Dodaj do ulubionych

Nie wyzyte STUDENTKI :D

16.01.06, 13:37
jestem studentem od paru miesiecy w szczecinie!!!Jestem facetem ktory podoba sie kobieta!!Jak chodze na imprezy to niektore studentki zachowuja sie jagby mialy zaras zedrzec z jakiegos goscia ciuchy z wyrznac go w kacie!!!tylko najgorszym faktem ze jak zawsze jest ladna laska i chetna to obok niej jest brzydka kolezanka ktora odciaga od potencialnych nocnych igraszek!!!ale wracajac do tematu STUDENTKI to jest to ... przedtem chodzilem do Ogolniaka w poznaniu tam takie chetne nie byly ale zato laski w poznaniu sa najpiekniejsze :D
Obserwuj wątek
    • czekoladka_84 Re: Nie wyzyte STUDENTKI :D 16.01.06, 14:34
      To dla brzydkiej koleżanki załatw jakiegoś kumpla i nic już nie będzie stać na
      przeszkodzie.
      • bogulo Re: Nie wyzyte STUDENTKI :D 16.01.06, 14:45
        tam kumpla, a po co? rob to z brzydsza i ogladaj w miedzyczasie ladniejsza :P
    • lambert77 Re: Nie wyzyte STUDENTKI :D 16.01.06, 15:18
      Po tym jak zdania budujesz to wnoszę że studiujesz polonistyke w jakiejś
      zerówce :)
      • krecilapka Niekoniecznie, 16.01.06, 15:25
        na Politechnice, czy Akademii Rolniczej moze sadzic takie buraki ;).
        • bogulo Re: Niekoniecznie, 16.01.06, 15:28
          jak nie wie, ze nie ma brzydkich kobiet tylko alkoholu czasem brak, to jest
          raczej z jakiejs mocno katolickiej uczelni :D
        • pch-com Re: Niekoniecznie, 17.01.06, 16:45
          a ty cwaniaku popacz na siebie bo wyglada nato ze ostro zazgroscisz!!!
    • kolorowa_diablica Re: Nie wyzyte STUDENTKI :D 16.01.06, 15:38
      żeby Ci tak chęta laska kiedys nie wyrżnęła w kącie... ale w ryj...
    • swawolny.diabel Re: Nie wyzyte STUDENTKI :D 16.01.06, 20:07
      No to korzystaj póki mozesz
      • jaremax Re: Nie wyzyte STUDENTKI :D 16.01.06, 21:14
        Pewnie tak żerdzią wywija,jak pisze :-)
    • tina122 Re: Nie wyzyte STUDENTKI :D 16.01.06, 23:02
      Zamiast sie odzywać,pisz do nich...zobaczysz jak niewiele ich przy Tobie
      zostanie:))
      Ogólniaki w Poznaniu sa do doopy!!!
      • strong16 Re: Nie wyzyte STUDENTKI :D 16.01.06, 23:18
        najładniejsze sa w Lublinie:)
    • john_malkovitch Re: Nie wyzyte STUDENTKI :D 17.01.06, 00:51
      Jak ci sięudało zdać maturę rozszerzoną, bez zaliczenia podstawowej!!??
      A może to ty jesteś tym nieszczęsnym maturzystą..?
      Poza tym najpierw jakąś "wyrżnij", a potem opowiadaj jak było, bo
      coś mi się zdaje, że jak dotąd, to tylko spać po nocach nie możesz,
      ćwicząc biceps..
      I dobrze przemyśl to, czy faktycznie jesteś studentem, może ktoś
      cię uprowadził do agencji towarzyskiej..
      • pch-com Re: Nie wyzyte STUDENTKI :D 17.01.06, 16:47
        faktem jest ze mam dyslekcje i to nie odemnie zalezy ze robie taki blendy chodzbym nie wiem jak sie staral zawsze sie jakis wkreci!!!a mature zdalem i to bez wiekszego stresu!!!oz ty biedulo same problemy masz
        • tina122 Re: Nie wyzyte STUDENTKI :D 17.01.06, 17:30
          O zaswiadczenie o dysleksji starają się lenie,którym nie chce się do nauki
          przyłożyć;)i chca mieć spokój na maturze i innych egzaminach...Prawdziwych
          dyslektyków jest bardzo mało...
          a problemów zadnych nie mam,tylko ubaw...
          • asiulka81 Re: Nie wyzyte STUDENTKI :D 17.01.06, 17:34
            tina122 napisała:

> O zaswiadczenie o dysleksji starają się lenie,którym nie chce się do nauki
            > przyłożyć;)i chca mieć spokój na maturze i innych egzaminach...Prawdziwych
            > dyslektyków jest bardzo mało...

tinus nie generalizuj, ja akurat znam ich dosc duzo i to takich typowych
            kujonkow.

> a problemów zadnych nie mam,tylko ubaw...

a ubaw to ja tez z niego mam, widac ze to dzieciak :)
            • tina122 Re: Nie wyzyte STUDENTKI :D 17.01.06, 17:53
              Asiula,ok,generalizować nie powinnam,ale ja znam w większosci takich co to
              fortunę płacą za wsteczne zaświadczenia.:)))
              Poza tym nie mów,ze napisanie"zaras"wynika z dysleksji:)),albo"bendę"
              • kolorowa_diablica Re: Nie wyzyte STUDENTKI :D 17.01.06, 18:07
                ale najlepsze, ze wie, jak napisać zedrzeć, czy wyrżnąć, a będe nie umie napisac :)
                według mnie wszyscy ci dyslektycy, gdyby sie postarali, pisaliby całkiem przyzwoicie... może z błędami, ale w granicach rozsadku...
                ale jak mają papier, to mysla, ze jak piszą chej i rzeby, to jest ok, bo przeciez sa dyslektykami...
                • tina122 Re: Nie wyzyte STUDENTKI :D 17.01.06, 18:09
                  Zgadzam się w 100%:)
                  • kolorowa_diablica Re: Nie wyzyte STUDENTKI :D 17.01.06, 18:16
                    a kolega to może jakąs filologię studiuje... polską ;)

...i może mam wmylne wrazenie, ale według mnie, to wysokiego poziomu inteligencji, to on soba nie reprezentuje :/
                    • tina122 Re: Nie wyzyte STUDENTKI :D 17.01.06, 18:31
                      AAAAAA Jesteś Wielka...Czekałam,aż ktoś to napisze,bo ja ostatnio zbyt częśto
                      opiernicz zbieram:)
                      • kolorowa_diablica Re: Nie wyzyte STUDENTKI :D 17.01.06, 18:35
                        ja tam sie opierniczania nie boję :)

ale jak ktos w taki sposób sie wypowiada... już nie chodzi o same błedy a o formę wypowiedzi... to chyba szczególnie błyskotliwy nie jest...

aaaa... juz czekam, aż mnie jakoś tu nazwie obraźliwie, żeby pokazać, że jednak jest na wysokim poziomie :D
                        • tina122 Re: Nie wyzyte STUDENTKI :D 17.01.06, 18:39
                          Kolega jest tylko przykładem potwierdzającym moją i nie tylko moją teorię,że
                          uroda nigdy.....ale to wiekszość już wie:D
                          • kolorowa_diablica Re: Nie wyzyte STUDENTKI :D 17.01.06, 18:40
                            żeby chociaz uroda była, to uszy zawsze mozna zatkac :)

ale jak niczego nie ma, to dopiero dół :D
                            • tina122 Re: Nie wyzyte STUDENTKI :D 17.01.06, 18:42
                              Może on i ładny,w sumie to nie mam powodu w to watpić,ale to tak szybko
                              przemija;)
                    • pch-com Re: Nie wyzyte STUDENTKI :D 19.01.06, 16:04
                      kolorowa_diablica
                      Jestem dyslektykiem kilka lat probowalem sie z tego wyleczyc ale bez skutku :<
                      Moj irolaz inteligencji... chcialbym zeby byl taki jak twoj :D
              • asiulka81 Re: Nie wyzyte STUDENTKI :D 17.01.06, 19:38
                tina122 napisała:

> Poza tym nie mów,ze napisanie"zaras"wynika z dysleksji:)),albo"bendę"

to akurat z nieuctwa wynika, masz racje.
                • tina122 Re: Nie wyzyte STUDENTKI :D 17.01.06, 19:41
                  :))
                  • tina122 Re: Nie wyzyte STUDENTKI :D 17.01.06, 19:48
                    Wszystko ujdzie,ale jak zobaczyłam"popacz na siebie"to mnie rozwaliło:D
                    • asiulka81 Re: Nie wyzyte STUDENTKI :D 17.01.06, 20:05
                      popacz :))) ha ha, o malo co nie oplulam monitora :)))
        • lambert77 Re: Nie wyzyte STUDENTKI :D 18.01.06, 07:51
          daj spokój ... że też wszyscy teraz nagle okazują się dyslektykami. Ja nie wiem
          co jest nie tak rodzice w domu pasa nie mieli??
    • aktsieta STU i Dentka :) 17.01.06, 11:36

• khaki3 Re: STU i Dentka :) 17.01.06, 18:39
        No tak prawidzwy facet tylko liczy na to,ze piana w trupa studentka nawali sie
        na niego i zacznie dzialac.Podejrzewam,ze ciebie drogi studencie to po
        trzezwemu zadna nie chce.Pozatym dzieciak jeszcze jestes i co ty wiesz o
        kobietach?Tyle co sie naczytales w Bravo.
        • pch-com Re: STU i Dentka :) 19.01.06, 16:13
          khaki3 napisała:

> No tak prawidzwy facet tylko liczy na to,ze piana w trupa studentka nawali sie
          > na niego i zacznie dzialac.Podejrzewam,ze ciebie drogi studencie to po
          > trzezwemu zadna nie chce.Pozatym dzieciak jeszcze jestes i co ty wiesz o
          > kobietach?Tyle co sie naczytales w Bravo.

Pijanej albo nieprztomnej napewno nie dotne!!!takie mam zasady!!!a co do kobiet to one o sobie do konca nie wiedza!!a napewno zaden mezczyzna!!!wole starac sie o kobiete i ja zdobywac!!bo pijana w trop kobieta to ktos przeleci bez sumienia!!!a wogole nic nikomu niemusze udowadniac co potrafie jaki jestem ... A kubus wiedzial tylko ze miód jest dobry!!
          • kolorowa_diablica Re: STU i Dentka :) 19.01.06, 16:19
            to ja tak przez wieczór zdobywasz... i starasz sie o nią? a ona ani kszty alkoholu... no ciekawe, ciekawe...
            jakos w pierwszym poście inny obraz pokazywałeś...
    • tygrysio_misio Re: Nie wyzyte STUDENTKI :D 17.01.06, 18:39
      :))
      znam takich ja ty...mysla ze sa niewiadomo kim i ze maja powodzenie bo bzykaja
      laski ktore wszystkim daja:))

nie masz sie czym chwalic
      • kolorowa_diablica Re: Nie wyzyte STUDENTKI :D 17.01.06, 19:43
        on lepiej zamiast sie rozchwalac, poszedłby się przebadać :)
      • swawolny.diabel Re: Nie wyzyte STUDENTKI :D 17.01.06, 23:13
        ygrysio_misio napisała:

> :))
        > znam takich ja ty...mysla ze sa niewiadomo kim i ze maja powodzenie bo bzykaja
        > laski ktore wszystkim daja:))
        > nie masz sie czym chwalic

rzezcywiście nie ma se czym cgwalic ale nie ma też po co sie chwalić. Lepiej
        korzystać póki dają bo za jakiś czas przestana dawać bo bedę chciały mieć
        normalna rodzine
    • maialina1 a na jakie to studia przyjmuja analfabetów? 17.01.06, 22:54
      Chlopie, na co ty te dziewczyny lapiesz? bo inteligencją to chyba je
      odstraszasz! Jak może dorosla osoba, STUDENT, nie umieć języka polskiego???
    • ames4 Re: Nie wyzyte STUDENTKI :D 19.01.06, 16:20
      pch-com nie ma sie czym chwalic!!ale te dziewczynki to forum pomylily!!pewnie przez takich jak ty zostaly przeleciane!!a poza tym korolowa diablica wcale nie jestes taka zajebista ja ci sie zdaje!!!pch-com kozysta z zycia!!tem temat trafil w 100% w te forum a komentarze dziewczynek sa zalosne jak one!!!
      • kolorowa_diablica Re: Nie wyzyte STUDENTKI :D 19.01.06, 16:21
        o prosze, prosze... a skąd kolega wie, jaka ja jestem ? hmm?
      • kolorowa_diablica ciekawe... 19.01.06, 16:25
        dlaczego ames4 masz identyczny styl pisania jak pch-com... hmm... czyzby jedna osoba? rozdwojenie jaźni?
        • pch-com [...] 19.01.06, 16:34
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka