opadniety_cycek 23.02.06, 20:07 Często się słyszy na ulicy "Ale cycki", "Ta to ma czym oddychać" Co bierzecie pod uwagę, czym się kierujecie dokonując takiej oceny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
modrooka Re: Panowie jaki kształt biustu jest estetyczny? 23.02.06, 20:09 Pewnie chciaabyś usłyszeć że oni uwielbiają opadnięte Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Panowie jaki kształt biustu jest estetyczny? 23.02.06, 20:15 cs czuje ze takie pytania nie maja sensu bo dzis na forum sa same kobiety...a one chcialaby miec cycki jak babki z kolorowych-rozbieranych pisemek:) Odpowiedz Link Zgłoś
opadniety_cycek Re: Panowie jaki kształt biustu jest estetyczny? 23.02.06, 21:11 Wręcz przeciwnie : ) Odpowiedz Link Zgłoś
kisielt Fajny biust to naturalny biust 23.02.06, 20:56 Doświadczenia moje mówią mi, że nie widziałem jeszcze takiego biustu naturalnego który by mi się nie podobał... co prawda nie widziałem nic starszego niż 25 lat, ale trzymam się mojej wersji Odpowiedz Link Zgłoś
korna_korna Re: Fajny biust to naturalny biust 10.03.06, 22:05 hmmm..mój ma 28 lat i jest bardzo ksztatne 70D ..zero opadnięcia...to kwestia masazu i genów...właściwie każdemu facetowi który ze mną rozmawia instynkownie "spada " na nie wzrok...to fajne..:) Odpowiedz Link Zgłoś
john_malkovitch Re: Panowie jaki kształt biustu jest estetyczny? 23.02.06, 21:05 Jak to, czym sie kierujemy..? Penisem.. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
opadniety_cycek Re: Panowie jaki kształt biustu jest estetyczny? 23.02.06, 21:13 a jaki zatem kształt, rozmiar, itp? Odpowiedz Link Zgłoś
gabriela222 Re: Panowie jaki kształt biustu jest estetyczny? 28.02.06, 12:00 Szkoda , że nie masz tyle samo klasy, co autentyczny John Malkovich...., naprawdę, życzę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gostr2 Re: Panowie jaki kształt biustu jest estetyczny? 23.02.06, 22:37 Myślę, że mój jest bardzo estetyczny. Ćwiczę codziennie stosowne mięsnie, a rozmiar mam odpowiedni, nie rubensowski... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Panowie jaki kształt biustu jest estetyczny? 23.02.06, 22:49 Rubens to raczej male piersi malowal..wiec jakie masz?? Odpowiedz Link Zgłoś
gostr2 Re: Panowie jaki kształt biustu jest estetyczny? 23.02.06, 22:58 Wydawały się małe na tle wielkiej sylwetki, moje są symetryczne do reszty Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Panowie jaki kształt biustu jest estetyczny? 23.02.06, 23:05 no coz....nie wydawaly sie tylko byly male... z gdyby ta sylwetka schudla to niala by miseczke A i nie masz sie czym chwalic jesli masz male Odpowiedz Link Zgłoś
gostr2 Re: Panowie jaki kształt biustu jest estetyczny? 23.02.06, 23:13 nie chwalę się wielkością tylko estetyką Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: Panowie jaki kształt biustu jest estetyczny? 23.02.06, 23:19 wyslij im zdjęcie i niech ocenią, ja ide spać Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Panowie jaki kształt biustu jest estetyczny? 23.02.06, 23:54 wow...kto jak kto..ale Ty mnie zaskoczyles tym ze nie chcesz na cycki sobie popatrzec:) Odpowiedz Link Zgłoś
qasz Re: Panowie jaki kształt biustu jest estetyczny? 24.02.06, 08:03 Ja się nie kieruję Penisem, chociaż wydaje mi się że tak jest. On się kieruje sam, nie pyta się mnie. Nie dotrzymuje zadnych umów między nami. To pytanie trzeba kierować do nich. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Naprawdę masz opadnięty? 24.02.06, 09:01 czy tak sobie tylko napisałaś :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pancwynar gustem 24.02.06, 11:50 a gusta są różne i o nich się nie dyskutuje jednemu podoba się wzorcowy "amerykański cyc" a'la Playboy playmate drugiemu a'la francuska metresa trzeciemu a'la gejsza z kraju wiśni - tych kwitnących i tyle bezsensowne pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel rozmiar miseczki i to co jest miedzy piersiami 24.02.06, 12:44 jezeli miseczka to C,D lub ewentualnie B , a miedzy piersiami nie ma pępka to są to ładne cycuszki Odpowiedz Link Zgłoś
chijana Re: rozmiar miseczki i to co jest miedzy piersia 28.02.06, 14:21 Diabelku, ale mnie rozsmieszyles. ale wiesz, w czarnej afryce takie cycuszki, ktore maja pomiedzy pepk sa podobno najbardziej atrakcyjne, tak wiec opadniety cycku...gusta gusta gusta Odpowiedz Link Zgłoś
olijka1 Re: Panowie jaki kształt biustu jest estetyczny? 28.02.06, 14:00 idealne piersi www.fun.anfa.pl/img/data/pic.jpg na taki biust kazdy facet poleci Odpowiedz Link Zgłoś
take_your_life_back Re: Panowie jaki kształt biustu jest estetyczny? 28.02.06, 14:33 > Co bierzecie > pod uwagę, czym się kierujecie dokonując takiej oceny? Nie oszukujmy się. Podoba nam się najbardziej biust naszej partnerki i nie śmiemy twierdzić inaczej.:))) idealny jest sprawą tak indywidualną, że cięzko powiedzieć. Dla każdego coś innego Odpowiedz Link Zgłoś
lord.destruction [...] 28.02.06, 15:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
popka5 Re: Panowie jaki kształt biustu jest estetyczny? 01.03.06, 15:12 Sztuczne jak nic :) Odpowiedz Link Zgłoś
mikele111 Re: Panowie jaki kształt biustu jest estetyczny? 01.03.06, 15:38 Mi się najbardziej podoba biust mojej M.:* Serio serio i nie przesadzam, całe to badziewie jakie mozna obejrzec w sieci jest retuszowane, podkolorowywane itp itd czasem wygląda to niezle, ale jak pomysle o tych operacjach i zabiegach w photoshopie to mnie zniechęca...a piersi mojej M:* znam najlepiej, sa piekne i tylko dla mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
betty88 Re: Panowie jaki kształt biustu jest estetyczny? 10.03.06, 22:20 Choć pytanie skierowane jest do panów, to ja jako kobieta, tak się właśnie czasem zastanawiam...w ogóle dlaczego piersi kobiece tak przyciągają wzrok.Sama pomimo swojej płci wpatruję się na ładnie sterczące cycuszki na fotografiach, ulicach...Zastanawiam się w czym tkwi fenomen tej części ciała.I tłumaczenie"że to takie kobiece" nie satysfakcjjonuje mnie(sama kobietką jestem).Ach, zagmatwałam się, w ogóle kobiece ciało jest takie...mniam,mniam. Odpowiedz Link Zgłoś