Dodaj do ulubionych

Wielki podryw

IP: *.chello.pl 31.01.03, 14:40
A wiecie, faceci, który z was ma największe szanse podłapać mnóstwo panienek,
mężatek , wdów i rozwódek przez internet?
Wysoki, przystojny, atletycznie zbudowany brunet bez zobowiązań.Musi być
romantyczny i nie określać bliżej swych preferencji seksualnych, bo to
wulgarne.Może być nawet po czterdziestce.
Potem jeszcze wystarczy, by powyzsze było prawdą- i już macie stada
uganiajacych się za wami kobiet.
Powodzenia w łowach.
Obserwuj wątek
    • emre_baran TEO! 31.01.03, 16:51
      Wiesz o czm mowisz chlopie! Jestes super! Napisz nam cos wiecej, widze ze
      piszesz z doswiadczenia. Jakie one byly, taki koles jak ty napewno wali nowa
      panienke co tydzien. Nie daj sie prosic!
      • Gość: teodor Re: TEO! IP: *.chello.pl 03.02.03, 00:11
        Z mych doświadczeń wynika niestety,że kobiety lecą na powierzchowność.W każdym
        razie wysportowany przystojniaczek ma dużo większą szansę niż intelektualista .
        Są też wygodne - nie chce im się dzielić kasą z dziećmi i byłą albo aktualną
        żoną upolowanego faceta , dlatego lecą na bajer pt." bez zobowiązań".
        Nie miałem pojęcia, że tereny łowieckie są tak rozległe, że można tak
        przebierać w panienkach.Nie nadążam z odpisywaniem na listy i umawianniem się
        na kawę!
        • Gość: Rzesza panienek Re: TEO! IP: *.glogow.sdi.tpnet.pl 03.02.03, 11:00
          Generalnie masz rację,Teo. Po co nam wirtualny, przemądrzały cherlak? TAKIM
          PANOM DZIĘKUJEMY. Odpowiedz jednak szczerze, czy w trakcie niezliczonych
          posiedzeń nad kawą (na które chętnie się z Tobą umawiamy) nie byłeś poddany
          bezwzględnej weryfikacji, ujawniającej twoje cherlactwo fizyczne, duchowe,
          materialne? Czy rzesze panienek, w dalszym ciągu oczarowanych pierwszym -
          wirtualnym - wrażeniem, w dalszym ciągu widziały w Tobie atletycznego, wolnego
          przystojniaka? Jaki często wychodziłeś z takiego spotkania z poczuciem dobrze
          trafionej autokreacji? ODPOWIEDZ...
          • Gość: Teodor Re: TEO! IP: *.chello.pl 03.02.03, 21:20
            Jakiej tam autokreacji? Ja po prostu jestem wirtualnie taki sam ,jak w realu.
            A dziewczyny wcale nie poszukują u mnie głębi intelektu - po prostu wystarcza
            im taki ładny, miły misio u boku. Nie wiedząc o mnie nic , są gotowe rodzić mi
            dzieci.Czasem jestem aż zdegustowany, mogłyby mieć dla siebie samych więcej
            szacunku.W każdym razie - nowych doświadczeń zdobywam co niemiara.
            • niuniek6 Re: TEO! 04.02.03, 15:36
              ale przeciez te z netu to co druga to brzydsza - albo co najwyzej takie sobie.
              Co prawda pare ladnych tez sie trafilo ale i tak to sa rodzynki.
              • Gość: Teodor Re: TEO! IP: *.chello.pl 05.02.03, 12:20
                Ze smutkiem potwierdzam- tylko,że ja jestem ciekawy także ich
                osobowości.Niekoniecznie mam ochotę sprawdzać, co mają pod ubraniem.
                Generalnie jest mi ich żal, taki juz ten świat jest brutalny,że z ciekawym
                wnętrzem mają marne szanse znalezienia księcia z bajki.Tyle,że to targowisko
                próżności one same tworzą.Gdy tylko w zasięgu wzroku pojawi sie niebrzydki
                samiec, najchętniej by się nawzajem pozjadały.Po co facet ma się wysilać na
                jakieś poświęcenia, skoro same mu się rzucają na szyję - jak nie ta, to tuzin
                innych.
                Cysorz to ma klawe życie...
    • Gość: Albertine Doznalam wielokrotnego orgazmu. I spazmow. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.03, 14:32
      Teosie jestes zajebisty, tylko czytajac Cie doznaje niebianskich rozkoszy, co
      za uczta dla umyslu i ciala. I interesuje Cie nasze wnetrze, i zal Ci nas choc
      same wszystkiemu jestesmy winne - jestes zdumiewajacy, genialny, niebywaly.
      Tarzam sie w drgawkach u Twoich stop.
      • Gość: Teodor Re: Doznalam wielokrotnego orgazmu. I spazmow. IP: *.chello.pl 05.02.03, 15:27
        No widzisz, Albertine, to dlatego mam takie branie.
        • Gość: lukrecya Brak widoków na orgazm. IP: 213.17.246.* 05.02.03, 15:42
          A mnie to jakoś nie podnieca, że świat jest pełen samotnych trzydziestoletnich
          kobiet, które szukają kogoś "na stałe". I że jest pełen złamasów typu
          Teo,którzy to wykorzystują. Ale może ja zimna suka jestem, to się nie podniecam
          tak szybko.
          • Gość: --Michal Nie!Brzydki samiec. IP: *.tiaa-cref.org 05.02.03, 17:43
            Teodorze, upraszam uprzjmnie [ponownie] opisz [z detalami] swe samcze eskapady!
            Moze zlamie Cie litosc dla mniej "utalntowanych" samcow. Wez mnie na ten
            przyklad, okaz na, ktorego widok Panny i Kobiety podnosza raban "Nie! Brzydki
            samiec". Nie pomaga nic, czerwony bimer, naprostowane zeby, opalenizna zyskana
            w czasie "Charleston-Bermuda Sailboat Race". Wszystko na darmo! Ja bym chcial
            choc raz, tak jak TY, bez wysilku, bez kompleksu! Nie badz taki! Powiedz!
            • Gość: Teodor Re: Nie!Brzydki samiec. IP: *.chello.pl 05.02.03, 18:08
              Co Ci tam będę opisywał.Przecież jestem kulturalnym człowiekiem i pewne sprawy
              pozostaną na zawsze tylko moją tajemnicą.

Jak napisałem, zawdzięczam wszystko swej aparycji i odrobinie taktu.No może
              jeszcze pewnej znajomości damskich potrzeb.Pewnie dlatego,że jest we mnie nieco
              kobiecego pierwiastka- potrafię się wzruszyć na filmie, potrafię zadurzyć się
              jak sztubak.Fakt,że szybko mi przechodzi.Nie nadaję się do znajomości
              długoterminowej , ale na krótką metę jak najbardziej.Chociaż szczerze to
              dziewczynom mówię, nie wierzą.Bo jak taki miły misio miałby być padalcem?
              cóż, kobiety zawsze będą kochać poetów....
              • Gość: --Michal Zaraz! IP: *.tiaa-cref.org 05.02.03, 18:13
                Przecierz ja nie prosze o adresy czy nazwiska. Przypadek pogladowy. Wpadam na
                czata i mowie! "Ktora z Pan potrafi polizac swoje sutki?". To przewaznie nie
                dziala za dobrze! A co powiedzial by taki super-samiec ja ty?
                • Gość: --Michal Albo lepiej! IP: *.tiaa-cref.org 05.02.03, 18:19
                  Maestro! Swietnie Ci poszlo z Albertynka! Teraz pora na to uparta lukrecye,
                  work your magic! Patrze i ucze sie!
                • Gość: Teodor Re: Zaraz! IP: *.chello.pl 05.02.03, 23:34
                  Gdybym zdradził swoje metody, zaraz byś wlazł razem ze stadem naśladowców na
                  moje strony towarzyskie i zaczął podbierać zwierzynę.
                  Nic z tego !
                  • Gość: lukrecya Sodomita IP: 213.17.246.* 05.02.03, 23:36
                    To wszystko wyjaśnia
              • Gość: Albertine Poetow? Teosie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.03, 20:03
                Kobiety kochaja skurwysynow, myslalam ze ta podstawowa informacja jest Ci
                znana. Pewne rozczarowanie, niemniej jednak oblala mnie fala goraca i dostalam
                zadyszki na widok Twych kolejnych postow.
                • Gość: passarella Re: Poetow? Teosie? IP: *.dialup.warszawa.pl 05.02.03, 20:55
                  a ty do jakiej zaliczasz sie kategorii ? cwaniaro :) zimnych suk, że tak z
                  ciekawosci spytam ????
    • Gość: ja Re: Wielki podryw - hahahahahahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.03, 21:04
      Dawno się tak nie ubawiłam czytając Twoje wypociny:))))) Aż miło popatrzeć...
      taki mądry, wykształcony (pewnie w ZSZ) i inteligentny, a nie łapie, że sobie
      na forum z Niego jaja robią..... Brawo!!!!!!! takich jak Ty dupków to mamy tu
      na pęczki i zjadamy ich na śniadanie, popijając czarną kawą:))) (light
      oczywiście, żeby ktoś taki jak Ty obdarzył nas łaskawym wzrokiem) hehehe, umrę
      ze śmiechu za chwilę.
      pisz dalej, uwielbiam czytać Te Twoje posty hahahahaha
      • Gość: Teodor Re: Wielki podryw - hahahahahahaha IP: *.chello.pl 05.02.03, 23:06
        Nie jesteście takie harde w bezpośrednim kontakcie. Widocznie moja chemia i
        wasza wyobraźnia robi swoje.Nic na to nie poradzę.Wszystkie chcecie się mną
        opiekować , bo według was jestem typem zagubionego inteligencika ( to jest
        zresztą określenie jednej mojej znajomej).Takie są fakty .
        Ja też mam niezłą zabawę.Po to też zacząłem ten wątek.
        • Gość: :-) Re: Wielki podryw - hahahahahahaha IP: *.warta-vita.com.pl 06.02.03, 07:51
          Gość portalu: Teodor napisał(a):

> Nie jesteście takie harde w bezpośrednim kontakcie. Widocznie moja chemia i
          > wasza wyobraźnia robi swoje.Nic na to nie poradzę.Wszystkie chcecie się mną
          > opiekować , bo według was jestem typem zagubionego inteligencika ( to jest
          > zresztą określenie jednej mojej znajomej).Takie są fakty .
          > Ja też mam niezłą zabawę.Po to też zacząłem ten wątek.

Ty, cherlawy maczo zdecyduj się czy jesteś zagubionym inteligencikiem czy
          facetem, o którym pisałes w pierwszym poście! A jak chcesz robić badania
          socjotechniczne to wymyśl jakąś inną bajkę hehe.
          • Gość: Teodor Re: Wielki podryw - hahahahahahaha IP: *.chello.pl 06.02.03, 09:32
            Jestem macho z postury, z charakteru zaś zagubionym inteligencikiem- widać to
            jest właśnie ta kombinacja zwalająca kobiety z nóg.
            Badania socjotechniczne - fe, jakie brzydkie określenie, ja wolałbym " wymiana
            doświadczeń".
            • Gość: :-) Re: Wielki podryw - hahahahahahaha IP: *.warta-vita.com.pl 06.02.03, 09:48
              Gość portalu: Teodor napisał(a):

> Jestem macho z postury, z charakteru zaś zagubionym inteligencikiem- widać to
              > jest właśnie ta kombinacja zwalająca kobiety z nóg.
              > Badania socjotechniczne - fe, jakie brzydkie określenie, ja wolałbym "
              wymiana
              > doświadczeń".

to faktycznie niezłe z Ciebie Zombie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka