maialina1 19.04.06, 13:59 Czy kobieta w ponczochach, takich przypinanych do pasa do ponczoch = dziwka? Czy raczej kobieta sexy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzikoozka Re: Czy kobieta w ponczochach = dziwka? 19.04.06, 14:32 Nie ale przecież kobitki musiały Ci dowalić, inaczej nie byłyby kobietami, nie? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: tak dziwka... 19.04.06, 14:37 o to się rozchodzi ;)) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=40459087 Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 :) 19.04.06, 15:28 Dzieki, dzikooka ;) Zastanawialam sie czy wkleic czy nie, az mnie wyreczylas. Odpowiedz Link Zgłoś
znj2 Re: Czy kobieta w ponczochach = dziwka? 19.04.06, 15:07 Uważam że sexy. Przyjemniej rozbiera się dziewczynę ,to działa na wyobraźnię.A tak naprawdę,to dzisiejsza młodzież nie wie,jak pobudzić wyobraźnię faceta.Ubieranie się w spodnie z odkrytym brzuchem wcale nie jest podniecające.Bardziej kusi to, co zakryte. Odpowiedz Link Zgłoś
allerune Re: Czy kobieta w ponczochach = dziwka? 19.04.06, 15:31 jeśli ubiera coś na nie, a rozbiera tylko przy swoim facecie... to chyba jest to fajne :) Odpowiedz Link Zgłoś
monia4781 Re: Czy kobieta w ponczochach = dziwka? 19.04.06, 16:42 Ja czasami ubieram się w pończochy i gorset czrwony z koronki,kręci to mojego męża.I nie uwarzam żeby to było złe. Odpowiedz Link Zgłoś
hispana Re: Czy kobieta w ponczochach = dziwka? 19.04.06, 16:49 moim zdaniem - to zalezy kto patrzy jesli ojciec dyrektor - to dziwka jesli inna kbieta, ktora nie ma, lub nie moze nosic ponczoch - to tez dziwka jezeli zdrowo patrzaca na zycie kobieta lub mezczyzna - to seksi Odpowiedz Link Zgłoś
dwujka Re: Czy kobieta w ponczochach = dziwka? 19.04.06, 17:41 Ech kiedyś to były czasy...wszystkie kobiety chodziły w pończochach...ergo wszystkie były dziwkami;-)(?!) Zalecałabym nie przejmować się głupimi wpisami. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Czy kobieta w ponczochach = dziwka? 23.04.06, 13:26 i to w dodatku jedwabnymi!!! ale poptzem przyszla wojna....potem byla bieda po wojnie..nie uchodzilo sie stroic na dame..wiec te co sie stoily latwiej bylo nazwac dziwkami Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Czy kobieta w ponczochach = dziwka? 22.01.17, 14:44 Potem weszły rajstopy, które ani seksualnie, ani praktycznie już takie fajne nie są, bo tylko spodnie zrobione z innego materiału. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: Czy kobieta w ponczochach = dziwka? 19.04.06, 17:37 A co się przejmujesz opiniami innych? Nie rozumiem. Dziwka, to kobieta która bierze $$ za seks, a nie kobieta która robi na co ma ochotę kiedy jej się podoba i komu. Odpowiedz Link Zgłoś
seth.destructor Re: Czy kobieta w ponczochach = dziwka? 19.04.06, 19:17 Ale takich kraciastych... Z oczkiem... I zeby to byla Tajka... I nic wiecej na sobie nie miala. Aniol, a nie dziwka! Odpowiedz Link Zgłoś
znj2 Re: Czy kobieta w ponczochach = dziwka? 19.04.06, 23:55 Załóż do tego jeszcze szpilki. Faceta fiut palnie w łepetynę. Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: Czy kobieta w ponczochach = dziwka? 20.04.06, 11:20 No proste ze szpilki! Przeciez nie adidasy. Ale twoj post byl nie na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
chyba_normalny Re: Czy kobieta w ponczochach = dziwka? 20.04.06, 12:08 maialina1 napisał: > Czy kobieta w ponczochach, takich przypinanych do pasa do ponczoch = dziwka? > Czy raczej kobieta sexy? oj niejeden mężczyzna tęski do tego aby zlikwidować rajstopy a kobiety ubierały pończochy Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Czy kobieta w ponczochach = dziwka? 22.01.17, 14:45 Potwierdzam. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 Re: Czy kobieta w ponczochach = dziwka? 20.04.06, 12:36 maialina1 napisał: > Czy kobieta w ponczochach, takich przypinanych do pasa do ponczoch = dziwka? > Czy raczej kobieta sexy? Zalezy gdzie ona tak sie ubiera...Jesli tylko dla mnie to jest seksi partnerka, jesli dla wszystkich to raczej dziwka. Odpowiedz Link Zgłoś
jaona27 Re: Czy kobieta w ponczochach = dziwka? 22.04.06, 04:12 rozbrajacie mnie ludzie na tym forum.... ponczoszki sa bardzo sexy...ohh...czesto ubieram,to taki wstep do dobrego seksu....do tego ubieram mini i wysokie buty oraz top koniecznie bez biustonosza pod spodem...to rzeczywiscie kreci....i podczas seksu mam je na sobie a pod spodniczke nie zakladam majtek....faceci to uwielbiaja,ale trzeba wiedziec kto i co lubi,bo kazdy jest inny....ja mam fajne forum o seksie...zapraszam.....chetnych... Odpowiedz Link Zgłoś
kisielt IV RP wlazła z butami na forum :( 23.04.06, 13:18 Jak czytam takie posty to mi się słabo robi... dlaczego kobieta nosząca pończochy ma być dziwką... może jeszcze jak ma stringi to też... Rozumiem, że w naszym kraju wciąż rządzi przesąd, że to faceci podrywają, a dziewczyny chodzą na imprezy z nadzieją, że ktoś do nich podejdzie... że seksu chce facet, a dziewczyny mu to umożliwią lub nie. Ogólnie wielu ludzi uważa, że dziewczyna nie może mieć ochoty na seks... a jak ma i podrywa jakichś facetów tylko po to, żeby ich wykorzystać, to to oni ją wykorzystują, a ona jest dziwką. To nie prawda. Dziewczyny i faceci tak samo lubią seks... tak samo go potrzebują... i naprawdę mają takie samo prawo do niego :) Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Oczywiście że tak 23.04.06, 13:34 Nie od dziś wiadomo że tylko dziwki noszą pończochy. Nie-dziwki noszą niegwałty przecież. Więc kobiety, jeśli chcemy żeby nie uważali nas za dziwki nie nośmy pończoch. Fuck, no i znowu poszło mi oczko! Odpowiedz Link Zgłoś
anczyszyn Re: Czy kobieta w ponczochach = dziwka? 20.04.16, 20:59 Oczywiście ,że sexy ,kiedyś wszystkie kobiety nosiły pończochy na pasie ale potem weszły te okropne niekiedy rajstopy i teraz tylko w kabaretach , filmach erotycznych można je zobaczyć a mają ten niepowtarzalny urok wabiący ,szczególnie prawdziwe nylony przypięte do pięknego, drogiego pasa ,szkoda ,że tak niewiele kobiet je nosi ,są drogie ale piękne do tego szpilki itd Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: Czy kobieta w ponczochach = dziwka? 05.08.16, 22:21 Kiedyś większość kobiet nie nosiła pończoch ani bielizny, bo nie stać ich było na takie zbytki, a do tego do pracy w polu nie bardzo wygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy to jeszcze nic... 23.01.17, 09:18 Niektore nie nosily nawet majtek... to byl dopiero ODLOT - gdy wiatr zawial i pokazal co pod spodem... Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: to jeszcze nic... 23.01.17, 11:14 Majtki i tak sa niezdrowe i to dla obu płci,czas wrócić do dawnych tradycji. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy tu akurat pelna zgoda... 23.01.17, 13:33 ultimate.strike napisał: > Majtki i tak sa niezdrowe i to dla obu płci,czas wrócić do dawnych tradycji. tu akurat pelna zgoda... Latem w upale, lubie gdy mi sie wszystko wietrzy... archiwum.allegro.pl/oferta/stroj-szkota-szkot-w-kratke-kilt-i-inne-i5310522223.html Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: tu akurat pelna zgoda... 23.01.17, 15:26 I jak wrażenia z użytkowania, bo ja poszedłem w stronę ciężkich 6 i 8 jardówek sprowadzanych wprost ze zródla? Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: tu akurat pelna zgoda... 23.01.17, 16:52 BTW przepłaciłes trochę, teraz na Allegro podobne za 40 do 80zł z wysyłką sprzedają. Za taką cenę może byś znalazł 8 jardówę z grubej wiskozy ze Szkocji. Odpowiedz Link Zgłoś
michalmysliwy Re: Czy kobieta w ponczochach = dziwka? 06.08.16, 01:54 Oczywiście, że nie pończochy to ubranie, które nosi.wiele kobiet. Tak.samo.czy jakbym.ubrał się sportowo.to=sportowiec ? Oczywiście, że nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Czy kobieta w ponczochach = dziwka? 24.01.17, 21:04 Za to mężczyzna w pończosze to na pewno bandyta. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy nie - ale jak je zdejmie 16.02.17, 08:12 wraz z majtkami - to jest o wiele bardziej sexy. cos pomoglem ? Odpowiedz Link Zgłoś