Dodaj do ulubionych

pierdzielenie czyli sranie w banie

20.07.06, 23:31
tak można podsumować to forum, ech zeby nie ta be beb be be be pscal to nie
było by poco pisac
Obserwuj wątek
    • ania.downar Re: pierdzielenie czyli sranie w banie 21.07.06, 09:01
      Ale ze co? Za malo uwagi Ci poswiecamy ostatnio, czy co?
      • swawolny.diabel Re: pierdzielenie czyli sranie w banie 21.07.06, 09:05
        ania.downar napisała:

> Ale ze co? Za malo uwagi Ci poswiecamy ostatnio, czy co?

poprostu nudne wątki i tyle.
        jak facet pisze ze nydne to znaczy że miał na myśli nudne i nie ma należy szukać
        tym zdanych ukrytych znaczeń
        • maya_rr Re: pierdzielenie czyli sranie w banie 21.07.06, 09:17
          to ja czekam na nienudny wątek:P
          • swawolny.diabel Re: pierdzielenie czyli sranie w banie 21.07.06, 09:27
            i co masz nadzieje sie doczekać ?
            • ania.downar Re: pierdzielenie czyli sranie w banie 21.07.06, 09:28
              Pokladamy w Tobie nadzieje ;-p
              • tygrysek27 Re: pierdzielenie czyli sranie w banie 21.07.06, 09:31
                dzień dobey, przepraszam nie dosłyszałam - kto na co się nadzieje ? :-D
                • maya_rr Re: pierdzielenie czyli sranie w banie 21.07.06, 09:37
                  my z anią na nerwuska:)
                  • tygrysek27 Re: pierdzielenie czyli sranie w banie 21.07.06, 09:42
                    ale że co, że szans nie ma coby sie dołaczyć???
                    :-( nie no, a tak sie miło poranek zapowiadał
                    • maya_rr Re: pierdzielenie czyli sranie w banie 21.07.06, 09:49
                      ale kurde, ja furtki nie zamykam:) prosimy, prosimy...;)
                    • swawolny.diabel Re: pierdzielenie czyli sranie w banie 21.07.06, 09:59
                      tygrysek27 napisała:

> ale że co, że szans nie ma coby sie dołaczyć???
                      > :-( nie no, a tak sie miło poranek zapowiadał

to juz zalatuje perwersją. :D
                      No ale jakbys miala mieć przez to zmarnowny dzień ...
                      Nie nie wezme na siebie odpowiedzialności za twój nienajlepszy dzień
                • swawolny.diabel Re: pierdzielenie czyli sranie w banie 21.07.06, 09:57
                  tygrysek27 napisała:

> dzień dobey, przepraszam nie dosłyszałam - kto na co się nadzieje ? :-D

głodnemu chleb na myśli
                  owulacje masz czy jak że tylko jedno ci w głowie? :)
              • swawolny.diabel Re: pierdzielenie czyli sranie w banie 21.07.06, 09:56
                nadzija matka głupich. ale jezeli chcecie sie pokładac to ..... moze skorzystam :D
                • ania.downar Re: pierdzielenie czyli sranie w banie 21.07.06, 09:57
                  swawolny.diabel napisał:

> nadzija matka głupich. ale jezeli chcecie sie pokładac to ..... moze
                  skorzystam
                  > :D

Nadzieja matka glupich.
                  • swawolny.diabel Re: pierdzielenie czyli sranie w banie 21.07.06, 10:00
                    ania.downar napisała:

> swawolny.diabel napisał:
                    >
                    > > nadzija matka głupich. ale jezeli chcecie sie pokładac to ..... moze
                    > skorzystam
                    > > :D
                    >
                    > Nadzieja matka glupich.

