jorg_z_bielitz 01.04.06, 15:43 www.bielsko-biala.pl/magazyn/index.jsp www.bielsko-biala.pl/magazyn/magazyn.jsp?next=fakty#1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ddd Re: Drogowe plany 2006 w B-B IP: *.bielsko.dialog.net.pl 01.04.06, 16:19 "Rozpoczniemy modernizację od wymiany zużytej kostki brukowej na kostkę porfirową i od poszerzenia chodników." Mam nadzieję, że mowa o chodnikach takich, jak na wyremontowanym już odcinku 11 Listopada - po bielskiej stronie (odróżnionych kolorem kostek), a nie warinacie z krawężnikami. Odpowiedz Link Zgłoś
wikin Re: Drogowe plany 2006 w B-B 01.04.06, 19:24 co nieco jest, tylko jak długo będą realizowane mnie cieszy rondo na skrzyżowaniu kwiatkowskiego i grażyńskiego, choc z drugiej dawka adrenaliny z rana się przydaje ;-) nie podoba mi się pomysł nowych świateł na andersa (z kolistą), przecież jadąc z tamtej okolicy można albo wjechać w Karpacką i bezkolizyjnie się włączyć w Andersa albo wjechać w Andersa poprzez skrzyżowanie przy kościele na os.karpackim nic jak narazie o nowopiekarskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Drogowe plany 2006 w B-B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 19:57 > nie podoba mi się pomysł nowych świateł na andersa (z kolistą), Faktem jest, że spowodują one spowolnienie ruchu na - bądź co bądź - obwodnicy, którą z założenia powinno się szybko przejeżdżać. Ale dajmy też normalnie żyć mieszkańcom Karpackiego. Odpowiedz Link Zgłoś
wikin Re: Drogowe plany 2006 w B-B 02.04.06, 09:56 Gość portalu: ddd napisał(a): > > nie podoba mi się pomysł nowych świateł na andersa (z kolistą), > > Faktem jest, że spowodują one spowolnienie ruchu na - bądź co bądź - obwodnicy, > > którą z założenia powinno się szybko przejeżdżać. Ale dajmy też normalnie żyć > mieszkańcom Karpackiego. części Karpackiego, a konkretnie jedn.C i 4-ch pór mają dwie inne drogi umożliwiające wygodne włączanie się w Andersa, jak sam podkreślasz to droga, którą powinno się szybko przejeżdżać, a nie światła tak gęsto jak w centrum inni też będą musieli co nieco nadkładać by się włączyć w tą trasę, że przypomnę sprawę zjazdów z Hulanki w kierunku na Makro Odpowiedz Link Zgłoś