ania.downar 27.07.06, 00:28 ... czy mi sie wydaje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiunia311 Re: Wasze forum zdycha.... 27.07.06, 00:43 No, ruch teraz jakiś mały...:-((( A i Pascal kasuje co "pikantniejsze" wątki z upodobaniem;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: Wasze forum zdycha.... 27.07.06, 10:39 Kluczowa jest tu informacja że Pascal to BRAT. Zakonnik. Umorlaniacz. A my powinniśmy się wstydzić! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: Wasze forum zdycha.... 27.07.06, 16:07 No i widzisz, pojąłeś tajemnicę FORUM. My tu grzeszymy na potęgę, a biedny Pascal nie nadąża z umoralnianiem;-))) Sama się dziwię, jak możemy być tak okrutni...;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: Wasze forum zdycha.... 27.07.06, 16:28 Walczymy z systemem! Jak Neo z Matrixem! Jesteśmy bojownikami o wolność słowa i skojarzeń bezbożnych! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: Wasze forum zdycha.... 27.07.06, 16:31 A co na to Przenajświętszy Ojciec Dyrektor??;-))) Wyklnie całą zgraję na antenie;-))) Ja tak chcę!!!;-)))) Zawsze to jakiś rozgłos, nie??;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ania.downar Re: Wasze forum zdycha.... 27.07.06, 00:51 Mam nadzieje, ze wydaje sie mi. Ale nie wyglada to dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Wasze forum zdycha.... 27.07.06, 00:45 własnie ten Pascal to jakiś wydelikacony admin niebywale miałem tam pogaduche w jednych wątku to wziął i ciachnął do dziś zachodze w głowę czemu? Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: Wasze forum zdycha.... 27.07.06, 00:46 Bo jest wrażliwy, ot co!;-))) A my, szarzy forumowicze, nie rozumiemy takich uczuć;-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
ania.downar Re: Wasze forum zdycha.... 27.07.06, 10:48 Szukanie guza to moja ulubiona opcja spedzania wolnego czasu. A tak serio... przeciez mam racje. Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: Wasze forum zdycha.... 27.07.06, 10:50 No coz, troche masz, ale psują je głównie baby, bo jest Was tutaj zbyt duzo. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sprzedam Re: Wasze forum zdycha.... 27.07.06, 06:07 chciałabym coś napisać, ale nie bardzo mam co...w główce taka pustka...nikt mnie w realu nie chce słuchać...nawet mąż włącza głośniej telewizor jak do niego mówię....a to sobie napiszę "wasze formu zdycha.." Odpowiedz Link Zgłoś
ania.downar Re: Wasze forum zdycha.... 27.07.06, 10:47 sprzedam napisał: > chciałabym coś napisać, ale nie bardzo mam co...w główce taka pustka...nikt > mnie w realu nie chce słuchać...nawet mąż włącza głośniej telewizor jak do > niego mówię....a to sobie napiszę "wasze formu zdycha.." No i czemu nie napisales? Wszystko trzeba robic za Ciebie?! ;-p Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: Wasze forum zdycha.... 27.07.06, 09:07 Zeby nie byc dłużnym napisałem na fk ze ich forum to plotkarnia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ania.downar Re: Wasze forum zdycha.... 27.07.06, 09:28 Dobra, dobra chlopaki... ale rozejrzyjcie sie... I wcale nie chce Wam docinac, kiedys bardzo lubilam tu byc. Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Wasze forum zdycha.... 27.07.06, 10:11 Bo nudne wątki są - powstają tylko wątki z cyklu:"zdradził mnie", "zdradziłam go", "zdradziłem ją", "co myślą faceci na temat.....(wstaw dowolne)", "co to znaczy gdy facet....." i inne takie nudne, nawet już nie ma kogo mękami piekielnymi straszyć za rozpustę:/ Odpowiedz Link Zgłoś
ania.downar Re: Wasze forum zdycha.... 27.07.06, 10:15 Troche jak u nas. Ale u nas wiekszy ruch. Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: Wasze forum zdycha.... 27.07.06, 10:23 To co sie dzieje to sodoma i gomora. :-) Każdy sie bzyka na prawo i lewo, stad tyle postow o zdradzie. Męskie fora, ktore nie sa moderowane sa zupełnie inne. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: Wasze forum zdycha.... 27.07.06, 12:45 > Dobra, dobra chlopaki... ale rozejrzyjcie sie... I wcale nie chce Wam docinac, > kiedys bardzo lubilam tu byc. a kiedy to bywałaś tutaj ? Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: Wasze forum zdycha.... 27.07.06, 10:31 Raaaany, człowiek na tydzień na urlop wyjedzie i już afera! ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
voker Pascal 27.07.06, 10:35 Moj temat poleciał z FK, wiec ten w imię sprawiedliwości społecznej i męskiej solidarności tez powinien. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ania.downar Re: Wasze forum zdycha.... 27.07.06, 10:50 Nawet swawolny to stwierdzil jakis czas temu. Wtedy go nie rozumialam, ale teraz juz doroslam... Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: Wasze forum zdycha.... 27.07.06, 12:45 ania.downar napisała: > Nawet swawolny to stwierdzil jakis czas temu. Wtedy go nie rozumialam, ale > teraz juz doroslam... to normalne. kobieta musi mieć czas żeby zrozumieć :D Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: Wasze forum zdycha.... 27.07.06, 16:32 ania.downar napisała: > ... czy mi sie wydaje? zdycha bo są tu same kobiety i o kobiecych tematach rozmawiają, dziękujemy za to panu opiekunowi forum Odpowiedz Link Zgłoś
robert-1968 Re: Wasze forum zdycha.... 27.07.06, 16:59 ania.downar napisała: > ... czy mi sie wydaje? Też mi się tak wydaje, szczególnie, że wiele wątków jest kasowanych w zarodku, tak jak kilka moich, według mnie bez żadnej przyczyny, tylko dlatego, że komuś się tak podoba. Odpowiedz Link Zgłoś