25.08.06, 09:05
Co sobie myślicie kiedy widzicie na ulicy fajną extra super dupe ,a jesteście
już z kimś??
Obserwuj wątek
    • rasgeea Re: pytanko ? 25.08.06, 09:07
      "nie wszystko złoto, co się świeci". Fajna "dupa" tak naprawdę może wcale nie
      jest taka fajna ...
    • lambert77 Re: pytanko ? 25.08.06, 09:13
      Różnie biorąc pod uwagę że nie ma seksowniejszej na świecie kobiety ponad moją
      żone to najczęściej ani mnie grzeją ani ziębią jakieś obce dupy... ale jak
      każdy facet lubię sobie popatrzeć na ładny kawałek mięsa...
      • bezpruderyjny Re: pytanko ? 25.08.06, 09:22
        lambert77 napisał:

> ale jak każdy facet lubię sobie popatrzeć na ładny kawałek mięsa...

To pewnie dużo czasu spędzasz w rzeźniach i sklepach mięsnych.
        • lambert77 Re: pytanko ? 25.08.06, 09:32
          ostatnio coraz mniej :) żona dba żeby mi się wzrok nie przemęczał :)
      • dzikoozka Re: pytanko ? 25.08.06, 09:50
        ale jak
        każdy facet lubię sobie popatrzeć na ładny kawałek mięsa...

nieładnie to brzmi, nieładnie
        Dlaczego faceci pogardzaja tym czego poządają?
        • lambert77 Re: pytanko ? 25.08.06, 10:00
          Jakie pytanie zadano taka odpowiedź padła :) wiem że nieładnie zabrzmiało ale
          strasznie mnie kusiło żeby na tak durne pytanie odpowiedzieć w równie głupi a
          może nawet głupszy sposób... Bo co miałbym napisać ... że jak patrzę na fajną
          dupe to mam ochotę poru...ć sobie ... A może mam napisać, że przystaję wtedy i
          zapatrzony oddaję się rozmyślaniom nad tym ile piękna jest na świecie i jak
          powinienem w niedziele podziękować Bogu za to że pozwolił mi żyć na tym
          świecie... Bądźmy poważni...
          • dzikoozka Re: pytanko ? 25.08.06, 10:07
            A może mam napisać, że przystaję wtedy i
            zapatrzony oddaję się rozmyślaniom nad tym ile piękna jest na świecie i jak
            powinienem w niedziele podziękować Bogu za to że pozwolił mi żyć na tym
            świecie... Bądźmy poważni...

Yes! Yes! Yes! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
            I to byłoby to :DDDDDD
            • lambert77 Re: pytanko ? 25.08.06, 10:12
              Prosiłem bądźmy poważni :) jedyna kobieta z którą mogę podziękować Bogu i
              teściowej to moja żona :) a cała reszta to wymysł szatana :p
              • dzikoozka Re: pytanko ? 25.08.06, 10:16
                dyskryminujesz teścia :DDDD
                reszta to właśnie cudne okoliczności przyrody :)
                • lambert77 Re: pytanko ? 25.08.06, 10:20
                  Nie znam teścia :) znaczy chyba go raz widziałem :) i to wszystko... niezbyt
                  zainteresowany losami własnego dziecka... Wracając do tematu aż tak wiele
                  ładnych dup po ulicach nie chodzi ... nie przesadzajmy z tą urodą polek...
                  • dzikoozka Re: pytanko ? 25.08.06, 10:29
                    ???? ja jestem wrażliwa na urodę i zauważam naprawdę duzo ładnych dziewczyn.
                    Coraz wiecej właściwie, coraz ładniejszych dziewczyn.
                    Cieszy moje oczy fakt, ze dziewczyny potrafi się gustownie ubrac czy umalowac,
                    umiejetnie podkreśla atuty (np. ładne usta czy oczy), częściej zauważam ładne
                    niż brzydkie dziewczyny. Codziennie jak jadę do pracy i jak wracam, zdarza mi
                    sie zauważyć jakąś bardzo ładna laskę.
                    • lambert77 Re: pytanko ? 25.08.06, 10:37
                      No dobra może inaczej .... czasami ładny ubiór nieźle zrobiony makijaż całkiem
                      fajna figura nic nie daję widzę taką dziewczynę/ kobiete i kurde jest brzydka
                      niby nie ma się do czego przyczepić ale jest w niej coś takiego, że mnie
                      odrzuca może to spojrzenie może to ułożeniue ust... jakaś aura ... a może się
                      starzeje :)
                      • dzikoozka Re: pytanko ? 25.08.06, 10:39
                        e tam zaraz brzydka, moze masz "specyficzny" gust :)))
                        Mnie czasami śmieszy, jak taka extra laska idzie ulicą z
                        miną "niepodchodźdomniebougryzę" :DDDDD
                        • lambert77 Re: pytanko ? 25.08.06, 10:53
                          Takie lubie :) odrazu budzi się w człowieku myśliwy ... ale tak naprawdę
                          czasami ludzie mają jakąś taką tępą brzydote w oczach i na twarzach, że nawet
                          figura trendy wieszaka modelki im nie pomaga :)
                          • dzikoozka Re: pytanko ? 25.08.06, 11:15
                            takie obrażone na cały świat???? Że bez kija nie podchodź?
                            eeeeeee to ja się nie dziwię, ze mi się inne podobają.
                            • lambert77 Re: pytanko ? 25.08.06, 11:21
                              Wiesz najbardziej podobają mi się takie łagodne emanujące spokojem
                              kobietki ... :) może nie jest to zupełnie moja żona ... bo charakterek ma że
                              hej :) ale czasami też taka jest... Zawsze mi się wydaje że taka mina mówiąca "
                              wszyscy faceci won" to krzyk o pomoc :)
                              • dzikoozka Re: pytanko ? 25.08.06, 11:32
                                "łagodne emanujace spokojem" zwykle w razie potrzeby pokazuja swoj
                                charakterek :DD
                                Aha, czyli trzeba od razu lecieć na ratunek?
                              • dzikoozka Re: pytanko ? 25.08.06, 11:32
                                "łagodne emanujace spokojem" zwykle w razie potrzeby pokazuja swoj
                                charakterek :DD
                                Aha, czyli trzeba od razu lecieć na ratunek?
                                • lambert77 Re: pytanko ? 25.08.06, 11:38
                                  No wiesz białogłowa w potrzebie :) a że człowiek rycerski jest to i na ratunek
                                  by skoczył niewiaście :)
        • gomory Re: pytanko ? 25.08.06, 10:19
          Nie pogardzaja tylko niekiedy hm... powiedzmy deprecjonuja ;).
          Latwiej jest zyc na swiecie gdy w glowie sobie obnizamy wartosc nieosiagalnego.
          No i nie bez znaczenia jest tez fakt dosadnosci meskiego jezyka i ciezkiego
          humoru. Ale faktycznie w towarzystwie kobiet wypadaloby sie powstrzymac od
          komplementow "fajna swinia" tudziez "zajebista suczka".
          • dzikoozka Re: pytanko ? 25.08.06, 10:31
            why deprecjonują?
            A jeśli pożądasz extra super cacko samochodzik (motocykl, komputer czy co tam
            chcesz), który chciałbyś mieć?
            • gomory Re: pytanko ? 25.08.06, 10:46
              Wiekszosc kobiet Ci powie ze C.Z. Jones jest potrzaskana posiadajac 6000 par
              butow. A przeciez prawie kazda chcialaby moc przebierac w takiej ilosci ;).
    • gomory Re: pytanko ? 25.08.06, 10:08
      To samo co wtedy gdy nie jestem z nikim.
    • dzikoozka Re: pytanko ? 25.08.06, 10:17
      myślę sobie ale cudna super fajna dupa też bym tak chciała.
    • cyberski Re: pytanko ? 25.08.06, 10:27
      Nic nie myślę...
      A kidyś to myślałem ,ze to jedynie "fajna extra super dupa", która i tak przegrywa w przedbiegu, bo ja jestem z kobietą :)
    • koszmarekopalek pytanko na śniadanko? 25.08.06, 10:37
      dupa, mięso, boczek, schab - to poradnia kulinarna, rozumiem?
    • hultaj78 Re: pytanko ? 25.08.06, 11:08
      Myślę sobie:
      "Szybko, szybko, myśl o czymś, myśl do cholery! Bo jak kiedyś ktoś zapyta na
      forum co sobie w takiej chwili myślałeś, to co powiesz, hę?! Nosz kurde, MYŚL,
      facet!!!" I to by było na tyle...
      ;)
      • koszmarekopalek Re: pytanko ? 25.08.06, 12:22
        hrehre, nigdy nie wiadomo o co cię spytają, nie? dobre...
      • occasion Re: pytanko ? 25.08.06, 12:31
        :P

pytanie kompletnie bez sensu!!! ja sobie myślę (jak widze fajne ciacho): ale
        fajne ciacho!! i tyle, bez podtekstów!!!

kuźwa, co za debilizm!
        • asiunia311 Re: pytanko ? 25.08.06, 12:33
          Bez nerw, proszę;-) Jakbym chciała się wnerwiać za wszystkie postawione tu
          durne pytania, to by mnie odwieźli na sygnale;-)) Z dystansem trzeba:-)
          • occasion Re: pytanko ? 25.08.06, 12:43
            asiunia311 napisała:

Z dystansem trzeba:-)
            >

dobra, dobra, już nabieram-wody w usta i dystansu:)
            • hultaj78 Re: pytanko ? 25.08.06, 12:44
              > dobra, dobra, już nabieram-wody w usta i dystansu:)

200m? Druga Otylia? ;)
              • occasion Re: pytanko ? 25.08.06, 12:49
                nie, ja pływam jak łamaga:(
                • hultaj78 Re: pytanko ? 25.08.06, 12:51
                  Ale pewnie za to bardzo dobrze nurkujesz? ;)))
                  • occasion Re: pytanko ? 25.08.06, 12:52
                    :P

w pieleszach:)
                • asiunia311 Re: pytanko ? 25.08.06, 12:55
                  Witaj w klubie!;-) Ja po warszawsku - wiadomo jak;-P
                  • majki1976 Re: pytanko ? 25.08.06, 13:05
                    zobaczyć zawsze można, od patrzenia nikt nikogo nie zabił ;-)
                    • asiunia311 Re: pytanko ? 25.08.06, 13:07
                      Zawsze może być ten pierwszy raz!!;-))
                  • hultaj78 Re: pytanko ? 25.08.06, 13:05
                    Oj coś widzę, ze musimy wam zrobić kurs pływacki, moje Drogie. Oczywiście
                    bezpieczeństwo na pierwszym miejscu, zaczniemy od opanowania ratowniczej
                    zwanej "usta-usta"
                    ;)
                    • asiunia311 Re: pytanko ? 25.08.06, 13:08
                      hultaj78 napisał:

> Oj coś widzę, ze musimy wam zrobić kurs pływacki, moje Drogie. Oczywiście
                      > bezpieczeństwo na pierwszym miejscu, zaczniemy od opanowania ratowniczej
                      > zwanej "usta-usta"
                      > ;)
                      >

Instruktor się znalazł:-) Jak taki chętny, to może z Okazją to przemyślimy:-)
                      • majki1976 Re: pytanko ? 25.08.06, 13:11
                        a tu co, kurs pływacki? fajnie ;-), o i metodach reanimacji tez jest ,
                        pożyteczne bardzo
                        • asiunia311 Re: pytanko ? 25.08.06, 13:13
                          Metody reanimacji najważniejsze, bez tego ani rusz;-)
                          • hultaj78 Re: pytanko ? 25.08.06, 13:14
                            Np. masaż piers... to znaczy serca. ;)
                            • asiunia311 Re: pytanko ? 25.08.06, 13:20
                              Przyjemne z pożytecznym!!;))
                            • goldenfisz Re: pytanko ? 25.08.06, 13:57
                              Pośredni czy bezpośredni, pszepana? ;-)))
                              • majki1976 Re: pytanko ? 25.08.06, 13:58
                                goldenfisz się pokazała , witaj
                                • goldenfisz Re: pytanko ? 25.08.06, 14:06
                                  Heloł ;-)
                              • hultaj78 Re: pytanko ? 25.08.06, 14:02
                                Pośredni, za pośrednictwem migdałków oraz warg. ;)
                                • goldenfisz Re: pytanko ? 25.08.06, 14:08
                                  Qurcze, nijak to się ma do tego, czego mnie kiedyś uczyli ;-)))

Chyba zdecyduję się na ten kurs bo to coś nowego. Człowiek uczy się całe
                                  życie...
                                  • hultaj78 Re: pytanko ? 25.08.06, 14:12
                                    > Chyba zdecyduję się na ten kurs bo to coś nowego. Człowiek uczy się całe
                                    > życie...

Zapraszamy. Rzycie też ;)
                                    • goldenfisz Re: pytanko ? 25.08.06, 14:16
                                      Rzyć zawsze jest ze mną ;-)
                                      • hultaj78 Re: pytanko ? 25.08.06, 14:19
                                        No to "Rzyć - i nie umierać!" ;)
                                        • goldenfisz Re: pytanko ? 25.08.06, 14:27
                                          Carpe diem, Hultaju! ;-)
                      • hultaj78 Re: pytanko ? 25.08.06, 13:13
                        Dla Was wszystko ;)))
                        • majki1976 Re: pytanko ? 25.08.06, 13:14
                          szuper!
                          • majki1976 Re: pytanko ? 25.08.06, 13:17
                            hultaj może asystenta potrzebujesz? ;-)
                        • asiunia311 Re: pytanko ? 25.08.06, 13:17
                          Aż tak zachłanne nie będziemy!!;-))
                        • occasion ja będę zachłanna:P 25.08.06, 13:20
                          Asia, a dlaczego mamy z czegokolwiek rezygnować?:P

Dawać, chłopaki, wszystko, co macie:P
                          • asiunia311 Re: ja będę zachłanna:P 25.08.06, 13:23
                            Okazja, trza robić najpierw dobre wrażenie:-) A jak sie przestrasza i nawieją?;-
                            )
                            • occasion Re: ja będę zachłanna:P 25.08.06, 13:24
                              hahahhaha? oni? a nie widać, że to śmiałkowie pierwsza klasa?:P
                              • asiunia311 Re: ja będę zachłanna:P 25.08.06, 13:25
                                Jak tak mówisz...;-) Ja jestem skromne dziewczę i się nie znam:-)
                                • occasion Re: ja będę zachłanna:P 25.08.06, 13:26
                                  pierniczysz?!
                                  trza brać, jak sie tak oferują!! z Okazji trza korzystać:P
                                  • asiunia311 Re: ja będę zachłanna:P 25.08.06, 13:31
                                    Doooobra, biorę...;-)

Tylko, ptrz, jednak nawiali:-)

Z Okazji trza korzystać, powiadasz?;-) Hm...;-) grzech nie skorzystać;-)
                                    • majki1976 Re: ja będę zachłanna:P 25.08.06, 13:34
                                      jestem , jestem , nie wiem gdzie sie podział szef tego kursu-hultaj
                                      • asiunia311 Re: ja będę zachłanna:P 25.08.06, 13:38
                                        A juz myślałam, że naprawdę nawialiście:-) Szef kursu?;-) Hultaj? Na manowce
                                        nas sprowadzi;-P
                                        • hultaj78 Re: ja będę zachłanna:P 25.08.06, 13:43
                                          Szef ma swoje obowiązki, egzaminowałem pewną chętną... chętną do uczestniczenia
                                          w kursie, naturalnie. Egzamin ustny... oblała. Ale jakoze jestem bardzo
                                          przychulny kobietom której cechuje duży poped... do wiedzy to oczywiście ma
                                          szansę na poprawkę. Nawet do skutku ;)
                                          • occasion Re: ja będę zachłanna:P 25.08.06, 13:45
                                            wariat!!! nie traci ani chwili:P
                                            • majki1976 Re: ja będę zachłanna:P 25.08.06, 13:46
                                              szefie od czego zaczynamy?
                                              • asiunia311 Re: ja będę zachłanna:P 25.08.06, 13:46
                                                Jaki posłuszny majtek:-)))
                                                • hultaj78 Re: ja będę zachłanna:P 25.08.06, 13:48
                                                  Bardzo dobrze, Asiu, lekcje widzę zostały odrobione. No Majki, słyszałeś - od
                                                  majtek zaczynamy! ;)
                                                  • occasion Re: ja będę zachłanna:P 25.08.06, 13:50
                                                    a jak ktoz nie ma na sobie majtek...??:P
                                                  • hultaj78 Re: ja będę zachłanna:P 25.08.06, 13:51
                                                    > a jak ktoz nie ma na sobie majtek...??:P

Znaczy się - wzorowy uczeń! Plakietka się należy i lizak ;)
                                                  • occasion Re: ja będę zachłanna:P 25.08.06, 13:58
                                                    lizaka to miałam juz w środe dostać...i do tej pory nic:(
                                                  • hultaj78 Re: ja będę zachłanna:P 25.08.06, 14:07
                                                    Na razie na zachętę dostaniesz takiego:

jeremy.zawodny.com/misc/frozen-dildo.jpg
                                                    ;)
                                                  • occasion Re: ja będę zachłanna:P 25.08.06, 14:09
                                                    :)
                                                    oki, ale ta zachęta tylko na jedną dobę styknie:P
                                                  • asiunia311 Re: ja będę zachłanna:P 25.08.06, 14:11
                                                    A ja?...O mnie zapomnieli?...;-))
                                                  • hultaj78 Re: ja będę zachłanna:P 25.08.06, 14:36
                                                    > A ja?...O mnie zapomnieli?...;-))

Nie zapomnieli, ale nie powinnaś mówić tak z pełnymi ustami... roboty ;)
                                                  • asiunia311 Re: ja będę zachłanna:P 25.08.06, 13:50
                                                    To sie zdecyduj, szefie - góra czy dół?;-) Bo miało być usta - usta...Aha!!!;-))
                                                    Zajarzyłam;-P
                                                  • hultaj78 Re: ja będę zachłanna:P 25.08.06, 13:53
                                                    > Zajarzyłam;-P

Nię watpię - ten wysunięty w oczekiwaniu jezyczek dobitnie o tym świadczy ;)
                                                    No, powiedz "AAA" ;)
                                                  • asiunia311 Re: ja będę zachłanna:P 25.08.06, 14:02
                                                    hultaj78 napisał:

>
                                                    > Nię watpię - ten wysunięty w oczekiwaniu jezyczek dobitnie o tym świadczy ;)
                                                    > No, powiedz "AAA" ;)

Tak publicznie?;-) Teraz się wstydzę;-P

>
                                                  • hultaj78 Re: ja będę zachłanna:P 25.08.06, 14:09
                                                    > Tak publicznie?;-) Teraz się wstydzę;-P

Spokojnie, sprawdzamy tylko drozność układu... yy.. oddechowego, czy nie tkwia
                                                    w jakie ustnej ratowanego jakieś obce... ciała... ;)
                                                  • asiunia311 Re: ja będę zachłanna:P 25.08.06, 14:15
                                                    Będę pilna kursantką, to wszystko dla mnie takie nowe;-P
                                                  • hultaj78 Re: ja będę zachłanna:P 25.08.06, 14:21
                                                    > Będę pilna kursantką, to wszystko dla mnie takie nowe;-P

Prosimy wyonywać wszystkie polecenia instruktorów, to wszystko dla Twojego...
                                                    dobra. I opalenizna będzie równiejsza, tak bez tej niepotrzebnej tkaniny na
                                                    sobie, prawda? ;)
                                                  • majki1976 Re: ja będę zachłanna:P 25.08.06, 14:24
                                                    a jak bedzie nie potrezbna tkanina to w ramach kursu zdejmiemy
                                                  • asiunia311 Re: ja będę zachłanna:P 25.08.06, 14:25
                                                    I jak tu nie doceniać tak troskliwych instruktorów;-))
                                    • occasion Re: ja będę zachłanna:P 25.08.06, 13:35
                                      nawiali...pewnie się przygotowują, ustalaja plan działania...hahahha, mam
                                      nadzieję, że spisza się na medal:P
            • asiunia311 Re: pytanko ? 25.08.06, 12:44
              Jesteś pewna, że to...woda?;-P I...dystans?;-P

Tfu, pomyliłam forum, zaraz to wytną;-))
              • hultaj78 Re: pytanko ? 25.08.06, 12:52
                > Tfu,

Ty też coś łyknełaś czego nie zamierzałaś, a Cię zaskoczyło? ;)
                • asiunia311 Re: pytanko ? 25.08.06, 12:55
                  O to chodzi, że nic nie łyknęłam. Jeszcze;-P Na tym forum???;-)
                  • hultaj78 Re: pytanko ? 25.08.06, 13:04
                    > Jeszcze;-P

A dzisiaj już piąteczek, tralala! Oj, będzie się działo, co ?;))))

> Na tym forum???;-)

A na którym łykasz? ;)
                    • asiunia311 Re: pytanko ? 25.08.06, 13:49
                      hultaj78 napisał:

>
                      > A dzisiaj już piąteczek, tralala! Oj, będzie się działo, co ?;))))

Jeszcze 4 godzinki i już zobaczę ukochanę mordkę!!;))

>
                      > > Na tym forum???;-)
                      >
                      > A na którym łykasz? ;)

No wiesz? Damę posądzać? Przy Tobie ja takie bezeceństwa wypisuję!;-)

>
                      • hultaj78 Re: pytanko ? 25.08.06, 13:58
                        > Jeszcze 4 godzinki i już zobaczę ukochanę mordkę!!;))

Mówisz o nim "mordka"? Chodzi o tę dziurkę na czubku, tak? ;)

> No wiesz? Damę posądzać? Przy Tobie ja takie bezeceństwa wypisuję!;-)

Po prostu otwierasz się i pokazujesz swoje prawdziwe wnetrze ;)
                        • asiunia311 Re: pytanko ? 25.08.06, 13:59
                          hultaj78 napisał:

>
                          > Mówisz o nim "mordka"? Chodzi o tę dziurkę na czubku, tak? ;)

Jak Ty mnie przejrzałeś, bestyjko;-))

>
                          >
                          > Po prostu otwierasz się i pokazujesz swoje prawdziwe wnetrze ;)

Z wdzięczności chyba znów padnę na kolana!;-)

>
                          • hultaj78 Re: pytanko ? 25.08.06, 14:14
                            > Jak Ty mnie przejrzałeś, bestyjko;-))

Nawet nie wiesz jak dokładnie i z każdej strony ;)

> Z wdzięczności chyba znów padnę na kolana!;-)

Nie będę przeszkadzał w okazywaniu dowodów wdzięczności ;)
                            • asiunia311 Re: pytanko ? 25.08.06, 14:17
                              hultaj78 napisał:

>
                              > Nawet nie wiesz jak dokładnie i z każdej strony ;)

I ja się nawet nie połapałam? Musiałeś to pobieżnie...pooglądać;-))

>
                              >
                              > Nie będę przeszkadzał w okazywaniu dowodów wdzięczności ;)

Typowy mężczyzna - zawsze chce dowodu wdzięczności;-))

>
                              • hultaj78 Re: pytanko ? 25.08.06, 14:28
                                > I ja się nawet nie połapałam? Musiałeś to pobieżnie...pooglądać;-))

Masz rację, musimy tę operację powtórzyć. Wielokrotnie ;)

> Typowy mężczyzna - zawsze chce dowodu wdzięczności;-))

Całe szczęscie że w tym wypadku pragnienia z obu stron są kompatybilne,
                                prawda? ;)
                                Chciałem Ci tylko zrobić dobrze i pozwolić Ci się wykazać, nie przeszkadzając.
                                Bez wymagań, wierzyłem w Twoje umiejętności i inwencję ;)
                                • asiunia311 Re: pytanko ? 25.08.06, 14:35
                                  hultaj78 napisał:

>
                                  > Masz rację, musimy tę operację powtórzyć. Wielokrotnie ;)

A dasz radę?;-) W Twoim wieku mogą być trudności z...wielokrotnym oglądaniem;-P

>
                                  >
                                  > Całe szczęscie że w tym wypadku pragnienia z obu stron są kompatybilne,
                                  > prawda? ;)
                                  > Chciałem Ci tylko zrobić dobrze i pozwolić Ci się wykazać, nie
                                  przeszkadzając.
                                  > Bez wymagań, wierzyłem w Twoje umiejętności i inwencję ;)

Prawdziwy samarytanin. Nie wyjdę z dowodów wdzięczności już nigdy;-))

>
                                  • hultaj78 Re: pytanko ? 25.08.06, 14:38
                                    > A dasz radę?;-) W Twoim wieku mogą być trudności z...wielokrotnym oglądaniem
                                    > ;-P

Przekonamy się kiedy spróbujemy, ale ja bym się nie martwił na zapas ;)

> Prawdziwy samarytanin. Nie wyjdę z dowodów wdzięczności już nigdy;-))

Trzymam Cię za słowo ;) Na razie za słowo ;)
                                    • asiunia311 Re: pytanko ? 25.08.06, 14:44
                                      hultaj78 napisał:
                                      >
                                      > Przekonamy się kiedy spróbujemy, ale ja bym się nie martwił na zapas ;)

Zobaczymy:-) Może się miło rozczaruję - z Hultajem;-)

>
                                      >
                                      > Trzymam Cię za słowo ;) Na razie za słowo ;)

Mam Ci się czymś zrewanżować?;-P

>
                                      • hultaj78 Re: pytanko ? 25.08.06, 14:48
                                        > Zobaczymy:-) Może się miło rozczaruję - z Hultajem;-)

Ja bym raczej stawiał na to że Oczarujesz ;)

> Mam Ci się czymś zrewanżować?;-P

A wokół czego krążą Twoje myśli? ;)
                                        • asiunia311 Re: pytanko ? 25.08.06, 14:54
                                          hultaj78 napisał:

>
                                          > Ja bym raczej stawiał na to że Oczarujesz ;)

Skarbie, już jestem;-) W tym szaleństwie jest metoda;-P

>
                                          > > Mam Ci się czymś zrewanżować?;-P
                                          >
                                          > A wokół czego krążą Twoje myśli? ;)

Wokół...jedzenia, oczywiście;-) Głodna jestem, jak zawsze;-P

>
                                          • hultaj78 Re: pytanko ? 25.08.06, 15:05
                                            > Skarbie, już jestem;-) W tym szaleństwie jest metoda;-P

Tak, metodycznie, kawałek po kawałku zbadamy całą... sprawę ;)

> Wokół...jedzenia, oczywiście;-) Głodna jestem, jak zawsze;-P

Apetyt dopisuje? Wrzuciłabyś coś do ust? A czy ślinka cieknie na coś
                                            konkretnego? ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka