Dodaj do ulubionych

dziewczyny..oszczedzcie nam tych widokow!!!

25.07.06, 16:57
coraz czesciej widuje sie dzieczyny wbite w obcisle jeansy, nad ktorych
paskiem wylazi, wylewa sie, wypelzuje...zwal tluszczu... to jest tak
ochydne...jeszcze taraz, kiedy ten tluszcz jest pokryty warstwka wilgosci...
fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjj..
dzis widzalem na fontannie dziewczyne (kolo 19-20 lat). Siedziala..ze spodni
wyszlo jej pol "czterech liter"..a po bokach zwaly tlusczu.. wylewajace sie z
super obcislych jeansow... myslelem, ze mnie skreci...

serio, nie wygladacie tak na atrakcyjne...
Obserwuj wątek
    • maya_rr Re: dziewczyny..oszczedzcie nam tych widokow!!! 25.07.06, 17:04
      nie rozumiem, jak można w takie upały nosić dzinsy!!?
      • maclorcan Re: dziewczyny..oszczedzcie nam tych widokow!!! 25.07.06, 17:11
        Co tam dżinsy, ja wczoraj widziałem dziewczynę w czarnej bluzce, czarnej spódnicy do samych kostek i - uwaga - w glanach! Normalnie moje stopy zaczęły się intensywniej pocić od samego patrzenia...
        • asiunia311 Re: dziewczyny..oszczedzcie nam tych widokow!!! 25.07.06, 17:13
          No, te glany, to może LEKKA przesada...;-)) ale jak ktoś lubi kolor czarny??? I
          ma przewiewne rzeczy w tym kolorze? Też da się wytrzymać, zapewniam. Poza tym w
          taki upał to jakimkolwiek ubraniu jest gorąco...;-)))
          • hultaj78 Re: dziewczyny..oszczedzcie nam tych widokow!!! 25.07.06, 17:21
            > Poza tym w taki upał to jakimkolwiek ubraniu jest gorąco...;-)))

Dlatego należy chodzić BEZ ubrań. Ladies first ;)
            • asiunia311 Re: dziewczyny..oszczedzcie nam tych widokow!!! 25.07.06, 17:25
              Jak dżentelmen, niech no skonam!!;-)))
              Po co tak od razu "na tacy"??;-))) Niech sobie facet co nieco powyobraża...jak
              ma wyobraźnię, oczywiście;-)))
              A może tak Ty dasz przykład Panom i "poprowadzisz defiladę"???;-PPP
              • hultaj78 Re: dziewczyny..oszczedzcie nam tych widokow!!! 26.07.06, 09:53
                Ależ ja tylko chciałem ulżyć damom w cierpieniach w taki upał ;)
                Bo osobiście też jestem zdania, że bardziej seksi jest odpowiednio (czy też
                odpowiednio skąpo) osłonięte kobiece ciałko, niż takie całkiem gołe.
                A co do "defilady" - niestety, dress code w moim biurze nie przewiduje póki co
                takiej opcji ;)
                • asiunia311 Re: dziewczyny..oszczedzcie nam tych widokow!!! 26.07.06, 16:24
                  Ja wiem, ja wiem, że Ty rycerski, szarmancki i w ogóle bon-ton;-))) Oczywiście,
                  że chciałeś ulżyć niewiastom w cierpieniach!!!;-))) Gdzieżbym śmiała
                  podejrzewać o inne zamiary!!;-)))
                  Jak to - defilady NIE BĘDZIE???;-)) Nawet po pracy??;-)) A ja już się
                  nastawiłam, że się poświęcę i pojadę popatrzeć do tej Wawy...
    • asiunia311 Re: dziewczyny..oszczedzcie nam tych widokow!!! 25.07.06, 17:08
      No, przyznaję, nie jest to zbyt piękny widok, ale nie zamierzam z tego powodu
      linczować tych dziewuch. Z tego powodu, że lustra w domu nie mają?? One też
      chcą wyglądać seksownie, a że czasami wychodzi to trochę karykaturalnie...
      Z drugiej strony to samo można by powiedziec o niektórych facetach... Tak więc
      przedstawiciele obu płci mają "za uszami"...;-)))
      • camel_3d Re: dziewczyny..oszczedzcie nam tych widokow!!! 25.07.06, 17:17
        no ja rozumiem, ze nie chsesz ich linczowac i zo one tez chca wygladac
        seksownie..niestety skutek jest dokladnie odwrotny. Wygladaj ana wybitnie
        nieseksowne, nieapetyczne a wrecz odrzucajace.

> No, przyznaję, nie jest to zbyt piękny widok, ale nie zamierzam z tego powodu
        > linczować tych dziewuch. Z tego powodu, że lustra w domu nie mają?? One też
        > chcą wyglądać seksownie, a że czasami wychodzi to trochę karykaturalnie...
        > Z drugiej strony to samo można by powiedziec o niektórych facetach... Tak
        więc
        > przedstawiciele obu płci mają "za uszami"...;-)))
    • a_ana Re: dziewczyny..oszczedzcie nam tych widokow!!! 25.07.06, 17:29
      ... tylko takie widzisz latem ?? niektóre z nich kochają swoje ciało i za nic w
      świecie nie sięgną po żadną dietę po to aby się komuś podobać. Niech się męczą
      mogły pomyśleć o tym wiosną bo już latem jest za późno !!! A widoki ... zmień
      spojrzenie na inne :)
      • skorpionica11 Re: dziewczyny..oszczedzcie nam tych widokow!!! 25.07.06, 17:36
        Mi sie podoba moda Amerykanska ,tam bez skrepowania na ulicach dziewczyny
        chodza lub jezdza na rolkach w szortach i staniku w taki upał
        ( przynajmniej tak na filmach pokazuja :P )
        • maya_rr Re: dziewczyny..oszczedzcie nam tych widokow!!! 25.07.06, 17:38
          zapomnialas dodac szczuple dziewczyny;) no ale widzisz sport sport sport.
        • camel_3d Re: dziewczyny..oszczedzcie nam tych widokow!!! 26.07.06, 17:22
          a ja wole francuska, wysmakowana, kobieca... te amerykanskie paszkwile ni erobi
          ana mnie wrazenia. waluzowana moda.. pewnie, byle ze smakiem.

skorpionica11 napisała:

> Mi sie podoba moda Amerykanska ,tam bez skrepowania na ulicach dziewczyny
          > chodza lub jezdza na rolkach w szortach i staniku w taki upał
          > ( przynajmniej tak na filmach pokazuja :P )
          >
          >
          >
          >
          >
      • camel_3d Re: dziewczyny..oszczedzcie nam tych widokow!!! 26.07.06, 17:21
        > ... tylko takie widzisz latem ??

niestety na polu usianym rozami go.no smierdzi najbardziej..i zabija cala
        radosc z ogladania i wachania roz...

>niektóre z nich kochają swoje ciało i za nic w
        > świecie nie sięgną po żadną dietę po to aby się komuś podobać.

co ty..gdyby tak kochaly to cialo to by o nie zadbaly. .

> mogły pomyśleć o tym wiosną bo już latem jest za późno !!! A widoki ... zmień
        > spojrzenie na inne :)

Nie moga... to sie za bardzo rzuca w oczy..szczegolnie kiedy oscenicznie takie
        balerony prezentuja swoje wdzieki..brrrrrrrr
        • mateusz8p Re: dziewczyny..oszczedzcie nam tych widokow!!! 26.07.06, 23:00
          > niestety na polu usianym rozami go.no smierdzi najbardziej..i zabija cala
          > radosc z ogladania i wachania roz...

Wspaniała metafora... szkoda tylko, że nie pomyślałeś o tym, jak poczują się
          trochę grubsze czytelniczki tego forum, po porównaniu do gówna.

>co ty..gdyby tak kochaly to cialo to by o nie zadbaly. .
          Zadbały? A po co, jeśli je akceptują? Dlaczego niby akceptacja swojego ciała ma
          być zarezerwowana tylko dla szczupłych kobiet? Każdy człowiek ma prawo do
          szczęścia, bez względu na wagę.

> Nie moga... to sie za bardzo rzuca w oczy..szczegolnie kiedy oscenicznie
          takie
          > balerony prezentuja swoje wdzieki..brrrrrrrr

Bardzo kulturalny z Ciebie facet :]. Jeżeli chcą prezentować, to niech
          prezentują do woli - jest to ich sprawa i dlaczego niby mają się przejmować
          Twoimi wrażeniami estetycznymi? Jeżeli czują się dobrze w obcisłych spodniach
          to niech sobie je noszą, dlaczego mamy im tego zabraniać? To wolny kraj, jeżeli
          wolisz szczupłe dziewczyny, patrz na szczupłe, nikt Ci tego nie broni, tak samo
          jak nikt nie powinien bronić grubszym kobietkom zakładania obcisłych ubrań.

No, a tak ode mnie - ludzie ubierają się w różny sposób, oczywiście można
          wyróżnić ludzi ubierających się ze smakiem i wręcz odwrotnie, ale to, jak się
          ktoś ubiera jest jego prywatnym wyborem i nie powinniśmy chyba za bardzo się do
          tego wtrącać.
          • camel_3d Re: dziewczyny..oszczedzcie nam tych widokow!!! 27.07.06, 07:53

> Wspaniała metafora... szkoda tylko, że nie pomyślałeś o tym, jak poczują się
            > trochę grubsze czytelniczki tego forum, po porównaniu do gówna.

alez mnie nie chodzi o to czy ktos jest grubszy czy nie. Bo i grubsze
            dziewczyny potrafia byc fajne i seksowne, ale nie jak sie wbija w ciasne
            spodnie i zdeformuja w kazdym mozliwym miejscu...
    • srubka_87 Re: dziewczyny..oszczedzcie nam tych widokow!!! 25.07.06, 17:39
      blee, niektore laski staraja sie byc 'kapiacym seksapilem" ...
    • occasion Re: dziewczyny..oszczedzcie nam tych widokow!!! 25.07.06, 19:33
      no ładne to to nie jest, ale czemu sie katujesz?? masochista z Ciebie, czy jak?
      nie podoba się, to się nie przyglądaj...a przyglądasz się ewidentnie, skoro
      potrafisz stwierdzic, ile dziewczyna ma lat i że jest pokryta warstwa wilgoci...
      • ellw41 Re: dziewczyny..oszczedzcie nam tych widokow!!! 26.07.06, 09:48
        dobra krytyka potrafi otworzyc oczy,bo samokrytyka u kobiet chyba nie
        istnieje......NAPRAWDE, PODZIWIAM JE I czasem panow.....a zrzucenie trrochę
        wagi pomaga chrom ,rower a potem kupno ladnej bielizny nawet z CHIN ,poczujecie
        sie wtedy kobiece.....
      • camel_3d Re: dziewczyny..oszczedzcie nam tych widokow!!! 26.07.06, 17:23

to raczej kewstia zastanawiania sie... skad tyle nienawiscie do spoleczenstwa,
        zeby tak ludzi katowac:_)
        • occasion Re: dziewczyny..oszczedzcie nam tych widokow!!! 26.07.06, 17:46
          może ktoś kiedyś ją skrzywdził i teraz się mści?! badź dobry przede wszystkim
          dla siebie i dla własnego spokoju ducha NIE PATRZ!!!!!
          • asiunia311 Re: dziewczyny..oszczedzcie nam tych widokow!!! 26.07.06, 17:57
            Okazja walcząca???;-)))
            Pozdrawiam;-))
          • camel_3d Re: dziewczyny..oszczedzcie nam tych widokow!!! 26.07.06, 20:41
            > może ktoś kiedyś ją skrzywdził i teraz się mści?! badź dobry przede wszystkim
            > dla siebie i dla własnego spokoju ducha NIE PATRZ!!!!!

to powinny przed mcdonaldem siadac:))))
    • voker Re: dziewczyny..oszczedzcie nam tych widokow!!! 25.07.06, 22:28
      apel jak najabrdziej sluszny, ale daj to na fk, bo tam jest wiecej bab :)
      • huskyman Re: dziewczyny..oszczedzcie nam tych widokow!!! 25.07.06, 23:07
        Chcesz zeby tam chlopa zywcem ze skory obdarły?!?!? Zlituj sie nad nim ;)
        • voker Re: dziewczyny..oszczedzcie nam tych widokow!!! 25.07.06, 23:20
          nie przyznaja sie do tego, bo kazda chce uchodzic na szupla itp ;-)
    • girl32 Re: dziewczyny..oszczedzcie nam tych widokow!!! 25.07.06, 23:23
      Mimo iż sama jestem kobietą to też nie lubię takich widoków.Aaa i jeszcze nie
      mogę patrzeć na kobitki w topikach a spod topu widać czasem pół staniczka i
      często taki pospolity,ordynarny.Kurcze,przecież dziś jest taki wybór
      bielizny,ze można dopasować odpowiedni,no a jeśli nie potrafimy to może lepiej
      nie nośmy.Faceci tego nie lubią.
      • krakoma Re: dziewczyny..oszczedzcie nam tych widokow!!! 26.07.06, 19:04

• ewaaa06 czy nie wiecie.. 26.07.06, 01:30
      ze niektorym kobietom chodzi o zwrocenie na siebie uwagi meżczyzn?
      i nie wazne w jaki sposob:)

a czym głupiej taka wygląda to facet się dłużej przygląda
    • pinup Re: dziewczyny..oszczedzcie nam tych widokow!!! 26.07.06, 10:44
      o w morde ludzie. powalilo was? dziewczyna nie moze sie ubrac tak jak chce bo
      jakiemus obcemu panu(pani) sie widok nie spodoba? buhahahah:)
      mieszkam w irlandii, gdzie przynajmniej 50% kobiet to - jak nazywaja je moi
      koledzy - wieloryby. i wieloryby pokazuja swoje ciala a ja uwazam ze to
      fantastyczne. zero kompleksow, samoakceptacja, usmiechniete twarze. szczesliwe
      kobiety, ktorych zadowolenie nie ma nic wspolnego z waga.
      zastanowcie sie co wypisujecie i czy to wy nie macie problemu ze soba.
      paranoja. zeby trzeba bylo stroj dopasowywac do obcego faceta i jego
      samopoczucia.
      • voker Re: dziewczyny..oszczedzcie nam tych widokow!!! 26.07.06, 10:56
        Niech sie ubiera jak chce-ma do tego święte prawo, tylko niech potem taka jedna nie dziwi sie, ze nikt jej nie podrywa. Facet ma święto prawo do ocenienia jej jako kaszalota. Tym sposobem te 2 święte prawa nie spotykają sie i nie ma 3 świętego prawa-sex to nektar bogów. :-)
        • pinup Re: dziewczyny..oszczedzcie nam tych widokow!!! 26.07.06, 11:16
          a kto tu mowi o zdziwieniu babskim? watek jest o tym jak sie facetowi niedobrze
          zrobilo i fuuuuuujjjj na widok kobiecego ciala. tylko dlatego ze bylo go wiecej
          niz JEGO norma przewiduje. przesada naprawde. ta 20letnia dziewczyna chociazby
          z racji swojego wieku miala na pewno ladna skore i jedrne cialo. ale autor
          watku tego juz swoim bystrym okiem nie dojrzal. oczywiscie sam jest zapewne
          megaprzystojnym esteta.
          mysle ze jest o wiele wiecej bardziej fuuuuuuuujjjj widokow niz oponka. a sama
          oponka nie robi z nikogo kaszalota. a jezeli tak, to 90% polskich facetow w
          okolicach 30tki i powyzej to XXXLkaszaloty :-)
          • camel_3d Re: dziewczyny..oszczedzcie nam tych widokow!!! 26.07.06, 17:32
            pinup napisała:

> a kto tu mowi o zdziwieniu babskim? watek jest o tym jak sie facetowi
            niedobrze
            >
            > zrobilo i fuuuuuujjjj na widok kobiecego ciala. tylko dlatego ze bylo go
            wiecej

Nie wiecej, tylko ochydnie weksponowane zwaly.... a czy wiecej..nie. raczej
            przecietnie...moze ciut wiecej..

ta 20letnia dziewczyna chociazby
            > z racji swojego wieku miala na pewno ladna skore i jedrne cialo.

Nie..zdecydowanie jedrne cialo nie wylewa sie na boki:)))

> oczywiscie sam jest zapewne
            > megaprzystojnym esteta.

kurcze...przez grzecznosc nie zaprzecze:)))

> mysle ze jest o wiele wiecej bardziej fuuuuuuuujjjj widokow niz oponka. a
            sama
            > oponka nie robi z nikogo kaszalota.

nie..ale oponka wylewajaca sie super obcislych jeansow...pomiedza spodniami i
            obcisla bluzka..robi... i raczej znieksztalca kobiete...

a jezeli tak, to 90% polskich facetow w
            > okolicach 30tki i powyzej to XXXLkaszaloty :-)

e...ja sie trzymam dobrze:)))) I mimo moich 30 lat widze czasem ten maslany
            wzrok u plci pieknej:))
      • camel_3d o jezu... 26.07.06, 17:28

> mieszkam w irlandii, gdzie przynajmniej 50% kobiet to - jak nazywaja je moi
        > koledzy - wieloryby. i wieloryby pokazuja swoje ciala a ja uwazam ze to
        > fantastyczne.

no tak, ale panowie z irlandii tez to najpiekniejszych nie naleza..wiec pasuja
        do siebie:)))) ale czy to jest fantastyczne... to juz sprawa dyskusyjna.
        Szczerze mowiac, bardziej podobaja mi si ekobiety, ktore potrafia sie ze
        smakiem ubrac. A czy ma troche wiecej ciala..nie ma znaczenia..ale jak wyskoczy
        taka w jeansych i obcislej bluzcze, a po bokach wylewaja sie tony skory, i
        takietam..to hmm..no dla mnie to szczyt bezguscia... no ale przeciez nie musze
        z nimi sie zadawac:)))

> zastanowcie sie co wypisujecie i czy to wy nie macie problemu ze soba.

My? no co ty... to nie dla nas wydawcy wydaja 10000 pism o modzie i urodzie:))
        i to nie my je kupujemy:) my tylko oceniamy to co widac na ulicy..czasem lepiej
        czasem gorzej...

> paranoja. zeby trzeba bylo stroj dopasowywac do obcego faceta i jego
        > samopoczucia.

No dopasowanie stroju do odpowiedniej figury i sytuacji to sztuka, ktorej
        niestety wiele kobiet najwyrazniej nie posiadla. To zo p. Spear wyglada super w
        takich jeansach nie znaczy ze kazad dziewczyna bedzie odrazu ponetna..czasem (a
        nawet czesciej ) efekt jest wrecz odwrotny...
    • kasia7601 Re: dziewczyny..oszczedzcie nam tych widokow!!! 26.07.06, 11:11
      Pewnie to jest tak, ze jak sie ubiera taka dziewczyna to sie oglada w lustrze
      na stojaco i wtedy sie raczej nie wylewa, bo cialo jest rozciagniete, a potem
      siada, z tylu proca i boki zaczynaja sie wylewac, moze to dlatego.
      Poza tym ostatnio jest zalew spodni biodrowek, tak na prawde trudno kupic - nie-
      biodrowki, a przeciez kobiety figury maja rozne - to tez moze byc przyczyna.
      Poza tym kazda mysli ze to na pewno nie o niej ten post bo innym sie wiecej
      wylewa, szkoda ze nie da sie zamiesci zdjecia - co jestescie w stanie -
      (zreszta nie tylko Wy, bo dla kobiety to tez nie najciekawszy widok i tez widza
      takie bledy w ubieraniu) zaakceptowac a czego juz zdecydowanie nie. Bo nie
      wierze, ze widzi ze tak wyglada, ze kawal ciala sie wylewa ale nadal tak sie
      ubiera.
    • krecilapka chlopcze..oszczedz mi takich apeli. 26.07.06, 11:25
      Nie podoba sie to nie lukaj. Wszystkich bys w mundury powbijal, po wojsku Ci zostalo myslenie trepa czy co? Wylez z komunistycznego myslenia, niech sie ludzie ubieraja jak chca. Czasy w ktorych palowali za nieodpowiednie fryzury czy ciuchy juz minal.
      • camel_3d o! 26.07.06, 16:17
        nie...czemu w mundury?
        uff..ale powialo inteligencja..no nie... po prostu wiosna ...

> Czasy w ktorych palowali za nieodpowiednie fryzury czy ciuc
        > hy juz minal.

szkoda...
    • kiwigirl Re: dziewczyny..oszczedzcie nam tych widokow!!! 26.07.06, 11:57
      będąc kobietą - normalną nie za grubą ale też nie anorktycznie chudą - niestety
      dołaczę sie do tych lamentów. wczoraj w autobusie siedziała taka wielorybica.
      wieeeeeelka. miała szorciki jeansowe do tego topik który 70A by nie zakrył, nie
      wspominając o jej 100DD. między topikiem a paskiem spodenek wylożyła sobie (bo
      inaczej tego nie da sie nazwać, widziałam jak sobie ręką pomagała!!!) falde
      tłuszczu.

widok okropny. czy dla dziewczyny czy dla chłopaka. i szczerze - uważam ze
      jakakolwiek kultura i samokrytyka sugeowałaby takie coś choć zwiewnym tiulowym
      wdziankiem oslonić a nie wywalać na widok publiczny.

brrrrrrrr, nawet nie przyglądajac się specjalnie takiego czegoś nie da sie
      przeoczyć !!!!!!!! odrażające!!!
      • camel_3d Re: dziewczyny..oszczedzcie nam tych widokow!!! 26.07.06, 20:44
        tak, musze przyznac..taki widok hipnotyzuje..bo czlowiek nie do konca wierzy w
        to co widzi...
    • forumowicz_pospolity Re: dziewczyny..oszczedzcie nam tych widokow!!! 26.07.06, 18:48
      camel_3d napisał:

> coraz czesciej widuje sie dzieczyny wbite w obcisle jeansy, nad ktorych
      > paskiem wylazi, wylewa sie, wypelzuje...zwal tluszczu... to jest tak
      > ochydne...jeszcze taraz, kiedy ten tluszcz jest pokryty warstwka wilgosci...
      > fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjj..
      > dzis widzalem na fontannie dziewczyne (kolo 19-20 lat). Siedziala..ze spodni
      > wyszlo jej pol "czterech liter"..a po bokach zwaly tlusczu.. wylewajace sie z
      > super obcislych jeansow... myslelem, ze mnie skreci...
      >
      > serio, nie wygladacie tak na atrakcyjne...
      >
      >

ohydna ortografia:)
      • camel_3d Re: dziewczyny..oszczedzcie nam tych widokow!!! 26.07.06, 20:43

>
        > ohydna ortografia:)
        >
        gdzie? bo zauwazylem kilka literowek..ale ortografii..nie
        • asiulka81 [...] 26.07.06, 21:16
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • ksiaze-gigi Re: dziewczyny..oszczedzcie nam tych widokow!!! 26.07.06, 21:22
          przyłaczam sie do tego.mnie też razi jak dziewczyna siada i nagle zewsząd jej
          ciało wpypływa....zza małego stanika cycki, zza ciasnych spodni brzuch a czacem
          to i nawet kawałek tylka. pomijajac kwuestie estetyczne, jest to nezdrowe.za
          maly stanik deformyje biust, za ciasne dzinsy porzyczyniaja sie do powstania
          cellulitu, zbyt ciasne w pasie powoduja problemu z oddychaniem-->niedotlenenie.
          przyznam, ze tez mi sie raz raka wtopa zadzayla, co gorsza zobaczylam to dopiero
          na zrobionym juz zdjeciu. mała przylegajacy sweterek, taki ponizej pasa i
          biodrówki-niełonówki, ale jestnak obniżony stan, ijescze byłam skulona na tym
          krzesle bo mnie brzuch bolał...tragedia..teraz do tych spodni zakładam lużne
          ciuchy zakrywające brzych b.dokładnie. nie to, żej estem jakaś starsznie gruba
          (93-73-94, teraz 156-53kilo, rok wczesniej 47 kilo), ale byłam przed maturą i
          nie miałam siły nic ćwiczyć, więc sflaczałam trochę. teraz jest juz lepiej, ale
          bardziej się pilnuję. kłopot z tym , że barzdo ciężko jest kupić jakieś podnie
          nie-biodrówki.
          • ksiaze-gigi Re: dziewczyny..oszczedzcie nam tych widokow!!! 26.07.06, 21:24
            przepraszam za bledy, mam kontuzjowana reke
            • camel_3d Re: dziewczyny..oszczedzcie nam tych widokow!!! 27.07.06, 07:52
              pewnei zaraz ktos przyjdzie i ci naubliza:) za bledy:)
        • rasgeea Re: dziewczyny..oszczedzcie nam tych widokow!!! 27.07.06, 08:44
          swoja droga camel_3d ciekawa jestem jak Ty wygladasz?! idealny? nie ma takich..
          • camel_3d :))) 27.07.06, 16:50
            oczywiscie ze nie idealny...
    • lwicasalonowa Re: dziewczyny..oszczedzcie nam tych widokow!!! 26.07.06, 22:37
      Panowie!
      a moze sami stworzyliscie potwora?
      kazda kobieta/dziewczyna musi wygladac super! miec cialo modelki
      jak nie maja to przynajmniej w ciuchy o numer za male probuja sie wcisnac....

a swoja droga czy wiecie jak obrzydlkiwie sa mezczyzni/chlopcy w niektorych
      swoich ubraniach, zalani potem.....

fuj
      ble
      ohyda
      • camel_3d otwarcie na krytyke... 27.07.06, 16:53
        no i wlasnei o to chodzi. Jezeli mialbym piwny brzuch.. to na pewno nie
        wbijalbym sie w super obcisle podkoszulki dla sportowcow:) i szorty, nat
        ktorymi taki brzuch by zwisal. Staralbym sie jakos go nieco zamaskowac np luzna
        koszula. a juz na pewno pozbyc.
    • jaona27 zgadzam sie...wole 26.07.06, 23:43
      bez majtek i bez dzinsow calkiem nago!
    • rasgeea Re: dziewczyny..oszczedzcie nam tych widokow!!! 27.07.06, 08:42
      ale Wy jestescie wstretni!! a co maja zrobic dziewczyny, ktore sa grubsze, nie
      maja talii osy w takie upaly???! maja ubierac sie od stop po uszy, w ciuchach o
      trzy rozmiary za duze, pocic sie, a najlepiej nie wychodzic z domu, bo komus
      nie podoba sie ich widok??! sa jakie sa!! a to ze sie tym nie przejmuja to
      bardzo dobrze!! jak ja bym taka byla to tez bym sie tak zachowywala, co mnie
      obchodzi co mysla ludzie?! a faceci to niby sa idealni? tak samo wylewa sie im
      tluszcz tu i owdzie, brzuchy to co jeden to ma wiekszy, nie mowiac o innych
      detalach!! zastanowcie sie co mowicei i piszecie!! najpierw patrzcie na swoje
      podworko a potem na inne!!!
      • vega123 Re: dziewczyny..oszczedzcie nam tych widokow!!! 27.07.06, 10:03
        trzeba ubierać się "z glową" jeżeli niemogę tego czy tamtego pokaząć to nie
        pokazuję

tiny.pl/t8kv
      • camel_3d Re: dziewczyny..oszczedzcie nam tych widokow!!! 27.07.06, 14:50
        a czy w taki upal wbicie sie w obcisle jeansy pomaga w ochlodzeniu sie?? no
        chyba co tu kolazanka pomylila. W jeansych to juz sie czlowiek poci jak mysz:)
        na takie upaly wpasnie najlepsze sa luzne zwiewne ubrania...
    • mari116 Re: dziewczyny..oszczedzcie nam tych widokow!!! 27.07.06, 10:41
      Przyłączę się. Jestem za tym żeby dziewczęta młodsze i te starsze zaopatrzyły
      się w lustra.
      Sama jestem dziś w takiej bardziej przylegającej do ciała bluzeczce, ale ma
      rękawek i nie opina mnie. Uważam, że pępek powinien być zawsze zakryty,
      bielizna niewidoczna spod ubrań, a odpowiednio dobrany strój może tylko
      pobudzić mężczyznę, aczkolwiek powinien pobudzać „Tego jednego” – tu będę
      nienowoczesna, ale lubię kiedy mąż mówi mi, że ładnie wyglądam i chcę tak
      wyglądać dla Niego. A jeśli chodzi o upały to jak mam ubraną taką zwienną lekką
      sukienkę (długą) to wygląda to ładnie, kobieco i wcale nie jest gorąco.

• rasgeea Re: dziewczyny..oszczedzcie nam tych widokow!!! 27.07.06, 12:07
        no dobrze. a co jeśli się idzie na basen?! rozumiem, ze wtedy te "wieksze
        kobiety" to sie w ogole nie powinny tam pokazywac, tak?!
      • camel_3d Re: dziewczyny..oszczedzcie nam tych widokow!!! 27.07.06, 14:55
        problem w tym, ze niektore dziewczyny mysle ze sa Britney S. :)) iza nic sie im
        nie wmowi, ze tak nie jest.
    • tamara_t Re: dziewczyny..oszczedzcie nam tych widokow!!! 27.07.06, 13:39
      Odradzam zatem jakiekolwiek wycieczki do UK :) Poza duzymi miastami, gdzie moda
      w duzej mierze kontynentalna [tez na bycie fit], o tyle w mniejszych
      miejscowosciach ... dramat, lzy i zgrzytanie zebami! Laski w kazdym wieku z
      tylkami wielkosci ZUKa, wylewajacymi sie z przykrotkich dzinsow - rurek i
      wystajace miedzy paskiem tychze a krotka bluzeczka najczesciej w czarno-biale
      poprzeczne pasy, ktore poteguja wrazenie ze toczy sie wielki czerw a nie
      kobieta...Wole nie wspominac widokow, kiedy laska siedzi, spodnie zjezdzaja nie
      z polowy, ale z calego tylka odkrywajac stringi nieco zuzyte rozciaganiem do
      takich rozmiarow... bleeeeh!

Co dziwne, faceci tu mydlanymi oczami patrza na te pasztety - slowo daje to
      dopiero inny swiat hahahaha :)
    • chijana Re: dziewczyny..oszczedzcie nam tych widokow!!! 27.07.06, 14:55
      a jak ja zalozylam watek o golych kllatach facetow to sie wszyscy na mnie
      rzucili, ze jestem nietolerancyjna.
      • camel_3d Re: dziewczyny..oszczedzcie nam tych widokow!!! 27.07.06, 15:02
        no... a jak ktos powie, ze dziewczyny sie ubieraja paskudnie i okropnie
        wygladaja, to od razu zarzuca sie wtykanie nosa w nie swoje sprawy i tak dalej:)
    • camel_3d ona kocha swoje cialo:)) 27.07.06, 15:01
      static.flickr.com/21/93913503_c26e43dd4c.jpg

i nich ktos nie mowi, ze to wyglada estetycznie...
      • nupik Re: ona kocha swoje cialo:)) 27.07.06, 16:13
        no i wlasnie wiocha totalna, sloma z butow z ciebie wylazi. W londynie , paryzu
        czy innej barcelonie kazdy chodzi jak chce i wszyscy inni maja to gdzies. co
        cie to obchodzi czy ktos ma tluszcz czy nie? czy wreszcie w polsce skonczy sie
        gapienie sie na ulicy? mieszkalam dlugo za granica i uwierzcie mi, jak sie ktos
        natretnie gapil na kogos w metrze to od razu potem odzywal sie po polsku. wies
        tanczy i spiewa. tyle.
        • camel_3d Re: ona kocha swoje cialo:)) 27.07.06, 16:34
          a widzisz i tu sie mylisz. musisz nauczyc sie odrozniac "prosta mase", ktora
          wlasnie chodzi jak chce, od ludzi, ktorzy potrafia sie ubrac. w musze ci
          powiedzeic, ze wlasnie na to jak sie ubieram zaczalem zwracac uwage wlasnie w
          Londynie podczas studiow. Masz racje, kazdy chodzil jak chcial, ale to co
          miales na sobie mowilo o tym kim jestes. W Nieczech, szczegolnie tych
          zachodnich, ludzie przywiazuja wage do ubioru. Bylem zaskoczony po pierwszej
          wizycie w Monachium... O ile w Belrinie mozna zalozyc byle jakie jeansy i
          cokolwiek..i bedzie ok, to w Monachium juz nie da rady. Chyb ze wlasnie ktos
          chce pokazac jakim jest prostakiem.. wtedy zalozy byle co.
          A i nie chce cie oszukiwac..szczegolnie w Paryzu kobiety zwracaja uwage na to
          co zakladaja i gdzie sie to kupuje. Wystarczy popatrzec na ulice...im bardziej
          prostaccy ludzie tym mniej uwagi przykladaja do ubioru i "wisi" im co sie o
          nich mowi.
    • kohol Re: dziewczyny..oszczedzcie nam tych widokow!!! 27.07.06, 16:37
      A niech noszą co chcą, nie wszystkie muszą się ubierać "pod Ciebie". Widuję
      wiele mniej estetycznych rzeczy i osób, ale jakoś nie mam potrzeby ustawiać
      wszystkich, jak się mają ubierać, żeby mi było przyjemnie.
      • camel_3d Re: dziewczyny..oszczedzcie nam tych widokow!!! 28.07.06, 08:38
        nie, no oczywiscie nie:) przynajmneij wtedy od razu widac co soba reprezentuja
        i nie pozostawiaja cienia watpliwosci, ze nie wartu z nia ryzykowac:)
    • leff Re: dziewczyny..oszczedzcie nam tych widokow!!! 27.07.06, 16:40
      wrzuć ten wątek na forum "Kobieta"
      będzie czad :DDDDDDD
      • camel_3d Re: dziewczyny..oszczedzcie nam tych widokow!!! 27.07.06, 16:48
        nie bede ryzykowal..przecie mnie tam zlinczuja. kobiety sa wyjatkowo wrazliwe
        na krytyka, ale bronia sie jak tygrysice..chocby potem sie mialy ze zlosci
        poplakac.
    • camel_3d krytyka...i bol do zniesienia... 27.07.06, 16:43
      fajnie...
      po tej calej dyskusji:
      jak to jest... kobiety pisza: faceci powinni sie golic pod pachami, bo
      smierdza" "faceci nie powinni chodzic bez koszuli po miescie", "faceci nie
      powinni miec wlosow na klatce". faceci to i tamto.
      Nagle ktos pisze, kobiety nie powinny sie wbijac w obcisle jeansy bo wygladaj
      fatalnie, jezeli maja nadmiar walkow. Szczegolnie wtedy wygladaja na
      nieatrakcjne. Itu sie zaczyna..wyzywanie, obrazanie, krzyk o wcinanie sie w nie
      swoje sprawy...wow! a czemu po prostu ktos nie akceptuje krytyki? czemu po
      prostu ktos nie potrafi stanac przed lustrem i powiedziec: kuzwa..wygladam w
      tych pantalonach jak szynka w wedzarni..nie. Nie bede z siebie posmiewiska
      robila. Nie..naszpikowane madiami, szczegolnie mlode dziewczyny uwazaja sie za
      chodzace idealy. Staja sie wowczas zarozumiale i nie daj boze urazic ich dume.
      Pokazuja swoje kochane cialo, ze niby tak je kochaja.
      Mam w prycy bardzo otyla kolezanke. Zawsze jest swietnie ubrana. Wie, ze przy
      jej tuszy po porstu masa rzeczy nei pasuje.. a TU taki raban sie zrobil.
      • diastema Re: krytyka...i bol do zniesienia... 28.07.06, 10:59
        Jakby sie moj facet ogolil to bym padla ze smiechu :) Bez koszuli sam chodzic
        nie chce. A moje walki ani mi ani jemu nie przeszkadzaja. Samokrytyka owszem
        jestem gruba ale co grube baby maja w workach chodzic :)
        • tygrysek27 Re: krytyka...i bol do zniesienia... 28.07.06, 11:05
          a ktoś tu mówi o workach?naprawdę - jest teraz tyle fatałaszków i taki wybór w
          ciuchach niekoniecznie drogich że można dobrac coś najbardziej pasującego do
          swojej sylwetki, ukrywającego mankamenty a podkreślającego zalety
      • pinup Re: krytyka...i bol do zniesienia... 28.07.06, 11:11
        bo nikt cie chlopie o opinie w tej sprawie nie pytal. dlatego wlasnie.
        jest mnostwo ludzi ktorzy nie przywiazuja wagi do stroju i swojego wygladu i
        maja w deeee twoja opinie i krytyke. i wiesz co? jest mnostwo ludzi ktorzy
        przywiazuja wage do swojego stroju i wygladu a mimo wszystko nie oczekuja tego
        od innych.
        wspolczuje ci jezeli taka rzecz jak wyglad obcego czlowieka uwiera cie do tego
        stopnia ze musisz na ten temat dyskutowac.
        pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka