Dodaj do ulubionych

Bez Karolka to by nudno było...

28.06.01, 18:43
No comments...
Obserwuj wątek
    • Gość: karl_der_berliner Re: Bez Karolka to by nudno było... IP: *.pppool.de 28.06.01, 21:41
      prosze Pani, karolek to ja bylem dla mojej mamy.
      i co w ogole Pani zdaje sie sugerowac?
      • Gość: ramzes:) Re: Bez Karolka to by nudno było... IP: *.dip.t-dialin.net 28.06.01, 22:16

> prosze Pani, karolek to ja bylem dla mojej mamy.
        > i co w ogole Pani zdaje sie sugerowac?

chodzi o to, ze mozna sie niezle posmiac z tego co piszesz..takie bzdury:))
        nie licz na to, ze wasia docenila twoja inteligencje :)

• Gość: Julek Karol, IP: 141.20.6.* 29.06.01, 12:48
          Ta wasia, to pewnia jakas ciota.
          wpadniesz disiaj do komody?
          • Gość: ra:) Re: Karol, IP: *.dip.t-dialin.net 29.06.01, 13:41
            kobietom i dziewczynom tez ublizasz???
            • wasia Re: Karol, 29.06.01, 14:04
              Gość portalu: ra:) napisał(a):

> kobietom i dziewczynom tez ublizasz???

Thanks for the support, but I can manage.

Pzdr

• wasia Re: Karol, 29.06.01, 14:03
            Gość portalu: Julek napisał(a):

> Ta wasia, to pewnia jakas ciota.
            > wpadniesz disiaj do komody?

A to nie Ty w komodzie siedzisz, słonko?

• wasia Re: Bez Karolka to by nudno było... 29.06.01, 14:01
        Gość portalu: karl_der_berliner napisał(a):

> i co w ogole Pani zdaje sie sugerowac?

Po cholerę mam cokolwiek sugerować? Ramzes już Cię wyoutował, kotku.

• Gość: Julek wasia, czyli ´tylne wsparcie´ IP: 141.20.6.* 29.06.01, 14:15
          ty kobita jestes czy facet? no dawaj, majty w döl i to migiem!

:)))))
          o, czegos takiego to jeszcze nie widzialem. kto ci to zrobil, dziecinko?
          • wasia Re: wasia, czyli ´tylne wsparcie´ 29.06.01, 14:18

> ty kobita jestes czy facet? no dawaj, majty w döl i to migiem!
            >
            > :)))))
            > o, czegos takiego to jeszcze nie widzialem. kto ci to zrobil, dziecinko?

Raz jeszcze: no comments...
            A co do mojej płci - chuj ci do tego.

• wasia Re: wasia, czyli ´tylne wsparcie´ 29.06.01, 14:44

> no dawaj, majty w döl i to migiem!
            >
            > :)))))
            > o, czegos takiego to jeszcze nie widzialem. kto ci to zrobil, dziecinko?

A swoją drogą, Julek, wykazujesz zadziwiającą znajomość sraw męsko-męskich.
            Doświadczenie, n'est-ce pas?

• Gość: Julek wasia, czyli ´tylne wsparcie´ IP: 141.20.6.* 29.06.01, 14:55
              och, to tylko zludzenie, madame.
              zreszta polemika tez czegos uczy, czyz nie?

proponuje nastepnego maila inkrustowac wstawka z abharskiego lub jeszcze innego
              egzotycznego jezyka, jesli koniecznie juz chce Pani dowiesc, ze jest osoba
              inteligentna.
              • wasia Re: julek, czyli ´tylne wsparcie´ 29.06.01, 15:07

> proponuje nastepnego maila inkrustowac wstawka z
                abharskiego lub jeszcze innego
                >
                > egzotycznego jezyka, jesli koniecznie juz chce Pani
                dowiesc, ze jest osoba
                > inteligentna.

Nie omieszkam.

• Gość: Karol Komoda IP: *.pppool.de 29.06.01, 16:56
                  Cze! komoda nie wchodzi w gre, ci wszyscy jurysci, nnneeee...
                  pozdrow mruczke ode mnie.
                • Gość: Karol Farewell to Arms IP: *.pppool.de 29.06.01, 16:59
                  szkoda, ze nie mieszka Pani w Berlinie, zaprosilbym Pania na niezla kolacje...
                  Podobno jestem przystojny...
                  Po co sie tak kłócić?
                  • Gość: ra:) ....hmmm IP: *.dip.t-dialin.net 29.06.01, 17:30
                    no no..kto by pomyslal, ze jednokomorkowce portawia byc takie szarmanckie :)

ra:)

• Gość: Karl Re: ....hmmm. du schwul- ich Herr. IP: *.pppool.de 29.06.01, 23:24
                      badz grzeczna ciocia, to moze w nastepnym wcieleniu urodzisz sie prawdziwym
                      mezczyzna. na razie to ty jestes untermann.
                      swoja droga ciekawe, czym twoi starzy nagrzeszyli, ze los pokaral ich takim
                      potomstwem?
                      • Gość: Acalupac Re: ....hmmm. du schwul- ich Herr. IP: *.toya.net.pl 29.06.01, 23:30
                        Karol ja wspolczuje twoim rodzica poniewaz twoj mozg jest nieco "uposledzony".
                        • Gość: Karl Re: ....hmmm. du schwul- ich Herr. IP: *.pppool.de 30.06.01, 00:07
                          Czy ja wiem... IQ mam sporo ponad przecietne. Co prawda, do Mensy troche mi
                          brakuje, ale mieszcze sie w gornych 10% populacji.
                          Keinenfalls konnen Sie das bezweifeln, weil ich das schwarz auf weiss habe,
                          klaro?
                          • Gość: Acalupac Re: ....hmmm. du schwul- ich Herr. IP: *.toya.net.pl 30.06.01, 00:19
                            To gratuluje ci tak ponadprzecietnego umyslu- tak dla ciekawosci ci powiem ze
                            ludzie najbardziej intelektualnie rozwinieci sa bardzo duza grupa odwiedzajaca
                            gabinety psychiatryczne(wedlug mnie to jest absolutnie normalne), to
                            stwierdznie nie jest skierowane do Ciebie- tu commprond moi?
                          • Gość: ramzes:) Re: ....hmmm. du schwul- ich Herr. IP: *.dip.t-dialin.net 30.06.01, 11:34

> Czy ja wiem... IQ mam sporo ponad przecietne. Co prawda, do Mensy troche mi
                            > brakuje, ale mieszcze sie w gornych 10% populacji.

Skoro w taki sposob probujsz pokazac swoja inteligencje, oznacza to tylko jedno...
                            nie jest az tak wysoka...raczej przecietna i probujsze sie dowartosciowac (w
                            oczych innych). Zreszta..nawet z inteligencji trzeba umiec korzystac..no wiesz
                            tak lopatologicznie dla ciebie... mozesz miec ferrari i prawo jazdy i do tego
                            nawet (czarno na bialym) dowod zakupu...a mimo wszystko mozna byc caly czas
                            chlopkiem.

pozdrawiam

ramzes:)
                      • Gość: ramzes:) Re: ....hmmm. du schwul- ich Herr. IP: *.dip.t-dialin.net 30.06.01, 09:32
                        nie zapominaj karolina, ze ty jestes Polakiem..tez untermann..:) wiec?
                      • wasia Re: ....hmmm. du schwul- ich Herr. 30.06.01, 10:56
                        Gość portalu: Karl napisał(a):

> badz grzeczna ciocia, to moze w nastepnym wcieleniu urodzisz sie prawdziwym
                        > mezczyzna. na razie to ty jestes untermann.
                        > swoja droga ciekawe, czym twoi starzy nagrzeszyli, ze los pokaral ich takim
                        > potomstwem?

A oto następny powód dlaczego nigdy nie poszłabym na kolację z takim homofobem
                        jak ty. Bo o czym bśmy rozmawiali? O wspaniałości Trzeciego Reichu i
                        genialności 'ostatecznego rozwiązania' to raczej nie.
                        • Gość: ramzes:) Re: ....hmmm. IP: *.dip.t-dialin.net 30.06.01, 11:41
                          > Bo o czym bśmy rozmawiali? O wspaniałości Trzeciego Reichu i
                          > genialności 'ostatecznego rozwiązania' to raczej nie.

Pewnie pokazywalby Ci swoje muskuly:)) i tlumaczyl jak takie zdobyc o przyroscie
                          i rozroscie. Dowiedzialybys sie rowniez o srodkach dopingujacych i pewnie cos
                          nowego o sposobie patrzenia na swiat oczyma zakonspirowanego Polaka.
                          pamietasz taki film "Swiat wedlug Bundich"...to cos w tym stylu tylko "Swiat
                          wedlug Karolka"

ale kto wie?

pozdrawiam

ramzes:)

• wasia Re: ....hmmm. 02.07.01, 11:53
                            Gość portalu: ramzes:) napisał(a):

> Pewnie pokazywalby Ci swoje muskuly:))

Obawiam sié, e nie tylko muskuły;)))

Pozdrowienia, Wasia.

• wasia Re: Farewell to Arms????? 30.06.01, 10:51
                    Gość portalu: Karol napisał(a):

> szkoda, ze nie mieszka Pani w Berlinie, zaprosilbym Pania na niezla kolacje...
                    > Podobno jestem przystojny...
                    > Po co sie tak kłócić?

Po raz pierwszy dziękuję Bogu, że mieszkam w europejskiej stolicy w bezpiecznej
                    odległości od Berlina. Ufff. Co do kłótni to jak zauważyłam to ty zaczynasz
                    większość z nich na tym forum. No i skąd jesteś taki pewien że panowie interesują
                    mnie w 'kolacyjny' sposób?
                    • Gość: Julek Re: Farewell to Arms????? IP: *.*.*.* 30.06.01, 12:52
                      wasia napisał(a):

> Gość portalu: Karol napisał(a):
                      >
                      > > szkoda, ze nie mieszka Pani w Berlinie, zaprosilbym Pania na niezla kolacj
                      > e...
                      > > Podobno jestem przystojny...
                      > > Po co sie tak kłócić?
                      >
                      > Po raz pierwszy dziękuję Bogu, że mieszkam w europejskiej stolicy w bezpiecznej
                      >
                      > odległości od Berlina.

ta wiesniara nadaje na pewno z jakiejs dziury. chce sie popisac, ze zna jezyki
                      obce.
                      posluchaj kotku, jezyk u takiej hury jak ty sluzy do czegos innego.

Ufff. Co do kłótni to jak zauważyłam to ty zaczynasz
                      > większość z nich na tym forum. No i skąd jesteś taki pewien że panowie interesu
                      > ją
                      > mnie w 'kolacyjny' sposób?

pewnie jestes spasiona okularnica z pryszczami. Karol pewnie z ciebie zazartowal,
                      a ty, biedaczko, wzielas go na powaznie.
                      • Gość: ramzes Re: Farewell to Arms????? IP: *.dip.t-dialin.net 30.06.01, 13:12
                        julek..jestes po prostu zwyklym chamem (tym od cepa) i nidy ci nie pomoga
                        studia ani kontakty.

pamietasz takie powiedzienie..

"co sie martwisz co sie smucisz..ze wsi jestes na wies wrocisz"

ramzes:

PS..czemu nie opublikujesz gdzies zdjecie zebycmy mogle zobaczyc cie?? przeciez
                        jestes hetereo i nie masz powodow do wstydu. no i ?
                        • Gość: Julek deine Meinung geht mir am Arsch vorbei, du schwul! IP: *.*.*.* 30.06.01, 13:26
                          wasia, na twoim miejscu lapalbym okazje, bo taka partia jak Karol (wiem, co
                          möwie) rzadko sie zdarza.
                          przystojny, wyksztalcony, z mieszkaniem, samochodem...
                          • Gość: ramzes: Re: deine Meinung geht mir am Arsch vorbei, du schwul! IP: *.dip.t-dialin.net 30.06.01, 14:42
                            a po polsku to juz matka nie nauczyla mowic??
                            czy tez chcesz koniecznie zostac Niemcem...?

ramzes:
                            • Gość: Acalupac Re: deine Meinung geht mir am Arsch vorbei, du schwul! IP: *.toya.net.pl 30.06.01, 14:54
                              Wlasnie,Julek i Karol cos bredza po niemiecku, ale to jest forum polskojezyczne
                              wiec sie dostosujcie!
                              • Gość: Karol Ten Hitler to byl madry facet....... IP: *.pppool.de 30.06.01, 17:30
                                a kiedy mowilem ci, ze ich trzeba na madagaskar lub do lagru, to ty sie nie
                                zgadzales!

i zobacz, cioty nas beda rozliczac z patriotyzmu, buaahaaahahaaaaaa

• Gość: ra:) Re: Ten Hitler to byl madry facet....... IP: *.dip.t-dialin.net 30.06.01, 17:45
                                  nie zapomniij, ze hitler nie przepadal tez za Polakami..szczegolnie za ulomnymi.
                                  i takimi co to chcieli sie podszywac pod Niemcow...skonczylbys niewatpliwie w
                                  komorze.

ra:)

• Gość: mat25 Re: Ten Hitler to byl madry facet....... IP: *.interserwer.pl 02.07.01, 11:41
                                  Gość portalu: Karol napisał(a):

> a kiedy mowilem ci, ze ich trzeba na madagaskar lub do lagru, to ty sie nie
                                  > zgadzales!
                                  >
                                  > i zobacz, cioty nas beda rozliczac z patriotyzmu, buaahaaahahaaaaaa
                                  >

Prawda jest taka, ze jestes po prostu pierdolonym faszysta, czyli gownem ktore
                                  powinno plynac w rynsztoku i mam nadzieje ze tam sie znajdziesz. A o patriotyzmie
                                  to ty nie masz zielonego pojecia. Latwo byc patriota siedzac za zachodnia
                                  granica. Poza tym patriotyzm (szczegolnie do Polski) i faszyzm to jak piesc do
                                  oka i nikt Twojego patriotyzmu (a raczej faszyzmu) tutaj nie potrzebuje. Polska i
                                  Europa juz dosyc tego doswiadczyla. I jestem pewien, ze gdyby wypadalo to Niemcy
                                  pierwsi by was wyslali na Madagaskar, zebyscie im nie psuli opinii na swiecie.
                          • wasia Re: deine Meinung geht mir am Arsch vorbei, du schwul! 02.07.01, 11:41

> wasia, na twoim miejscu lapalbym okazje, bo taka partia jak Karol (wiem, co
                            > möwie) rzadko sie zdarza.
                            > przystojny, wyksztalcony, z mieszkaniem, samochodem...

Jeszcze niedawno uważałeś mnie za mężczyznę, a teraz swatasz mnie ze
                            swoim 'towarzyszem boju'? Zmieniłeś zdanie, orientację a może płeć?

• wasia Re: Farewell to Arms????? 02.07.01, 11:30

> wasia napisał(a):
                        > ta wiesniara nadaje na pewno z jakiejs dziury. chce sie popisac, ze zna jezyki
                        > obce.
                        > posluchaj kotku, jezyk u takiej hury jak ty sluzy do czegos innego.
                        > pewnie jestes spasiona okularnica z pryszczami. Karol pewnie z ciebie zazartowa
                        > l,
                        > a ty, biedaczko, wzielas go na powaznie.

Tragiedia;)))))))))))

• Gość: Karl "Pierwsza kadrowa" IP: *.pppool.de 02.07.01, 17:14
                          Gdy pedal, psia wiara
                          droge nam zastapi
                          kulek z Manlichera
                          nikt mu nie poskapi

A gdyby sie jeszcze
                          opieral, psia jucha
                          to kazdy bagnetem
                          trafi mu do brzucha

a ja sobie spiewam
                          i nic sie nie boje
                          bo wsparcie spoleczne
                          mam po swojej stronie

• Gość: ramzes: wnioslem poprawke.... IP: *.dip.t-dialin.net 02.07.01, 18:05

>
                            > a ja sobie spiewam
                            > i nic sie nie boje
                            > bo wsparcie spoleczne
                            > mam po swojej stronie

A ja sobie spiewam,
                            chociaz tchorzem jestem
                            tylko zza ekranu
                            potrafie nawrzeszczec:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka