zukasia 26.05.06, 08:28 ??? co? uroda? charakter? na co panowie zwracacie uwage najbardziej? Cielesnosc (ladna buzia, zgrabna figura, nogi, dl. wlosy)? Charakter (cieplo, dobroc, usmiech...)? Co sprawia, ze myslicie o NIEJ... pragniecie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agent_towarzyski Re: wywrzec wrazenie na mezczyznie to... 26.05.06, 08:55 To równanie bardziej skomplikowane niż sumowanie wszystkiego punkt po punkcie. To raczej odpowiednia ich kombinacja. No, ale tak w skrócie ... Krągły i jędrny tyłeczek, pełny biuścik to główne składniki przepisu na sukces ) Odpowiedz Link Zgłoś
majki1976 Re: wywrzec wrazenie na mezczyznie to... 26.05.06, 09:10 poprostu laska musi miec w sobie to coś ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
malinowy.cycek Re: wywrzec wrazenie na mezczyznie to... 26.05.06, 09:12 > poprostu laska musi miec w sobie to coś ;-) eee... chyba każda to ma.) chodzi o coś innego niż to coś Odpowiedz Link Zgłoś
majki1976 Re: wywrzec wrazenie na mezczyznie to... 26.05.06, 09:13 musi miec wszystko zsychronizowane Odpowiedz Link Zgłoś
malinowy.cycek Re: wywrzec wrazenie na mezczyznie to... 26.05.06, 09:21 a mi sie wydaje ze nie powinna chodzic jak zegarek bo to byloby nudne. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 ideal :) 26.05.06, 09:30 Kazdy ma wlasny ideal. Mnie na przyklad podobaja sie kobiety ktore maja duze usta (wargi) mozna by pisac bez konca. Nigdy jednak nie wiadomo czy kobieta jest twoim idealem (ograniczajac sie do wygladu zewnetrznego) dopuki nie poznasz jej blizej... Ja uwielbiam duze piersi, ciemne i odstajace sutki. Co wydaje sie byc ironiczne albo raczej dosc zabawne to to ze moje ex Junko miala male piersi ale bardzo ciemne i wystajace sutki, moje nastepna ex Chanieng miala duze DD piersi, ale jej sutki byly blade i wklesle. Natomiast moja zona ma sredniej wielkosci piersi ale za to bardzo odstajace. Wiec musialbym zlozyc 3 dziewczyny razem zeby miec ideal :) Odpowiedz Link Zgłoś
muffin3 Re: wywrzec wrazenie na mezczyznie to... 26.05.06, 14:34 Moja znajoma pracuje z samymi mezczyznami i jest sama! Uparcie wciska mi kit,ze tylko piekno wewnetrzne liczy sie u kobiety.Jak podwazylam ta teorie to mi sie do gardla rzucila!!! Na co lowi sie faceta? Na intelekt?? Niektore kobiety sa zalosne..... Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: wywrzec wrazenie na mezczyznie to... 26.05.06, 14:38 Jeśli znajomej takie przekonanie pozwala zachować lepsze samopoczucie, to po co ją przekonywać, ze jest inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
maya_rr Re: wywrzec wrazenie na mezczyznie to... 26.05.06, 14:44 czasami liczy się rozmiar intelektualny wypowiadanego zdania, niż rozmiar biustu. No ale widze ze tu wiekszość jest dosyć niskiego wzrostu skoro opieracie swój wzrok tylko na jego wysokości. brrr.... Odpowiedz Link Zgłoś
muffin3 Re: wywrzec wrazenie na mezczyznie to... 26.05.06, 14:39 Oj,chyba za ostro napisalam............przepraszam :( :( Odpowiedz Link Zgłoś
maya_rr Re: wywrzec wrazenie na mezczyznie to... 26.05.06, 14:49 wybaczam tylko dlatego, że jesteś kobietą ;P Odpowiedz Link Zgłoś
znj2 Re: wywrzec wrazenie na mezczyznie to... 26.05.06, 18:39 nie być mocno zjechaną. Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: wywrzec wrazenie na mezczyznie to... 26.05.06, 19:18 powaznie? ja jestem niedoswiadczona seksulanie za bardzo i wydaje mi sie, ze z tego powodu mi nie wychodzi... bo faceci wymagaja tego i tamtego i to od razu, a ja dopiero sie ucze... Odpowiedz Link Zgłoś
tunka18 Re: wywrzec wrazenie na mezczyznie to... 26.05.06, 19:23 mahadeva napisała: > powaznie? ja jestem niedoswiadczona seksulanie za bardzo i wydaje mi sie, ze z > tego powodu mi nie wychodzi... bo faceci wymagaja tego i tamtego i to od razu, > a ja dopiero sie ucze... faceci szukaja porzadnych dziewczyn ktore potrafia ich czyms zainteresowac i wierzcie mi ze nie jest to na pewnosex mam juz dosc sciem ze licza sie cycki i wystarczy dbac o siebie,jestem kobieta i wiem juz ze kluczem do sukcesu sa: usmiech, ladna buzia, pewnosc siebie, pewnosc siebie i jeszcze raz pewnosc siebie Odpowiedz Link Zgłoś
malinowy.cycek Re: wywrzec wrazenie na mezczyznie to... 27.05.06, 16:15 > wiem juz ze kluczem do sukcesu sa: > usmiech, ladna buzia, pewnosc siebie, pewnosc siebie i jeszcze raz pewnosc sieb > ie cycki, cycki i jeszcze raz cycki... :) choc w zasadzie wystarczy jedna para dobrych cycek. ale od przybytku glowa nie boli :) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Wszystko to o czym napisalas wymieszane 26.05.06, 19:19 w odpowiednich proporcjach. Odpowiedz Link Zgłoś