camel_3d 31.07.06, 09:16 znow sobie zrobilismy wypad do miedzyzdrojow...szok-- Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia7601 Re: powrto z miedzyzdrojow:))) 31.07.06, 10:14 na tym forum nie ma takich Panow - zle trafiles :) nikt sie nie odezwie... Odpowiedz Link Zgłoś
keeper81 Re: powrto z miedzyzdrojow:))) 31.07.06, 11:35 Są są tacy Panowie, ale wrodzonaa skromność nie pozwala im na komentowanie tego typu postów. Cóż z tego, że napiszę ze nie zaliczam sie do tej wiochy, skoro zaraz zostane opluty jadem. A co do treści listu, przecież tym pannom nikt nie każe być z flejtuchami, prawda ?! Ja już jestem stracony bo zajęty, ale widzę ukradkiem że moja luba jest zazdrosna o spojrzenia co niektórych innych kobiet, które zapuszczaja na mnie żurawia na ulicy.Wcale oszałamiająco przystojny nie jestem, po prostu mam to "coś" i swój własny styl.Tak z innej beczki, rzeczywiscie faceci w Polsce sie ubieraja beznadziejnie, golą na łyso głowę i byle miec w jak najbardziej widocznym miejscu znaczek adidas,nike czy reebok.Jednak to nie strój świadczy o człowieku, trzeba cos sobą reprezentować i mięc klasę.A tego 90 % facetom w Polsce brakuje.Pozdrawaim i życze miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia7601 Re: powrto z miedzyzdrojow:))) 31.07.06, 12:07 tylko nie nike, nike to marka dla sportowcow a nie dresiarzy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: powrto z miedzyzdrojow:))) 31.07.06, 13:58 niezadbany to chyba oznacza jakieś zaniebania na polu higieny osobistej a nie to że wszyscy mają jednakowe tiszerty i gacie?:) a dres jest całkiem wygodny, sam nosze, nie chwaląc się:) Odpowiedz Link Zgłoś
pinup Re: powrto z miedzyzdrojow:))) 31.07.06, 15:00 >no moze nie wszytskie szczyt inteligencji, ale noie wazne:) tak tak. juz wczesniej zauwazylismy ze to dla ciebie niewazne:)) Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d Re: powrto z miedzyzdrojow:))) 31.07.06, 17:11 oj no nie przesadzaj. jak dziewczyna jest ladna i zadbana i widza ja na ulicy, to nie interesuje mnie czy ma IQ Einsteina:) Po prostu chodzi mi o to, ladnie wyglada. Kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
wyssana.z.palca Re: powrto z miedzyzdrojow:))) 31.07.06, 21:36 no nie wiem czy tylko ja wapdlam na to ze to kobiety i ich sponsorzy??? jeszcze trzeba bylo czekac az zaczna mowic to okazaloby sie ze polowa z nich po rosyjsku nawija :) albo chcoazi z takim akcentem :) Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d e-.. ni edo konca... 01.08.06, 08:37 npewnie tak..tylko nie wspomnialem tez o dzieciach. Mialem na mysli tez rodzina. Mama..elegancko (a przynajmniej stara sie), dzieci ..jak dzieci..plazowo..a tata...bazar... Odpowiedz Link Zgłoś
itsnotme Re: e-.. ni edo konca... 01.08.06, 08:51 bo cały rok pracuje na żonę i dzieci:) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt camel, dziecie :))) 01.08.06, 09:33 co do kobiet Twoje zdanie podzielam, zas wygladu mezczyzn nie komentuje, gdyz jest to poza moimi zainteresowaniami :) PS. Nie wyplakuj sie tu, ze pojechales do Miedzyzdrojow (gdzie sam tez jezdze) z kolezanka Niemka, a nie samemu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d Re: camel, dziecie :))) 01.08.06, 10:57 > co do kobiet Twoje zdanie podzielam, zas wygladu mezczyzn nie komentuje, > gdyz jest to poza moimi zainteresowaniami :) hmm..mnie i moja kolezanke tylko dziwlo jak te fajne dziewczyny i zadbane kobiety moga miec za mezow (lub chlopakow) takie niezadbane jednostki Odpowiedz Link Zgłoś