sylwiamich 22.03.06, 22:46 czytając wasze posty, panowie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: Załamałam się 23.03.06, 01:05 sylwiamich napisała: > czytając wasze posty, panowie. Sprecyzuj. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiamich Re: Załamałam się 23.03.06, 06:37 Opisami tego czego oczekujecie od kobiety, jaki jest wasz ideał... Odpowiedz Link Zgłoś
itsnotme Re: Załamałam się 23.03.06, 09:30 sylwiamich napisała: > Opisami tego czego oczekujecie od kobiety, jaki jest wasz ideał... nie przejmuj się, Twój facet na pewno jest inny i kocha Cię taką jaką jesteś:) Odpowiedz Link Zgłoś
allerune Re: Załamałam się 23.03.06, 21:18 no cóż, niektórzy faceci (udają że) uważają wygląd za nieistotny, poznasz ich po tym że są brzydcy... Odpowiedz Link Zgłoś
gomory A pomysl sobie, 23.03.06, 10:08 ze ja codziennie rano sie budze, musze z tym zyc i zalamac sie nie moge ;). Odpowiedz Link Zgłoś
sarna76 Re: Załamałam się 23.03.06, 10:46 Niezależnie od tego co tu wyczytałaś na temat ideału kobiety, ja wiem że faceci poszukują kobiety poprostu dobrej, miłej, takiej która ich nie zanudzi na śmierć, która będzie ich kochała z całego serca, która nie zamęczy ich beznadziejnym gadaniem bez tematu, która nie wrzeszczy przy użyciu wysokich tonów i nie chodzi po domu w porwanym dresie, i wcale nie musi być służącą i biegać za nim z talerzem gorącej pomidorówki, i na pewno nie może bez końca udawać że ma okres, albo że boli ją głowa i jest zmęczona. Na prawdę nie trzeba być łamiącą się w pasie Barbie, żeby być kochaną i szczęśliwą. Odpowiedz Link Zgłoś
frostinio To nie wchodz na to forum :) 23.03.06, 14:16 sylwiamich napisała: > zalamalam sie, czytając wasze posty, panowie. To jest forum dla twardych ludzi z jajami, a nie dla lamliwych galazek :) Odpowiedz Link Zgłoś
on691 Re: Załamałam się 23.03.06, 14:37 no dobra, a co powiesz jak kobieta już na pierwszej randce idzie ze mną do łózka? I muszę powiedzieć, że cholernie mi się to podobało, a nawet, że jesteśmy razem już dwa miesiące. Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: Załamałam się 23.03.06, 15:44 > no dobra, a co powiesz jak kobieta już na pierwszej randce idzie ze mną do > łózka? Super, mi sie podoba :). To ze jestescie dwa miechy to juz mniej imponujace, ale ten akurat rezultat sie caly czas poprawia ;). A ona tak zawsze, czy to Twoja magia? Odpowiedz Link Zgłoś
facio60 Re: Załamałam się 23.03.06, 20:36 tego nie wiesz nigdy, czy ona tak zawsze.Nie sadze, to byl zbieg okolicznosci. Prawde mowiac nie spodziewalem sie, ze mozna pasowac do siebie od pierwszego razu i spojrzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
john_malkovitch Re: Załamałam się 23.03.06, 15:41 Za to posty kobiet są wyjątkowo uwznioślające.. Może na nich się skup.. Odpowiedz Link Zgłoś