Dodaj do ulubionych

Czy zdradzacie swoje kobiety?

IP: *.rgw 12.02.03, 15:17
Obserwuj wątek
    • Gość: Sfrustrowana Re: Czy zdradzacie swoje kobiety? IP: *.rgw 12.02.03, 15:20
      Ostatnio uslyszalam opinie,ze kazdy facet predzej czy
      pozniej ulegnie pokusie zdrady. Musze przyznac,ze bardzo
      mnie to sfrustrowalo. Nie chce byc zdradzana!

sfrustrowana
      • frisky2 Re: Czy zdradzacie swoje kobiety? 12.02.03, 15:32
        Gość portalu: Sfrustrowana napisał(a):

> Ostatnio uslyszalam opinie,ze kazdy facet predzej czy
        > pozniej ulegnie pokusie zdrady. Musze przyznac,ze bardzo
        > mnie to sfrustrowalo. Nie chce byc zdradzana!

to nie wiaz sie z facetem
        • sweetwitch Re: Czy zdradzacie swoje kobiety? 12.02.03, 15:37
          Nikt nie chce byc zdradzany.
          Wiec kazdy facet predzej, czy pozniej zdradzi?
          • frisky2 Re: Czy zdradzacie swoje kobiety? 12.02.03, 15:41
            sweetwitch napisała:

> Nikt nie chce byc zdradzany.

Mnie to bez roznicy.

> Wiec kazdy facet predzej, czy pozniej zdradzi?

NIe wiem czy kazdy zdradzi. Ale jesli sfrustrowana ma zyc w ciaglym strachum to
            niech sobie da spokoj.

• Gość: the_f_d Re: Czy zdradzacie swoje kobiety? IP: *.telia.com 12.02.03, 15:36
        Co to jest zdrada?
        Rowniez slyszalem, ze kazda kobieta ulega pokusie sprawdzenia siebie samej
        lub bycia z innym fascynujacym facetem, chociaz przez chwile, choc jeden raz
        i mam nadzieje, ze to ja bede jej wybrancem.
        Nie frustuje mnie to.
      • chateaux Re: Czy zdradzacie swoje kobiety? 12.02.03, 15:47
        Gość portalu: Sfrustrowana napisał(a):

> Ostatnio uslyszalam opinie,ze kazdy facet predzej czy
        > pozniej ulegnie pokusie zdrady.

Bzdura.
    • chateaux Re: Czy zdradzacie swoje kobiety? 12.02.03, 15:45
      Nie. To bez sensu. Kiedy kocham, nie zdradzam. Kiedy nie kocham, nie jestem z
      nią, bo i po co.
      • Gość: Gucwa Re: Czy zdradzacie swoje kobiety? IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 14.02.03, 13:45
        skok w bok nie jest zły :)))))) ale niektórzy potem cierpią :(((((
        • Gość: Adi Re: Czy zdradzacie? IP: *.tele2.pl 24.02.03, 16:52
          To dość płytka wymiana zdań, bo problem nie polega na tym czy tylko mężczyźni,
          czy tylko kobiety. Wiadomo, że jedni i drudzy. Głębszą sprawą jest sama zdrada.
          Ja nie ograniczam jej tylko do seksu bez mojej wiedzy. Za znacznie gorszy
          rodzaj zdrady uważam np. oszustwo w sprawach ciąży lub wychowania dzieci. Jak
          oceniacie postępowanie partnerek, które np. zamiast wyjaśniać nieporozumienia
          obrażają się i karzą partnera odmową współżycia? Czy mają świadomość, że igrają
          z ogniem i narażają swój związek? Ludzie popełniają wiele błędów, ale pretensję
          mają zwykle do innych.
          Adi
          • Gość: --Michal Jeszcze troche splycajac! Ja nigdy! IP: *.tiaa-cref.org 24.02.03, 17:04
            Nigdy przenigdy! Tylko ze ja jestem szkaradny, bez klasy, bez kasy, bez wladzy,
            z mallllym i cienkim chujem. Czy myslicei ze to moze miec wplyw na to ze nie
            zdradzam? A moze to wplyw ma to ze zdradzac nie ma kogo!?
            • Gość: Sfrustrowana do Michala IP: *.rgw 25.02.03, 11:31
              Gość portalu: --Michal napisał(a):

> Nigdy przenigdy! Tylko ze ja jestem szkaradny, bez
              klasy, bez kasy, bez wladzy,
              >
              > z mallllym i cienkim chujem. Czy myslicei ze to moze
              miec wplyw na to ze nie
              > zdradzam? A moze to wplyw ma to ze zdradzac nie ma kogo!?

Michal, uwazam, ze jestes idealnym facetem dla kobiety
              romantycznej. I pamietaj, ze nie liczy sie dlugosc tylko
              jakosc. Moze byc maly ale wariat :-)
              • Gość: --Michal Tylko gdzie taka znalezc? IP: *.tiaa-cref.org 25.02.03, 16:04
                Ach i jeszcze chcialem zapytac czy masz sterczace piersi i jedrne posladki?
                • Gość: Sfrustrowana Re: Tylko gdzie taka znalezc? IP: *.rgw 26.02.03, 10:08

> Ach i jeszcze chcialem zapytac czy masz sterczace
                  piersi i jedrne posladki?

sa za duze zeby mogly sterczec! a posladkow nie widze, ale
                  wydaja sie niczego sobie.
                  masz jeszcze jakies pytania?
                  • Gość: --Michal Zdecydowanie TAK! IP: *.tiaa-cref.org 26.02.03, 15:07
                    TAK a nawet trzy razy tak. Troche sie zaniepokoilem tym brakiem sterczenia. A
                    wogole czy ktoras z Pan obecnych ma malutkie cycuszki, bo moze to jak z
                    aryleria obecnych Panow, co jeden to wiekszy [wylanczajc mnie bo sie juz
                    niejednokrotnie przynalem]. A z innych pytan. To co sadzi Panie o Walcu? W
                    szczegolnosci wiedenskim, czy takie slodkie ogromne skarby nie przeszkadaja? A
                    Tango czy one nie bola jak Pania ten partenr tak mocno i bynajmnej nie czule
                    przyciagnie? No i wreszcze zasadnicze i literackie pytanie! Czy Panie
                    posladkami potrafi zgniesc orzech wloski? Ach czekam i wzdycham. No i dlaczego
                    nie jestes Pani ruda i dlaczego sfrustrowana, jak zdradza wyraznie musi, jak
                    musi to nie moze inaczej. To tryuf ducha nad substancja, powinnismy sie
                    wszystkie cieszyc.
                    • Gość: Sfrutstrowana Re: Zdecydowanie TAK! IP: *.rgw 26.02.03, 15:16

> TAK a nawet trzy razy tak. Troche sie zaniepokoilem tym
                      brakiem sterczenia.

nie ma powodu do niepokoju,
                      i tak wszystkie kiedys oklapna.

A
                      > wogole czy ktoras z Pan obecnych ma malutkie cycuszki,
                      bo moze to jak z
                      > aryleria obecnych Panow, co jeden to wiekszy
                      [wylanczajc mnie bo sie juz
                      > niejednokrotnie przynalem]. A z innych pytan. To co
                      sadzi Panie o Walcu?

nie lubie gdy ktos robi ze mnie walca :-)

W
                      > szczegolnosci wiedenskim, czy takie slodkie ogromne
                      skarby nie przeszkadaja?

bynajmniej, chyba ma Pan zbyt wybujale o nich mniemanie.

A
                      > Tango czy one nie bola jak Pania ten partenr tak mocno
                      i bynajmnej nie czule
                      > przyciagnie? No i wreszcze zasadnicze i literackie
                      pytanie! Czy Panie
                      > posladkami potrafi zgniesc orzech wloski? Ach czekam i
                      wzdycham.

z tym orzechem bylby problem, ale moge pocwiczyc.
                      dam znac o rezultatach.

No i dlaczego
                      > nie jestes Pani ruda

bo nie.

i dlaczego sfrustrowana,

juz mi przeszlo, tylko nick zostal.
                      • Gość: --Michal Nie lubi walca? A mlodych preznych junkow? IP: *.tiaa-cref.org 26.02.03, 16:04
                        Nie lubi walca? Wyglasza kwestiw "Ze najlepiej to sie polozyc i czekac na
                        smierc bo i tak oklapna". Co nie lustracja to melanholia, na co polecam
                        preznych junakow, skaczacych przez ognisko i dymion mlodego wina, moze byc z
                        truskawek. Jak idzie z orzechami?
                        • Gość: sfrustrowana Re: Nie lubi walca? A mlodych preznych junkow? IP: *.rgw 26.02.03, 16:21

> Nie lubi walca?

byc walcem nie lubie!
                          a zatanczyc moge jak trzeba.

Wyglasza kwestiw "Ze najlepiej to sie polozyc i czekac na
                          > smierc bo i tak oklapna".

przepraszam bardzo, ja tak nie powiedzialam.
                          a poza tym gdy sie lezy to wtedy stercza :-)

Co nie lustracja to melanholia, na co polecam
                          > preznych junakow,

mowimy o motorze?

skaczacych przez ognisko i dymion mlodego wina, moze byc z
                          > truskawek. Jak idzie z orzechami?

laskowe gina w odchlani, a wloskich akurat nie mam pod
                          reka. moze jakis inny sposob na sprawdzenie jedrnosci zna?
                          • Gość: --Michal Nie! Mowimi o dzielnej mlodziezy z wydepilowana .. IP: *.tiaa-cref.org 26.02.03, 16:48
                            Noooo nie no! Jak trzeba, nic nie trzeba, tylko umrzec i obwisnac trzeba. A jak
                            sie lezy to nie stercza tylko podskauje w rytm tego walca ma sie rozumiec. A
                            sposob ... nich pomysle. Gdy bylem jeszcze kijanka a mysl o myciu rak po
                            siusianiu nie skala jeszcze mojego prostego umyslu. Zaciagnolem sie na okret
                            wschodnio-indyjskiego-toworzystwa-handlowego w harakterze pomocnika kuchadza.
                            Robiac dluga opowiesc krotka. W kraju ktory nie nazywal sie wtedy jeszcze
                            Timor Wschdni, bylo zaciszne miejsce dla dzentelmenow o nazywie benglaska
                            tygrysica, gdzie wdzieczne i gibkie azjatki olsniewaly swymi wdziekami, a
                            przekazywanie "wyrazow uznan" odbywalo sie w taki mianowicie sposob ze sie w/w
                            wyrazy wkladalo do ust a w/w azjatycka pieknosc odbieral je przy uzyciu
                            niewatpliwie jedrnych posladkow zaciakajac w/w na w/w wyrazach uznania. Wiec
                            tak mozna tez sprawdzic jedrnosc bo jedrnosci ta operacj wymaga!
                            • Gość: sfrustrowana Re: Nie! Mowimi o dzielnej mlodziezy z wydepilowa IP: *.rgw 26.02.03, 17:09

> Noooo nie no! Jak trzeba, nic nie trzeba, tylko umrzec
                              i obwisnac trzeba. A jak
                              >
                              > sie lezy to nie stercza tylko podskauje w rytm tego
                              walca ma sie rozumiec.

to ja takiego walca nie znam. zdaje sie ze mowilismy o
                              wiedenskim, ktorego tanczy sie sunac po parkiecie z roza
                              w zebach.

A
                              > sposob ... nich pomysle. Gdy bylem jeszcze kijanka a
                              mysl o myciu rak po
                              > siusianiu nie skala jeszcze mojego prostego umyslu.
                              Zaciagnolem sie na okret
                              > wschodnio-indyjskiego-toworzystwa-handlowego w
                              harakterze pomocnika kuchadza.
                              > Robiac dluga opowiesc krotka. W kraju ktory nie nazywal
                              sie wtedy jeszcze
                              > Timor Wschdni, bylo zaciszne miejsce dla dzentelmenow o
                              nazywie benglaska
                              > tygrysica, gdzie wdzieczne i gibkie azjatki olsniewaly
                              swymi wdziekami, a
                              > przekazywanie "wyrazow uznan" odbywalo sie w taki
                              mianowicie sposob ze sie w/w
                              > wyrazy wkladalo do ust a w/w azjatycka pieknosc
                              odbieral je przy uzyciu
                              > niewatpliwie jedrnych posladkow zaciakajac w/w na w/w
                              wyrazach uznania. Wiec
                              > tak mozna tez sprawdzic jedrnosc bo jedrnosci ta
                              operacj wymaga!

historia dluga acz tresciwa.
                              to ja juz wole z orzechami pocwiczyc.
                              a Ty duzo takich 'wyrazow' miales przyjemnosc odbierac
                              lub przekazywac? moze jakies szczegoly?
                              • Gość: --Michal Pierd()lone superego! IP: *.tiaa-cref.org 26.02.03, 17:43
                                Jabym chcial wykrzyczec Ci historie swego nieszczesnego zycia i niespelnionych
                                milosci. A to pierdolone superego domag sie czegos [zawsze] w zamian, zwyklem
                                byle wymieniac sie za pikantne histotrie, ale zbyt czesto mnie oszukano, wiec
                                co masz do zaoferowania? Powiem tylko ze razu pewnego jedna mulatak o bardzo
                                jedrnych posladkach omaloco nie urwala mi nosa.

• anahella Do domu! 27.02.03, 06:25
                                  Ty Michal, idz do domu, a nie panny na sieci zarywasz. Smieci obiecales mi
                                  wyniesc, i pranie rozwiesic. Ja bardzo przepraszam pania Sfrustrowana za tego
                                  Michala, ale on taki jest. Wiesz pani, jak to jest gdy facet ma 75 lat, uwiad
                                  starczy i nowa szczeke. Nie tak dawno mnie zarywal i dalam sie glupia nabrac.
                                  Myslalam ze ide za milionera, a on ma miliony - dziur w skarpetkach. Myslalam
                                  ze w noc poslubna zejdzie, ale gdzie tam! Tak hula po domu, ze kolka jego
                                  wozka rysuja podloge! Ehhh te chlopy. Tak to zawsze pieknymi slowkami mamia, a
                                  potem - do garow wysylaja. Mowie ci ja droga pani, ze z tymi chlopami to tylko
                                  udreka. Ale ja musze uciekac, bo u rzeznika dzis z rana swieza rabanka bedzie i
                                  stara Kulikowa jeszcze kupi przede mna i potem calej wsi bedzie opowiadac ze ja
                                  o chlopa nie dbam!
                                  • Gość: --Michal No co TY? Nie wymydli sie! IP: *.tiaa-cref.org 27.02.03, 16:41
                                    A moze sie czegos nowego naucze! hmmmmmm
                                • Gość: sfrustrowana Re: Pierd()lone superego! IP: *.rgw 27.02.03, 10:37

> Jabym chcial wykrzyczec Ci historie swego nieszczesnego
                                  zycia i niespelnionych
                                  > milosci.

1. ja to nie lubie gdy ktos drze ryja bez powodu.
                                  2. czy jestes z tych biednych,nieszczesliwych samcow
                                  molestowanych seksualnie w dziecnstwie i wykorzystywanych
                                  przez zle kobiety w zyciu doroslym? opowiedz mi o tym!

A to pierdolone superego domag sie czegos [zawsze] w
                                  zamian, zwyklem
                                  > byle wymieniac sie za pikantne histotrie, ale zbyt
                                  czesto mnie oszukano, wiec
                                  > co masz do zaoferowania?

moge Ci obiecac, ze wszystko przeczytam i skomentuje :-)
                                  zwroc uwage, ze oznacza to iz poswiece Ci swoj cenny czas
                                  i zaszczyce Cie moja osobista opinia.
                                  masz sumienie zadac czegos wiecej?

Powiem tylko ze razu pewnego jedna mulatak o bardzo
                                  > jedrnych posladkach omaloco nie urwala mi nosa.

to po cholere tam ryja wsadzal?
                                  bez nosa bedziesz wygladal jak swinka.
                                  >
                                  • Gość: --Michal Zapedzony w slepy rog i zaulek czyli Bajki Zygmunt IP: *.tiaa-cref.org 27.02.03, 16:47
                                    Co tu robic co tu robic1 Rozpalamy plemmienny ogien na rowninie afryki, nie
                                    pytaj skad wiem jak rozpalac ogien, bo nie wiem, musi byc pamiec genetyczna.
                                    Ego i SuperEgo jak zwykle na miejscu, tylko Ego znowu przyszedl w
                                    nienapastawoanych butach i go superego po ojcowsku poucza. No ale decyzji bez
                                    id'iego nie podjac sie nie da. A ten skurwysyn znowu qwalci, pali i rabuje. Nie
                                    ma kworum. Moze dozuc cos jeszcze! Zapcha samicy-pelnej-obietnicy napewno
                                    wywabi id'iego. No jak?
                                    • warchlaczek Re: Zapedzony w slepy rog i zaulek czyli Bajki Zy 27.02.03, 17:06

> Co tu robic co tu robic1 Rozpalamy plemmienny ogien na
                                      rowninie afryki, nie
                                      > pytaj skad wiem jak rozpalac ogien, bo nie wiem, musi
                                      byc pamiec genetyczna.

ostroznie z ogniem!

> Ego i SuperEgo jak zwykle na miejscu, tylko Ego znowu
                                      przyszedl w
                                      > nienapastawoanych butach i go superego po ojcowsku poucza.
                                      No ale decyzji bez
                                      > id'iego nie podjac sie nie da. A ten skurwysyn znowu
                                      qwalci, pali i rabuje. Nie
                                      >
                                      > ma kworum. Moze dozuc cos jeszcze! Zapcha
                                      samicy-pelnej-obietnicy napewno
                                      > wywabi id'iego. No jak?

jak dla mnie to bomba:-)
                                      objawiam przed Toba swoje prawdziwe oblicze!
                                      jak widzisz jestem produktem pochodzenia zwierzecego
                                      a konkretnie pochodze bezposrednio od swini.
        • chateaux Re: Czy zdradzacie swoje kobiety? 27.02.03, 20:32
          Skok w bok jest bez sensu.
          Jeśli mam ochotę na kogoś innego, to ju bardzo źle musi być w moim stałym
          związku, a jeśli tak, to nie będę ściemniał i go skończę.
          • Gość: --Michal Gowno prawda! IP: *.tiaa-cref.org 27.02.03, 20:59
            Wodka! Duzo lepsza!
            • anahella kiedy ty wytrzezwiejesz? n/t 27.02.03, 21:15
              • Gość: --Michal Nigdy! IP: *.tiaa-cref.org 27.02.03, 22:09
                Jak dobrze pojdzie.
                • anahella To ja tez tak chce! 27.02.03, 22:48
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka