mamagabusi 29.09.08, 16:10 witam,chce zapytac,czy moze któras z was przyjmowala jednoczesnie pigułki anty oraz leki wspomagajace odchudzanie..słyszalam ze niektóre osłabiaja dzialanie tabletki antykoncepcyjnej? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doral2 Re: antykoncepcja a odchudzanie 30.09.08, 12:22 ja też codziennie słyszę różne głupoty od ludzi i dlatego czytam ulotki. od leków. i pytam lekarzy. jak mi leki zapisują. Odpowiedz Link
andromeda44 Re: antykoncepcja a odchudzanie 07.03.09, 12:12 Witam serdecznie, Jestem dziennikarką i przygotowuję obecnie program o kobietach, które zaliczyły tzw. "wpadkę". Jeśli pomimo zażywania tabletek zaszłaś w ciążę,jeśi uważasz, że stosowana przez ciebie wcześniej metoda jest przereklamowana,jeśli nieświadomie popełniłaś jakiś błąd w stosowaniu antykoncepcji i chcesz ostrzec inne dziewczyny- bardzo proszę o kontakt W programie możemy zagwarantować anonimowość. Bardzo proszę o pomoc w realizacji programu. Zdaję sobie sprawę, iż jest to temat niezwykle trudny i intymny, ale jednak bardzo istotny. Z góry dziękuję za przychylność, andromeda44@gazeta.pl Odpowiedz Link
doral2 Re: antykoncepcja a odchudzanie 07.03.09, 19:30 nie ma to jak szybki zapłon... i do tego na temat... Odpowiedz Link