mmmycha 27.07.06, 20:25 odpowiedzcie szczerze: jak widzicie ładna dziewczyne :P a po chwili okazuje sie ze ma aparat stały... przeszkadza wam to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swawolny.diabel Re: tylko sie nie śmiać 27.07.06, 20:30 mmmycha napisała: > odpowiedzcie szczerze: jak widzicie ładna dziewczyne :P a po chwili okazuje > sie ze ma aparat stały... przeszkadza wam to? zawiode cie. Nie przeszkadza. tylko podnieca :) Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: tylko sie nie śmiać 27.07.06, 20:40 mmmycha napisała: > odpowiedzcie szczerze: jak widzicie ładna dziewczyne :P a po chwili okazuje > sie ze ma aparat stały... przeszkadza wam to? nie, przeciwnie, widać że dba o siebie jeden warunek: musi uważać podczas seksu oralnego Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d Re: tylko sie nie śmiać 27.07.06, 21:05 nie. jezeli jest sympatyczna: pozatym potem bedzie jeszcze ladniejsza:) Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d Re: tylko sie nie śmiać 28.07.06, 08:33 si, tylko w niektorych przypadkach to moze juz za pozno:)))) chociaz musze przyznac, ze na kursie niemieckiego mialem kolezanke z wenezueli z aparatem:) mielismy niesamowity ubaw, bo aparat byl spory i przeszkadzal jej w prywidlowym wymawianiu slow:) zreszta ona tez sie kiedys poplakala ze smiechu:))) na zajeciach. Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: tylko sie nie śmiać 28.07.06, 08:34 hehe masz racje:)) Ty to masz wyobraznie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
bydlaq Re: tylko sie nie śmiać 28.07.06, 21:35 grunt to umieć śmiać się z siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: tylko sie nie śmiać 28.07.06, 08:57 heh miło to słyszeć. Pozatym mój jest przeźroczysty i nawet znajomy dopiero wczoraj mnie zapytał (ekhem przedrzeźniał) czemu zaczełam lekko seplenić no i powiedziałam mu, że mam aparat a głupek jeden naprawdę się zdziwił bo nei zauważył wcześniej. Chodzi mi o to generalnie, że aparat to nie to samo co kiedyś i jakoś coraz estetyczniejsze i przystępne robią. Odpowiedz Link Zgłoś