zapytajkaona 25.08.06, 09:05 Co sobie myślicie kiedy widzicie na ulicy fajną extra super dupe ,a jesteście już z kimś?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rasgeea Re: pytanko ? 25.08.06, 09:07 "nie wszystko złoto, co się świeci". Fajna "dupa" tak naprawdę może wcale nie jest taka fajna ... Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: pytanko ? 25.08.06, 09:13 Różnie biorąc pod uwagę że nie ma seksowniejszej na świecie kobiety ponad moją żone to najczęściej ani mnie grzeją ani ziębią jakieś obce dupy... ale jak każdy facet lubię sobie popatrzeć na ładny kawałek mięsa... Odpowiedz Link Zgłoś
bezpruderyjny Re: pytanko ? 25.08.06, 09:22 lambert77 napisał: > ale jak każdy facet lubię sobie popatrzeć na ładny kawałek mięsa... To pewnie dużo czasu spędzasz w rzeźniach i sklepach mięsnych. Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: pytanko ? 25.08.06, 09:32 ostatnio coraz mniej :) żona dba żeby mi się wzrok nie przemęczał :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: pytanko ? 25.08.06, 09:50 ale jak każdy facet lubię sobie popatrzeć na ładny kawałek mięsa... nieładnie to brzmi, nieładnie Dlaczego faceci pogardzaja tym czego poządają? Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: pytanko ? 25.08.06, 10:00 Jakie pytanie zadano taka odpowiedź padła :) wiem że nieładnie zabrzmiało ale strasznie mnie kusiło żeby na tak durne pytanie odpowiedzieć w równie głupi a może nawet głupszy sposób... Bo co miałbym napisać ... że jak patrzę na fajną dupe to mam ochotę poru...ć sobie ... A może mam napisać, że przystaję wtedy i zapatrzony oddaję się rozmyślaniom nad tym ile piękna jest na świecie i jak powinienem w niedziele podziękować Bogu za to że pozwolił mi żyć na tym świecie... Bądźmy poważni... Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: pytanko ? 25.08.06, 10:07 A może mam napisać, że przystaję wtedy i zapatrzony oddaję się rozmyślaniom nad tym ile piękna jest na świecie i jak powinienem w niedziele podziękować Bogu za to że pozwolił mi żyć na tym świecie... Bądźmy poważni... Yes! Yes! Yes! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD I to byłoby to :DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: pytanko ? 25.08.06, 10:12 Prosiłem bądźmy poważni :) jedyna kobieta z którą mogę podziękować Bogu i teściowej to moja żona :) a cała reszta to wymysł szatana :p Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: pytanko ? 25.08.06, 10:16 dyskryminujesz teścia :DDDD reszta to właśnie cudne okoliczności przyrody :) Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: pytanko ? 25.08.06, 10:20 Nie znam teścia :) znaczy chyba go raz widziałem :) i to wszystko... niezbyt zainteresowany losami własnego dziecka... Wracając do tematu aż tak wiele ładnych dup po ulicach nie chodzi ... nie przesadzajmy z tą urodą polek... Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: pytanko ? 25.08.06, 10:29 ???? ja jestem wrażliwa na urodę i zauważam naprawdę duzo ładnych dziewczyn. Coraz wiecej właściwie, coraz ładniejszych dziewczyn. Cieszy moje oczy fakt, ze dziewczyny potrafi się gustownie ubrac czy umalowac, umiejetnie podkreśla atuty (np. ładne usta czy oczy), częściej zauważam ładne niż brzydkie dziewczyny. Codziennie jak jadę do pracy i jak wracam, zdarza mi sie zauważyć jakąś bardzo ładna laskę. Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: pytanko ? 25.08.06, 10:37 No dobra może inaczej .... czasami ładny ubiór nieźle zrobiony makijaż całkiem fajna figura nic nie daję widzę taką dziewczynę/ kobiete i kurde jest brzydka niby nie ma się do czego przyczepić ale jest w niej coś takiego, że mnie odrzuca może to spojrzenie może to ułożeniue ust... jakaś aura ... a może się starzeje :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: pytanko ? 25.08.06, 10:39 e tam zaraz brzydka, moze masz "specyficzny" gust :))) Mnie czasami śmieszy, jak taka extra laska idzie ulicą z miną "niepodchodźdomniebougryzę" :DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: pytanko ? 25.08.06, 10:53 Takie lubie :) odrazu budzi się w człowieku myśliwy ... ale tak naprawdę czasami ludzie mają jakąś taką tępą brzydote w oczach i na twarzach, że nawet figura trendy wieszaka modelki im nie pomaga :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: pytanko ? 25.08.06, 11:15 takie obrażone na cały świat???? Że bez kija nie podchodź? eeeeeee to ja się nie dziwię, ze mi się inne podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: pytanko ? 25.08.06, 11:21 Wiesz najbardziej podobają mi się takie łagodne emanujące spokojem kobietki ... :) może nie jest to zupełnie moja żona ... bo charakterek ma że hej :) ale czasami też taka jest... Zawsze mi się wydaje że taka mina mówiąca " wszyscy faceci won" to krzyk o pomoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: pytanko ? 25.08.06, 11:32 "łagodne emanujace spokojem" zwykle w razie potrzeby pokazuja swoj charakterek :DD Aha, czyli trzeba od razu lecieć na ratunek? Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: pytanko ? 25.08.06, 11:32 "łagodne emanujace spokojem" zwykle w razie potrzeby pokazuja swoj charakterek :DD Aha, czyli trzeba od razu lecieć na ratunek? Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: pytanko ? 25.08.06, 11:38 No wiesz białogłowa w potrzebie :) a że człowiek rycerski jest to i na ratunek by skoczył niewiaście :) Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: pytanko ? 25.08.06, 10:19 Nie pogardzaja tylko niekiedy hm... powiedzmy deprecjonuja ;). Latwiej jest zyc na swiecie gdy w glowie sobie obnizamy wartosc nieosiagalnego. No i nie bez znaczenia jest tez fakt dosadnosci meskiego jezyka i ciezkiego humoru. Ale faktycznie w towarzystwie kobiet wypadaloby sie powstrzymac od komplementow "fajna swinia" tudziez "zajebista suczka". Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: pytanko ? 25.08.06, 10:31 why deprecjonują? A jeśli pożądasz extra super cacko samochodzik (motocykl, komputer czy co tam chcesz), który chciałbyś mieć? Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: pytanko ? 25.08.06, 10:46 Wiekszosc kobiet Ci powie ze C.Z. Jones jest potrzaskana posiadajac 6000 par butow. A przeciez prawie kazda chcialaby moc przebierac w takiej ilosci ;). Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: pytanko ? 25.08.06, 10:17 myślę sobie ale cudna super fajna dupa też bym tak chciała. Odpowiedz Link Zgłoś
cyberski Re: pytanko ? 25.08.06, 10:27 Nic nie myślę... A kidyś to myślałem ,ze to jedynie "fajna extra super dupa", która i tak przegrywa w przedbiegu, bo ja jestem z kobietą :) Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarekopalek pytanko na śniadanko? 25.08.06, 10:37 dupa, mięso, boczek, schab - to poradnia kulinarna, rozumiem? Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: pytanko ? 25.08.06, 11:08 Myślę sobie: "Szybko, szybko, myśl o czymś, myśl do cholery! Bo jak kiedyś ktoś zapyta na forum co sobie w takiej chwili myślałeś, to co powiesz, hę?! Nosz kurde, MYŚL, facet!!!" I to by było na tyle... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarekopalek Re: pytanko ? 25.08.06, 12:22 hrehre, nigdy nie wiadomo o co cię spytają, nie? dobre... Odpowiedz Link Zgłoś
occasion Re: pytanko ? 25.08.06, 12:31 :P pytanie kompletnie bez sensu!!! ja sobie myślę (jak widze fajne ciacho): ale fajne ciacho!! i tyle, bez podtekstów!!! kuźwa, co za debilizm! Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: pytanko ? 25.08.06, 12:33 Bez nerw, proszę;-) Jakbym chciała się wnerwiać za wszystkie postawione tu durne pytania, to by mnie odwieźli na sygnale;-)) Z dystansem trzeba:-) Odpowiedz Link Zgłoś
occasion Re: pytanko ? 25.08.06, 12:43 asiunia311 napisała: Z dystansem trzeba:-) > dobra, dobra, już nabieram-wody w usta i dystansu:) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: pytanko ? 25.08.06, 12:44 > dobra, dobra, już nabieram-wody w usta i dystansu:) 200m? Druga Otylia? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: pytanko ? 25.08.06, 12:51 Ale pewnie za to bardzo dobrze nurkujesz? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: pytanko ? 25.08.06, 12:55 Witaj w klubie!;-) Ja po warszawsku - wiadomo jak;-P Odpowiedz Link Zgłoś
majki1976 Re: pytanko ? 25.08.06, 13:05 zobaczyć zawsze można, od patrzenia nikt nikogo nie zabił ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: pytanko ? 25.08.06, 13:05 Oj coś widzę, ze musimy wam zrobić kurs pływacki, moje Drogie. Oczywiście bezpieczeństwo na pierwszym miejscu, zaczniemy od opanowania ratowniczej zwanej "usta-usta" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: pytanko ? 25.08.06, 13:08 hultaj78 napisał: > Oj coś widzę, ze musimy wam zrobić kurs pływacki, moje Drogie. Oczywiście > bezpieczeństwo na pierwszym miejscu, zaczniemy od opanowania ratowniczej > zwanej "usta-usta" > ;) > Instruktor się znalazł:-) Jak taki chętny, to może z Okazją to przemyślimy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
majki1976 Re: pytanko ? 25.08.06, 13:11 a tu co, kurs pływacki? fajnie ;-), o i metodach reanimacji tez jest , pożyteczne bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: pytanko ? 25.08.06, 13:13 Metody reanimacji najważniejsze, bez tego ani rusz;-) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenfisz Re: pytanko ? 25.08.06, 13:57 Pośredni czy bezpośredni, pszepana? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: pytanko ? 25.08.06, 14:02 Pośredni, za pośrednictwem migdałków oraz warg. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenfisz Re: pytanko ? 25.08.06, 14:08 Qurcze, nijak to się ma do tego, czego mnie kiedyś uczyli ;-))) Chyba zdecyduję się na ten kurs bo to coś nowego. Człowiek uczy się całe życie... Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: pytanko ? 25.08.06, 14:12 > Chyba zdecyduję się na ten kurs bo to coś nowego. Człowiek uczy się całe > życie... Zapraszamy. Rzycie też ;) Odpowiedz Link Zgłoś
occasion ja będę zachłanna:P 25.08.06, 13:20 Asia, a dlaczego mamy z czegokolwiek rezygnować?:P Dawać, chłopaki, wszystko, co macie:P Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: ja będę zachłanna:P 25.08.06, 13:23 Okazja, trza robić najpierw dobre wrażenie:-) A jak sie przestrasza i nawieją?;- ) Odpowiedz Link Zgłoś
occasion Re: ja będę zachłanna:P 25.08.06, 13:24 hahahhaha? oni? a nie widać, że to śmiałkowie pierwsza klasa?:P Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: ja będę zachłanna:P 25.08.06, 13:25 Jak tak mówisz...;-) Ja jestem skromne dziewczę i się nie znam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
occasion Re: ja będę zachłanna:P 25.08.06, 13:26 pierniczysz?! trza brać, jak sie tak oferują!! z Okazji trza korzystać:P Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: ja będę zachłanna:P 25.08.06, 13:31 Doooobra, biorę...;-) Tylko, ptrz, jednak nawiali:-) Z Okazji trza korzystać, powiadasz?;-) Hm...;-) grzech nie skorzystać;-) Odpowiedz Link Zgłoś
majki1976 Re: ja będę zachłanna:P 25.08.06, 13:34 jestem , jestem , nie wiem gdzie sie podział szef tego kursu-hultaj Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: ja będę zachłanna:P 25.08.06, 13:38 A juz myślałam, że naprawdę nawialiście:-) Szef kursu?;-) Hultaj? Na manowce nas sprowadzi;-P Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: ja będę zachłanna:P 25.08.06, 13:43 Szef ma swoje obowiązki, egzaminowałem pewną chętną... chętną do uczestniczenia w kursie, naturalnie. Egzamin ustny... oblała. Ale jakoze jestem bardzo przychulny kobietom której cechuje duży poped... do wiedzy to oczywiście ma szansę na poprawkę. Nawet do skutku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
occasion Re: ja będę zachłanna:P 25.08.06, 13:45 wariat!!! nie traci ani chwili:P Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: ja będę zachłanna:P 25.08.06, 13:48 Bardzo dobrze, Asiu, lekcje widzę zostały odrobione. No Majki, słyszałeś - od majtek zaczynamy! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
occasion Re: ja będę zachłanna:P 25.08.06, 13:50 a jak ktoz nie ma na sobie majtek...??:P Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: ja będę zachłanna:P 25.08.06, 13:51 > a jak ktoz nie ma na sobie majtek...??:P Znaczy się - wzorowy uczeń! Plakietka się należy i lizak ;) Odpowiedz Link Zgłoś
occasion Re: ja będę zachłanna:P 25.08.06, 13:58 lizaka to miałam juz w środe dostać...i do tej pory nic:( Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: ja będę zachłanna:P 25.08.06, 14:07 Na razie na zachętę dostaniesz takiego: jeremy.zawodny.com/misc/frozen-dildo.jpg ;) Odpowiedz Link Zgłoś
occasion Re: ja będę zachłanna:P 25.08.06, 14:09 :) oki, ale ta zachęta tylko na jedną dobę styknie:P Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: ja będę zachłanna:P 25.08.06, 14:11 A ja?...O mnie zapomnieli?...;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: ja będę zachłanna:P 25.08.06, 14:36 > A ja?...O mnie zapomnieli?...;-)) Nie zapomnieli, ale nie powinnaś mówić tak z pełnymi ustami... roboty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: ja będę zachłanna:P 25.08.06, 13:50 To sie zdecyduj, szefie - góra czy dół?;-) Bo miało być usta - usta...Aha!!!;-)) Zajarzyłam;-P Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: ja będę zachłanna:P 25.08.06, 13:53 > Zajarzyłam;-P Nię watpię - ten wysunięty w oczekiwaniu jezyczek dobitnie o tym świadczy ;) No, powiedz "AAA" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: ja będę zachłanna:P 25.08.06, 14:02 hultaj78 napisał: > > Nię watpię - ten wysunięty w oczekiwaniu jezyczek dobitnie o tym świadczy ;) > No, powiedz "AAA" ;) Tak publicznie?;-) Teraz się wstydzę;-P > Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: ja będę zachłanna:P 25.08.06, 14:09 > Tak publicznie?;-) Teraz się wstydzę;-P Spokojnie, sprawdzamy tylko drozność układu... yy.. oddechowego, czy nie tkwia w jakie ustnej ratowanego jakieś obce... ciała... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: ja będę zachłanna:P 25.08.06, 14:15 Będę pilna kursantką, to wszystko dla mnie takie nowe;-P Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: ja będę zachłanna:P 25.08.06, 14:21 > Będę pilna kursantką, to wszystko dla mnie takie nowe;-P Prosimy wyonywać wszystkie polecenia instruktorów, to wszystko dla Twojego... dobra. I opalenizna będzie równiejsza, tak bez tej niepotrzebnej tkaniny na sobie, prawda? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
majki1976 Re: ja będę zachłanna:P 25.08.06, 14:24 a jak bedzie nie potrezbna tkanina to w ramach kursu zdejmiemy Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: ja będę zachłanna:P 25.08.06, 14:25 I jak tu nie doceniać tak troskliwych instruktorów;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
occasion Re: ja będę zachłanna:P 25.08.06, 13:35 nawiali...pewnie się przygotowują, ustalaja plan działania...hahahha, mam nadzieję, że spisza się na medal:P Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: pytanko ? 25.08.06, 12:44 Jesteś pewna, że to...woda?;-P I...dystans?;-P Tfu, pomyliłam forum, zaraz to wytną;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: pytanko ? 25.08.06, 12:52 > Tfu, Ty też coś łyknełaś czego nie zamierzałaś, a Cię zaskoczyło? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: pytanko ? 25.08.06, 12:55 O to chodzi, że nic nie łyknęłam. Jeszcze;-P Na tym forum???;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: pytanko ? 25.08.06, 13:04 > Jeszcze;-P A dzisiaj już piąteczek, tralala! Oj, będzie się działo, co ?;)))) > Na tym forum???;-) A na którym łykasz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: pytanko ? 25.08.06, 13:49 hultaj78 napisał: > > A dzisiaj już piąteczek, tralala! Oj, będzie się działo, co ?;)))) Jeszcze 4 godzinki i już zobaczę ukochanę mordkę!!;)) > > > Na tym forum???;-) > > A na którym łykasz? ;) No wiesz? Damę posądzać? Przy Tobie ja takie bezeceństwa wypisuję!;-) > Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: pytanko ? 25.08.06, 13:58 > Jeszcze 4 godzinki i już zobaczę ukochanę mordkę!!;)) Mówisz o nim "mordka"? Chodzi o tę dziurkę na czubku, tak? ;) > No wiesz? Damę posądzać? Przy Tobie ja takie bezeceństwa wypisuję!;-) Po prostu otwierasz się i pokazujesz swoje prawdziwe wnetrze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: pytanko ? 25.08.06, 13:59 hultaj78 napisał: > > Mówisz o nim "mordka"? Chodzi o tę dziurkę na czubku, tak? ;) Jak Ty mnie przejrzałeś, bestyjko;-)) > > > Po prostu otwierasz się i pokazujesz swoje prawdziwe wnetrze ;) Z wdzięczności chyba znów padnę na kolana!;-) > Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: pytanko ? 25.08.06, 14:14 > Jak Ty mnie przejrzałeś, bestyjko;-)) Nawet nie wiesz jak dokładnie i z każdej strony ;) > Z wdzięczności chyba znów padnę na kolana!;-) Nie będę przeszkadzał w okazywaniu dowodów wdzięczności ;) Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: pytanko ? 25.08.06, 14:17 hultaj78 napisał: > > Nawet nie wiesz jak dokładnie i z każdej strony ;) I ja się nawet nie połapałam? Musiałeś to pobieżnie...pooglądać;-)) > > > Nie będę przeszkadzał w okazywaniu dowodów wdzięczności ;) Typowy mężczyzna - zawsze chce dowodu wdzięczności;-)) > Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: pytanko ? 25.08.06, 14:28 > I ja się nawet nie połapałam? Musiałeś to pobieżnie...pooglądać;-)) Masz rację, musimy tę operację powtórzyć. Wielokrotnie ;) > Typowy mężczyzna - zawsze chce dowodu wdzięczności;-)) Całe szczęscie że w tym wypadku pragnienia z obu stron są kompatybilne, prawda? ;) Chciałem Ci tylko zrobić dobrze i pozwolić Ci się wykazać, nie przeszkadzając. Bez wymagań, wierzyłem w Twoje umiejętności i inwencję ;) Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: pytanko ? 25.08.06, 14:35 hultaj78 napisał: > > Masz rację, musimy tę operację powtórzyć. Wielokrotnie ;) A dasz radę?;-) W Twoim wieku mogą być trudności z...wielokrotnym oglądaniem;-P > > > Całe szczęscie że w tym wypadku pragnienia z obu stron są kompatybilne, > prawda? ;) > Chciałem Ci tylko zrobić dobrze i pozwolić Ci się wykazać, nie przeszkadzając. > Bez wymagań, wierzyłem w Twoje umiejętności i inwencję ;) Prawdziwy samarytanin. Nie wyjdę z dowodów wdzięczności już nigdy;-)) > Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: pytanko ? 25.08.06, 14:38 > A dasz radę?;-) W Twoim wieku mogą być trudności z...wielokrotnym oglądaniem > ;-P Przekonamy się kiedy spróbujemy, ale ja bym się nie martwił na zapas ;) > Prawdziwy samarytanin. Nie wyjdę z dowodów wdzięczności już nigdy;-)) Trzymam Cię za słowo ;) Na razie za słowo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: pytanko ? 25.08.06, 14:44 hultaj78 napisał: > > Przekonamy się kiedy spróbujemy, ale ja bym się nie martwił na zapas ;) Zobaczymy:-) Może się miło rozczaruję - z Hultajem;-) > > > Trzymam Cię za słowo ;) Na razie za słowo ;) Mam Ci się czymś zrewanżować?;-P > Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: pytanko ? 25.08.06, 14:48 > Zobaczymy:-) Może się miło rozczaruję - z Hultajem;-) Ja bym raczej stawiał na to że Oczarujesz ;) > Mam Ci się czymś zrewanżować?;-P A wokół czego krążą Twoje myśli? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: pytanko ? 25.08.06, 14:54 hultaj78 napisał: > > Ja bym raczej stawiał na to że Oczarujesz ;) Skarbie, już jestem;-) W tym szaleństwie jest metoda;-P > > > Mam Ci się czymś zrewanżować?;-P > > A wokół czego krążą Twoje myśli? ;) Wokół...jedzenia, oczywiście;-) Głodna jestem, jak zawsze;-P > Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: pytanko ? 25.08.06, 15:05 > Skarbie, już jestem;-) W tym szaleństwie jest metoda;-P Tak, metodycznie, kawałek po kawałku zbadamy całą... sprawę ;) > Wokół...jedzenia, oczywiście;-) Głodna jestem, jak zawsze;-P Apetyt dopisuje? Wrzuciłabyś coś do ust? A czy ślinka cieknie na coś konkretnego? ;) Odpowiedz Link Zgłoś