Dodaj do ulubionych

Panowie dlaczego jesteście tak malo spostrzegawczy

01.04.06, 12:56
Obcięłam włosy zmieniłam kolor a mój facet nic, zupełnie jakby nie zauważył
Zmiana była dość radykalna !!!! Zastanawiam sie jak można być aż tak
niespostrzegawczym. Na szczęście koleżnki nie zawiodły )))
Obserwuj wątek
    • kleo1 Re: Panowie dlaczego jesteście tak malo spostrzeg 01.04.06, 13:30
      moja fryzjerka opowiedziała mi anegdotkę z życia znajomej. miała on akiedyś
      chłopa(ex aktualnie) co to zero spostrzegawczości, no i jak chodziła do
      fryzjera to się NAUCZYŁ mówić że ładna nowa fryzura i ładny kolor, któregos tam
      razu fryzjerka tylko lekko podcięła włosy a on , że super kolorek i w ogóle,
      ale była wnerwiona na osła

ogólnie to współczuję, mój zawsze zauważy, czasem szkoda, bo nowe ciuchy
      widzi :P
      • croyance Re: Panowie dlaczego jesteście tak malo spostrzeg 01.04.06, 13:32
        Czemu narzekasz, toz to ideal: cellulitu tez nie zauwazy, a jak troche
        przytyjesz, tez nie ... kazda zmarszczka mu umknie... super!
        • b-beagle Re: Panowie dlaczego jesteście tak malo spostrzeg 03.04.06, 09:08
          croyance napisał:

> Czemu narzekasz, toz to ideal: cellulitu tez nie zauwazy, a jak troche
          > przytyjesz, tez nie ... kazda zmarszczka mu umknie... super!

Nie pomyślałam o tym w ten sposób..wielkie dzięki ))))
          • croyance Re: Panowie dlaczego jesteście tak malo spostrzeg 05.04.06, 22:07
            Nio :-)))
    • qasz Mylisz się b-beagle 01.04.06, 13:46
      On z pewnością zauważył tylko ci nie powiedział, bo musiało mu się spodobać. Jest psem ogrodnika i tyle, jak większość z nas. Jesteśmy oszczędni w pochwałach wobec naszych kobiet. Co innego wobec świerzego towaru. Tu nie oszczędzamy na pochwałach bo jest to element łowów. Ty jesteś już złowiona i dlatego nie dostajesz często pochwał. Dostaniesz je od innych facetów, których własnością nie jesteś w tej chwili.

Ale nie martw się, z pewnoscią podobasz się swojemu facetowi.
      • deszczowanoc i tu jest odpowiedź na Twoje pytanie :) 01.04.06, 13:49
      • a_sleeper Re: Mylisz się b-beagle 01.04.06, 14:52
        qasz napisał:

> On z pewnością zauważył tylko ci nie powiedział, bo musiało mu się spodobać.
        -albo i nie. Po co psuć Ci humor i narażać się. Przywyknie, a Ty za jakiś czas
        znowu coś zmienisz.
        • sylwiamich Re: Mylisz się b-beagle 01.04.06, 15:55
          Weżcie nie narzekajcie...mój były mąż mnie do domu nie chciał wpuscić gdy
          zmieniłam fryzurę....nie, nie powiedział
          -"Nie znam Pani"
          Powiedział że jak kobieta tak radykalnie zmienia fryzure to na pewno ma kochanka...
      • hexiak Re: Mylisz się b-beagle 05.04.06, 21:31
        Oklaski dla Qasza za podtrzymującą na duchu wersje "prawdy":))

ciezko zrozumieć mężczyzn i z tego względu fajnie że to forum pomaga znosic
        nieporozumienia miedzypłciowe:))
    • waldek1610 panie dlaczego jestescie takie malo kapujace? 01.04.06, 13:47
      Mezczyzni nie zwracaja uwagi na takie detale, proponuje zamiast tego zmienic
      pizame... na seksi bielizne, albo wogole zachowanie w lozku na bardziej
      prowokujace, twoj facet napewno zauwazy.
      • b-beagle Re: panie dlaczego jestescie takie malo kapujace? 03.04.06, 09:11
        waldek1610 napisał:

> Mezczyzni nie zwracaja uwagi na takie detale, proponuje zamiast tego zmienic
        > pizame... na seksi bielizne, albo wogole zachowanie w lozku na bardziej
        > prowokujace, twoj facet napewno zauwazy.

Rozumiem,że chcesz powiedzieć,że w łóżku zauważy nową fryzurę )))
        • waldek1610 Re: panie dlaczego jestescie takie malo kapujace? 03.04.06, 09:47
          b-beagle napisała:

> Rozumiem,że chcesz powiedzieć,że w łóżku zauważy nową fryzurę )))

Tak zauwazy Twoja fryzure, jesli ona jest we wlasciwym miejscu...
    • allerune Re: Panowie dlaczego jesteście tak malo spostrzeg 01.04.06, 19:03
      bo nie przejmujemy się takimi NIC NIE ZNACĄCYMI PIERDOŁAMI, ZROZUMCIE TO
      WRESZCIE, założę się za to że zauważy od razu jak kupisz sobie nową komórkę,
      samochód, czy też bieliznę...
      • sylwiamich Re: Panowie dlaczego jesteście tak malo spostrzeg 01.04.06, 19:08
        Zwłaszcza gdy mu przyjdzie za to zapłacić
        • b-beagle Re: Panowie dlaczego jesteście tak malo spostrzeg 03.04.06, 09:15
          sylwiamich napisała:

> Zwłaszcza gdy mu przyjdzie za to zapłacić
          >
          To zbrzmiało dość komercyjnie a miłość jest przecież beazcenna
    • vampi_r Re: Panowie dlaczego jesteście tak malo spostrzeg 01.04.06, 20:38
      b-beagle napisała:

> Obcięłam włosy zmieniłam kolor a mój facet nic, zupełnie jakby nie zauważył
      > Zmiana była dość radykalna !!!! Zastanawiam sie jak można być aż tak
      > niespostrzegawczym. Na szczęście koleżnki nie zawiodły )))

Bo my was kochamy bez względu na to jakie macie włosy.

Kochamy Wasze wnętrze, to jakimi jesteście, jakie czułe i dobre.

Tylko to się liczy.
      • zoja33 Re: Panowie dlaczego jesteście tak malo spostrzeg 01.04.06, 22:17
        masz szczescie. To znaczy, ze twoj facet kocha ciebie taka, jaka jestes.
        Kocha to, co masz w glowie,a nie na glowie. a ty nie potrafisz tego docenic.
        Docenisz to jak lata ci poleca, jak wlosy zsiwieja, a twoj mezczyzna nie bedzie
        zwracal na to uwagi, nie bedzie kazal ci się farbowac, malowac i sztucznie
        odmladzac. On kocha ciebie, a nie twoja urode.
        Masz prawdziwy skrab u swego boku.Jak chcesz mozemy sie zamienic.
        • vampi_r Re: Panowie dlaczego jesteście tak malo spostrzeg 02.04.06, 09:48
          Nene. Ja myślę, że jednak powinnaś rzucić go z tego powodu.
        • b-beagle Re: Panowie dlaczego jesteście tak malo spostrzeg 03.04.06, 09:14
          zoja33 napisała:

> masz szczescie. To znaczy, ze twoj facet kocha ciebie taka, jaka jestes.
          > Kocha to, co masz w glowie,a nie na glowie. a ty nie potrafisz tego docenic.
          > Docenisz to jak lata ci poleca, jak wlosy zsiwieja, a twoj mezczyzna nie
          bedzie
          > zwracal na to uwagi, nie bedzie kazal ci się farbowac, malowac i sztucznie
          > odmladzac. On kocha ciebie, a nie twoja urode.
          > Masz prawdziwy skrab u swego boku.Jak chcesz mozemy sie zamienic.

Zoju tak mi napisałąś ,że az się zawstydziłąm. Nic tylko trzeba będzie faceta
          przepraszać ))))
          • vampi_r Re: Panowie dlaczego jesteście tak malo spostrzeg 03.04.06, 20:17
            b-beagle napisała:

>
            > Zoju tak mi napisałąś ,że az się zawstydziłąm. Nic tylko trzeba będzie faceta
            > przepraszać ))))

Nene. Ja na twoim miejscu bym go po prostu uśpił.
            Moja pani tak by zrobiła ze mną.
      • b-beagle Re: Panowie dlaczego jesteście tak malo spostrzeg 03.04.06, 09:11
        Ale my te włosy robimy dla was )))))
        • vampi_r Re: Panowie dlaczego jesteście tak malo spostrzeg 03.04.06, 20:23
          b-beagle napisała:

> Ale my te włosy robimy dla was )))))

Dla nas moze bardziej sie liczy jednak to co w głowie, a nie na głowie.
          Ja swoją niewiastę kocham właśnie za to, że jest czuła i kochana.

I za co jeszcze? - że nie jest małostkowa, nigdy nie marudzi i nie jest egoistką.
          • b-beagle Re: Panowie dlaczego jesteście tak malo spostrzeg 04.04.06, 07:49
            vampi_r napisał:
            >
            > Dla nas moze bardziej sie liczy jednak to co w głowie, a nie na głowie.
            > Ja swoją niewiastę kocham właśnie za to, że jest czuła i kochana.
            >
            > I za co jeszcze? - że nie jest małostkowa, nigdy nie marudzi i nie jest
            egoistk
            > ą.
            >
            To znaczy, że kochasz ją warunkowo a kocha się nie za coś ale pomimo wszystko.
            Ale nie przejmuj się bo to tylko teoria. Chociaz ja kocham swojego fceta pomimo
            tego, że jest taki niespostrzegawczy a więc pomimo wszystko )))))
            • vampi_r Re: Panowie dlaczego jesteście tak malo spostrzeg 04.04.06, 18:45
              b-beagle napisała:

> To znaczy, że kochasz ją warunkowo a kocha się nie za coś ale pomimo wszystko.

Tak. Są takie teorie, ale to zwykłe farmazony.

Twój facet kocha cię zapewne pomimo tego, że zmieniłas fryzurę.
              • b-beagle Re: Panowie dlaczego jesteście tak malo spostrzeg 05.04.06, 09:41
                vampi_r napisał:

> Twój facet kocha cię zapewne pomimo tego, że zmieniłas fryzurę.
                >

Czyli bezwarunkowo ))))
                • vampi_r Re: Panowie dlaczego jesteście tak malo spostrzeg 07.04.06, 16:40
                  b-beagle napisała:

>
                  > Czyli bezwarunkowo ))))

Pod jednym - że nie będziesz już wiecej zmieniac fryzur.
                  A jak zmienisz, to nie będziesz sie go pytać, czy coś zauważył.
    • kleo1 Re: Panowie dlaczego jesteście tak malo spostrzeg 02.04.06, 10:01
      hmm ciekawe, własnie m się przypomniało, że jak mój tato oebtnie włosy, ja
      naturalnie od razu to widze, ale jak mu raz nie powiedziałam, o u fryzjera byłeś
      (zawsze mówiłam i teraz tez tak robię) to się boczy, że nie zauważyłam hehe
    • thelastjust Re: Panowie dlaczego jesteście tak malo spostrzeg 04.04.06, 07:57
      b-beagle napisała:

większych problemów to Ty nie masz?
      • b-beagle Re: Panowie dlaczego jesteście tak malo spostrzeg 04.04.06, 09:08
        thelastjust napisał:

> większych problemów to Ty nie masz?

Dlaczego tak protekcjonalnie to przeciez wielki problem ))))
    • hexiak Brawo 05.04.06, 21:35
      Brawa należą się przede wszystkim Tobie- b-beagle za zmianę

Zmiany sa fajne i potrzebne przede wszystkim dla nas samych. Oczywiscie super
      jak ktos zauważy i pochwali ale najważniejsze bysmy my byly zadowolone ze zmian
      jakie dokonujemy:))
      mam nadzieje ze jestes zadowolona z fryzury i kolorku
      pozdrawiam :))
    • seth.destructor Re: Panowie dlaczego jesteście tak malo spostrzeg 08.04.06, 11:14
      Staramy sie nie zwracac uwagi na przejawy niedojrzalosci.
    • braat1 Re: Panowie dlaczego jesteście tak malo spostrzeg 11.04.06, 14:18

Bede oczywiscie uogolnial i wyolbrzymial :)

Juz wielokrotnie spotyklaem sie z radykalnymi zmianami :) zmiana koloru
      ze "zgnila sliwka 16" na "zgnila sliwka 17), no i oczywiscie dlugosc wlosow
      zmieniona o caly (na prawde CALY) centymetr. To sie bardzo czesto nazywa
      radykalna zmiana :)

Poza tym w moim przypadku czesto bywa, ze zmiany (jesli juz zauwaze zmiany :) )
      mi sie po prostu nie podobaja (szczerze mowiac nie przepadam za zmianami). A tu
      wymaga sie ode mnie komplementow. Wole sie nie odzywac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka