Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Mam dość Małysza

IP: *.acn.waw.pl 08.12.01, 19:48
    Wiem, że postem tym narażam się na krytykę, czy raczej - co bardziej
    prawdopodobne - stek obelg i wyzwisk, ale muszę to wyznać - Mam dosyć Adama
    Małysza. Po pierwsze- przy tej jego dominacji, PS w skokach jest mało ciekawe.
    Po drugie, po prostu rzygam tą całą Małyszomanią, tym wypisywaniem "Małysz
    debeściak, pałowaniem się w tv, prasie i gdziekolwiek jeszcze to możliwe.
    Niedługo Małysz wyjdzie mi z kibla, o lodówce nie wspominając Ja zawsze
    lubiłem skoki, zanim jeszcze Małysz się pojawił, więc nieco mnie irytuje ta
    euforia kibiców Polsce
    Obserwuj wątek
      • Gość: celtic Re: Mam dość Małysza IP: *.acn.waw.pl 08.12.01, 19:49
        sorry że się zrobił podwójny post - coś mi w kompie sie popierdoliło
        • Gość: facet26 Re: Mam dość Małysza IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.01, 20:08
          Troche sie z Toba zgadzam,alem mnie wkurwia samo zjawisko a nie Malysz,ktory
          jest swietnym sportowcem i czlowiekiem.Wkurwiaja mnie ludzie ktorzy jak byl 50
          czy ktorys to wieszali na nim psy i dziennikarze ktorych na poczatku ubieglego
          sezonu bylo na skoczniach jak na lekarstwo, a teraz ich pelno.Ja np w Nagano
          wstalem na Malysza w srodku nocy choc wiadomo bylo ze pierwswza 20 to bedzie
          sukces.Wkurwiaja mnie tez Ci,ktorzy jak Malysz jest nie daj boze drugi to
          juz :"spadek formy,nie tak silny jak rok temu,oj rywale go rozgryzli
          itd,itd"Raptem telewizja pokazuje wszystkie zawody,a rok temu to nawet
          mistrzostwa Polski zrobili w tym samym terminie co zawody PS.Idioci.Pozdrawiam
      • Gość: Samanta Zgadzam sie z Toba Celtic! IP: *.zetosa.com.pl 08.12.01, 20:20
        Sama juz kiedys pisala o tym ze z ta malyszomania to juz przesada. Zgadzam sie
        ze Adam Malysz to dobry sportowiec, bardzo dobry ale to tylko czlowiek a nie
        jakis bog. Najbardziej zas denerwuja mnie Ci ktorzy potrafia napisac tylko ze
        Malysz jest the best a Schmitt to parowa, uwazam ze tacy ludzie to
        pseudokibicie ktorzy uslyszeli o Malyszu pierwszy raz kilka miesiecy temu a o
        skokach nie maja zielonego pojecia. Mowiac szczerze ja juz nie moge patrzyc na
        Adama bo jest go za duzo, wlacze telewizor-Malysz, radio-Malysz, wyjde na ulice-
        plakaty Malysza. Dlaczego to on stal sie bohaterem narodowym a nie np. Dudek
        albo Szymon Ziolkowski czy chocby Robert Korzenioski ktory od lat w chodzi
        rzadzi i dzieli i ktorego sukcesy sa wieksze niz Adama? Nie rozumiem
        malyszomani i jej nie lubie.
        • Gość: kibicJ Re: Zgadzam sie z Toba Celtic! IP: *.105.252.64.snet.net 08.12.01, 20:59
          Pieprzysz glupia cipo.
          Kto w Europie slyszal o Korzeniowskim czy innym Dudku..
          Malysza wszyscy znaja i ZAZDROSZCZA Polakom.!!
          Wiec jest powod by byc dumnym.
          Gdybys myslala glowa a nie swoja cipka to moze mialabys szanse to zrozumiec..z
          drugiej strony jednak watpie.
          • Gość: niki Re: Zgadzam sie z Toba Celtic! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.01, 15:50
            Kolega brzydko się wyraża, aczkolwiek ma rację. Wydaje mi się,że to
            Korzeniowski wyłazi z każdego kąta+lodówki jako ekspert: sportowiec,
            biznesmen,dziennikarz, filozof ,artysta, komentator itp itd.Adam pozostał
            skromny i nie zamierza dzielic się swoją osoba z całym światem.Notabene:jestem
            lekkoatletką-wyczynowcem.
          • Gość: niki Re: Zgadzam sie z Toba Celtic! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.01, 15:50
            Kolega brzydko się wyraża, aczkolwiek ma rację. Wydaje mi się,że to
            Korzeniowski wyłazi z każdego kąta+lodówki jako ekspert: sportowiec,
            biznesmen,dziennikarz, filozof ,artysta, komentator itp itd.Adam pozostał
            skromny i nie zamierza dzielic się swoją osoba z całym światem.Notabene:jestem
            lekkoatletką-wyczynowcem.
      • Gość: dygi Re: Mam dość Małysza IP: 195.150.224.* 08.12.01, 21:01
        nie rozumiem cię człowieku. Albo nie lubisz sportu albo w głęi duszy nie jesteś
        Polakiem. Nie znam twojego stosunku do Małysza dlatego nie będę brzydko mówił.
        Rozumiem też problem tzw. "Małyszomani" , ale nie potrzeba zbyt wiele wyobraźni
        żeby domyśleś się, żę to nie Adam jest za nią odpowiedzialny w tym dosłownym
        sensie, no bo przeciez trudno mieć pretensje do niego o to, że dobrze skacze.
        Trzymam za niego kciuki i trzymał będe.
        • Gość: Dexy's Re: Mam dość Małysza IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.01, 21:11
          A nie masz dosc Leppera? To fajnie ze w mediach glownie jest koles ktory jest
          naprawde mocny, a nie jacys kolezcy obrzucajacy sie wyzwiskami. A co do skokow:
          pamietam jak po 1 w nocy ogladalem na tvp powtorki jakiegos pucharu swiata 5
          lat temu. Albo ogladalem caly konkurs czterech skoczni gdzie w Bischofschofen
          Malysz byl 2.
        • Gość: Bujo Re: Nigdy dość Małysza IP: *.ruda-slaska.sdi.tpnet.pl 08.12.01, 21:12
          Co to za naród Ci Polacy? Jak jest źle to wszyscy krytykują jak dobrze to też
          się znajda jakieś męty którym nic sie nei podoba.
          Dobrze że Małysz jest w takiej formie, że wszytkich swoich rywali pozostawia w
          dalekim tyle. Dobrze że Małysz jest Polakiem, dobrze że Polska ma Małysza.
          • Gość: Mordulec Małyszomania IP: *.dip.t-dialin.net 08.12.01, 21:22
            Malysz rzeczywiscie nie jest temu winny ale taka sama histeria wybuchla po
            wyborze Wojtyly na papierza.
            Jestesmy strasznie sponiewieranym i chyba najbardziej zakompleksionym narodem
            Europy i taki Malysz lub Wojtyla daje tym wszystkim zakompleksionym wreszcie
            poczucie "bycia kims". Stad ta zalosna ekstaza polaczona z prymitywna agresja.
            Przed chwila czytalem posty naszych "kibicow" w niemieckojezycznym forum -
            napisane niezbyt ´zrozumiala mieszanka polskiego i angielskiego - i musze
            przyznac, ze mi wstyd.
      • Gość: remi Re: Mam dość Małysza IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 08.12.01, 21:44
        masz racje,te ćwoki z mediów to totalni lamerzy nie rozumiejący specyfiki
        skoków.
        Ale nie zgadzam sie z toba odnosnie Malysza.Powiedz mi co czujemy my Polacy,gdy
        codziennie w gazetach czytamy o boskim Figo,Beckhamie,Schmicie,Ronaldo itd.
        Nic nie czujemy.Ciągle w kołko te same gwiazdy,te same kraje,a tu nagle pojawia
        się ktos z 3 świata i wygrywa wszystko-jak można się nie cieszyć?Małysz to
        prawdopodobnie pierwszy i ostatni WIELKI polski sportowiec,którego imię znają w
        200 krajach świata.I tym trzeba się teraz cieszyć.CARPE DIEM!
        • Gość: jojo Re: Mam dość Małysza IP: *.proxy.aol.com 09.12.01, 03:12
          Gość portalu: remi napisał(a):

> masz racje,te ćwoki z mediów to totalni lamerzy nie rozumiejący specyfiki
          > skoków.
          > Ale nie zgadzam sie z toba odnosnie Malysza.Powiedz mi co czujemy my Polacy,gdy
          >
          > codziennie w gazetach czytamy o boskim Figo,Beckhamie,Schmicie,Ronaldo itd.
          > Nic nie czujemy.Ciągle w kołko te same gwiazdy,te same kraje,a tu nagle pojawia
          >
          > się ktos z 3 świata i wygrywa wszystko-jak można się nie cieszyć?Małysz to
          > prawdopodobnie pierwszy i ostatni WIELKI polski sportowiec,którego imię znają w
          >
          > 200 krajach świata.I tym trzeba się teraz cieszyć.CARPE DIEM!

adam to morze byc taki drogi na world jak michael,to morze byc air Adam,i karzdy
          bendzie mu hwalic tak: go go go Adam.
        • Gość: tiggy Re: Mam dość Małysza IP: *.silvershark.com.pl 10.12.01, 08:51
          Gość portalu: remi napisał(a):

>Powiedz mi co czujemy my Polacy,gdy
          >

Niezycze sobie abys sie wypowiadal w moim imieniu!
      • Gość: jojo Re: Mam dość Małysza IP: *.proxy.aol.com 09.12.01, 03:03
        to pocaloj go w dope szwinio bes talent jak sport ty huju
      • Gość: Gluś Może nie czujesz się Polakiem IP: *.246.105.34.Dial1.NewYork1.Level3.net 09.12.01, 06:15
        Może nie czujesz się Polakiem, a jesteś z mniejszości narodowych (Niemiec, Zyd -
        oni nie lubią polskich sukcesów).
      • Gość: Celtic Re: Mam dość Małysza IP: *.acn.waw.pl 09.12.01, 13:19
        Jak spodziewałem się odezwało się parę sensownych osób ale także - co typowe
        dla Polski - paru niedojebanych kretynów. Jak widać po adresach (proxy,
        new,york coś tam), to także nasza wspaniała zakompleksiona, przypałowata,
        nacjonalistyczna emigracja. Brawo panowie, radzę stulić mordy i wrócić do
        walenia konia
        • Gość: jojo Re: Mam dość Małysza IP: *.proxy.aol.com 09.12.01, 15:59
          Gość portalu: Celtic napisał(a):

> Jak spodziewałem się odezwało się parę sensownych osób ale także - co typowe
          > dla Polski - paru niedojebanych kretynów. Jak widać po adresach (proxy,
          > new,york coś tam), to także nasza wspaniała zakompleksiona, przypałowata,
          > nacjonalistyczna emigracja. Brawo panowie, radzę stulić mordy i wrócić do
          > walenia konia

wystarcy ze ty go walis na dzen 10 razuw bo zadna girl takego ugly man,nie hce
          nigdy.
          • Gość: SLAWKO Re: Mam dość Małysza IP: 217.97.234.* 09.12.01, 16:39
            Gość portalu: jojo napisał(a):

> Gość portalu: Celtic napisał(a):
            >
            > > Jak spodziewałem się odezwało się parę sensownych osób ale także - co typ
            > owe
            > > dla Polski - paru niedojebanych kretynów. Jak widać po adresach (proxy,
            > > new,york coś tam), to także nasza wspaniała zakompleksiona, przypałowata,
            > > nacjonalistyczna emigracja. Brawo panowie, radzę stulić mordy i wrócić do
            > > walenia konia
            >
            > wystarcy ze ty go walis na dzen 10 razuw bo zadna girl takego ugly man,nie hce
            > nigdy.

BOŻE , JOJO DO BUDY!--jak skończy działanie umyj gębę i przeczytaj co piszesz!
            Idż dziecko na odwyk bo źle z TOBĄ
            • Gość: SLAWKO Re: Mam dość Małysza IP: 217.97.234.* 09.12.01, 16:43
              Gość portalu: SLAWKO napisał(a):

> Gość portalu: jojo napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: Celtic napisał(a):
              > >
              > > > Jak spodziewałem się odezwało się parę sensownych osób ale także - co
              > typ
              > > owe
              > > > dla Polski - paru niedojebanych kretynów. Jak widać po adresach (prox
              > y,
              > > > new,york coś tam), to także nasza wspaniała zakompleksiona, przypałow
              > ata,
              > > > nacjonalistyczna emigracja. Brawo panowie, radzę stulić mordy i wróci
              > ć do
              > > > walenia konia
              > >
              > > wystarcy ze ty go walis na dzen 10 razuw bo zadna girl takego ugly man,nie
              > hce
              > > nigdy.
              >
              > BOŻE , JOJO DO BUDY!--jak skończy działanie umyj gębę i przeczytaj co piszesz!
              > Idż dziecko na odwyk bo źle z TOBĄ

PRZEPRASZM JOJO !!!!!! ODPOWIEDŹ MIAŁA BYĆ PIĘTRO WYŻEJ!!!!!!
              SORRRRRRRRRRRYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!1
              • Gość: jojo Re: Mam dość Małysza IP: *.proxy.aol.com 11.12.01, 00:38

> Gość portalu: SLAWKO napisał(a):
                >
                > > Gość portalu: jojo napisał(a):
                > >
                > > > Gość portalu: Celtic napisał(a):
                > > >
                > > > > Jak spodziewałem się odezwało się parę sensownych osób ale także
                > - co
                > > typ
                > > > owe
                > > > > dla Polski - paru niedojebanych kretynów. Jak widać po adresach
                > (prox
                > > y,
                > > > > new,york coś tam), to także nasza wspaniała zakompleksiona, przy
                > pałow
                > > ata,
                > > > > nacjonalistyczna emigracja. Brawo panowie, radzę stulić mordy i
                > wróci
                > > ć do
                > > > > walenia konia
                > > >
                > > > wystarcy ze ty go walis na dzen 10 razuw bo zadna girl takego ugly ma
                > n,nie
                > > hce
                > > > nigdy.
                > >
                > > BOŻE , JOJO DO BUDY!--jak skończy działanie umyj gębę i przeczytaj co pisz
                > esz!
                > > Idż dziecko na odwyk bo źle z TOBĄ
                >
                >
                > PRZEPRASZM JOJO !!!!!! ODPOWIEDŹ MIAŁA BYĆ PIĘTRO WYŻEJ!!!!!!
                > SORRRRRRRRRRRYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!1

pisesz jak maly hlopak co o szporce ni ma zaden pomys na glowie u szebie
            • Gość: jojo Re: Mam dość Małysza IP: *.proxy.aol.com 11.12.01, 00:35

> Gość portalu: jojo napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: Celtic napisał(a):
              > >
              > > > Jak spodziewałem się odezwało się parę sensownych osób ale także - co
              > typ
              > > owe
              > > > dla Polski - paru niedojebanych kretynów. Jak widać po adresach (prox
              > y,
              > > > new,york coś tam), to także nasza wspaniała zakompleksiona, przypałow
              > ata,
              > > > nacjonalistyczna emigracja. Brawo panowie, radzę stulić mordy i wróci
              > ć do
              > > > walenia konia
              > >
              > > wystarcy ze ty go walis na dzen 10 razuw bo zadna girl takego ugly man,nie
              > hce
              > > nigdy.
              >
              > BOŻE , JOJO DO BUDY!--jak skończy działanie umyj gębę i przeczytaj co piszesz!
              > Idż dziecko na odwyk bo źle z TOBĄ

ty se umyj swojom gopi donkey
        • Gość: Kan Do Celtic IP: 157.25.84.* 10.12.01, 10:12
          Celtic Ty naprawdę jesteś pieprznięty.
          Zakładasz prowokacyjny wątek a później dziwisz się wyzwiskami, obelgami
          jednocześnie ukazujesz nam swoje kompleksy w stosunku do polonii.
          Polonia jaka jest taka jest ale jest polonią patriotyczną i zawsze przywiązaną
          do polskich tradycji.
          Po prostu zazdrościsz, że to nie Ty tworzysz tą emigrację, że to nie Ty jesteś
          w Stanach.
          Jesteś wręcz żałosny.

Co do Małysza to jest to wielki sportowiec i człowiek i odnosi wspaniałe
          sukcesy.
          Nikt Ci nie każe brać udziału w Małyszomanii.
          Wszyscy kibice skoków pamiętają absolutną dominacje Matti Nykkenena i obłęd w
          Finlandii. Niestety palma mu odbiła i skończył marnie.
          Małuszowi, jak narazie, to nie grozi.
          Więcej szacunku buraku dla sportu i polskich sportowców.
        • Gość: jojo celtic IP: *.proxy.aol.com 11.12.01, 00:43
          to pedal za 5 cents dope sfoja na 42-nd st. spszedal
      • Gość: dolfuss Re: Do Celtica i reszty IP: 10.0.6.* 09.12.01, 17:21
        Adam Małysz, Korzeniowski itd ( nie jest ich zbyt wielu) to ludzie robiący coś
        w wielkim stylu. Ich czas minie a świat będzie o nich pamiętał. Co do
        Małyszomani to czy tego chcecie czy nie Adam jest najlepszym skoczkiem świata i
        to przyciąga widzów. Pamiętam, że jak Małysz i Mateja skakali na olimpiadzie w
        Nagano to dziennikarze wyśmiewali się z nich że skaczą jak kury. A teraz się
        wszyscy zachwycają i ... to jest normalne. Taki jest sport. Dla mnie tacy
        ludzie jak Małysz i Korzeniowski już są wielcy. A media? Za rok Mistrzostwa
        Świata i jeżeli Polsat nie zabroni wszystkim emitować meczów reprezentacji - i
        coś zawojujemy to takim samo będziemu podchodzić do np. Olisadebe. I jeszcze
        jedno. Pewien styl większości piszących tu osób powoduje że najlepiej byście
        zajeli się studiowaniem słownika ortograficznego. Słowo kultura i chamstwo
        przez duże K I CH....!!!
        A co się tyczy Małyszomanii to wspomnę tylko tyle że znający się na sprtach
        zimowych austriacy i nie tylko tak piszą o Małyszu- Adam Mutant
        (Oberosterreichische Nachrichten)Polska niespodzianka(News-dzisiaj)Król skoków
        (Yahoo- Niemcy)itd itd. . I zgadnijcie jakie zdjęcia pojawiają się najczęściej
        Podpowiem ( Małysz...)

Pozdrawiam i proponują mniej chamskiej gwary,
        dolfuss
        • Gość: slawko Re: Do Celtica i reszty IP: 217.97.234.* 09.12.01, 17:57
          Gość portalu: dolfuss napisał(a):

> Adam Małysz, Korzeniowski itd ( nie jest ich zbyt wielu) to ludzie robiący coś
          > w wielkim stylu. Ich czas minie a świat będzie o nich pamiętał. Co do
          > Małyszomani to czy tego chcecie czy nie Adam jest najlepszym skoczkiem świata i
          >
          > to przyciąga widzów. Pamiętam, że jak Małysz i Mateja skakali na olimpiadzie w
          > Nagano to dziennikarze wyśmiewali się z nich że skaczą jak kury. A teraz się
          > wszyscy zachwycają i ... to jest normalne. Taki jest sport. Dla mnie tacy
          > ludzie jak Małysz i Korzeniowski już są wielcy. A media? Za rok Mistrzostwa
          > Świata i jeżeli Polsat nie zabroni wszystkim emitować meczów reprezentacji - i
          > coś zawojujemy to takim samo będziemu podchodzić do np. Olisadebe. I jeszcze
          > jedno. Pewien styl większości piszących tu osób powoduje że najlepiej byście
          > zajeli się studiowaniem słownika ortograficznego. Słowo kultura i chamstwo
          > przez duże K I CH....!!!
          > A co się tyczy Małyszomanii to wspomnę tylko tyle że znający się na sprtach
          > zimowych austriacy i nie tylko tak piszą o Małyszu- Adam Mutant
          > (Oberosterreichische Nachrichten)Polska niespodzianka(News-dzisiaj)Król skoków
          > (Yahoo- Niemcy)itd itd. . I zgadnijcie jakie zdjęcia pojawiają się najczęściej
          > Podpowiem ( Małysz...)
          >
          > Pozdrawiam i proponują mniej chamskiej gwary,
          > dolfuss

BRAWO DOLFUSS ! nic dodać nic ująć!
          JAKO FANI I TAK BĘDZIEMY MUSZIELI WALCZYĆ Z CHAMSTWEM I PTASIMI MUZGAMI.
      • Gość: Joasia Re: Mam dość Małysza IP: *.MS1.srv.t-online.de 09.12.01, 18:35
        Chyba malo miedzynarodowych zawodow sportowych ogladasz.
        Wszedzie znajdziesz euforie kibicow nawet wieksza niz w Polsce
        Np. Ameryka Poludniowa - pilka nozna; Niemcy i Wlochy - Schumacher i Ferrari
        itd.itd.
        • Gość: SLAWKO Re: Mam dość Małysza IP: 217.97.234.* 09.12.01, 18:41
          Gość portalu: Joasia napisał(a):

> Chyba malo miedzynarodowych zawodow sportowych ogladasz.
          > Wszedzie znajdziesz euforie kibicow nawet wieksza niz w Polsce
          > Np. Ameryka Poludniowa - pilka nozna; Niemcy i Wlochy - Schumacher i Ferrari
          > itd.itd.
          idż zrób siku i spać !

• Gość: slawko Re: Mam dość Małysza IP: 217.97.234.* 09.12.01, 18:39
        z największą przyjemnością przerwę urlop na gryp....
        jeżeli ktoś obrazi PANA ADAMA.
        NIE PRÓBUJCIE BYĆ MĄDRZEJSI OD SALOMONOWYCH GACI
        SLAWKO
        • Gość: PIC Re: Mam dość Małysza IP: *.chello.pl 09.12.01, 21:28
          -Do Celtic. Jak masz go dość to nie musisz go oglądać. A może masz jakiś
          kompleks bo nic ci się w życiu nie wychodzi i chcesz się odegrać na kimś kto
          zrobił coś nie tylko dla siebie ale też głównie dla naszego kraju.
          • Gość: ps Re:Celtic... Glasgow ? IP: 212.160.165.* 10.12.01, 08:35
            Chciałeś sprowokowac kibicow do wscieklosci.
            Prawie ci sie to udalo bo jak czytam takie idiotyczne
            teksty jak twoje to mam ochote ci normalnie w morde dac.
            A tak na marginesie to trudno sie nie cieszyc z sukcesow
            a ty jak chcesz to mozesz plakac, razem z Niemcami.
            • Gość: jojo Re:Celtic... Glasgow ? IP: *.proxy.aol.com 12.12.01, 03:28
              Gość portalu: ps napisał(a):

> Chciałeś sprowokowac kibicow do wscieklosci.
              > Prawie ci sie to udalo bo jak czytam takie idiotyczne
              > teksty jak twoje to mam ochote ci normalnie w morde dac.
              > A tak na marginesie to trudno sie nie cieszyc z sukcesow
              > a ty jak chcesz to mozesz plakac, razem z Niemcami.

he he he muwis tak jak ja muwiem tak samo
      • Gość: jojo Zobac sam celtic IP: *.proxy.aol.com 11.12.01, 03:58
        pure polacke nie pisom z domu bo money ni majom a jak bendze 9 AM to ryje s
        firmuw otwoza jak te stuczne orly biale,co nigdy do gury nie mogly lecec
        • Gość: APSKing Re: DO JOJO IP: *.icpnet.pl 12.12.01, 02:26
          JOJO ty polski ćwoku z USA. Czytam twoje wątki i czasami trudno mi odczytać co
          miałeś na myśli. Jak nie umiesz pisać poprawnie po polsku to pisz w american-
          english. Ale jak sądzę w tym języku też poprawnie i nic ciekawego nie napiszesz.

Odnośnie Małyszomanii

Uważam, że jeśli nasz jest górą nad inymi zawodnikami to powinniśmy się
          cieszyć, bez względu na to jaką dyscyplinę reprezentuje. Czy słyszeliście ten
          hałas jak z Małyszem przegrał Hannawald'em? Jak reagowali Niemcy? Zawsze jest
          tak gdy wygrywa Nasz zawodnik. Chyba że ktoś jest Volksdeutch'em lub Yankes'em
          co spierdolił z Kraju, bo mu był źle. Nie piszę o tych co wyjechali ale nadal
          kibicują Naszym
          • Gość: jojo Re: DO APSKing IP: *.proxy.aol.com 12.12.01, 03:16
            Gość portalu: APSKing napisał(a):

> JOJO ty polski ćwoku z USA. Czytam twoje wątki i czasami trudno mi odczytać co
            > miałeś na myśli. Jak nie umiesz pisać poprawnie po polsku to pisz w american-
            > english. Ale jak sądzę w tym języku też poprawnie i nic ciekawego nie napiszesz
            > .
            >
            > Odnośnie Małyszomanii
            >
            > Uważam, że jeśli nasz jest górą nad inymi zawodnikami to powinniśmy się
            > cieszyć, bez względu na to jaką dyscyplinę reprezentuje. Czy słyszeliście ten
            > hałas jak z Małyszem przegrał Hannawald'em? Jak reagowali Niemcy? Zawsze jest
            > tak gdy wygrywa Nasz zawodnik. Chyba że ktoś jest Volksdeutch'em lub Yankes'em
            > co spierdolił z Kraju, bo mu był źle. Nie piszę o tych co wyjechali ale nadal
            > kibicują Naszym

FUCK YOU GOPI KACAP & LICK MY ASS
          • Gość: jojo Re: DO JOJO IP: *.proxy.aol.com 12.12.01, 03:34
            Gość portalu: APSKing napisał(a):

> JOJO ty polski ćwoku z USA. Czytam twoje wątki i czasami trudno mi odczytać co
            > miałeś na myśli. Jak nie umiesz pisać poprawnie po polsku to pisz w american-
            > english. Ale jak sądzę w tym języku też poprawnie i nic ciekawego nie napiszesz
            > .
            >
            > Odnośnie Małyszomanii
            >
            > Uważam, że jeśli nasz jest górą nad inymi zawodnikami to powinniśmy się
            > cieszyć, bez względu na to jaką dyscyplinę reprezentuje. Czy słyszeliście ten
            > hałas jak z Małyszem przegrał Hannawald'em? Jak reagowali Niemcy? Zawsze jest
            > tak gdy wygrywa Nasz zawodnik. Chyba że ktoś jest Volksdeutch'em lub Yankes'em
            > co spierdolił z Kraju, bo mu był źle. Nie piszę o tych co wyjechali ale nadal
            > kibicują Naszym

jak tak pisesz to jak bendzies w Salt Lake City to zalusz maskem na gopia ryja bo
            bendzues miac w zemby ty pajac pinokio gopi
      • Gość: Takanobu Re: Mam dość Małysza IP: 62.148.79.* 12.12.01, 17:07
        A ja mam dość słuchania ,że ktoś ma dość Małysza.Kiedy mamy mówić ,że Małysz
        jest najlepszy jeśli nie teraz gdy rzeczywiście jest.Adam Małysz jest KRÓLEM
        NART i jest to opinia nie tylko moja.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka