anna795 27.08.06, 14:19 Według mnie to HULTAJ 78,bardzo lubie czytac Jego wypowiedzi,ogólnie spoko gość ktory wierzy w prawdziwą miłosc i nie boi sie otwarcie o tym mówic ode mnie w skali 10pkt otrzymuje 10 a jakie sa Wasze typy kobitki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gruszka_na_wierzbie Re: najfajniejszy facet na FM! 27.08.06, 14:30 mama? siostra? kuzynka? hultaj na prezydenta! Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: najfajniejszy facet na FM! 27.08.06, 14:31 Rzeczywiście, hultaj cierpi na chroniczny nadmiar wielbicielek;-) No cóż, należy mu się;-) Ja lubię czytać również forumowicza_pospolitego i swawolnego_diabła - ten drugi ma rozwalające teksty:-) Odpowiedz Link Zgłoś
girl32 Re: najfajniejszy facet na FM! 27.08.06, 15:10 Rzeczywiście HULTAJ mądrze pisze,to musi być gość z klasą. Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: najfajniejszy facet na FM! 28.08.06, 07:26 > Rzeczywiście HULTAJ mądrze pisze,to musi być gość z klasą. Powiem więcej - mam wszystkie osiem klas! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: najfajniejszy facet na FM! 28.08.06, 07:28 Wiedziałam, że maturę już sobie załatwiłeś;-P Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: najfajniejszy facet na FM! 28.08.06, 07:33 Nie matura, lecz chęć szczera zrobi z ciebie web-surfera ;) Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: najfajniejszy facet na FM! 28.08.06, 07:36 Jakieś hasła z zamierzchłej podobno epoki:-) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: najfajniejszy facet na FM! 28.08.06, 09:53 Przecież i tak nikt by nie uwierzył, że mam coś więcej niż podstawówkę skończoną ;) Odpowiedz Link Zgłoś
girl32 Re: najfajniejszy facet na FM! 28.08.06, 09:57 Ciesz się,ze 8 klas a nie 6....;))) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: najfajniejszy facet na FM! 28.08.06, 11:34 Niektóre to nawet po dwa, trzy razy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gruszka_na_wierzbie Re: najfajniejszy facet na FM! 27.08.06, 21:14 ja tez ja tez:) Odpowiedz Link Zgłoś
pinup Re: najfajniejszy facet na FM! 27.08.06, 15:28 ja dodam swawolnego i krecilapke. chlopaki maja jajka i poczucie humoru. czego chciec wiecej?:) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: najfajniejszy facet na FM! 27.08.06, 15:31 nóż widelec dostaniesz kilka punktów od H78;))) ludzie, trzymajta mnie bo nie wytrzymam;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
anna795 Re: najfajniejszy facet na FM! menk.a 28.08.06, 12:44 ze kto ?niby ja?nie chce noża,widelca ani punktów,sztućców mam w nadmiarze a na punkty pracować nie musza a jak ni możesz trzymac to puśćta!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
pis-dulka Re: najfajniejszy facet na FM! 27.08.06, 15:40 snatcher bo lubi PiS :-) a najniefjniejszy jest b.pascal ciągle wycina mi posty i innych ludzi posty zanim zdąże przeczytać :-( Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: najfajniejszy facet na FM! 27.08.06, 15:46 a ja mysle, ze to baba...;) ale ja tu krotko jestem...;) anna795 napisała: > Według mnie to HULTAJ 78,(...) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: najfajniejszy facet na FM! 28.08.06, 07:32 > a ja mysle, ze to baba...;) Niestety nie. Przebrzydła szowinistyczna świnia... ;) Ale dlaczego baba??? Odpowiedz Link Zgłoś
cynick1 Re: najfajniejszy facet na FM! 27.08.06, 16:44 jezeli moge to poprio - moj idol jego sygnaturki taboret parapet stonka bojler przyprawiaja o zawrot glowy;) potrafi jednym zdaniem zdefiniowac osobnika i odpowiedziec na pytanie zabawa w krotka czcza gadke dobra jest dla babeczek w wieku disco mam malo czasu wiec wylawiam z forum jego posty dlatego moge sie mylic chociaz watpie:) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.downar Re: najfajniejszy facet na FM! 27.08.06, 19:04 Dla mnie tez poprioniony. Strzela raz i trafia w samo sedno. Lubie jego poczucie humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: najfajniejszy facet na FM! 27.08.06, 22:11 Tak? Jak jestes pelnoletnia to moge pokazac Ci moja kolekcje broni bialej. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.downar Re: najfajniejszy facet na FM! 28.08.06, 10:23 Serdeczne dzieki, nie watpie ze jest imponujaca ;-p Ja moge Ci pokazac w rewanzu biust. Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: najfajniejszy facet na FM! 28.08.06, 20:41 Tak po prostu?! Dlaczego wyczuwam zasadzke? (od razu informuje, ze jestem biedny jak szczur kanalizacyjny) Odpowiedz Link Zgłoś
ania.downar Re: najfajniejszy facet na FM! 29.08.06, 08:46 No jak to??? A mowiles, ze masz kolekcje broni bialej... Ale nie przejmuj sie... ja mam tylko B. Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: najfajniejszy facet na FM! 29.08.06, 09:17 > No jak to??? A mowiles, ze masz kolekcje broni bialej... Moment, mam scyzoryk! (szabla przeciez dlubac w zebach nie bede) > Ale nie przejmuj sie... ja mam tylko B. To moze chociaz umiesz gotowac? Odpowiedz Link Zgłoś
ania.downar Re: najfajniejszy facet na FM! 29.08.06, 09:51 No wiesz!... to moje B jest dosc ladne.... Gotowac umiem, ale teraz sama zaczynam sie zastanawiac co ja bede z tego miec... Ten scyzoryk mnie nieco zniecheca.... Odpowiedz Link Zgłoś
ania.downar Re: najfajniejszy facet na FM! 29.08.06, 09:53 I cynicka uwzglednaimy - z pewnoscia tez chcialby Cie poznac :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
whiskey_omnipotence Hultaj78 27.08.06, 17:37 bardzo fajny facet...tyle, że chyba już zajęty....ale u mnie i tak nie miałby szans:-) Odpowiedz Link Zgłoś
whiskey_omnipotence Re: Hultaj78 28.08.06, 15:58 Ja lubię patrzeć ale inni mogą dotykac jedynie z zamkniętymi oczyma:-) Odpowiedz Link Zgłoś
c.kapturek stawiam na tolka banana czyli.. 27.08.06, 18:24 niezłomny Gomory, gdzieś tu się zjawił jak żyw:] bo alter ego somory, się wciaż kręci tu jako Kręciłapka lol2 Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: najfajniejszy facet na FM! 27.08.06, 22:19 hultaj, krecilapka tez byl fajny Odpowiedz Link Zgłoś
amanda30 Re: najfajniejszy facet na FM! 27.08.06, 22:28 Na FM pisza są jacyś faceci? Zauwazyłam jedynie że to forum "zeszło na psy" juz prawie go nie czytam. Odpowiedz Link Zgłoś
ania19882 Re: najfajniejszy facet na FM! 28.08.06, 09:13 Wykładnikiem są podziękowania od forumowiczów, którym stara się udzielić właściwej wskazówki. Na FM od M-zn można częściej dostać po nosie niż uzyskać pomocną opinię. Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: najfajniejszy facet na FM! 28.08.06, 09:54 > Na FM od M-zn można częściej dostać po nosie niż uzyskać pomocną opinię. No chyba strzelę focha! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
ania19882 Re: najfajniejszy facet na FM! 28.08.06, 10:23 strzelaj sobie! obrażalski? Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: najfajniejszy facet na FM! 28.08.06, 10:36 > strzelaj sobie! C-7! Trafiony? ;) > obrażalski? Orędownik prawdy, tropiciel przekłamań, o! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: najfajniejszy facet na FM! 28.08.06, 07:24 > Według mnie to HULTAJ 78, O raju! Dzięki! ;))) Chociaż nie zasłużyłem ;) > bardzo lubie czytac Jego wypowiedzi,ogólnie spoko > gość ktory wierzy w prawdziwą miłosc i nie boi sie otwarcie o tym mówic A ja myślałem, że moją zaletą jest tylko duży członek ;) PS. w prawdziwy seks też wierzę, gwoli ścisłości ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anna795 Re: najfajniejszy facet na FM! 28.08.06, 12:53 może nie zasłużyłes nie znam Cie,to tylko takie dywagacje,co tam duzy członek lepszy mały ale wariat,a w prawdziwy seks ja wierzyc nie musze...pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: najfajniejszy facet na FM! 28.08.06, 10:11 taaaa...a kto to słyszał takie wąty upubliczniać, no to teraz bedą dumnie prężyć pierś, zadzierać nochala ;))))) W życiu7 jeszcze żadnemu obcemu facetowi nie powiedziałam że jest taki super ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
anna795 Re: najfajniejszy facet na FM! 28.08.06, 12:59 gwoli wyjasnień:jestem szczera wiec jak cos jest dla mnie super czy do dupy to potrafie o tym powiedziec ale nie lize nikomu tyłka tym bardziej Panu H 78 bo niby po co???przeciez i tak nie mógłby mi sie za to lizanko odwdzięczyć!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenfisz Re: najfajniejszy facet na FM! 28.08.06, 11:07 Czy Wy nie macie nic innego do roboty, tylko kadzić tutaj facetom? To trzeba się określać kogo lubię? Wystarczy przecież spojrzeć na poszczególne wątki i wszystko jasne... Oj, dziewczyny.... Odpowiedz Link Zgłoś
majki1976 Re: najfajniejszy facet na FM! 28.08.06, 11:23 witajcie ludzie i ludziska Odpowiedz Link Zgłoś
anna795 Re: najfajniejszy facet na FM! 28.08.06, 13:05 a co ja kadzidło jestem?takie wynalazki to są w kosciele,pisac to mozna o czym sie chce o niebie i o chlebie a Wy nie macie nic innego do roboty jak to czytac???wiec kto chce niech spoziera na wątki!ech ludziska! Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: najfajniejszy facet na FM! 28.08.06, 11:51 Targowisko próżności dla facetów? koniec świata, koniec świata. Odpowiedz Link Zgłoś
krambambulia Re: najfajniejszy facet na FM! 28.08.06, 12:30 Nie dość że fajny, to jeszcze o tym wie :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nata82 Re: najfajniejszy facet na FM! 28.08.06, 13:02 nie będę oryginalna - też stawaiam na Hultaja78 :) Odpowiedz Link Zgłoś
majki1976 Re: najfajniejszy facet na FM! 28.08.06, 13:03 no nieźle się tu robi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: najfajniejszy facet na FM! 28.08.06, 13:12 Według mnie najfajniejszym jestem ja :) a co.... Odpowiedz Link Zgłoś
goldenfisz Re: najfajniejszy facet na FM! 28.08.06, 13:23 No taaaak.... Żaden z Panów nie stwierdził: "Co za głupie pytanie..." ;-))) Wręcz przeciwnie, mam wrażenie, że miło to połechtało ich próżność. Ech, chopy, chopy... Fajni jesteście, ale po co od razu Wam to wyznawać??? Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: najfajniejszy facet na FM! 28.08.06, 13:44 > No taaaak.... Żaden z Panów nie stwierdził: "Co za głupie pytanie..." ;-))) Co za głupie pytanie! ;))) > Wręcz przeciwnie, mam wrażenie, że miło to połechtało ich próżność. Ja to jeszcze nie wyszedłem z szoku. Że Kręci, albo Poprioniony, to rozumiem, ale ja?! A prózność... któż z nas jest jej całkowicie pozbawiony? ;) > Ech, chopy, chopy... Fajni jesteście, ale po co od razu Wam to wyznawać??? To teraz podmień tylko płeć i zobacz jak to pytanie stanie się momentalnie idiotyczne ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenfisz Re: najfajniejszy facet na FM! 28.08.06, 15:41 > > No taaaak.... Żaden z Panów nie stwierdził: "Co za głupie pytanie..." ;-) > )) > > Co za głupie pytanie! ;))) Teraz to już za późno, hultaju ;-))) Pokazałeś jaki jesteś łasy na pochwały i jak potrafisz się krygować. Ale jak sam napisałeś - nie ma osoby pozbawionej próżności ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia7601 Re: najfajniejszy facet na FM! 28.08.06, 14:32 igral, igral, no i sie doigral :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
anna795 Re:a tak na marginesie mówiąc... 28.08.06, 16:10 przecież na tym forum pisze się o niebieskich migdołkach,gwiazdkach z nieba,leje się wode przytaczając czasem powazne problemy a czesto gęsto dyrdymały i generalnie takie forum to "sraty pierdaty" i "stukanie kotka za pomocą młotka",tak wiec nie widze problemu (tak jak niektórzy)w temacie tegoż wątku i sie rozumie ze kazdy moze wyrazic swe niezadowolenie dla tego rodzaju stukania ale uważam ze lepsza jest metoda "ślepca omijaka"!Ze swej strony polecam załozenie wątku "anna 795 -lizidupa" gdzie mozna bedzie wyrazic swa opinie na ten temat lub tez w tym oto watku dla odmiany pisac rymowanki o forumowiczach np."hultaju,hultaju podrap sie po..... oku byleby w tym roku"...:) Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re:a tak na marginesie mówiąc... 28.08.06, 16:25 Taaki wątek? chyba żartujesz! chyba, że ktos chce być kotkiem walonym młotkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: najfajniejszy facet na FM! 28.08.06, 19:20 a według mnie najfajniejszy jest swawolny.diabel, s kto jet innego zdania ten ćwok i sie nie zna nz tym co dobre Odpowiedz Link Zgłoś
une_jeune_fille Hultaj78! Nie chce miec z Toba dziecka! 29.08.06, 00:58 Ale chyba cos jest na rzeczy, bo jam nietutejsza, a juz dolaczam do hultajowych groopies;-) Odpowiedz Link Zgłoś
agga44 Re: Hultaj78! Nie chce miec z Toba dziecka! 29.08.06, 09:21 POPRIONIONY - NR 1 Odpowiedz Link Zgłoś
ania.downar Re: Hultaj78! Nie chce miec z Toba dziecka! 29.08.06, 11:09 Na wypadek, gdybys nie czytala wyzej: jesli wyskoczy z kolekcja broni bialej, nie daj sie zrobic w bolo... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: Hultaj78! Nie chce miec z Toba dziecka! 29.08.06, 11:11 w Bolo to nie, ale może wszystko będzie Cacy? Odpowiedz Link Zgłoś
ania.downar Re: Hultaj78! Nie chce miec z Toba dziecka! 29.08.06, 11:24 Kto wie, kto wie... :-) Odpowiedz Link Zgłoś