Gość: Sfrustrowana Re: Czy zdradzacie swoje kobiety? IP: *.rgw 12.02.03, 15:20 Ostatnio uslyszalam opinie,ze kazdy facet predzej czy pozniej ulegnie pokusie zdrady. Musze przyznac,ze bardzo mnie to sfrustrowalo. Nie chce byc zdradzana! sfrustrowana Odpowiedz Link Zgłoś
frisky2 Re: Czy zdradzacie swoje kobiety? 12.02.03, 15:32 Gość portalu: Sfrustrowana napisał(a): > Ostatnio uslyszalam opinie,ze kazdy facet predzej czy > pozniej ulegnie pokusie zdrady. Musze przyznac,ze bardzo > mnie to sfrustrowalo. Nie chce byc zdradzana! to nie wiaz sie z facetem Odpowiedz Link Zgłoś
sweetwitch Re: Czy zdradzacie swoje kobiety? 12.02.03, 15:37 Nikt nie chce byc zdradzany. Wiec kazdy facet predzej, czy pozniej zdradzi? Odpowiedz Link Zgłoś
frisky2 Re: Czy zdradzacie swoje kobiety? 12.02.03, 15:41 sweetwitch napisała: > Nikt nie chce byc zdradzany. Mnie to bez roznicy. > Wiec kazdy facet predzej, czy pozniej zdradzi? NIe wiem czy kazdy zdradzi. Ale jesli sfrustrowana ma zyc w ciaglym strachum to niech sobie da spokoj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the_f_d Re: Czy zdradzacie swoje kobiety? IP: *.telia.com 12.02.03, 15:36 Co to jest zdrada? Rowniez slyszalem, ze kazda kobieta ulega pokusie sprawdzenia siebie samej lub bycia z innym fascynujacym facetem, chociaz przez chwile, choc jeden raz i mam nadzieje, ze to ja bede jej wybrancem. Nie frustuje mnie to. Odpowiedz Link Zgłoś
chateaux Re: Czy zdradzacie swoje kobiety? 12.02.03, 15:47 Gość portalu: Sfrustrowana napisał(a): > Ostatnio uslyszalam opinie,ze kazdy facet predzej czy > pozniej ulegnie pokusie zdrady. Bzdura. Odpowiedz Link Zgłoś
chateaux Re: Czy zdradzacie swoje kobiety? 12.02.03, 15:45 Nie. To bez sensu. Kiedy kocham, nie zdradzam. Kiedy nie kocham, nie jestem z nią, bo i po co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucwa Re: Czy zdradzacie swoje kobiety? IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 14.02.03, 13:45 skok w bok nie jest zły :)))))) ale niektórzy potem cierpią :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adi Re: Czy zdradzacie? IP: *.tele2.pl 24.02.03, 16:52 To dość płytka wymiana zdań, bo problem nie polega na tym czy tylko mężczyźni, czy tylko kobiety. Wiadomo, że jedni i drudzy. Głębszą sprawą jest sama zdrada. Ja nie ograniczam jej tylko do seksu bez mojej wiedzy. Za znacznie gorszy rodzaj zdrady uważam np. oszustwo w sprawach ciąży lub wychowania dzieci. Jak oceniacie postępowanie partnerek, które np. zamiast wyjaśniać nieporozumienia obrażają się i karzą partnera odmową współżycia? Czy mają świadomość, że igrają z ogniem i narażają swój związek? Ludzie popełniają wiele błędów, ale pretensję mają zwykle do innych. Adi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Jeszcze troche splycajac! Ja nigdy! IP: *.tiaa-cref.org 24.02.03, 17:04 Nigdy przenigdy! Tylko ze ja jestem szkaradny, bez klasy, bez kasy, bez wladzy, z mallllym i cienkim chujem. Czy myslicei ze to moze miec wplyw na to ze nie zdradzam? A moze to wplyw ma to ze zdradzac nie ma kogo!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sfrustrowana do Michala IP: *.rgw 25.02.03, 11:31 Gość portalu: --Michal napisał(a): > Nigdy przenigdy! Tylko ze ja jestem szkaradny, bez klasy, bez kasy, bez wladzy, > > z mallllym i cienkim chujem. Czy myslicei ze to moze miec wplyw na to ze nie > zdradzam? A moze to wplyw ma to ze zdradzac nie ma kogo!? Michal, uwazam, ze jestes idealnym facetem dla kobiety romantycznej. I pamietaj, ze nie liczy sie dlugosc tylko jakosc. Moze byc maly ale wariat :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Tylko gdzie taka znalezc? IP: *.tiaa-cref.org 25.02.03, 16:04 Ach i jeszcze chcialem zapytac czy masz sterczace piersi i jedrne posladki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sfrustrowana Re: Tylko gdzie taka znalezc? IP: *.rgw 26.02.03, 10:08 Gość portalu: --Michal napisał(a): > Ach i jeszcze chcialem zapytac czy masz sterczace piersi i jedrne posladki? sa za duze zeby mogly sterczec! a posladkow nie widze, ale wydaja sie niczego sobie. masz jeszcze jakies pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Zdecydowanie TAK! IP: *.tiaa-cref.org 26.02.03, 15:07 TAK a nawet trzy razy tak. Troche sie zaniepokoilem tym brakiem sterczenia. A wogole czy ktoras z Pan obecnych ma malutkie cycuszki, bo moze to jak z aryleria obecnych Panow, co jeden to wiekszy [wylanczajc mnie bo sie juz niejednokrotnie przynalem]. A z innych pytan. To co sadzi Panie o Walcu? W szczegolnosci wiedenskim, czy takie slodkie ogromne skarby nie przeszkadaja? A Tango czy one nie bola jak Pania ten partenr tak mocno i bynajmnej nie czule przyciagnie? No i wreszcze zasadnicze i literackie pytanie! Czy Panie posladkami potrafi zgniesc orzech wloski? Ach czekam i wzdycham. No i dlaczego nie jestes Pani ruda i dlaczego sfrustrowana, jak zdradza wyraznie musi, jak musi to nie moze inaczej. To tryuf ducha nad substancja, powinnismy sie wszystkie cieszyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sfrutstrowana Re: Zdecydowanie TAK! IP: *.rgw 26.02.03, 15:16 Gość portalu: --Michal napisał(a): > TAK a nawet trzy razy tak. Troche sie zaniepokoilem tym brakiem sterczenia. nie ma powodu do niepokoju, i tak wszystkie kiedys oklapna. A > wogole czy ktoras z Pan obecnych ma malutkie cycuszki, bo moze to jak z > aryleria obecnych Panow, co jeden to wiekszy [wylanczajc mnie bo sie juz > niejednokrotnie przynalem]. A z innych pytan. To co sadzi Panie o Walcu? nie lubie gdy ktos robi ze mnie walca :-) W > szczegolnosci wiedenskim, czy takie slodkie ogromne skarby nie przeszkadaja? bynajmniej, chyba ma Pan zbyt wybujale o nich mniemanie. A > Tango czy one nie bola jak Pania ten partenr tak mocno i bynajmnej nie czule > przyciagnie? No i wreszcze zasadnicze i literackie pytanie! Czy Panie > posladkami potrafi zgniesc orzech wloski? Ach czekam i wzdycham. z tym orzechem bylby problem, ale moge pocwiczyc. dam znac o rezultatach. No i dlaczego > nie jestes Pani ruda bo nie. i dlaczego sfrustrowana, juz mi przeszlo, tylko nick zostal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Nie lubi walca? A mlodych preznych junkow? IP: *.tiaa-cref.org 26.02.03, 16:04 Nie lubi walca? Wyglasza kwestiw "Ze najlepiej to sie polozyc i czekac na smierc bo i tak oklapna". Co nie lustracja to melanholia, na co polecam preznych junakow, skaczacych przez ognisko i dymion mlodego wina, moze byc z truskawek. Jak idzie z orzechami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sfrustrowana Re: Nie lubi walca? A mlodych preznych junkow? IP: *.rgw 26.02.03, 16:21 Gość portalu: --Michal napisał(a): > Nie lubi walca? byc walcem nie lubie! a zatanczyc moge jak trzeba. Wyglasza kwestiw "Ze najlepiej to sie polozyc i czekac na > smierc bo i tak oklapna". przepraszam bardzo, ja tak nie powiedzialam. a poza tym gdy sie lezy to wtedy stercza :-) Co nie lustracja to melanholia, na co polecam > preznych junakow, mowimy o motorze? skaczacych przez ognisko i dymion mlodego wina, moze byc z > truskawek. Jak idzie z orzechami? laskowe gina w odchlani, a wloskich akurat nie mam pod reka. moze jakis inny sposob na sprawdzenie jedrnosci zna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Nie! Mowimi o dzielnej mlodziezy z wydepilowana .. IP: *.tiaa-cref.org 26.02.03, 16:48 Noooo nie no! Jak trzeba, nic nie trzeba, tylko umrzec i obwisnac trzeba. A jak sie lezy to nie stercza tylko podskauje w rytm tego walca ma sie rozumiec. A sposob ... nich pomysle. Gdy bylem jeszcze kijanka a mysl o myciu rak po siusianiu nie skala jeszcze mojego prostego umyslu. Zaciagnolem sie na okret wschodnio-indyjskiego-toworzystwa-handlowego w harakterze pomocnika kuchadza. Robiac dluga opowiesc krotka. W kraju ktory nie nazywal sie wtedy jeszcze Timor Wschdni, bylo zaciszne miejsce dla dzentelmenow o nazywie benglaska tygrysica, gdzie wdzieczne i gibkie azjatki olsniewaly swymi wdziekami, a przekazywanie "wyrazow uznan" odbywalo sie w taki mianowicie sposob ze sie w/w wyrazy wkladalo do ust a w/w azjatycka pieknosc odbieral je przy uzyciu niewatpliwie jedrnych posladkow zaciakajac w/w na w/w wyrazach uznania. Wiec tak mozna tez sprawdzic jedrnosc bo jedrnosci ta operacj wymaga! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sfrustrowana Re: Nie! Mowimi o dzielnej mlodziezy z wydepilowa IP: *.rgw 26.02.03, 17:09 Gość portalu: --Michal napisał(a): > Noooo nie no! Jak trzeba, nic nie trzeba, tylko umrzec i obwisnac trzeba. A jak > > sie lezy to nie stercza tylko podskauje w rytm tego walca ma sie rozumiec. to ja takiego walca nie znam. zdaje sie ze mowilismy o wiedenskim, ktorego tanczy sie sunac po parkiecie z roza w zebach. A > sposob ... nich pomysle. Gdy bylem jeszcze kijanka a mysl o myciu rak po > siusianiu nie skala jeszcze mojego prostego umyslu. Zaciagnolem sie na okret > wschodnio-indyjskiego-toworzystwa-handlowego w harakterze pomocnika kuchadza. > Robiac dluga opowiesc krotka. W kraju ktory nie nazywal sie wtedy jeszcze > Timor Wschdni, bylo zaciszne miejsce dla dzentelmenow o nazywie benglaska > tygrysica, gdzie wdzieczne i gibkie azjatki olsniewaly swymi wdziekami, a > przekazywanie "wyrazow uznan" odbywalo sie w taki mianowicie sposob ze sie w/w > wyrazy wkladalo do ust a w/w azjatycka pieknosc odbieral je przy uzyciu > niewatpliwie jedrnych posladkow zaciakajac w/w na w/w wyrazach uznania. Wiec > tak mozna tez sprawdzic jedrnosc bo jedrnosci ta operacj wymaga! historia dluga acz tresciwa. to ja juz wole z orzechami pocwiczyc. a Ty duzo takich 'wyrazow' miales przyjemnosc odbierac lub przekazywac? moze jakies szczegoly? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Pierd()lone superego! IP: *.tiaa-cref.org 26.02.03, 17:43 Jabym chcial wykrzyczec Ci historie swego nieszczesnego zycia i niespelnionych milosci. A to pierdolone superego domag sie czegos [zawsze] w zamian, zwyklem byle wymieniac sie za pikantne histotrie, ale zbyt czesto mnie oszukano, wiec co masz do zaoferowania? Powiem tylko ze razu pewnego jedna mulatak o bardzo jedrnych posladkach omaloco nie urwala mi nosa. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Do domu! 27.02.03, 06:25 Ty Michal, idz do domu, a nie panny na sieci zarywasz. Smieci obiecales mi wyniesc, i pranie rozwiesic. Ja bardzo przepraszam pania Sfrustrowana za tego Michala, ale on taki jest. Wiesz pani, jak to jest gdy facet ma 75 lat, uwiad starczy i nowa szczeke. Nie tak dawno mnie zarywal i dalam sie glupia nabrac. Myslalam ze ide za milionera, a on ma miliony - dziur w skarpetkach. Myslalam ze w noc poslubna zejdzie, ale gdzie tam! Tak hula po domu, ze kolka jego wozka rysuja podloge! Ehhh te chlopy. Tak to zawsze pieknymi slowkami mamia, a potem - do garow wysylaja. Mowie ci ja droga pani, ze z tymi chlopami to tylko udreka. Ale ja musze uciekac, bo u rzeznika dzis z rana swieza rabanka bedzie i stara Kulikowa jeszcze kupi przede mna i potem calej wsi bedzie opowiadac ze ja o chlopa nie dbam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal No co TY? Nie wymydli sie! IP: *.tiaa-cref.org 27.02.03, 16:41 A moze sie czegos nowego naucze! hmmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sfrustrowana Re: Pierd()lone superego! IP: *.rgw 27.02.03, 10:37 Gość portalu: --Michal napisał(a): > Jabym chcial wykrzyczec Ci historie swego nieszczesnego zycia i niespelnionych > milosci. 1. ja to nie lubie gdy ktos drze ryja bez powodu. 2. czy jestes z tych biednych,nieszczesliwych samcow molestowanych seksualnie w dziecnstwie i wykorzystywanych przez zle kobiety w zyciu doroslym? opowiedz mi o tym! A to pierdolone superego domag sie czegos [zawsze] w zamian, zwyklem > byle wymieniac sie za pikantne histotrie, ale zbyt czesto mnie oszukano, wiec > co masz do zaoferowania? moge Ci obiecac, ze wszystko przeczytam i skomentuje :-) zwroc uwage, ze oznacza to iz poswiece Ci swoj cenny czas i zaszczyce Cie moja osobista opinia. masz sumienie zadac czegos wiecej? Powiem tylko ze razu pewnego jedna mulatak o bardzo > jedrnych posladkach omaloco nie urwala mi nosa. to po cholere tam ryja wsadzal? bez nosa bedziesz wygladal jak swinka. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Zapedzony w slepy rog i zaulek czyli Bajki Zygmunt IP: *.tiaa-cref.org 27.02.03, 16:47 Co tu robic co tu robic1 Rozpalamy plemmienny ogien na rowninie afryki, nie pytaj skad wiem jak rozpalac ogien, bo nie wiem, musi byc pamiec genetyczna. Ego i SuperEgo jak zwykle na miejscu, tylko Ego znowu przyszedl w nienapastawoanych butach i go superego po ojcowsku poucza. No ale decyzji bez id'iego nie podjac sie nie da. A ten skurwysyn znowu qwalci, pali i rabuje. Nie ma kworum. Moze dozuc cos jeszcze! Zapcha samicy-pelnej-obietnicy napewno wywabi id'iego. No jak? Odpowiedz Link Zgłoś
warchlaczek Re: Zapedzony w slepy rog i zaulek czyli Bajki Zy 27.02.03, 17:06 Gość portalu: --Michal napisał(a): > Co tu robic co tu robic1 Rozpalamy plemmienny ogien na rowninie afryki, nie > pytaj skad wiem jak rozpalac ogien, bo nie wiem, musi byc pamiec genetyczna. ostroznie z ogniem! > Ego i SuperEgo jak zwykle na miejscu, tylko Ego znowu przyszedl w > nienapastawoanych butach i go superego po ojcowsku poucza. No ale decyzji bez > id'iego nie podjac sie nie da. A ten skurwysyn znowu qwalci, pali i rabuje. Nie > > ma kworum. Moze dozuc cos jeszcze! Zapcha samicy-pelnej-obietnicy napewno > wywabi id'iego. No jak? jak dla mnie to bomba:-) objawiam przed Toba swoje prawdziwe oblicze! jak widzisz jestem produktem pochodzenia zwierzecego a konkretnie pochodze bezposrednio od swini. Odpowiedz Link Zgłoś
chateaux Re: Czy zdradzacie swoje kobiety? 27.02.03, 20:32 Skok w bok jest bez sensu. Jeśli mam ochotę na kogoś innego, to ju bardzo źle musi być w moim stałym związku, a jeśli tak, to nie będę ściemniał i go skończę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Gowno prawda! IP: *.tiaa-cref.org 27.02.03, 20:59 Wodka! Duzo lepsza! Odpowiedz Link Zgłoś