nie przedżeźniaj mnie tylko wymyśl coś nowego :P
                    • ania.downar Re: pierdzielenie czyli sranie w banie 21.07.06, 10:02
                      Nie chce mi sie. ;-p
                      • swawolny.diabel Re: pierdzielenie czyli sranie w banie 21.07.06, 10:16
                        ania.downar napisała:
                        > Nie chce mi sie. ;-p

tia w przypadku kobiety to nic wyjątkowego.
                        Moze jednak wysilisz główke i zaprezentujesz bogate wnętrze. Jak wiem że faceto
                        to łatwiej przychodzi bo co dwie głowy to nie jedna :D
                        • ania.downar Re: pierdzielenie czyli sranie w banie 21.07.06, 10:26
                          Sam se wysilaj glowke. W przypadku kobiety wystarczy, ze wyeksponuje cycki.
                          Ty juz nie masz tak dobrze...
                          • swawolny.diabel Re: pierdzielenie czyli sranie w banie 21.07.06, 10:28
                            ania.downar napisała:

> Sam se wysilaj glowke. W przypadku kobiety wystarczy, ze wyeksponuje cycki.
                            o ile ma co eksponować.
                            > Ty juz nie masz tak dobrze...

fakt ale sie tym nie przejmuje...

• maya_rr Re: pierdzielenie czyli sranie w banie 21.07.06, 10:30
                              no pewnie, nie przejmuj sie:)
                              • swawolny.diabel Re: pierdzielenie czyli sranie w banie 21.07.06, 10:31
                                maya_rr napisała:

> no pewnie, nie przejmuj sie:)

czym mam sie nie przejmować ?
                                • maya_rr Re: pierdzielenie czyli sranie w banie 21.07.06, 10:37
                                  swawolny.diabel napisał:

> maya_rr napisała:
                                  >
                                  > > no pewnie, nie przejmuj sie:)
                                  >
                                  > czym mam sie nie przejmować ?

uuu, cięzko...wysil główkę;)
                                  • swawolny.diabel Re: pierdzielenie czyli sranie w banie 21.07.06, 10:50
                                    > uuu, cięzko...wysil główkę;)

w konforntacji z babska logiką wysilanie główi nie pomoze i tak nie zgadne
                                    jakimi pokrętnymi dorgami szły twoje myśli.
                                    • maya_rr Re: pierdzielenie czyli sranie w banie 21.07.06, 11:12
                                      grunt to sie poddac:) ale masz racje, z nami nie wygrasz:)
                                      • swawolny.diabel Re: pierdzielenie czyli sranie w banie 21.07.06, 12:49
                                        maya_rr napisała:

> grunt to sie poddac:) ale masz racje, z nami nie wygrasz:)

fakt poddawać się przedwcześnie nie ma co. jednak trzeba tez wiedzieć kiedy
                                        odpuścić. wygrma czy nie co to za różnica.
                                        • maya_rr Re: pierdzielenie czyli sranie w banie 21.07.06, 12:55
                                          no dobrze juz. rozejm:*
                                          • swawolny.diabel Re: pierdzielenie czyli sranie w banie 21.07.06, 15:30
                                            maya_rr napisała:

> no dobrze juz. rozejm:*

a był jakis konflikt ? 8-o
                                            Tak kobiety potrafią sie miedzy sobą kłócić tak że faceci nawet sie nie
                                            zorientuja że sie kłocą. weź jednak pod uwage że jako facet nie potrafie
                                            rozpoznać takich sytuacji. albo mi powiesz że sie kłocisz i powiesz o co albo
                                            ..... nici z kłotni :)
                                            • maya_rr Re: pierdzielenie czyli sranie w banie 21.07.06, 15:34
                                              zapomnialam ze jestescie prosto skonstruowani i trzeba wam bialo na czarnym,
                                              prosto z mostu...:)

tak mi sie powiedzialo "rozejm", na czesc konca naszej dysputy, a Ty od razu
                                              zahaczasz o kolejną...;)

ps przyznaję Tobie racje, że kobiety wiecej strzelaja fochow i bardziej sie
                                              żrą...co jest paskudne
                                              • jaona27 Re: pierdzielenie czyli sranie w banie 21.07.06, 18:51
                                                ja bym ten watek nazwala pierdzielenie kotka za pomoca mlotka...hihi....
                    • tygrysek27 Re: pierdzielenie czyli sranie w banie 21.07.06, 10:05

owulację? musiałabym cały miesiąc owulooować w takim razie jeśli ochota zalezy
                      od tego:-)
                      ja się nie podkładam, ja lubię na :-D
                      • swawolny.diabel Re: pierdzielenie czyli sranie w banie 21.07.06, 10:27
                        > owulację? musiałabym cały miesiąc owulooować w takim razie jeśli ochota zalezy
                        > od tego:-)
                        taki z ciebie ewenement?
                        > ja się nie podkładam, ja lubię na :-D
                        dobra jak tak ci zalezy to utąpie :D

• tygrysek27 Re: pierdzielenie czyli sranie w banie 21.07.06, 10:36
                          bardzo z ciebie (pod)układny chłopczyk, no ale mam nadzieję że coś z twego nika
                          w trakcie wyjdzie, co?
                          wrrrrr.....:-)
                          • swawolny.diabel Re: pierdzielenie czyli sranie w banie 21.07.06, 11:03
                            tygrysek27 napisała:

> bardzo z ciebie (pod)układny chłopczyk, no ale mam nadzieję że coś z twego nika
                            >
                            > w trakcie wyjdzie, co?
                            > wrrrrr.....:-)

no widzisz jak sie staram, na co sie godze musisz to docenic :D
                            • tygrysek27 Re: pierdzielenie czyli sranie w banie 21.07.06, 11:11
                              biedaku, no normalnie to musi być katorga godzić sie na molestowanie przez
                              kobiety, hehe :-)

moooocno to doceniam :-D
                              • swawolny.diabel Re: pierdzielenie czyli sranie w banie 21.07.06, 12:50
                                tygrysek27 napisała:

> biedaku, no normalnie to musi być katorga godzić sie na molestowanie przez
                                > kobiety, hehe :-)
                                >
                                > moooocno to doceniam :-D

molestowanie? chyba nie. Ja mam wybór. Molestowany wyboru nie ma
                                • tygrysek27 Re: pierdzielenie czyli sranie w banie 21.07.06, 13:12
                                  oczywiście że ma

albo się godzi na molestowanie albo nie
    • tygrysio_misio podsumowanie watka :) 21.07.06, 20:06
      czy po tej rozmowie nie uwazacie panie,ze Diabelek jest uroczy?? ;]
      • ania.downar Re: podsumowanie watka :) 22.07.06, 09:39
        Nie bardzo, a co? :-)
        • voker Re: podsumowanie watka :) 22.07.06, 14:37
          jest uroczy jak zawsze tzn poziom jego watkow dorowuje tym z OL
          • swawolny.diabel Re: podsumowanie watka :) 22.07.06, 14:56
            voker napisał:

> jest uroczy jak zawsze tzn poziom jego watkow dorowuje tym z OL

to dlatego że nie chce łamać netykiety. Nie należy zakładac watków które były
            juz na forum, a ponieważ przez 15 lat było juz wszystko wiec zakladam takie
            których nie było

mam nadzieje że zrozumiałeś

• voker Re: podsumowanie watka :) 22.07.06, 15:05
              pisze o caloksztalcie, nie tylko FM... :-)
              • swawolny.diabel Re: podsumowanie watka :) 22.07.06, 15:29
                netykieta obowiazje na wszystkich forach
                • voker Re: podsumowanie watka :) 22.07.06, 15:34
                  badz tak laskaw i zrob sobie screenshota z tego listu i daj na swoj pulpit
                  milego dnia :-)
                  • tygrysek27 Re: podsumowanie watka :) 24.07.06, 10:51
                    łeeeee, ja tam najmocniej z FM lubię "sprzedam"
                    czytaliście adamsa AUTOSTOPEM PRZEZ GALAKTYKĘ? Jest toczka w toczke jak robot
                    Marvin
                    uwielbiam ten humor :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka