swawolny.diabel 20.07.06, 23:31 tak można podsumować to forum, ech zeby nie ta be beb be be be pscal to nie było by poco pisac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania.downar Re: pierdzielenie czyli sranie w banie 21.07.06, 09:01 Ale ze co? Za malo uwagi Ci poswiecamy ostatnio, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: pierdzielenie czyli sranie w banie 21.07.06, 09:05 ania.downar napisała: > Ale ze co? Za malo uwagi Ci poswiecamy ostatnio, czy co? poprostu nudne wątki i tyle. jak facet pisze ze nydne to znaczy że miał na myśli nudne i nie ma należy szukać tym zdanych ukrytych znaczeń Odpowiedz Link Zgłoś
maya_rr Re: pierdzielenie czyli sranie w banie 21.07.06, 09:17 to ja czekam na nienudny wątek:P Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: pierdzielenie czyli sranie w banie 21.07.06, 09:27 i co masz nadzieje sie doczekać ? Odpowiedz Link Zgłoś
ania.downar Re: pierdzielenie czyli sranie w banie 21.07.06, 09:28 Pokladamy w Tobie nadzieje ;-p Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek27 Re: pierdzielenie czyli sranie w banie 21.07.06, 09:31 dzień dobey, przepraszam nie dosłyszałam - kto na co się nadzieje ? :-D Odpowiedz Link Zgłoś
maya_rr Re: pierdzielenie czyli sranie w banie 21.07.06, 09:37 my z anią na nerwuska:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek27 Re: pierdzielenie czyli sranie w banie 21.07.06, 09:42 ale że co, że szans nie ma coby sie dołaczyć??? :-( nie no, a tak sie miło poranek zapowiadał Odpowiedz Link Zgłoś
maya_rr Re: pierdzielenie czyli sranie w banie 21.07.06, 09:49 ale kurde, ja furtki nie zamykam:) prosimy, prosimy...;) Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: pierdzielenie czyli sranie w banie 21.07.06, 09:59 tygrysek27 napisała: > ale że co, że szans nie ma coby sie dołaczyć??? > :-( nie no, a tak sie miło poranek zapowiadał to juz zalatuje perwersją. :D No ale jakbys miala mieć przez to zmarnowny dzień ... Nie nie wezme na siebie odpowiedzialności za twój nienajlepszy dzień Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: pierdzielenie czyli sranie w banie 21.07.06, 09:57 tygrysek27 napisała: > dzień dobey, przepraszam nie dosłyszałam - kto na co się nadzieje ? :-D głodnemu chleb na myśli owulacje masz czy jak że tylko jedno ci w głowie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: pierdzielenie czyli sranie w banie 21.07.06, 09:56 nadzija matka głupich. ale jezeli chcecie sie pokładac to ..... moze skorzystam :D Odpowiedz Link Zgłoś
ania.downar Re: pierdzielenie czyli sranie w banie 21.07.06, 09:57 swawolny.diabel napisał: > nadzija matka głupich. ale jezeli chcecie sie pokładac to ..... moze skorzystam > :D Nadzieja matka glupich. Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: pierdzielenie czyli sranie w banie 21.07.06, 10:00 ania.downar napisała: > swawolny.diabel napisał: > > > nadzija matka głupich. ale jezeli chcecie sie pokładac to ..... moze > skorzystam > > :D > > Nadzieja matka glupich. nie przedżeźniaj mnie tylko wymyśl coś nowego :P Odpowiedz Link Zgłoś
ania.downar Re: pierdzielenie czyli sranie w banie 21.07.06, 10:02 Nie chce mi sie. ;-p Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: pierdzielenie czyli sranie w banie 21.07.06, 10:16 ania.downar napisała: > Nie chce mi sie. ;-p tia w przypadku kobiety to nic wyjątkowego. Moze jednak wysilisz główke i zaprezentujesz bogate wnętrze. Jak wiem że faceto to łatwiej przychodzi bo co dwie głowy to nie jedna :D Odpowiedz Link Zgłoś
ania.downar Re: pierdzielenie czyli sranie w banie 21.07.06, 10:26 Sam se wysilaj glowke. W przypadku kobiety wystarczy, ze wyeksponuje cycki. Ty juz nie masz tak dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: pierdzielenie czyli sranie w banie 21.07.06, 10:28 ania.downar napisała: > Sam se wysilaj glowke. W przypadku kobiety wystarczy, ze wyeksponuje cycki. o ile ma co eksponować. > Ty juz nie masz tak dobrze... fakt ale sie tym nie przejmuje... Odpowiedz Link Zgłoś
maya_rr Re: pierdzielenie czyli sranie w banie 21.07.06, 10:30 no pewnie, nie przejmuj sie:) Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: pierdzielenie czyli sranie w banie 21.07.06, 10:31 maya_rr napisała: > no pewnie, nie przejmuj sie:) czym mam sie nie przejmować ? Odpowiedz Link Zgłoś
maya_rr Re: pierdzielenie czyli sranie w banie 21.07.06, 10:37 swawolny.diabel napisał: > maya_rr napisała: > > > no pewnie, nie przejmuj sie:) > > czym mam sie nie przejmować ? uuu, cięzko...wysil główkę;) Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: pierdzielenie czyli sranie w banie 21.07.06, 10:50 > uuu, cięzko...wysil główkę;) w konforntacji z babska logiką wysilanie główi nie pomoze i tak nie zgadne jakimi pokrętnymi dorgami szły twoje myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
maya_rr Re: pierdzielenie czyli sranie w banie 21.07.06, 11:12 grunt to sie poddac:) ale masz racje, z nami nie wygrasz:) Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: pierdzielenie czyli sranie w banie 21.07.06, 12:49 maya_rr napisała: > grunt to sie poddac:) ale masz racje, z nami nie wygrasz:) fakt poddawać się przedwcześnie nie ma co. jednak trzeba tez wiedzieć kiedy odpuścić. wygrma czy nie co to za różnica. Odpowiedz Link Zgłoś
maya_rr Re: pierdzielenie czyli sranie w banie 21.07.06, 12:55 no dobrze juz. rozejm:* Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: pierdzielenie czyli sranie w banie 21.07.06, 15:30 maya_rr napisała: > no dobrze juz. rozejm:* a był jakis konflikt ? 8-o Tak kobiety potrafią sie miedzy sobą kłócić tak że faceci nawet sie nie zorientuja że sie kłocą. weź jednak pod uwage że jako facet nie potrafie rozpoznać takich sytuacji. albo mi powiesz że sie kłocisz i powiesz o co albo ..... nici z kłotni :) Odpowiedz Link Zgłoś
maya_rr Re: pierdzielenie czyli sranie w banie 21.07.06, 15:34 zapomnialam ze jestescie prosto skonstruowani i trzeba wam bialo na czarnym, prosto z mostu...:) tak mi sie powiedzialo "rozejm", na czesc konca naszej dysputy, a Ty od razu zahaczasz o kolejną...;) ps przyznaję Tobie racje, że kobiety wiecej strzelaja fochow i bardziej sie żrą...co jest paskudne Odpowiedz Link Zgłoś
jaona27 Re: pierdzielenie czyli sranie w banie 21.07.06, 18:51 ja bym ten watek nazwala pierdzielenie kotka za pomoca mlotka...hihi.... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek27 Re: pierdzielenie czyli sranie w banie 21.07.06, 10:05 owulację? musiałabym cały miesiąc owulooować w takim razie jeśli ochota zalezy od tego:-) ja się nie podkładam, ja lubię na :-D Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: pierdzielenie czyli sranie w banie 21.07.06, 10:27 > owulację? musiałabym cały miesiąc owulooować w takim razie jeśli ochota zalezy > od tego:-) taki z ciebie ewenement? > ja się nie podkładam, ja lubię na :-D dobra jak tak ci zalezy to utąpie :D Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek27 Re: pierdzielenie czyli sranie w banie 21.07.06, 10:36 bardzo z ciebie (pod)układny chłopczyk, no ale mam nadzieję że coś z twego nika w trakcie wyjdzie, co? wrrrrr.....:-) Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: pierdzielenie czyli sranie w banie 21.07.06, 11:03 tygrysek27 napisała: > bardzo z ciebie (pod)układny chłopczyk, no ale mam nadzieję że coś z twego nika > > w trakcie wyjdzie, co? > wrrrrr.....:-) no widzisz jak sie staram, na co sie godze musisz to docenic :D Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek27 Re: pierdzielenie czyli sranie w banie 21.07.06, 11:11 biedaku, no normalnie to musi być katorga godzić sie na molestowanie przez kobiety, hehe :-) moooocno to doceniam :-D Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: pierdzielenie czyli sranie w banie 21.07.06, 12:50 tygrysek27 napisała: > biedaku, no normalnie to musi być katorga godzić sie na molestowanie przez > kobiety, hehe :-) > > moooocno to doceniam :-D molestowanie? chyba nie. Ja mam wybór. Molestowany wyboru nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek27 Re: pierdzielenie czyli sranie w banie 21.07.06, 13:12 oczywiście że ma albo się godzi na molestowanie albo nie Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio podsumowanie watka :) 21.07.06, 20:06 czy po tej rozmowie nie uwazacie panie,ze Diabelek jest uroczy?? ;] Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: podsumowanie watka :) 22.07.06, 14:37 jest uroczy jak zawsze tzn poziom jego watkow dorowuje tym z OL Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: podsumowanie watka :) 22.07.06, 14:56 voker napisał: > jest uroczy jak zawsze tzn poziom jego watkow dorowuje tym z OL to dlatego że nie chce łamać netykiety. Nie należy zakładac watków które były juz na forum, a ponieważ przez 15 lat było juz wszystko wiec zakladam takie których nie było mam nadzieje że zrozumiałeś Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: podsumowanie watka :) 22.07.06, 15:05 pisze o caloksztalcie, nie tylko FM... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: podsumowanie watka :) 22.07.06, 15:29 netykieta obowiazje na wszystkich forach Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: podsumowanie watka :) 22.07.06, 15:34 badz tak laskaw i zrob sobie screenshota z tego listu i daj na swoj pulpit milego dnia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek27 Re: podsumowanie watka :) 24.07.06, 10:51 łeeeee, ja tam najmocniej z FM lubię "sprzedam" czytaliście adamsa AUTOSTOPEM PRZEZ GALAKTYKĘ? Jest toczka w toczke jak robot Marvin uwielbiam ten humor :-) Odpowiedz Link Zgłoś