Dodaj do ulubionych

Włosy pod pachami

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.03, 09:42
Czy idąc na zabawe karnawałową musze zgolić włosy pod pachami.Moja dziewczyna
mówi , że wtedy mniej sie będę pocić. Czy to prawda?
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Włosy pod pachami IP: proxy / 212.244.226.* 24.01.03, 09:57
      Twoja dziewczyna ma rację. Mój facet też goli włosy pod pachami,szczególnie
      latem. Zapach potu nie jest taki intensywny po depilacji.
      • Gość: woman Re: Włosy pod pachami IP: *.chelm.sdi.tpnet.pl 24.01.03, 10:07
        Fujjjj... Kurde! Facet ma byc facet! i juz
        Dajcie spokoj z tym goleniem pod pachami, goleniem klatek piersiowych, odraza,
        a fe :)
        • lavazza Re: Włosy pod pachami 24.01.03, 12:22
          Gość portalu: woman napisał(a):

> Fujjjj... Kurde! Facet ma byc facet! i juz
          > Dajcie spokoj z tym goleniem pod pachami, goleniem klatek piersiowych,
          odraza,
          > a fe :)

Jezeli dla Ciebie wyznacznikiem męskości są "włoszy wiszące spod pachy" to
          oburzenie rozumiem...
          Dla mnie nie są.
          L.
          • Gość: woman Re: Włosy pod pachami, ciąg dalszy IP: *.chelm.sdi.tpnet.pl 24.01.03, 15:26
            Fujjjj... Kurde! Facet ma byc facet! i juz
            > Dajcie spokoj z tym goleniem pod pachami, goleniem klatek piersiowych,
            odraza,
            > a fe :)

Jezeli dla Ciebie wyznacznikiem męskości są "włoszy wiszące spod pachy" to
            oburzenie rozumiem...
            Dla mnie nie są.
            L.

---------------
            :)) dobre... tylko najpierw przeczytaj i postaraj sie zrozumiec, co napisalam
            wyzej... widzisz tam jakakolwiek wzmianke o tym, co uwazam za "wyznacznik
            męskości"? - bo ja, nic takiego tam nie widze...
            Nainterpretacja to chyba normalne zjawisko, ale bez przesady :)))

Napisalam, ze dla mnie facet musi byc facet, co nie wiaze sie z brakiem dbania
            o siebie... abnegatow oczywiscie nie lubie. Mezczyzna musi byc zadbany, to
            oczywiste, ale bez przesadyzmu, nie moze byc "zniewieściały" (czytaj: z
            wygolonumi pachami, klatkami piersiowymi, a nie daj Bóg, nogami) O to mi
            chodzilo... Oczywiscie to tylko moja opinia :)

a moze i nie tylko...

Pozdrawiam :)
            • eliksir Re: Włosy pod pachami, ciąg dalszy 29.01.03, 15:56
              Gość portalu: woman napisał(a):

> Fujjjj... Kurde! Facet ma byc facet! i juz
              > > Dajcie spokoj z tym goleniem pod pachami, goleniem klatek piersiowych,
              > odraza,
              > > a fe :)
              >
              > Jezeli dla Ciebie wyznacznikiem męskości są "włoszy wiszące spod pachy" to
              > oburzenie rozumiem...
              > Dla mnie nie są.
              > L.
              >
              > ---------------
              > :)) dobre... tylko najpierw przeczytaj i postaraj sie zrozumiec, co napisalam
              > wyzej... widzisz tam jakakolwiek wzmianke o tym, co uwazam za "wyznacznik
              > męskości"? - bo ja, nic takiego tam nie widze...

Jak to nie! Ja widze, wyraznie piszesz tam, ze faceta bez wlosow pod pachami nie uwazasz za meskiego, sama sobie przeczysz, tylko dlaczego...

> Nainterpretacja to chyba normalne zjawisko, ale bez przesady :)))
              >
              > Napisalam, ze dla mnie facet musi byc facet, co nie wiaze sie z brakiem dbania
              > o siebie... abnegatow oczywiscie nie lubie. Mezczyzna musi byc zadbany, to
              > oczywiste, ale bez przesadyzmu, nie moze byc "zniewieściały" (czytaj: z
              > wygolonumi pachami, klatkami piersiowymi, a nie daj Bóg, nogami) O to mi

Za grosz tu logiki, ach te kobiety
              pzdr
              • lavazza Re: Włosy pod pachami, ciąg dalszy 29.01.03, 16:14
                eliksir napisał:

> Gość portalu: woman napisał(a):
                >
                > > Fujjjj... Kurde! Facet ma byc facet! i juz
                > > > Dajcie spokoj z tym goleniem pod pachami, goleniem klatek piersiowych
                > ,
                > > odraza,
                > > > a fe :)
                > >
                > > Jezeli dla Ciebie wyznacznikiem męskości są "włoszy wiszące spod pachy" to
                >
                > > oburzenie rozumiem...
                > > Dla mnie nie są.
                > > L.
                > >
                > > ---------------
                > > :)) dobre... tylko najpierw przeczytaj i postaraj sie zrozumiec, co napis
                > alam
                > > wyzej... widzisz tam jakakolwiek wzmianke o tym, co uwazam za "wyznacznik
                > > męskości"? - bo ja, nic takiego tam nie widze...
                >
                > Jak to nie! Ja widze, wyraznie piszesz tam, ze faceta bez wlosow pod pachami
                ni
                > e uwazasz za meskiego, sama sobie przeczysz, tylko dlaczego...
                >
                >
                > > Nainterpretacja to chyba normalne zjawisko, ale bez przesady :)))
                > >
                > > Napisalam, ze dla mnie facet musi byc facet, co nie wiaze sie z brakiem db
                > ania
                > > o siebie... abnegatow oczywiscie nie lubie. Mezczyzna musi byc zadbany, to
                >
                > > oczywiste, ale bez przesadyzmu, nie moze byc "zniewieściały" (czytaj: z
                > > wygolonumi pachami, klatkami piersiowymi, a nie daj Bóg, nogami) O to mi
                >
                > Za grosz tu logiki, ach te kobiety
                > pzdr

Nie narzekaj! Patrz tylko jaką masz dzięki nam rozrywkę! ;-)
                L.
                • Gość: woman Re: Włosy pod pachami, ciąg dalszy IP: *.chelm.sdi.tpnet.pl 29.01.03, 16:54
                  Dokladne... ubaw to ja mam po pachy :)))))))
                  hehe

Pozdrawiam wszystkich :)))
                  • Gość: waterfall Re: Włosy pod pachami, ciąg dalszy IP: *.oho.com.pl 31.01.03, 13:41
                    a te pachy wygolone hahahahaah pozdrawiam-waterfall;)
    • Gość: nuska Re: Włosy pod pachami IP: *.acn.waw.pl 24.01.03, 11:11
      Twoja dziewczyna nie ma racji, pocic się bedziesz tak samo, pot produkowany
      jest przez gruczoł potowy a nie przez włosy!
      • vortex Re: Włosy pod pachami 24.01.03, 13:00
        Gość portalu: nuska napisał(a):

> Twoja dziewczyna nie ma racji, pocic się bedziesz tak samo, pot produkowany
        > jest przez gruczoł potowy a nie przez włosy!

ale włosy służą do tego aby powiększyć powierzchnię na której pot będzie się
        znajdował a przez to zintensyfikować jego "rozylanie" po to są włosy w okolicy
        narządów płciowych i pod pacham ponieważ te zapachy były (i dla niektórych
        nadal są) ważne w swerze erotycznej. Napoleon kazał swojej kobiecie sie nie
        kąpać bo pozbywała się tego zapachu ale tą historię chyba każdy zna ze szkoły.
        Teraz gusty trochę się zmieniają i zaczynamy powoli przestawiać się z
        naturalnego wabika na syntetyczny jakim są perfumy itp. Pozatym pot pachnie
        nawet ładnie tylko bakterie które go atakują :P powodują powstanie
        nieprzyjemnej woni :)
        Przyjemny zapach potu jest kamuflowany przez ten nieprzyjemny a nieprzyjemny
        zapach i włosy pod pachami kojarzą się nam coraz częściej z brakiem higieny
        niż z atrakcyjnością.

