Gość: jama IP: *.adsl.inetia.pl 24.02.09, 17:09 mimo, że uwielbiam the killers i coldplay to u2 zawsze będzie moim nr 1. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: U2 boją się Coldplay i The Killers IP: *.toya.net.pl 24.02.09, 17:20 @jama twój gust jest porażający Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Afronick Re: U2 boją się Coldplay i The Killers IP: *.adsl.inetia.pl 24.02.09, 17:33 nie wszyscy muszą słuchać dody i feel'a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tia Re: U2 boją się Coldplay i The Killers IP: *.jmdi.pl 24.02.09, 17:48 @ Afronick a jednak słuchają, bo obecnie Killersi, Coldplay i U2 to takie zagraniczne wersje Feela, tyle, że po angielsku i niby ambitnie. końcowy efekt łudząco podobny. Odpowiedz Link Zgłoś
vins3nt Re: U2 boją się Coldplay i The Killers 24.02.09, 17:52 33 lata to długo. To normalne, że ludzie chcą powiewu świeżości. Zapraszam do pomocy w prowadzeniu bloga: www.miesnataczka.wordpress.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: U2 boją się Coldplay i The Killers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 17:57 @kasia, @tia może będziecie leczyć kompleksy w gronie przyjaciół (macie kogoś takiego?), rodziny a nie pluły tu jadem, by cała polska mogła przeczytać....bo żal d.ściska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tia Re: U2 boją się Coldplay i The Killers IP: *.jmdi.pl 24.02.09, 18:08 co mają kompleksy i niby jad do stwierdzenia faktów? jakbym napisała, że te grupy są ok to bym była normalna, przyjacielska i dupa by ci się cieszyła, a kilka bolesnych słów na temat idoli to od razu ślina i nerwoszczęk? leczyć się ze ślepego uwielbienia idoli i później umyć uszy, może łatwiej będzie przełknąć gorzką pigułkę, jaką jest poziom ostatnich płyt tych wspaniale nudnych i wtórnych artystów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: U2 boją się Coldplay i The Killers IP: *.adsl.inetia.pl 24.02.09, 18:18 co jak co, ale feel'a z u2 się nie porównuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tia Re: U2 boją się Coldplay i The Killers IP: *.jmdi.pl 24.02.09, 18:21 taaaak, Metallica, U2 i tym podobne święte krowy, które w oczach swoich fanów nigdy nie zasługują na chociażby jedno złe słowo. żałosne podejście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: U2 boją się Coldplay i The Killers IP: *.galileusz.3s.pl 24.02.09, 18:32 tia - posłuchaj porządnych zespołów i potem wypowiadaj się na temat muzyki. To tak jakbyś Niemena czy Grechutę porównywała z Kupichą czy Wiśniewskim. A słowo krytyki jest dobre gdy jest to krytyka na poziomie i uzasadniona, a nie porównywanie dwóch zespołów z innych krajów, grających inną muzykę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: U2 boją się Coldplay i The Killers IP: *.adsl.inetia.pl 24.02.09, 18:37 @tia - lepiej już być wyznawcą Bono i reszty niż internetowym desperatem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: U2 boją się Coldplay i The Killers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 18:39 "co mają kompleksy i niby jad do stwierdzenia faktów?" ja nie wchodzę na newsy o dodzie, rubiku i feelu i nie zjeżdżam ich w komentarzach tylko po to by podziwiać reakcję fanów (to się trolling nazywa, słyszała kiedy w życiu taki wyraz?) właśnie takie zachowanie to dla mnie pokaz kompleksów i tryskania jadem. no i niedojrzałości, zapomniałem wspomnieć. a co do "faktów", wszystko w muzyce zostało powiedziane dużo przed XX wiekiem, więc wg takiej logiki po jaką cholerę beatlesi, pink floyd, u2, coldplay, the killers czy kij wie kto jeszcze mieliby wykonywać jakąkolwiek muzykę? w końcu to takie wtórne, akordy, dźwięki... wszystko już było i to w lepszej, klasycznej, formie Odpowiedz Link Zgłoś
vins3nt Re: U2 boją się Coldplay i The Killers 24.02.09, 20:03 Kiedyś to byłoby spokojnie. Słuchałoby się trójki czy Zetki, leciałby U2, coldplay czy lekki, prosty i przyjemny The killers i każdy by był zadowolony. A teraz? Teraz każdy chce podkreslić jaki to jest nieżal, jakie to komercja jakie tamto. Idole z przed 10-20 lat nie mają prawda istnieć teraz widzę... Przez to przestają grać bo tacy ludzie jak wyżej marudzą. Bo pare lat temu było by wszystko ok a teraz nie;] Dziwne podejście, trzeba przyznać, ale zasługujące na większa uwagę na pewno. www.miesnataczka.wordpress.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kam Re: U2 boją się Coldplay i The Killers IP: *.chello.pl 24.02.09, 20:12 U2 - najlepszy zespół pod słońcem prasa muzyczna - cyfrowy-kiosk.nextpress.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paroovka Re: U2 boją się Coldplay i The Killers IP: 81.190.125.* 24.02.09, 20:49 no line on the horizon - U2 nie nagrali tak dobrego materiału od ponad dekady. ich dwie ostatnie płyty można już spokojnie wcisnąć w najdalszy, najciemniejszy kąt półki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Foberos Re: U2 boją się Coldplay i The Killers IP: 94.254.255.* 25.02.09, 09:00 Nie jestem wielkim fanem U2 czasem mi się coś u nich podoba, czasem nie. Nowy materiał jest fajny i jak dla mnie lepszy niż poprzednia płytka. Fajne jest to, że chce się im jeszcze nagrywać.. a nie że jeżdżą i odcinają kupony.. Wg mnie przyrównywanie Feel do U2 jest nie na miejscu. Świadczyć może o nieznajomości twórczości U2...może warto w takim razie posłuchać ze zrozumieniem U2.. a nie się tu ośmieszać. ekh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: U2 boją się Coldplay i The Killers IP: *.chello.pl 25.02.09, 09:57 ujebany farba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: voulcan Re: U2 boją się Coldplay i The Killers IP: *.chomiczowka.waw.pl 25.02.09, 11:18 Co za ch...we nagranie! Trudno osądzić, po tym co słychać, a raczej czego nie słychać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: clyde Re: U2 boją się Coldplay i The Killers IP: *.interia.pl 25.02.09, 11:43 coldplay skutecznie zrzyna muzyczne pomysły z U2, nic dziwnego, że się ich boją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: U2 boją się Coldplay i The Killers IP: *.chello.pl 25.02.09, 20:12 The Killers - "zależy im, aby ich piosenki były grane przez radio?!!!! lol - to było mocne Odpowiedz Link Zgłoś
vins3nt Re: U2 boją się Coldplay i The Killers 25.02.09, 22:29 No i co z tego? Dzieciaku, jeszcze 10 lat temu wszyscy słuchali radia i nie było nic w tym złego. I każdy chciał żeby jego zespół był puszczany w radiu. A teraz wszyscy świrują nieżali. To prawdziwy żal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iz Re: U2 boją się Coldplay i The Killers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.09, 19:23 Uh, no własnie. Jak piosenki sa puszczane w radiu to już:"Komercja, komercja!", kurcze ludzie. Oni to robią i z pasji i tez po to, żeby miec pieniądze. A z resztą puszczanie ich piosenek w radiu jest okazją do zdobycia nowych fanów Więc, proszę, przestańcie tak po wszystkich jeździć! A Tia, może powiesz mi co ty uważasz za dobrą muzykę? Nie chce być złośliwa czy coś, jestem ciekawa po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joko Re: U2 boją się Coldplay i The Killers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.09, 20:59 no młodzi zynaja. Tak zawsze było - "inspirują się". Ja dopiero niedawno polubiłam U2..nie kupuje płyt tylko ściagam moje ulubione kawałki z muzodajni za 10gr.;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baron Re: U2 boją się Coldplay i The Killers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.09, 23:53 nie mają się czego bac, U2 od zawsze było i będzie królowac, ja też ostatnio ściągnąłem za 10 gr pare ich kawałków, których mi brakowało na kompie, fajnie, że legalnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khy? Re: U2 boją się Coldplay i The Killers IP: *.prox.pl 09.11.09, 19:36 a ja coldplay'ów i u2 lubię, bo mają to coś, mimo, że kiepscy z nich wirtuozi. the killers to badziewie. Odpowiedz Link Zgłoś