asiulka81 22.04.06, 20:11 bielizny z Triumphu (rozowo-lososiowy w stylu retro reklamowany na bilboardach )? Bo nie wiem czy sobie kupic... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gocha033 calkowicie nam sie podoba :) 22.04.06, 20:35 Tylko nie zapomnija wdziac go na demostracje 1-szo majowa.. bedzie pasowal - jak ulal :) www.slagelseredningsberedskab.dk/Lotte%201%20maj%20015-web.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: calkowicie nam sie podoba :) 22.04.06, 20:52 gocha033 napisała: > Tylko nie zapomnija wdziac go na demostracje 1-szo majowa.. > bedzie pasowal - jak ulal :) a niby co ma piernik do wiatraka? Odpowiedz Link Zgłoś
gocha033 Re: calkowicie nam sie podoba :) 22.04.06, 20:56 asiulka81 napisała: > a niby co ma piernik do wiatraka? tyle co Losos do roza :) I jedno i drugie - totalne dno :) w smaku nie... ale kolorze ubran - napewno :) www.krstarica.com/slike/kuvar/glavna_jela/losos_paprika.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: calkowicie nam sie podoba :) 22.04.06, 20:57 a mi sie podoba. chyba sobie go kupie. Odpowiedz Link Zgłoś
gocha033 Uwazaj na golebie, one lubia z gory na ten roz :)) 22.04.06, 21:03 wiesz, co ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
marielle1 Ale laska ma problem.. 22.04.06, 21:23 Czy to , ze inni powiedzą, ze się im nie podoba to co to zmieni ? Nie kupisz? Przeciesz piszesz , ze Ci się podoba !Tzeba mieć swój własny gusti wiedziec w czym się dorze wyglada.A moze spytaj lepiej swojego faceta a nie ludzi na forum . Skoro CI sie podoba to kupuj i nie truj dupy takimi pierdołami. Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: Czy podoba sie wam ten nowy komplecik 22.04.06, 21:14 caliem fajny ...ale te majtasy wydaja mi sie jakies takie wielkie, oczywiscie to tylko moje skromne zdanie =] Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Czy podoba sie wam ten nowy komplecik 22.04.06, 21:16 rzeczywiscie figi sa dosc rozbudowane, ale staniczek jest przesliczny :) Odpowiedz Link Zgłoś
qasz Re: Czy podoba sie wam ten nowy komplecik 22.04.06, 21:45 Nie wierzę jak nie zobaczę. Moze być w formacie jpg. Triumph dobrze leży na każdym cielsku - sorry, ciałku. Odpowiedz Link Zgłoś
znj2 Re: Czy podoba sie wam ten nowy komplecik 22.04.06, 21:47 Podoba.Ale razem z zawartością. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Ja poprosze o linka... 23.04.06, 12:17 bo u mnie pod domem wywiesli tylko bezowy komplet:) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Ja poprosze o linka... 23.04.06, 12:22 tygrysio_misio napisała: > bo u mnie pod domem wywiesli tylko bezowy komplet:) i oczywiscie ta wypowiedz zostanie zachowana! szczyty! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Ja poprosze o linka... 23.04.06, 12:35 a co jest zlego w tym,ze ja chce linka... ale bylam na ich oficjalnej stronie..fajna..ale nie maja takiego fajnego spotrowego biustonosza jak mi trzeba albo sa takie meikkie albo wygladaja jak z ryneczku takie dla wielorybow 100E a ja chce zeby byl bardzo mocno pod biustem trzymamy..przez szeroka opaske... (byl taki ale wygladal jak dla strych bab) jednoczesnie zeby byl bezszwowy najlepiej..zeby nie mial takich szerokich niewygodnych gumek jak przewaznie takie maja tylko material tak jak te sportowe dla babek bez cycek co to wygladaja jak bluzeczki bardziej..choc ze wzmocnionymi gumkami ramiaczkami moga byc...zeby nie mial takich szelkow suwanych o wlasnie taki mi sie marzy i nie bialy..ne wiem czemu ale tego typu sa albo biale albo czarne zadziej...a ja chce cremowy np..bo biale szybko szarzeja i potem wstyd sie rozebrac przy ludziach Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Ja poprosze o linka... 23.04.06, 12:42 tygrysio_misio napisała: > a co jest zlego w tym,ze ja chce linka... w tym ze chcesz link nie ma nic zlego. to nie do Ciebie bylo Tygrysico. Po prostu wkurzona jestem. Pascal dziala mi na nerwy. chyba wyniose sie z tego forum na dobre (tak jak wiekszosc starych uzytkownikow). Pascal potrafi wszystkich zniechecic... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Ja poprosze o linka... 23.04.06, 12:46 i tu masz racje:) bedzie tak jak z FK... Odpowiedz Link Zgłoś