Gość: karl_der_berliner Re: Bez Karolka to by nudno było... IP: *.pppool.de 28.06.01, 21:41 prosze Pani, karolek to ja bylem dla mojej mamy. i co w ogole Pani zdaje sie sugerowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramzes:) Re: Bez Karolka to by nudno było... IP: *.dip.t-dialin.net 28.06.01, 22:16 > prosze Pani, karolek to ja bylem dla mojej mamy. > i co w ogole Pani zdaje sie sugerowac? chodzi o to, ze mozna sie niezle posmiac z tego co piszesz..takie bzdury:)) nie licz na to, ze wasia docenila twoja inteligencje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julek Karol, IP: 141.20.6.* 29.06.01, 12:48 Ta wasia, to pewnia jakas ciota. wpadniesz disiaj do komody? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ra:) Re: Karol, IP: *.dip.t-dialin.net 29.06.01, 13:41 kobietom i dziewczynom tez ublizasz??? Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Re: Karol, 29.06.01, 14:04 Gość portalu: ra:) napisał(a): > kobietom i dziewczynom tez ublizasz??? Thanks for the support, but I can manage. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Re: Karol, 29.06.01, 14:03 Gość portalu: Julek napisał(a): > Ta wasia, to pewnia jakas ciota. > wpadniesz disiaj do komody? A to nie Ty w komodzie siedzisz, słonko? Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Re: Bez Karolka to by nudno było... 29.06.01, 14:01 Gość portalu: karl_der_berliner napisał(a): > i co w ogole Pani zdaje sie sugerowac? Po cholerę mam cokolwiek sugerować? Ramzes już Cię wyoutował, kotku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julek wasia, czyli ´tylne wsparcie´ IP: 141.20.6.* 29.06.01, 14:15 ty kobita jestes czy facet? no dawaj, majty w döl i to migiem! :))))) o, czegos takiego to jeszcze nie widzialem. kto ci to zrobil, dziecinko? Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Re: wasia, czyli ´tylne wsparcie´ 29.06.01, 14:18 Gość portalu: Julek napisał(a): > ty kobita jestes czy facet? no dawaj, majty w döl i to migiem! > > :))))) > o, czegos takiego to jeszcze nie widzialem. kto ci to zrobil, dziecinko? Raz jeszcze: no comments... A co do mojej płci - chuj ci do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Re: wasia, czyli ´tylne wsparcie´ 29.06.01, 14:44 Gość portalu: Julek napisał(a): > no dawaj, majty w döl i to migiem! > > :))))) > o, czegos takiego to jeszcze nie widzialem. kto ci to zrobil, dziecinko? A swoją drogą, Julek, wykazujesz zadziwiającą znajomość sraw męsko-męskich. Doświadczenie, n'est-ce pas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julek wasia, czyli ´tylne wsparcie´ IP: 141.20.6.* 29.06.01, 14:55 och, to tylko zludzenie, madame. zreszta polemika tez czegos uczy, czyz nie? proponuje nastepnego maila inkrustowac wstawka z abharskiego lub jeszcze innego egzotycznego jezyka, jesli koniecznie juz chce Pani dowiesc, ze jest osoba inteligentna. Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Re: julek, czyli ´tylne wsparcie´ 29.06.01, 15:07 Gość portalu: Julek napisał(a): > proponuje nastepnego maila inkrustowac wstawka z abharskiego lub jeszcze innego > > egzotycznego jezyka, jesli koniecznie juz chce Pani dowiesc, ze jest osoba > inteligentna. Nie omieszkam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Komoda IP: *.pppool.de 29.06.01, 16:56 Cze! komoda nie wchodzi w gre, ci wszyscy jurysci, nnneeee... pozdrow mruczke ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Farewell to Arms IP: *.pppool.de 29.06.01, 16:59 szkoda, ze nie mieszka Pani w Berlinie, zaprosilbym Pania na niezla kolacje... Podobno jestem przystojny... Po co sie tak kłócić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ra:) ....hmmm IP: *.dip.t-dialin.net 29.06.01, 17:30 no no..kto by pomyslal, ze jednokomorkowce portawia byc takie szarmanckie :) ra:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karl Re: ....hmmm. du schwul- ich Herr. IP: *.pppool.de 29.06.01, 23:24 badz grzeczna ciocia, to moze w nastepnym wcieleniu urodzisz sie prawdziwym mezczyzna. na razie to ty jestes untermann. swoja droga ciekawe, czym twoi starzy nagrzeszyli, ze los pokaral ich takim potomstwem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Acalupac Re: ....hmmm. du schwul- ich Herr. IP: *.toya.net.pl 29.06.01, 23:30 Karol ja wspolczuje twoim rodzica poniewaz twoj mozg jest nieco "uposledzony". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karl Re: ....hmmm. du schwul- ich Herr. IP: *.pppool.de 30.06.01, 00:07 Czy ja wiem... IQ mam sporo ponad przecietne. Co prawda, do Mensy troche mi brakuje, ale mieszcze sie w gornych 10% populacji. Keinenfalls konnen Sie das bezweifeln, weil ich das schwarz auf weiss habe, klaro? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Acalupac Re: ....hmmm. du schwul- ich Herr. IP: *.toya.net.pl 30.06.01, 00:19 To gratuluje ci tak ponadprzecietnego umyslu- tak dla ciekawosci ci powiem ze ludzie najbardziej intelektualnie rozwinieci sa bardzo duza grupa odwiedzajaca gabinety psychiatryczne(wedlug mnie to jest absolutnie normalne), to stwierdznie nie jest skierowane do Ciebie- tu commprond moi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramzes:) Re: ....hmmm. du schwul- ich Herr. IP: *.dip.t-dialin.net 30.06.01, 11:34 > Czy ja wiem... IQ mam sporo ponad przecietne. Co prawda, do Mensy troche mi > brakuje, ale mieszcze sie w gornych 10% populacji. Skoro w taki sposob probujsz pokazac swoja inteligencje, oznacza to tylko jedno... nie jest az tak wysoka...raczej przecietna i probujsze sie dowartosciowac (w oczych innych). Zreszta..nawet z inteligencji trzeba umiec korzystac..no wiesz tak lopatologicznie dla ciebie... mozesz miec ferrari i prawo jazdy i do tego nawet (czarno na bialym) dowod zakupu...a mimo wszystko mozna byc caly czas chlopkiem. pozdrawiam ramzes:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramzes:) Re: ....hmmm. du schwul- ich Herr. IP: *.dip.t-dialin.net 30.06.01, 09:32 nie zapominaj karolina, ze ty jestes Polakiem..tez untermann..:) wiec? Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Re: ....hmmm. du schwul- ich Herr. 30.06.01, 10:56 Gość portalu: Karl napisał(a): > badz grzeczna ciocia, to moze w nastepnym wcieleniu urodzisz sie prawdziwym > mezczyzna. na razie to ty jestes untermann. > swoja droga ciekawe, czym twoi starzy nagrzeszyli, ze los pokaral ich takim > potomstwem? A oto następny powód dlaczego nigdy nie poszłabym na kolację z takim homofobem jak ty. Bo o czym bśmy rozmawiali? O wspaniałości Trzeciego Reichu i genialności 'ostatecznego rozwiązania' to raczej nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramzes:) Re: ....hmmm. IP: *.dip.t-dialin.net 30.06.01, 11:41 > Bo o czym bśmy rozmawiali? O wspaniałości Trzeciego Reichu i > genialności 'ostatecznego rozwiązania' to raczej nie. Pewnie pokazywalby Ci swoje muskuly:)) i tlumaczyl jak takie zdobyc o przyroscie i rozroscie. Dowiedzialybys sie rowniez o srodkach dopingujacych i pewnie cos nowego o sposobie patrzenia na swiat oczyma zakonspirowanego Polaka. pamietasz taki film "Swiat wedlug Bundich"...to cos w tym stylu tylko "Swiat wedlug Karolka" ale kto wie? pozdrawiam ramzes:) Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Re: ....hmmm. 02.07.01, 11:53 Gość portalu: ramzes:) napisał(a): > Pewnie pokazywalby Ci swoje muskuly:)) Obawiam sié, e nie tylko muskuły;))) Pozdrowienia, Wasia. Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Re: Farewell to Arms????? 30.06.01, 10:51 Gość portalu: Karol napisał(a): > szkoda, ze nie mieszka Pani w Berlinie, zaprosilbym Pania na niezla kolacje... > Podobno jestem przystojny... > Po co sie tak kłócić? Po raz pierwszy dziękuję Bogu, że mieszkam w europejskiej stolicy w bezpiecznej odległości od Berlina. Ufff. Co do kłótni to jak zauważyłam to ty zaczynasz większość z nich na tym forum. No i skąd jesteś taki pewien że panowie interesują mnie w 'kolacyjny' sposób? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julek Re: Farewell to Arms????? IP: *.*.*.* 30.06.01, 12:52 wasia napisał(a): > Gość portalu: Karol napisał(a): > > > szkoda, ze nie mieszka Pani w Berlinie, zaprosilbym Pania na niezla kolacj > e... > > Podobno jestem przystojny... > > Po co sie tak kłócić? > > Po raz pierwszy dziękuję Bogu, że mieszkam w europejskiej stolicy w bezpiecznej > > odległości od Berlina. ta wiesniara nadaje na pewno z jakiejs dziury. chce sie popisac, ze zna jezyki obce. posluchaj kotku, jezyk u takiej hury jak ty sluzy do czegos innego. Ufff. Co do kłótni to jak zauważyłam to ty zaczynasz > większość z nich na tym forum. No i skąd jesteś taki pewien że panowie interesu > ją > mnie w 'kolacyjny' sposób? pewnie jestes spasiona okularnica z pryszczami. Karol pewnie z ciebie zazartowal, a ty, biedaczko, wzielas go na powaznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramzes Re: Farewell to Arms????? IP: *.dip.t-dialin.net 30.06.01, 13:12 julek..jestes po prostu zwyklym chamem (tym od cepa) i nidy ci nie pomoga studia ani kontakty. pamietasz takie powiedzienie.. "co sie martwisz co sie smucisz..ze wsi jestes na wies wrocisz" ramzes: PS..czemu nie opublikujesz gdzies zdjecie zebycmy mogle zobaczyc cie?? przeciez jestes hetereo i nie masz powodow do wstydu. no i ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julek deine Meinung geht mir am Arsch vorbei, du schwul! IP: *.*.*.* 30.06.01, 13:26 wasia, na twoim miejscu lapalbym okazje, bo taka partia jak Karol (wiem, co möwie) rzadko sie zdarza. przystojny, wyksztalcony, z mieszkaniem, samochodem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramzes: Re: deine Meinung geht mir am Arsch vorbei, du schwul! IP: *.dip.t-dialin.net 30.06.01, 14:42 a po polsku to juz matka nie nauczyla mowic?? czy tez chcesz koniecznie zostac Niemcem...? ramzes: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Acalupac Re: deine Meinung geht mir am Arsch vorbei, du schwul! IP: *.toya.net.pl 30.06.01, 14:54 Wlasnie,Julek i Karol cos bredza po niemiecku, ale to jest forum polskojezyczne wiec sie dostosujcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Ten Hitler to byl madry facet....... IP: *.pppool.de 30.06.01, 17:30 a kiedy mowilem ci, ze ich trzeba na madagaskar lub do lagru, to ty sie nie zgadzales! i zobacz, cioty nas beda rozliczac z patriotyzmu, buaahaaahahaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ra:) Re: Ten Hitler to byl madry facet....... IP: *.dip.t-dialin.net 30.06.01, 17:45 nie zapomniij, ze hitler nie przepadal tez za Polakami..szczegolnie za ulomnymi. i takimi co to chcieli sie podszywac pod Niemcow...skonczylbys niewatpliwie w komorze. ra:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat25 Re: Ten Hitler to byl madry facet....... IP: *.interserwer.pl 02.07.01, 11:41 Gość portalu: Karol napisał(a): > a kiedy mowilem ci, ze ich trzeba na madagaskar lub do lagru, to ty sie nie > zgadzales! > > i zobacz, cioty nas beda rozliczac z patriotyzmu, buaahaaahahaaaaaa > Prawda jest taka, ze jestes po prostu pierdolonym faszysta, czyli gownem ktore powinno plynac w rynsztoku i mam nadzieje ze tam sie znajdziesz. A o patriotyzmie to ty nie masz zielonego pojecia. Latwo byc patriota siedzac za zachodnia granica. Poza tym patriotyzm (szczegolnie do Polski) i faszyzm to jak piesc do oka i nikt Twojego patriotyzmu (a raczej faszyzmu) tutaj nie potrzebuje. Polska i Europa juz dosyc tego doswiadczyla. I jestem pewien, ze gdyby wypadalo to Niemcy pierwsi by was wyslali na Madagaskar, zebyscie im nie psuli opinii na swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Re: deine Meinung geht mir am Arsch vorbei, du schwul! 02.07.01, 11:41 Gość portalu: Julek napisał(a): > wasia, na twoim miejscu lapalbym okazje, bo taka partia jak Karol (wiem, co > möwie) rzadko sie zdarza. > przystojny, wyksztalcony, z mieszkaniem, samochodem... Jeszcze niedawno uważałeś mnie za mężczyznę, a teraz swatasz mnie ze swoim 'towarzyszem boju'? Zmieniłeś zdanie, orientację a może płeć? Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Re: Farewell to Arms????? 02.07.01, 11:30 Gość portalu: Julek napisał(a): > wasia napisał(a): > ta wiesniara nadaje na pewno z jakiejs dziury. chce sie popisac, ze zna jezyki > obce. > posluchaj kotku, jezyk u takiej hury jak ty sluzy do czegos innego. > pewnie jestes spasiona okularnica z pryszczami. Karol pewnie z ciebie zazartowa > l, > a ty, biedaczko, wzielas go na powaznie. Tragiedia;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karl "Pierwsza kadrowa" IP: *.pppool.de 02.07.01, 17:14 Gdy pedal, psia wiara droge nam zastapi kulek z Manlichera nikt mu nie poskapi A gdyby sie jeszcze opieral, psia jucha to kazdy bagnetem trafi mu do brzucha a ja sobie spiewam i nic sie nie boje bo wsparcie spoleczne mam po swojej stronie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramzes: wnioslem poprawke.... IP: *.dip.t-dialin.net 02.07.01, 18:05 > > a ja sobie spiewam > i nic sie nie boje > bo wsparcie spoleczne > mam po swojej stronie A ja sobie spiewam, chociaz tchorzem jestem tylko zza ekranu potrafie nawrzeszczec:)) Odpowiedz Link Zgłoś