b-beagle 01.04.06, 12:56 Obcięłam włosy zmieniłam kolor a mój facet nic, zupełnie jakby nie zauważył Zmiana była dość radykalna !!!! Zastanawiam sie jak można być aż tak niespostrzegawczym. Na szczęście koleżnki nie zawiodły ))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kleo1 Re: Panowie dlaczego jesteście tak malo spostrzeg 01.04.06, 13:30 moja fryzjerka opowiedziała mi anegdotkę z życia znajomej. miała on akiedyś chłopa(ex aktualnie) co to zero spostrzegawczości, no i jak chodziła do fryzjera to się NAUCZYŁ mówić że ładna nowa fryzura i ładny kolor, któregos tam razu fryzjerka tylko lekko podcięła włosy a on , że super kolorek i w ogóle, ale była wnerwiona na osła ogólnie to współczuję, mój zawsze zauważy, czasem szkoda, bo nowe ciuchy widzi :P Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Panowie dlaczego jesteście tak malo spostrzeg 01.04.06, 13:32 Czemu narzekasz, toz to ideal: cellulitu tez nie zauwazy, a jak troche przytyjesz, tez nie ... kazda zmarszczka mu umknie... super! Odpowiedz Link Zgłoś
b-beagle Re: Panowie dlaczego jesteście tak malo spostrzeg 03.04.06, 09:08 croyance napisał: > Czemu narzekasz, toz to ideal: cellulitu tez nie zauwazy, a jak troche > przytyjesz, tez nie ... kazda zmarszczka mu umknie... super! Nie pomyślałam o tym w ten sposób..wielkie dzięki )))) Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Panowie dlaczego jesteście tak malo spostrzeg 05.04.06, 22:07 Nio :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
qasz Mylisz się b-beagle 01.04.06, 13:46 On z pewnością zauważył tylko ci nie powiedział, bo musiało mu się spodobać. Jest psem ogrodnika i tyle, jak większość z nas. Jesteśmy oszczędni w pochwałach wobec naszych kobiet. Co innego wobec świerzego towaru. Tu nie oszczędzamy na pochwałach bo jest to element łowów. Ty jesteś już złowiona i dlatego nie dostajesz często pochwał. Dostaniesz je od innych facetów, których własnością nie jesteś w tej chwili. Ale nie martw się, z pewnoscią podobasz się swojemu facetowi. Odpowiedz Link Zgłoś
a_sleeper Re: Mylisz się b-beagle 01.04.06, 14:52 qasz napisał: > On z pewnością zauważył tylko ci nie powiedział, bo musiało mu się spodobać. -albo i nie. Po co psuć Ci humor i narażać się. Przywyknie, a Ty za jakiś czas znowu coś zmienisz. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiamich Re: Mylisz się b-beagle 01.04.06, 15:55 Weżcie nie narzekajcie...mój były mąż mnie do domu nie chciał wpuscić gdy zmieniłam fryzurę....nie, nie powiedział -"Nie znam Pani" Powiedział że jak kobieta tak radykalnie zmienia fryzure to na pewno ma kochanka... Odpowiedz Link Zgłoś
hexiak Re: Mylisz się b-beagle 05.04.06, 21:31 Oklaski dla Qasza za podtrzymującą na duchu wersje "prawdy":)) ciezko zrozumieć mężczyzn i z tego względu fajnie że to forum pomaga znosic nieporozumienia miedzypłciowe:)) Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 panie dlaczego jestescie takie malo kapujace? 01.04.06, 13:47 Mezczyzni nie zwracaja uwagi na takie detale, proponuje zamiast tego zmienic pizame... na seksi bielizne, albo wogole zachowanie w lozku na bardziej prowokujace, twoj facet napewno zauwazy. Odpowiedz Link Zgłoś
b-beagle Re: panie dlaczego jestescie takie malo kapujace? 03.04.06, 09:11 waldek1610 napisał: > Mezczyzni nie zwracaja uwagi na takie detale, proponuje zamiast tego zmienic > pizame... na seksi bielizne, albo wogole zachowanie w lozku na bardziej > prowokujace, twoj facet napewno zauwazy. Rozumiem,że chcesz powiedzieć,że w łóżku zauważy nową fryzurę ))) Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 Re: panie dlaczego jestescie takie malo kapujace? 03.04.06, 09:47 b-beagle napisała: > Rozumiem,że chcesz powiedzieć,że w łóżku zauważy nową fryzurę ))) Tak zauwazy Twoja fryzure, jesli ona jest we wlasciwym miejscu... Odpowiedz Link Zgłoś
allerune Re: Panowie dlaczego jesteście tak malo spostrzeg 01.04.06, 19:03 bo nie przejmujemy się takimi NIC NIE ZNACĄCYMI PIERDOŁAMI, ZROZUMCIE TO WRESZCIE, założę się za to że zauważy od razu jak kupisz sobie nową komórkę, samochód, czy też bieliznę... Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiamich Re: Panowie dlaczego jesteście tak malo spostrzeg 01.04.06, 19:08 Zwłaszcza gdy mu przyjdzie za to zapłacić Odpowiedz Link Zgłoś
b-beagle Re: Panowie dlaczego jesteście tak malo spostrzeg 03.04.06, 09:15 sylwiamich napisała: > Zwłaszcza gdy mu przyjdzie za to zapłacić > To zbrzmiało dość komercyjnie a miłość jest przecież beazcenna Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: Panowie dlaczego jesteście tak malo spostrzeg 01.04.06, 20:38 b-beagle napisała: > Obcięłam włosy zmieniłam kolor a mój facet nic, zupełnie jakby nie zauważył > Zmiana była dość radykalna !!!! Zastanawiam sie jak można być aż tak > niespostrzegawczym. Na szczęście koleżnki nie zawiodły ))) Bo my was kochamy bez względu na to jakie macie włosy. Kochamy Wasze wnętrze, to jakimi jesteście, jakie czułe i dobre. Tylko to się liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
zoja33 Re: Panowie dlaczego jesteście tak malo spostrzeg 01.04.06, 22:17 masz szczescie. To znaczy, ze twoj facet kocha ciebie taka, jaka jestes. Kocha to, co masz w glowie,a nie na glowie. a ty nie potrafisz tego docenic. Docenisz to jak lata ci poleca, jak wlosy zsiwieja, a twoj mezczyzna nie bedzie zwracal na to uwagi, nie bedzie kazal ci się farbowac, malowac i sztucznie odmladzac. On kocha ciebie, a nie twoja urode. Masz prawdziwy skrab u swego boku.Jak chcesz mozemy sie zamienic. Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: Panowie dlaczego jesteście tak malo spostrzeg 02.04.06, 09:48 Nene. Ja myślę, że jednak powinnaś rzucić go z tego powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
b-beagle Re: Panowie dlaczego jesteście tak malo spostrzeg 03.04.06, 09:14 zoja33 napisała: > masz szczescie. To znaczy, ze twoj facet kocha ciebie taka, jaka jestes. > Kocha to, co masz w glowie,a nie na glowie. a ty nie potrafisz tego docenic. > Docenisz to jak lata ci poleca, jak wlosy zsiwieja, a twoj mezczyzna nie bedzie > zwracal na to uwagi, nie bedzie kazal ci się farbowac, malowac i sztucznie > odmladzac. On kocha ciebie, a nie twoja urode. > Masz prawdziwy skrab u swego boku.Jak chcesz mozemy sie zamienic. Zoju tak mi napisałąś ,że az się zawstydziłąm. Nic tylko trzeba będzie faceta przepraszać )))) Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: Panowie dlaczego jesteście tak malo spostrzeg 03.04.06, 20:17 b-beagle napisała: > > Zoju tak mi napisałąś ,że az się zawstydziłąm. Nic tylko trzeba będzie faceta > przepraszać )))) Nene. Ja na twoim miejscu bym go po prostu uśpił. Moja pani tak by zrobiła ze mną. Odpowiedz Link Zgłoś
b-beagle Re: Panowie dlaczego jesteście tak malo spostrzeg 03.04.06, 09:11 Ale my te włosy robimy dla was ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: Panowie dlaczego jesteście tak malo spostrzeg 03.04.06, 20:23 b-beagle napisała: > Ale my te włosy robimy dla was ))))) Dla nas moze bardziej sie liczy jednak to co w głowie, a nie na głowie. Ja swoją niewiastę kocham właśnie za to, że jest czuła i kochana. I za co jeszcze? - że nie jest małostkowa, nigdy nie marudzi i nie jest egoistką. Odpowiedz Link Zgłoś
b-beagle Re: Panowie dlaczego jesteście tak malo spostrzeg 04.04.06, 07:49 vampi_r napisał: > > Dla nas moze bardziej sie liczy jednak to co w głowie, a nie na głowie. > Ja swoją niewiastę kocham właśnie za to, że jest czuła i kochana. > > I za co jeszcze? - że nie jest małostkowa, nigdy nie marudzi i nie jest egoistk > ą. > To znaczy, że kochasz ją warunkowo a kocha się nie za coś ale pomimo wszystko. Ale nie przejmuj się bo to tylko teoria. Chociaz ja kocham swojego fceta pomimo tego, że jest taki niespostrzegawczy a więc pomimo wszystko ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: Panowie dlaczego jesteście tak malo spostrzeg 04.04.06, 18:45 b-beagle napisała: > To znaczy, że kochasz ją warunkowo a kocha się nie za coś ale pomimo wszystko. Tak. Są takie teorie, ale to zwykłe farmazony. Twój facet kocha cię zapewne pomimo tego, że zmieniłas fryzurę. Odpowiedz Link Zgłoś
b-beagle Re: Panowie dlaczego jesteście tak malo spostrzeg 05.04.06, 09:41 vampi_r napisał: > Twój facet kocha cię zapewne pomimo tego, że zmieniłas fryzurę. > Czyli bezwarunkowo )))) Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: Panowie dlaczego jesteście tak malo spostrzeg 07.04.06, 16:40 b-beagle napisała: > > Czyli bezwarunkowo )))) Pod jednym - że nie będziesz już wiecej zmieniac fryzur. A jak zmienisz, to nie będziesz sie go pytać, czy coś zauważył. Odpowiedz Link Zgłoś
kleo1 Re: Panowie dlaczego jesteście tak malo spostrzeg 02.04.06, 10:01 hmm ciekawe, własnie m się przypomniało, że jak mój tato oebtnie włosy, ja naturalnie od razu to widze, ale jak mu raz nie powiedziałam, o u fryzjera byłeś (zawsze mówiłam i teraz tez tak robię) to się boczy, że nie zauważyłam hehe Odpowiedz Link Zgłoś
thelastjust Re: Panowie dlaczego jesteście tak malo spostrzeg 04.04.06, 07:57 b-beagle napisała: > Obcięłam włosy zmieniłam kolor a mój facet nic, zupełnie jakby nie zauważył > Zmiana była dość radykalna !!!! Zastanawiam sie jak można być aż tak > niespostrzegawczym. Na szczęście koleżnki nie zawiodły ))) większych problemów to Ty nie masz? Odpowiedz Link Zgłoś
b-beagle Re: Panowie dlaczego jesteście tak malo spostrzeg 04.04.06, 09:08 thelastjust napisał: > większych problemów to Ty nie masz? Dlaczego tak protekcjonalnie to przeciez wielki problem )))) Odpowiedz Link Zgłoś
hexiak Brawo 05.04.06, 21:35 Brawa należą się przede wszystkim Tobie- b-beagle za zmianę Zmiany sa fajne i potrzebne przede wszystkim dla nas samych. Oczywiscie super jak ktos zauważy i pochwali ale najważniejsze bysmy my byly zadowolone ze zmian jakie dokonujemy:)) mam nadzieje ze jestes zadowolona z fryzury i kolorku pozdrawiam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
seth.destructor Re: Panowie dlaczego jesteście tak malo spostrzeg 08.04.06, 11:14 Staramy sie nie zwracac uwagi na przejawy niedojrzalosci. Odpowiedz Link Zgłoś
braat1 Re: Panowie dlaczego jesteście tak malo spostrzeg 11.04.06, 14:18 > Obcięłam włosy zmieniłam kolor a mój facet nic, zupełnie jakby nie zauważył > Zmiana była dość radykalna !!!! Zastanawiam sie jak można być aż tak > niespostrzegawczym. Na szczęście koleżnki nie zawiodły ))) Bede oczywiscie uogolnial i wyolbrzymial :) Juz wielokrotnie spotyklaem sie z radykalnymi zmianami :) zmiana koloru ze "zgnila sliwka 16" na "zgnila sliwka 17), no i oczywiscie dlugosc wlosow zmieniona o caly (na prawde CALY) centymetr. To sie bardzo czesto nazywa radykalna zmiana :) Poza tym w moim przypadku czesto bywa, ze zmiany (jesli juz zauwaze zmiany :) ) mi sie po prostu nie podobaja (szczerze mowiac nie przepadam za zmianami). A tu wymaga sie ode mnie komplementow. Wole sie nie odzywac. Odpowiedz Link Zgłoś