pozycja77 18.01.06, 11:00 Panowie, mam pytanie ilu z was nie miało by nic przeciwko romansowi z dojrzałą kobiatą w wieku od 45-55 lat. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
voker Re: 50latki 18.01.06, 11:27 Jesli jest zadbana, dobrze sie trzyma :-), jest sexi, cialo ma jeszcze ok itd to dlaczego nie? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hillux Re: 50latki 18.01.06, 13:49 W starym piecu diabeł pali - więc wybór należy do Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
chyba_normalny Re: 50latki 18.01.06, 19:34 A czy wiek czemuś przeszkadza ? Sam jestem grubo po czterdziestce i na razie tego nie zauważyłem Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowa_diablica Re: 50latki 18.01.06, 19:36 podobno człowiek ma tyle lat, na ile się czuje... szkoda, że to nie zawsze pokrywa sie z zewnetrzym "opakowaniem" :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowa_diablica Re: 50latki 18.01.06, 19:40 a co? Ty to w jakim wielku preferujesz, hę? jak ma kobieta 50 lat, to juz nie może rozkoszy zaznac? :P Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: 50latki 18.01.06, 19:44 > a co? Ty to w jakim wielku preferujesz, hę? rozrodczym > jak ma kobieta 50 lat, to juz nie m oże rozkoszy zaznac? :P oczywiście ze moze. Pod warunkiem że zapłaci za usluge w agencji. Ale to by była pewnie bardzo droga usługa. Ten facet z agencji to musi sie nastarac zeby mu stanoł dla 50latki :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowa_diablica Re: 50latki 18.01.06, 19:47 Ty to prawdziwy diabeł jesteś... my chyba nie z jednego piekła :P (ja z tego milszego, słodszego i gładszego :P) Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: 50latki 18.01.06, 19:48 kolorowa_diablica napisała: > Ty to prawdziwy diabeł jesteś... my chyba nie z jednego piekła :P (ja z tego mi > lszego, słodszego i gładszego :P) no i ty dodatkowo jesteś z bardziej cycatego piekła ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowa_diablica Re: 50latki 18.01.06, 19:51 ok... piekło cycate i piekło jądrowe... może być :P ciekawe, czy jak ja bede miała 50 lat, to nikt na mnie nie spojrzy... ech... na szczescie jeszcze mi do tego dłuuugo , dłuuugo :) Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: 50latki 18.01.06, 19:56 > ciekawe, czy jak ja bede miała 50 lat, to nikt na mnie nie spojrzy pewnie nikt nie spojrzy. A cxzy teraz uwaszasz kobiety 50 letnie za rywalki? pewnie nie bo to nie ta liga > ... ech... na szczescie jeszcze mi do tego dłuuugo , dłuuugo :) Do 50 moze tak , ale ile ci jeszzce zostało w obiegu ? 5 może 10 lat Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowa_diablica Re: 50latki 18.01.06, 20:00 no teraz za rywalki nie uwazam, no dajże spokój :P widze diabełku, że Ty bardzo krytyczny wobec kobiet jesteś... bo przeciez kobiety starzeja sie po 25 roku życia, a mezczyźni po 60... prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: 50latki 18.01.06, 20:09 > no teraz za rywalki nie uwazam, no dajże spokój :P no to jak ty bedziesz miła 50 lat to takze nie bedziesz juz rywalka > widze diabełku, że Ty bardzo krytyczny wobec kobiet jesteś... > bo przeciez kobiety starzeja sie po 25 roku życia, a mezczyźni po 60... prawda? nie faceci starzeja sie w równym stopniu jak kobiety tyle ze jest to zupełnie inaczej odbierane przez obudwie płcie. Starszego faceta jest skłonnych zaakceptować wiele kobiet jeżeli ma on inne atuty. Natomiast meżczyćni jako ktytryczny uważaja wyglad kobiety i inne atuty nie maja wiekszego znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Jeszcze niejednego mężczyznę..... 19.01.06, 07:39 mogłaby zaskoczyć 50- latka :)więc nie odsyłajcie ich do lamusa :DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
rodzacy_tata Grażyna Szapołowska, Catherine Deneuve 19.01.06, 09:21 wiele kobiet po 50-ce wygląda wspaniale np. Grażyna Szapołowska, Catherine Deneuve. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Grażyna Szapołowska, Catherine Deneuve 19.01.06, 09:25 rodzacy_tata napisał: > wiele kobiet po 50-ce wygląda wspaniale > np. Grażyna Szapołowska, Catherine Deneuve. to sa wyjatki moj drogi. prawda jest taka ze wiekszosc kobiet ok 50 to stare rury. Natomiast faceci w tym wieku sa jeszcze calkiem calkiem. NATURA nie jest sprawiedliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
typowy_kark Re: Grażyna Szapołowska, Catherine Deneuve 19.01.06, 09:44 masz racje (co do "starych rur", facetow mi ciezko oceniac) i generalnie twoje wypowiedzi na forum daja rade. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
pozycja77 Re: Grażyna Szapołowska, Catherine Deneuve 19.01.06, 10:47 Kobiety coraz bardziej o siebie dbają, co więcej, wcale nie wyglądają na więcej niż 40 lat. Moja znajoma własnie urodziła, ma 44 lata wygląda świetnie i wiele młodszych kobiet mogłoby jej pozazdroscić. Wydaje mi sie że wcale w/w panie nie są wyjątkami... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
itsnotme Re: Grażyna Szapołowska, Catherine Deneuve 19.01.06, 13:56 asiulka81 napisała: > > to sa wyjatki moj drogi. prawda jest taka ze wiekszosc kobiet ok 50 to stare > rury. Natomiast faceci w tym wieku sa jeszcze calkiem calkiem. NATURA nie jest > sprawiedliwa. > Poczekaj, to zobaczysz, jak będą wyglądać ci nowoczesni mezczyzni co chodza na solarke i sie 10 rodzajami kremow smaruja..... Odpowiedz Link Zgłoś
itsnotme Re: Grażyna Szapołowska, Catherine Deneuve 19.01.06, 13:59 właściwie to głupotę strzeliłem:) i dlaczego nie można edytować i wykasowywać swoich postów, skoro jeszcze nikt nie dodał odpowiedzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
anxiety3 Re: Grażyna Szapołowska, Catherine Deneuve 20.01.06, 11:38 żeby było się czasem z czego pośmiać:) to jak tam po solarium się czujesz? ja skórę oszczędzam, ale widzę, że z Ciebie powoli latino lover wychodzi:P Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Grażyna Szapołowska, Catherine Deneuve 20.01.06, 11:30 no nie przesadzaj kochanieńki z tymi rurami :DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: Grażyna Szapołowska, Catherine Deneuve 19.01.06, 12:50 rodzacy_tata napisał: > wiele kobiet po 50-ce wygląda wspaniale > np. Grażyna Szapołowska, Catherine Deneuve. widocznie ja nie potrafie dostrzec tej wspaniałości w ich wygladzie <a herf="http://www.teatry.art.pl/!rozmowy/szapolowska_g.jpg">Szapołowska</a> <a herf="http://www.tunezine.com/IMG/jpg/catherinedeneuve02.jpg">Deneuve</a> <a herf="http://www.canal96.com/extra/galleries/luba2/">luba :)</a> Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: Grażyna Szapołowska, Catherine Deneuve 19.01.06, 12:53 poprawka href a nie herf. Mylic sie jest żeczą ludzką Szapołowska Deneuve luba :) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Grażyna Szapołowska, Catherine Deneuve 19.01.06, 12:55 no wiemy ze Luba ( ta w srodku to Twoj cielesny idał :))) ale Cathrine tez ładnie wyszła na fotce, ale teraz znacznie gorzej wyglada- stare foto zapodałes :) Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: Grażyna Szapołowska, Catherine Deneuve 19.01.06, 13:00 asiulka81 napisała: > no wiemy ze Luba ( ta w srodku to Twoj cielesny idał :))) Nie ma ideałów podalem ja bo wiem jak wygladai wiedziałem co wpisac do google :) w ostatnim linku to jest tylko luba. sa 3 galerie a ja nie byłem w stanie wybrac :) Norlalnie jestem w szoku jest o niej strona wikipedii ! widac nie tylko ja doceniam jej piękno > ale Cathrine tez ładnie wyszła na fotce, ale teraz znacznie gorzej wyglada- > stare foto zapodałes :) możliwe bo nie znam tej pani. brałem pierwsze lepsze zdjęcie zwrócone przez google. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Grażyna Szapołowska, Catherine Deneuve 19.01.06, 13:08 swawolny.diabel napisał: > w ostatnim linku to jest tylko luba. sa 3 galerie a ja nie byłem w stanie > wybrac :) w takim razie mnie sie tylko ta srodkowa galeria podoba, oberzałam te z prawe i te z lewej i tamte beznadziejne sa. Jakos tak w jasnym swietle i z rudawymi wlosami wyglada nieciekawie. > Norlalnie jestem w szoku jest o niej strona wikipedii ! widac nie tylko ja > doceniam jej piękno :))) fanclub załóż :) > możliwe bo nie znam tej pani. brałem pierwsze lepsze zdjęcie zwrócone przez > google. jestem w szoku ze nie znasz Cathrine! Gdzies Ty sie uchował??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: Grażyna Szapołowska, Catherine Deneuve 19.01.06, 13:16 > :))) fanclub załóż :) a po co przeciez juz jest > jestem w szoku ze nie znasz Cathrine! Gdzies Ty sie uchował??? :) no nie mam pamieci do starych bab :) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 a tak a propos Lubej 19.01.06, 13:50 znalzałam to info o Lubej na wikipedii i o jesssssu ale mi sie jej maz podoba :))) sliczny Norweg. Ma takie delikatne, pólnocne rysy twarzy... ach.... pieknej na tej czarnobialej fotce wyszedł :) Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: a tak a propos Lubej 19.01.06, 14:28 > znalzałam to info o Lubej na wikipedii i o jesssssu ale mi sie jej maz > podoba :))) sliczny Norweg. Ma takie delikatne, pólnocne rysy twarzy... ach.... > pieknej na tej czarnobialej fotce wyszedł :) No fajnie wyglada nie ma co. Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel a ja dodam jeszcze że luba jest 19.01.06, 14:38 twoja rówieśnicą. Urodziła sie w sierpniu 1981r w kijowie Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: a ja dodam jeszcze że luba jest 19.01.06, 15:46 swawolny.diabel napisał: > twoja rówieśnicą. Urodziła sie w sierpniu 1981r w kijowie i poza wiekiem nie mam z nia nic wiecej wspolnego... a szkoda, bo takiego fajnego chlopa to ja tez bym chciała... ach... :) Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: a ja dodam jeszcze że luba jest 19.01.06, 16:35 >.... bo takiego fajnego chlopa to ja tez bym chciała... ach... :) ja tam bym wolał Lube - tak na kilka lat :) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 linki nie dzialaja diabelku :) 19.01.06, 12:53 :) mozna by dodac jeszcze Sofie Loren i Beate Tyszkiewicz Odpowiedz Link Zgłoś