Pozdrawiam :P
        • Gość: nuska Re: Włosy pod pachami IP: *.acn.waw.pl 24.01.03, 23:36
          Facet bez włosów tam nie jest atrakcyjny, koniec i kropka!
          • maretina Re: Włosy pod pachami 31.01.03, 13:32

> Facet bez włosów tam nie jest atrakcyjny, koniec i kropka!
            rzecz gustu:) dla mnie walor kudlatej pachy jest niezrozumialy:)
            • Gość: nuska Re: Włosy pod pachami IP: *.acn.waw.pl 31.01.03, 15:35
              Tak samo jak nieatrakcyjna jest kobieta z kudłata pachą, a moze się nie
              zgodzisz?
              • maretina Re: Włosy pod pachami 31.01.03, 15:40

> Tak samo jak nieatrakcyjna jest kobieta z kudłata pachą, a moze się nie
                > zgodzisz?
                zgadzam sie!:)
                • maretina Re: Włosy pod pachami 31.01.03, 15:44
                  maretina napisała:

> Gość portalu: nuska napisał(a):
                  >
                  > > Tak samo jak nieatrakcyjna jest kobieta z kudłata pachą, a moze się nie
                  > > zgodzisz?
                  > zgadzam sie!:)
                  ps. ale myslalam ze piszemy tu o meskich kudlatych pachach;)
                  • Gość: nuska Re: Włosy pod pachami IP: *.acn.waw.pl 31.01.03, 16:03
                    owszem , ale chodziło mi o to że kryterium pachy ma jednak znaczenie w ocenie
                    końcowej:)
                    • maretina a co z wlosami w nosie?;) 31.01.03, 16:16
                      o ile te pod pachami da sie schowac w koszuli o tyle te z nosa stercza
                      paskudnie. zima oszronione, latem spocone pskudnie:(
    • Gość: Kraszan Re: Włosy pod pachami IP: *.nask.waw.pl 24.01.03, 11:22
      Gość portalu: Carry napisał(a):

> Czy idąc na zabawe karnawałową musze zgolić włosy pod pachami.Moja dziewczyna
      > mówi , że wtedy mniej sie będę pocić. Czy to prawda?

Długość włosów nie ma wpływu na obfitośc pocenia. Trzeba bobrać odpowiedni
      antyprespirant - najskuteczniejszy dla Ciebie.

Ja osobiście trochę je tylko przycinam, bo widok krzaków wystających spod pachy
      lekko mnie irytuje.

Pozdrawiam
      Kraszan
    • seline Re: Włosy pod pachami 24.01.03, 14:14
      Dla mnie gole paszki sa po prostu nie meskie. A dla higieny wloski mozna sobie
      krotko przystrzyc!
    • Gość: Ona Re: Włosy pod pachami - nie golić!!! Ale... IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.03, 00:06
      A ja uwielbiam zapach potu swojego męża! Dla mnie jego pot jest baaardzo
      erotyczny. Ale pot potowi nierówny - np. mam koleżankę, której potu nie znoszę.
      Więc być może Twój pot nie "odpowiada" Twojej dziewczynie...
    • sloggi Re: Włosy pod pachami 27.01.03, 17:15
      Czy mniej - trudno powiedzieć - z pewnością wygolone pachy łatwiej natrzeć
      antyperspirantem.
      O poprawie estetyki nie wspomnę :)
      • Gość: re Re: Włosy pod pachami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.03, 08:11
        sloggi napisał:

> Czy mniej - trudno powiedzieć - z pewnością wygolone pachy łatwiej natrzeć
        > antyperspirantem.
        > O poprawie estetyki nie wspomnę :)

>>> Tak tez zrobilem, choc wyrastające małe włoski bardzo drażnia.
        • sloggi Re: Włosy pod pachami 31.01.03, 14:13
          Zawsze gdy golisz twarz przejedź też pachy i po problemie.
      • Gość: kalafior Re: Włosy pod pachami IP: *.com 07.02.03, 01:50
        sloggi napisał:

> Czy mniej - trudno powiedzieć - z pewnością wygolone pachy łatwiej natrzeć
        > antyperspirantem.
        > O poprawie estetyki nie wspomnę :)
        Absolutnie się z tym zgadzam. Pozatym facet to nie małpa :)
        A dla pań spragnionych potu też się zawsze coś znajdzie i to raczej świerzego :D
    • Gość: dzik Re: Włosy pod pachami IP: *.acn.waw.pl 10.02.03, 18:27
      Wcale nie musisz. Dobry antyperspirant tez wystarczy polecam Rexone albo Old
      Spice Active Zone. Osobiscie raz zgolilem wlosy po pachami i skonczylo to sie
      nieprzyjemnie. Gdy sie tylko spocilem (nie pomogl antyperspirant) smierdzialem
      kocim moczem co nigdy mi sie "z wlosami" nie zdazylo. Wiem ze to wbrew
      twierdzeniu ze na owlosionych pachach rozklada sie pot i cuchnie ale u mnie
      jest na odwrot.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka