Dodaj do ulubionych

Polacy pożadani przez kobiety Europy...

IP: *.acn.waw.pl 12.02.03, 17:21
W ubieglorocznym sondazu wloskiej edycji miesiecznika "Max" przeprowadzony
wsrod Wloszek, Angielek, Francuzek i Niemek, Polacy zajeli 3 miejsce zaraz
za Wlochami i Hiszpanami. Za czarujacych, seksownych i inteligentnych uwaza
Polakow 70% ankietowanych Europejek (dla porownania: Francuzow tylko 55%).
Informacja pochodzi z Newsweeka.
I co nasze drogie panie? Cudze chwalicie, swojego nie znacie. Koniec z mitem
pieknych Polek, posrod znieksztalconych i przyglupich Polakow. Docencie
walory waszych rodakow.
Obserwuj wątek
    • guido_contini Re: Polacy pożadani przez kobiety Europy... 12.02.03, 17:35
      Uwazaj bo ci woda sodowa do glowy uderzy.
      • Gość: Jacek Re: Polacy pożadani przez kobiety Europy... IP: *.acn.pl / 10.68.4.* 12.02.03, 18:08
        Polacy moze nie sa tak przystojni jak wlosi, ale nie sa tez tak wybitnie jak
        oni glupi. osobiscie nie czuje sie zdziwiony wynikiem sondazu.
        • Gość: --Michal Jaco brachu! IP: *.tiaa-cref.org 12.02.03, 18:12
          Ale przeciez wlosi nie sa az takimi kretynami jak amerykanie! Ci to dopiero
          wala w Jewropie co sobie zarzycza, przez bazami zwycieskego soldata
          amerykanskiego ustawiaja sie kolejki! Mysle ze odkryles Jaco prosta lecz
          genialana koleracje, im kto glupszy tym atrakcyjniejszy!
    • Gość: --Michal Szwajcaria ma zegarki, Niemcy samochody .. IP: *.tiaa-cref.org 12.02.03, 18:04
      ... a Polska, Hiszpania i Wlochy lawelasow? Czy ja dobrze wnioskuje? Jak tak to
      pakowac do paczek i sprzedawac po 2 piatka! Ktore miejsce zajeli rosjanie?
      Romans z niedzwiedziem to przecie mazenie kazdej "europejki".
    • Gość: Albertine Statystyki i sondaze. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.03, 18:39
      Jesli meczymy dane wystarczajaco uporczywie przyznaja sie do wszystkiego. Jak
      widac.
      • grogreg tia, feminizm ponad podzilami. 13.02.03, 08:35
        Trzeba przyznac ze feministki coraz bardziej mi imponuja. Prosze jak ochoczo
        zrezygnowaly z dumy narodowej aby moc "dokopac" facetom. Zamiast cieszyc sie z
        popularnosci rodakow wesza manipulacje.
        Mysle ze powinno powstac panstwo dla feministek. Moglbym tam NIE JEZDZIC
        • Gość: --Micha; Feministki cyklistki komunistki! IP: *.tiaa-cref.org 13.02.03, 18:45
          Kolega przedmowca w pelni ma racje! Im trzeba chuja w dupe czy gdzie tam,
          rodzic bahorstwo i do garow! A samiec potega jest i basta, szczegolnie jesli
          chodzi o zagraniczne samiczki! Ja mysle ze Polanie zdobyli takie uznanie
          jewropejskich panien ze wzgledu na ulanskiego wasa i oczywoscie fantazje! W
          genevie podobno rodacy wylapali kaczki w parku i przyzadzili z rusztu! Ja sam
          opilem sie do nieprzytomnosci rumem i poturbowalem obsluge liftu w Valdizer!
          Kto ze mna?
    • maretina Re: Polacy pożadani przez kobiety Europy... 12.02.03, 18:40
      Gość portalu: dzik napisał(a):

> W ubieglorocznym sondazu wloskiej edycji miesiecznika "Max" przeprowadzony
      > wsrod Wloszek, Angielek, Francuzek i Niemek, Polacy zajeli 3 miejsce zaraz
      > za Wlochami i Hiszpanami. Za czarujacych, seksownych i inteligentnych uwaza
      > Polakow 70% ankietowanych Europejek (dla porownania: Francuzow tylko 55%).
      > Informacja pochodzi z Newsweeka.
      > I co nasze drogie panie? Cudze chwalicie, swojego nie znacie. Koniec z mitem
      > pieknych Polek, posrod znieksztalconych i przyglupich Polakow. Docencie
      > walory waszych rodakow.

jakos nie jest mi lyso, bo nigdy nie szukalam zagranicznego mezusia.
      poza tym takie pdsumowania w codziennym zyciu mozna o kant tylka potluc, bo to
      co podoba sie wloszcze nie musi budzic zachwytu polki, nieki itd. gust to
      sprawa indywidalna, a nie narodowa. jesli jestes przystojny i madry to
      spodobasz sie na calym swiecie. nie tylko we wloszech.
      • jacek_warszawiak Re: Polacy pożadani przez kobiety Europy... 13.02.03, 09:36
        glupota jest odwrotnie proporcjonalna do powodzenia. Amerykanie sa oblesni ze
        swoim wygladem, manierami i plaska jak plyta chodnikowa osobowoscia. W Europie
        ciesza sie srednim powodzeniem, bo europejki to nie to samo, co amerykanskie
        kozy. natomiast europejczyk w stanach to niezly brand.
        • Gość: Albertine Branding. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.03, 18:19
          Warszawiak natomiast to chujowy brand łerewa. Marketingowiec z pana panie jacku
          jak z mysiej pizdy rajzetasze.
          • Gość: --Michal Nie cwaniakoj siostra! IP: *.tiaa-cref.org 13.02.03, 18:40
            Nie ma cwaniaka nad warszawiak. Jaco jak pisze to wie i juz pewnie nie jednego
            jankesa wyruchal, wyoblesnil i co tam jeszcze. Ja postuluje! Pierdolic jewrope.
            Warszawa - paryz wschodu! Warszawiak w stanach to jesd BRAND!
            • Gość: Albertine Siad plaski Michal. Nie mysl, ze nie wiem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.03, 18:42
              Epatujesz gawiedz szwagrem. SZWAGREM kurwamac. Ty nie masz szwagra.
              • Gość: --Michal Nie mow mi ze nie mam IP: *.tiaa-cref.org 13.02.03, 18:49
                bo moglbym miec! A mam brata i go kocham jak szwagra!
    • anahella Re: Polacy pożadani przez kobiety Europy... 14.02.03, 07:32
      To moze zrobic mala wymiane miedzynarodowa? Proponuje wymienic kilku panow z
      Polski na kilku panow z innych krajow. W ten sposob mozna by zadowolic kobiety
      i we wschodniej i zachodniej Europie. Wlasnie rozmyslam nad lista i takie mam
      propozycje:

Nominacja 1
      Kaczynski (nie pamietam ktory, chodzi o prezydenta Warszawy) -> Jeoffery
      Archer.
      Powod: Byly mer Londynu co prawda ma klopoty z prawem, ale w Wawie nikogo nie
      gorszy ze urzednik panstwowy zadaje sie z prostytutkami, a Archer przynajmniej
      fajne ksiazki pisze.

Nominacja 2
      Andrzej Lepper -> dowolny zachodni specjalista od drog
      Powod: W Polsce drogi sa i tak malo przejezdne a to z powodu zimy, a to z
      powodu braku funduszy na ich remont, wiec blokady Leppera i tak nie maja
      wiekszego znaczenia, a w krajach gdzie drogi sa dobre przynajmniej odczuliby
      skutki blokad i Lepper mialby pole (no i drogi) do popisu.

Nominacja 3
      Ks. Rydzyk -> ktokolwiek
      Powod: Mi bicie piany ks. Rydzyka sie znudzilo, moze czas na innego oszoloma?

Nominacja 4
      Moj byly facet -> pierwszy lepszy koles z lapanki
      Powod: a dlaczego nie?

No i wara od goscia, ktory aktualnie mi sie podoba, bo jego wywiezc nie
      pozwole!;)

A od Amerykanow to bym zaimportowala Billa Gatesa - gdyby zobaczyl jak kwitnie
      tu piractwo jego produktow, to moze na zlosc glupim Polaczkom zrobilby
      niepiratowalny Windows, ktory do tego dzialalby sprawnie. Zamiennika dla Billa
      nie mam - moze ktos sie zglasza na ochotnika?
      pozro
      • Gość: dzik Re: Polacy pożadani przez kobiety Europy... IP: *.acn.waw.pl 14.02.03, 11:30
        Czy kazdy temat musi byc nacechowany natychmiast politycznie i czy zaraz musza
        wszyscy drzec koty?! Niepojete to jest dla mnie, jak najprostszy temat, na
        tymze forum przemienia sie w pyskowki slowne, ataki personalne i dysputy
        polityczne. A teraz oczywiscie oczekuje niewybrednych argumentow ad
        personam...ech.
        • Gość: mamma-mia o, mamy ochotnika:))) IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.02.03, 12:36
          • Gość: --Michal Do paczki dzika! IP: *.tiaa-cref.org 14.02.03, 15:24
            Owinac celowanem! I do Jewropy! Niech sluzy, na zdrowie!
        • anahella Re: Polacy pożadani przez kobiety Europy... 14.02.03, 13:56
          Gość portalu: dzik napisał(a):
          > Czy kazdy temat musi byc nacechowany natychmiast politycznie i czy zaraz
          musza
          > wszyscy drzec koty?! Niepojete to jest dla mnie, jak najprostszy temat, na
          > tymze forum przemienia sie w pyskowki slowne, ataki personalne i dysputy
          > polityczne. A teraz oczywiscie oczekuje niewybrednych argumentow ad
          > personam...ech.

Ohhh widze ze dzik jest dziki... (to byl ten nie wybredny argument o kotry
          prosiles) spoko - ja tylko zartowalam. Tak mi przyszlo do glowy ze skoro
          europejki wola Polakow, a Polki europejczykow, to czemu by nie zrobic malej
          podmianki? I wszyscy by byli zadowoleni;P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka