atena42 06.09.06, 20:35 czy facet pokusił by się żeby zostać z kobietą nawet jeżeli nie wiele do niej czuje(nie niec)jezeli dobrze jest im razem w sprawach sexu?ale przeważa udany sex? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poprioniony Re: czy facet może... 06.09.06, 20:43 Dzisiejsze odkurzacze sa takie sprytne i milusie... Do pelni szczescia brakuje mi w nich tylko przycisku "zrob tosta i przynies piwo". Odpowiedz Link Zgłoś
facettt facet oczywiscie może... 06.09.06, 22:46 pod warunkiem, ze ta dobrze seksowna - nie bedzie marudna :))) Odpowiedz Link Zgłoś
chijana Re: czy facet może... 07.09.06, 07:35 mysle, ze to czesto sie zdarza, w sumie sie nie dziwie. Ty sie dziwisz? Odpowiedz Link Zgłoś
floriano może, o ile jeszcze może 07.09.06, 09:16 Oczywiscie, że się pokusi (o ile jest zdrowy) żeby być z tą kobietą. Będzie z nią do póki trwać będzia namiętnosć (3 do 12 miesięcy). Potem będzie z wygodnictwa lub po prostu z przyzwyczajenia. Chyba, że.... pojawi się nowa kobieta, świeża, może młodsza ... Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka o jejku, 07.09.06, 11:11 prawie idealna partnerke na cale zycie opisalas :). Odpowiedz Link Zgłoś
atena42 Re: czy facet może... 07.09.06, 16:59 kurcze właśnie nie rozumiem wy faceci to jesteście. kurcze jak jest fajny sex to ok ale jak kobita jest ok z charakteru to.. . mniej to jest istotne. Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka nie marudz, 07.09.06, 17:09 pelno jest impotentow dla ktorych liczy sie wnetrze nie tylko pochwy. Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: czy facet może... 08.09.06, 11:03 Na nic udany sex jak kobieta jest małostkowa i o wszystko robi piekło,nie da żyć.Niestety panie tak sie kamuflują,że facet nie jest w stanie sie połapać (przed ślubem) Odpowiedz Link Zgłoś
mar.was Kobieto! znaki przestankowe nie gryzą!! 08.09.06, 02:11 To pierwsza sprawa, a jeśli chodzi o Twoje pytanie to wydaje mi się że sama musisz odpowiedzieć czy chcesz być wykorzystywana w ten sposób i czy dobrze się z tym czujesz (kobiety do towarzystwa/hour) Jeśli odpowiada Ci taka rola i się w tym spełniasz to dlaczego nie, ale bierz pod uwagę to, że pewnego dnia mu się znudzisz i tyle. --- I umieć nie spaść, kiedy piersi pęd rozpiera A spadłszy, szepnąć jeszcze — equus polonus sum! Odpowiedz Link Zgłoś
atena42 Re: Kobieto! znaki przestankowe nie gryzą!! 08.09.06, 15:42 a kto mowi o wykorzystywaniu i byciu kims do towarzystwa. Po prostu interesuje sie tym czy udany sex moze pomuc w zwiazku czy ma wieksze znaczenie od inntch rzeczy/ps.Marudze nadzwyczaj rzadko i nigdy nie zrobilam awantury dla mojego chlopaka , nawet jak wrocil o 7rano do domu, czy poszedl sam na impreze mi nic o tym nie mowiac. Odpowiedz Link Zgłoś
atena42 Re: NIe. 08.09.06, 17:05 ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: czy facet może... 08.09.06, 15:47 On nie. Ona by go pokusiła. Zależy czy dobrze by już PO kusiła. Odpowiedz Link Zgłoś
krambambulia Re: czy facet może... 08.09.06, 17:07 No to wpadłeś. Teraz dawaj instrukcję, jak go kusić PO :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: czy facet może... 08.09.06, 19:26 Zazwyczaj działa takie zestawienie: dobre W TRAKCIE, oraz takie PO, które jest kolejnym PRZED. ;))) Dobra, żarty żartami, ale na SAMYM seksie to nawet ja bym chyba fajnego związku nie utrzymał. Fuck friends to może, ale chyba nie wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
atena42 Re: czy facet może... 08.09.06, 20:11 jasne ja tez bym tak nie chciała na samym sexie, ale czasami wy tak macie -nie z doświadczenia własnego. oj co tu marudzić- precz z marudzacymi tez przestane. juz przestałam i czuje sie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
znj2 Re: czy facet może... 09.09.06, 20:53 Rusek i Amerykaniec może! Polak, cholera wie? Odpowiedz Link Zgłoś
mete0r Re: czy facet może... 09.09.06, 20:59 Mnie się to kiedyś przytrafiło, dawno temu, więc z mojego punktu widzenia, jest to możliwe. atena42 napisała: > czy facet pokusił by się żeby zostać z kobietą nawet jeżeli nie wiele do niej c > zuje(nie niec)jezeli dobrze jest im razem w sprawach sexu?ale przeważa udany se > x? Odpowiedz Link Zgłoś