kaptan 06.05.06, 13:56 jaka jest Wasza pierwsza mysl na widok faceta otwierajacego portfel, w ktorym widac schowane elegancko w przezroczystej kieszonce prezerwatywy. MOJA : nowoczesny mezczyzna, dba o zdrowie i szuka przygod, ale lepiej mu nie ufaj Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
allerune Re: prezerwatywy w portfelu 06.05.06, 14:08 część nosi tą samą dla szpanu przez parę lat i ani razu z niej nie korzysta :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: prezerwatywy w portfelu 06.05.06, 14:14 zależy jaki to facet. Sam prezes nie wyświadczy o niczym. Odpowiedz Link Zgłoś
huskyman Re: prezerwatywy w portfelu 06.05.06, 16:04 Raczej bałbym sie takie cos z portfela uzyc ;) Wkoncu opakowanie gumki podlega jakims tam naruszeniom i kto wie czy po jakims czasie nie jest uszkodzone. Odpowiedz Link Zgłoś
kisielt Re: prezerwatywy w portfelu 07.05.06, 14:35 Tu jest trochę prawdy... jak się nosi prezerwarywę w portfelu w tylnej kieszeni i często na tym portfelu siada to to bardzo kiepski pomysł. Co więcej jeżeli ta prezerwatywa jest za przeźroczystą przesłoną to raczej obciach i udawanie, że się prowadzi aktywniejsze życie niż ma to miejsce w rzeczywistości. Osobiście uważam, że miejsca na prezerwatywy to szafka w łazience i szafka nocna... jednak czasami można z dyskoteki nie wyjść samemu, wylądować u jakiejś fajnej dziewczyny, która może nie mieć nic na stanie. Jestem za posiadaniem prezerwatywy w portfelu ale raczej za wkładaniem jej tam wtedy, kiedy może się przydać a nie za noszeniem non stop... bo i po co. Odpowiedz Link Zgłoś
znj2 Re: prezerwatywy w portfelu 06.05.06, 16:25 Może być jeszcze inna.Czasem chodzi na bal maskowy.Zakłada wtedy na głowę i w ten sposób przebiera się za członka. Odpowiedz Link Zgłoś
deindra Re: prezerwatywy w portfelu 08.05.06, 17:17 > w ten sposób przebiera się za członka. parlamentu Odpowiedz Link Zgłoś
gacusia1 Re: prezerwatywy w portfelu 06.05.06, 16:55 Dokladnie TAK.Facet,ktory nie szuka kobiety na stale.Przezorny i przygotowany :- ) Najprawdopodobniej SINGEL. Odpowiedz Link Zgłoś
tewi Re: prezerwatywy w portfelu 06.05.06, 18:21 Mnie to nie oburza, ale żeby od razu tak kawa na ławę?!! Odrobinę dyskrecji nie zaszkodzi.Znam lepsze miejsca do przechowywania prezerwatyw niż portfel. Odpowiedz Link Zgłoś
donald_duk Re: prezerwatywy w portfelu 06.05.06, 18:32 wygladasz na idote ktory kupil pierwsza gume. Odpowiedz Link Zgłoś
aroden Czy jak czegos nie widac, to tego nie ma? 07.05.06, 16:08 kaptan napisała: > MOJA : nowoczesny mezczyzna, dba o zdrowie i szuka przygod, > ale lepiej mu nie ufaj. Czy jak trafisz na takiego, ktory ma prezerwatywe w kieszeni, wiec jej nie zobaczysz, to znaczy, ze jemu moza ufac? Z kolei nie ufac zadnemu, to tez nie postawa... ERGO: wniosek bledny. Odpowiedz Link Zgłoś
chyba_normalny Re: prezerwatywy w portfelu 07.05.06, 17:35 kaptan napisała: > jaka jest Wasza pierwsza mysl na widok faceta otwierajacego portfel, w ktorym > widac schowane elegancko w przezroczystej kieszonce prezerwatywy. > taka sama jak na widok damskiej torebki z której wystaje szczoteczka do zębów i zwinięte majtki Odpowiedz Link Zgłoś
jacko1971 Re: prezerwatywy w portfelu 07.05.06, 20:56 a co powiedziec o kobiecie która co prawda nie w samym portfelu ale w pudełeczku-breloczku przyczepionym do portfelika ma zapasik 3 prezerwatyw?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: prezerwatywy w portfelu 07.05.06, 22:18 Moja: lepiej ze ma niz zeby nie mial. Wiekszosc facetow to dziwki i lubia sie bzykac z roznymi a nie z jedna. Odpowiedz Link Zgłoś
jacko1971 Re: prezerwatywy w portfelu 07.05.06, 22:21 ale po co trzymac je w portfelu? w końcu czasem trzeba go wyjąć i otworzyc ..a po co np. kasjerka w sklepie ma widziec jaki to on jest postępowy? Albo pomysli ze to taka forma propozycji?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: prezerwatywy w portfelu 07.05.06, 22:29 A no masz racje. Jakos nie zwrocilam uwagi ze chodzilo o przjrzysta folie w portfelu :) Fakt, mozna je rownie dobrze trzymac w zasuwanej kieszeni w teczce. Odpowiedz Link Zgłoś
john_malkovitch Re: prezerwatywy w portfelu 08.05.06, 03:56 A MOJA: Co myśleć o facecie, który otwiera portfel tuż pod nosem nowo poznanej koleżanki.. PS. portfel, w ktorym > widac schowane elegancko w przezroczystej kieszonce prezerwatywy. Najsłodsze sformułowanie roku.. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
czy.ja.wiem Re: prezerwatywy w portfelu 09.05.06, 11:54 > portfel, w ktorym > > widac schowane elegancko w przezroczystej kieszonce prezerwatywy. > > Najsłodsze sformułowanie roku.. :-))) tia - smieje sie do teraz - mysle ze za to ELEGANCKIE srebrne usta 2006- a moze cos innego niz usta ale koniecznie eleganckie! Odpowiedz Link Zgłoś
ivva1 Re: prezerwatywy w portfelu 08.05.06, 17:37 to dobre dla małolatów, ktorzy tak naprawde chcą się pokazac przed kumplami a jedyne kontakty z dziewczyną mieli poprzez ...podanie jej ręki ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
a.bc Re: prezerwatywy w portfelu 08.05.06, 19:21 jak dla mnie widok wywołujący uśmiech politowania ale może to jest sposób na zwabienie jakiejs chetnej kobitki:) Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d fuuuuuuuuj 09.05.06, 18:15 prezerwatywe powinno sie raczej trzymac w miejscu malo widocznym. to jakby kobieta sobie w portfelu podpaski nosila, albo globulki dopochwowe:) hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
scots Re: fuuuuuuuuj 09.05.06, 18:31 camel_3d napisał: > prezerwatywe powinno sie raczej trzymac w miejscu malo widocznym. to jakby > kobieta sobie w portfelu podpaski nosila, albo globulki dopochwowe:) hehehe > > > Dokłądnie tak mi się to skojarzyło - w wydaniu żeńskim - pęk wkładek higienicznych w portfelu :)))) > > Odpowiedz Link Zgłoś
osiolek113 Re: prezerwatywy w portfelu 09.05.06, 19:00 > jaka jest Wasza pierwsza mysl na widok faceta otwierajacego portfel, w ktorym > widac schowane elegancko w przezroczystej kieszonce prezerwatywy. > > MOJA : nowoczesny mezczyzna, dba o zdrowie i szuka przygod, > ale lepiej mu nie ufaj MOJA: Kupił dzieciak pierwszą prezerwatywę w życiu i taki jest dumny, że po prostu musi się pochwalić (albo się łudzi że sam fakt, że kupił sobie gumkę, nagle wprowadzi jakościową zmianę w jego życiu seksualnym...) Odpowiedz Link Zgłoś