jakichs niemieckich forach dyskusyjnch. ramzes:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IGORek Re: GRAN CANARIA........do RAMZESA IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 13.11.01, 18:45 ludzie jedziecie ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramzes:) Re: GRAN CANARIA........do RAMZESA IP: *.dip.t-dialin.net 14.11.01, 09:54 jedziemy.... ramzes:) Odpowiedz Link Zgłoś